Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

o nasıl bi doktormuş öyle ya, p.tesiyi neden bekliyosun gitmek için

ya keseyi olcmedi bile cok sasirdim kizlar belki vaginal die mi nedir inanin 50 saniye cok bile diyorum ne baktin da ne gordun oldum zaten sinirli konustum kendisyle de.
ne yapayim kizlar hayirlisi diyerek gittim, gitmeden cok dua ettim kollarima alamayacaksam en bastan bitsin ilk kontrolde bu is die dua ettim hep.

bu hafta kesinlikle ultrasona girmek yok diye cok tembihledi iki betahcg yapip ultrasona girmelisin dedi hatta ikinci sonucla bana ulas dedi yaa sozleriyle cok iyiydi de ultrasona girmemle cikmam net oldu, keseyi gordum kocamandi.

sagolun kizlar ne diyebiliriz bu isler boyle yanarim yanarim da millet sevisip bunlari yasar ya biz tup bebekle bunlari yasiyoruz ona yaniyorum( Allah'im isyan degil ama bu kadar emek hic hamile kalmasak en iyisi, umutlanip bunlari yasamak agir geliyor iste.

du bakalım bi hemen ya pes etme, sen hamileyim diye düşün hem bebiş varsa etkilenmesin daha çok erken hem gerçekten, benim bi arkadaşım kkaç doktor gezdi kıza boş gebelikte dediler, düşük yapacaksın kıpırdamadan yatta dediler hatta bi tanesi hamile değilsin bile dedi meğerse geç döllenmeymiş. o 6 haftalık falan derken bebek 3-4 haftalık çıktı. Allahtan ümit kesilmez ama o hiç demedi hamile değilim diye.

Insallah karatasozcum ama dogal hamilelikte normal oyle olmasi hamile kaldigi gunu bilemedikleri icin reglesine 2 gun kala kalmistir mesala, ama bizde gun saat bile belli.
neyse ne diyeyim bos gebelikse de gidip pasa pasa kurtaj olcuaz, kendi dussun doe oturup dua edicez ben cidden astim bunlari aglasak da catlasak da olucaksa olucak olmayacaksa olmayacak!

haklısın ne deyim Allah tekrar o acıları yaşatmasın inş.kürtaj çok ağır bişi. inş. herşey yolunda ilerlesin ümitsiz olmayalım yinede biz tamammı tatlım

yaa bir de o var kurtaj kismi isin( neyse en azindan bir hafta rahatim kurtaj kisminda:)) ay sinirden guluyorum. gerci kurtajda bir sey yok uyuyup uyaniyorsun da adi yetiyor. simdi bos gebelikse icinde bebek yok die dusunup pskilojik boyutunu asarim Insallah.
sagol canim, Insallah haftaya surpriz olur ne yapalim(

ben çok üzüldüm gerçekten ama içimden geçmiyo boş olduğu özlem ya orda o seninle boş değil gerçekten yarın test yaptır hatta yarın başka bi doktor daha görün bence

sagol zubeydecim, Allah'tan umut kesilmez, tibbi olarak da sansim var henuz. yarin test yaptiracagim ama bos gebelikde de artis oluyorki kesin durum pazartesi anlasilir. su an baska doktora gitmenin anlami yok. cunku bebek oldugu halde gorunmuyorsa gec gelistiginden gorunmedi. biraz sabir lazim.
ben artik diyecek ve dusunecek bir sey bulamiyorum her ihtimalle hazirlayacagim kendimi, hayirlisi ne ise o olsun deyip stresli bir bekleyis yasayacagim mecburen.

trukiyedeki doktor arkadasimi aradim, doktor on saniyede de olsa gorurdu yolc saci, onemli olan keseyi gormendi evet bebegin gorunmemesi biraz dusundurucu ama bazen gec gorunuyor haftaya netlesir dedi. yani doktorun dediklerinin aynisini dedi.

nazlı kzıdır belki göstermiyordur kendini bekleyelim o zaman bizde zaten topikte çok okuduk bu durumları dimi bir daha ki seferde gözükmüştü hatta kalp atışları bile duyulmuştu

canım benim çok şaşırdım yazdıklarını okuyunca bence olumlu düşün olumlu olsaun içini ferah tut dua et rabbim hayırlı saglıklı sıhhatli bir evlat olacaksa devamı gelsin diye bence biraz naz yapıyır bebişin sana haftaya ceee yapacak annesine sen olumlu düşün kendini fazla yormadan haftaya olacak kontrolünü dua ederek bekle dualarımız seninle rabbim umudunuzu sevincinizi yarıda bırakmaz inşallah

aralcim cok tesekkur ederim ne dusunecegimi sasirdim artik su mubarek gunlerde hayirlisi olsun demekten baska elden ne gelir.

kizlar saat uc uyuyamadim( yarin cok gec gelirsem merak etmeyin hepinize destekleriniz icin cok tesekkur ederim.

canım benim üzüldün tabi uykuların kaçtı kıyamam ne sana ne karnındakine
özlemim kendine çok iyi bak vucut güçlü olursa bebiş te toparlanır gösterir kendini
beklemekten başka yapacak bişey yok ama bende sanmıyorum boş gebelik olduğunu pazartesiye kadar kuvvetli beslen dinlen inşallah güzel haberlerle gel tatlım ama kendini harap etme yazık ikinizede.

Özlem ne yazacağım bilemedim canım Kötü oldum, midem bulandı birden
Allahtan ümit kesilmez, umarım bundan sonrakinde görebilirsin.

merhaba kizlar sabah kan testine gittik bende donunce uyuyabildim 4;5 saat ne yapsam uyku tutmadi dun gece degerm 16 bin olmus yani ikiye hep katlamis.hic yoktan iyidir en azindan deger dusmuyor. kese mi bebek mi bilmiyorum ama birseyler gelisiyor icerde

slm kızlar nsılsınızz iki gündür giremiyorm valla bu aptal net yoktuu gene (((((
özlemcim yazıları okudum tatlım içini ferah tutsen maşallah deger çok güzell benimde senin gibi oldu tam 3 kez gittim sadece kese vardı ne kalp atrışı nede başka birşey en son kan testi yaptırdık d.r baktı degerim artıyor korkma dedi bak seninde öyle olcak allahın izniyle tatlım içini ferah tut rabbim seni sevindirsin inşş
bak maşallahh cnm degerin çok güzell ne güzel yükselmişş bebek gelişiyor annesi bak görrr sana süpriz yapcak benim melegimmm:))))))))))inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…