Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim sagol tahmin ettim internetin olmadigini ama bugunde gelmesen ne oluyor diyecektim. aysecim yaa kese var bebek yok dediginde kac hafta kac gundun hatirliyormusun?

ya özlem sen neden başka doktora gitmiyosun
canim pazartesi gidecegim asil kendi doktorumda carsamba geliyor tatilden; pazartesi gidecegimle dun gittigimde farkli doktor olucak.

özlemcim çok sevindim canım inş. hiç bişi olmadan atlatıcaksın bak bu günleri sen beslenmene dikkat etmeye çalış.

özlemimmmm canım benim korkma bak boş gebelikte bu kadar yüksek değer olmaz benim bildiğim o seninle gerçekten gönülden diyorum bak inan dünden beri giremiyorum topiğe ayşe söyle di de geldim baktım 16 bin müthiş bi artış yavrum ya hadi üzme artık yeğenimizi bakim

özlemcim 6+4 günlüktü görünmedii benimm bebegimm zatenn 5+5 günlükken kanam olduu acile gittik bizz o zaman baktılarr kese yok sonra 6+4 günlüktü test yaptılar degerim 1650 çıktı kese var bebek yokkk ondan sonra 7. haftaya girdik ozaman belli oldu bebegimin kalp atışı bende çok agladım boş gebelik diee çok şükürr rabbimee o zaman duydukk özlemcim 5+5 günlükken aşagdan bakmıştı d.r kanam oldu diee düşün kap atışı yoktuu

canim yaa ama 1650de kese ancak yeni gorunur yani senin durumun inan cok farkliymis dusun benim 1650 bir hafta onceydi 1650den bir hafta sonra kalp atisini duyman zaten tamamen uyuyor olmasi gerekene. benim bu degerimde kalp atisi dahi gorulur hadi gorulmemesi cidden normal ama embro gozukmedi embro gozukmedigi gb embronun varligina isaret olan yolc sac da gorulmedi(
arkadaslar cok sagolun ama bos gebelikte de betahcg artarmis cunku kese buyumeye devam ediyor dun benim kese oldukca buyuktu hani ufak falan olsa gec gelisiyor derim ama degerimin de yuksek oldugu gb kesem de buyuktu.
kesinlikle bos gebeliktir demiyorum ama normal bir gebeliktense bos gebelik olma ihtimali daha yuksek bunun farkindayim beklemekten baska yapicak bir sey yok bugun yarin gitsem yine kesinlesmez mecbur pazartesini bekleyecegim.

kizlar opuyorum hepinizi cok sagolun desteginize, cikmadik candan umut kesilmez merak etmeyin cok da umutsuz degilim her sey hazir olmaya calisiyorum sadece( bu salak doktorun adam akilli bir ultrason kontrolu yapmamasi bir teselli aslinda bana. biraz uyuyayim ben 3,4 saat ancak uyudum. kendi derdimden sizleri sormadim ama hos goreceginizi biliyorum.

kizlar neyseki aklima geldi de ayrintili ultrasona girmek icin bir randevu aldim. bakicak kisi jinekolog olmuyor ama gelismis aletlerle bakildigi icin uzman kisi her seyi goruyor ve rapor veriyor ayrintili her ne gordu ise. Allah razi olsun burda bu eczaci var o aradi o aldi randevuyu her yer kapali acik yerlerde dolu ricayla halletti, nasil iyi bir adam megerse onunda esi ordaydi ogullari dogmak uzereymis ondan demek ne zaman gitsem tup bebek vs die cok ilgi gosteriyor soruyor Allah hep iyi insanlarla karsilastirsin onu, oyle yardim ettiki bugun en iyisi iyi bir makinede bakilmasi bosver jinekologu dedi o da.
pazartesi saat 10:) guluyorum buraya gelip gelip su gun su saat diye bir heyacan baslatiyorum topicte Insallah sonu iyi olur bu hyecanlarin, bu ayrintili ultrason bana cok morel oldu en azindan aklim net olur.

özlemcim ben senin bebişinden umudumu kesmiyorum
napalım sen söyle toplanalım tspihmi çekelim yasin mi okuyalım bişeyler yapalım gülüm Allahım duyar bizi ağlıyorum şuan

temmuzcum canim benim kiz beni de aglattin Allah razi olsun canim benim. vaktiniz olursa birer Yasin okursaniz cok mutlu olurum.

Merhaba özlem,
Bak sakın moralini bozma. Sen dondurulmuş transferi sırasında da şansım az diyordun, ikisi bir embriyo etmez diyordun, olmaz diyordun. Bebeklerin sana tutundular. Hepimize umut oldun. inşallah devamı da gelecek arkadaşım. Güven bebeklerine. Ben inanıyorum. İnşallah pazartesi güzel haber vericen bize.

kızlar 1000 er tanede ya halık ya beduh diye tespih çekelim.
özlemim furkan suresinin 74. ayeti
vellezine yekulune rabbena heblenamin ezvacina va zürriyyatina kurrate ayüniv vecalnalil müttekiyne imama

anlamı: ''Rabbimiz bize eşlerimizden ve soyumuzdan gözün aydınlığı olacak ( çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl.

okuyabildiğimiz kadar okuyalım mubarek aylbu ay çok çok kıymetli 1000 aydan değerli.

canim sagol birtanem, yaa aslinda ben de o bastaki embroyolarin hucre kaybetmesinden dolayi, 9 gun betahcgnin kana karismasi vs bunlari toplu dusununce bebegim biraz geriden geliyordur ondandir diye umitleniyorum. canim inan umitsiz degilim sadece teslim oldum ne olucaksa Allah hayirlisi versin inanin dua ederek gittim, surmeyecekse Rabbim basindan bitsin diye, duamin arkasinda durmam lazim. pazartesi guzel haberlerim olabilir artik hayirlisi deyip dua edip beklemem lazim. Allah hepimize hayirlisini versin sadece kucaginiza alacaginiz cok cok saglikli hamileler nasip etsin.

temmuzcum canim Allah razi olsun. yapicam okuyacagim verdigin dualari. Kenzul Ars duasi da oyle guzel bir duaki insanin okurken aglayasi geliyor. canim cok sagol nasil oderim bu hakkinizi.

temmuzcum canim Allah razi olsun. yapicam okuyacagim verdigin dualari. Kenzul Ars duasi da oyle guzel bir duaki insanin okurken aglayasi geliyor. canim cok sagol nasil oderim bu hakkinizi.

özlemim hepimizin birbiri üzerinde hakkı var senin de bizde hakkın çok herzaman destekçi oldun herkeze elimizden duadan başka birşey gelmiyorki

bu furkan suresini 1000 tane oku özlem

kenzul arşı biliyorum tatlım Allahım hz. peygamberimizin sana seslendiği ismin hürmetine esmaülhüsna hürmetine Yarabbim dualarımızı kabul et.

tamam hayatım akşam eşimde bende allah nasip ederse okuyacağız özlemcim sende okuyabilirsen meryem suresini oku birde geçen gün yazmıştım ya dualar onları oku hatta dur tekrar yazayım buraya temmuzcumda görmemiştir onları

ÇocuĞu Olmayanlar için Dua.. ya samed, ve alı ımran 38. ayetı kerımesı 41 gun sabah namazından sonra 41 defa okunur.sonra gecenın ucte bırısınde ya samed 313 defa cekılerek 41 gun bır kılo bala uflenır.

erkek ve kadın cuma gunu ısraktn sonra ıkı rekat hayırlı cocuk ıcın namaz kılıp balı 41 gun yer. ve aynı tertıp 3 defa yapılırsa allahın ıznıyle cocuk sahıbı olunur..

ayrıca
alı ımran 37. ayet 71 defa asagıdakı karısıma okunur:

1 kg hakıkı bal, 50 gr arı sutu, 250 gr corek otu, 250 gr ısırgan tohumu, 100 gr antep fıstıgı tedark edılerek, ısırgan tohumu ıle corek otu ogutulur ve arı sutu ve bala karıstırılarak cam bır kap ıcerısnde saklanır. cam kabın dısına ısıktan muhafaza etmek ıcın bır folyo sarılır. sabah aksam ac karnına 41 gun yemeye devam edılır.

Çocukları Olmayanlar İçin Terkip

Aşağıda yazılı ayeti kerimeleri misk ve zağferan mürekkbiyle temiz ve beyaz bir billur tabağa tahareti kamile halinde yazıldıktan sonra Zemzem, yoksa yağmur, oda yoksa menba suyu silip, eşler 3 gün bu sudan içerlerse Cenab-ı Hak bu kimseler bir evlat ihsan buyurur. Ayrıca bu ayeti kerimeler misk ve zağferan mürekkebi ile iki nüsha olarak yazılıp birisini erkek, digerini eşi kollarına ipek bir ibrişimle bğlayarak taşımaları lâzımdır.

Ancak her iksi yatağa girdiklerinde nüshaları kollarından çıkarmaları ve guslettikten sonra tekrar üzerlerine almaları gerekir.

Bu işlerin kadının adetinden temizlendikten sonra 12. 13. 14. günlerinde yapılması çok şayan-ı tavsiyedir.

Yazıalacak Ayetler :

Bismillâhirrahmânirrahıym* Hünâlike deâ zekeriyyâ rabbehû kâle rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeh* inneke semiy'ud duâ' * Fe nâdethül melaiketü ve hüve kâimün yüsallî fil muhrâbi ennelâhe yübeşşiruke bi yahyâ müsaddikan bi kelimetin minallâhi ve seyyiden ve hasûran ve nebiyyen mines sâlihıyn* Kâle rabbi ennâ yekûnü lî ğulâmün ve kad beleğaniyel kiberü vemraetî akır* kâle kezâlikellâhü yef'alü mâ yeşâ*

İnne rabbeke hüvel hallâkul alîm ( 1227 ) defa okunmalı.

Fallâhü hüvel veliyyü ve hüve yuhyî ( 289 ) defa okunmalı.

Rabbüke yahlüku mâ yeşâü ve yahtâr ( 2532 ) defa okunmalı.

4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

birde kızlar biizm bu kk da bi arkadaş yazmış onuda size yollayım:)

kızlar çocugu olmayanlar için bir dua buldum okumanızı tavsiye ederim:
resul-i ekrem sallallahü aleyhi ve sellemin şöyle buyurdugu rivayet edilir:
-cebrail aleyhisselam bana şöyle bir ilaç ögrettiki o varken ne başka bir ilaca muhtaç olurum nede doktora.
ebu bekir,ömer,osman ve ali radiyallahü anhüm:
-o ilaç nedir?ey ALLAHIN resülü bizim ona ihtiyacımız vardır derler.
yagmur suyundan bir miktar su alınır.üzerine fatiha suresi,ihlas suresi,kul euzü birabbil felakı,kul euzü birabbinnası ve ayetelkursi her biri yetmiş kerre olmak üzere okunup,akşam sabah yedi gün o sudan içilirse,beni hak peygamber olarak gönderen ALLAHA yemin ederim bana cebrail dediki:bu sudan kim içerse ALLAHU TEALA onun vücudundan her türlü hastalıgı giderir.onu bütün hastalık ve sancılarından kurtarır. kim osudan karısına içirip onunla cima ederse ALLAHIN izniyle HAMİLE kalır.göz agrısını,balgamı,gögüs ve diş agrılarını keser.bunun faydalarını saymakla bitmez.denilmiştir.
kızlar yagmur yagsaydı ben okuyacaktım artık yagmurun yagmasını bekliyecem napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…