kizlar saat uc uyuyamadim( yarin cok gec gelirsem merak etmeyin hepinize destekleriniz icin cok tesekkur ederim.
canim sagol tahmin ettim internetin olmadigini ama bugunde gelmesen ne oluyor diyecektim. aysecim yaa kese var bebek yok dediginde kac hafta kac gundun hatirliyormusun?slm kızlar nsılsınızz iki gündür giremiyorm valla bu aptal net yoktuu gene(((((
özlemcim yazıları okudum tatlım içini ferah tutsen maşallah deger çok güzell benimde senin gibi oldu tam 3 kez gittim sadece kese vardı ne kalp atrışı nede başka birşey en son kan testi yaptırdık d.r baktı degerim artıyor korkma dedi bak seninde öyle olcak allahın izniyle tatlım içini ferah tut rabbim seni sevindirsin inşş
bak maşallahh cnm degerin çok güzell ne güzel yükselmişş bebek gelişiyor annesi bak görrr sana süpriz yapcak benim melegimmm:))))))))))inş
canim pazartesi gidecegim asil kendi doktorumda carsamba geliyor tatilden; pazartesi gidecegimle dun gittigimde farkli doktor olucak.ya özlem sen neden başka doktora gitmiyosun
özlemcim 6+4 günlüktü görünmedii benimm bebegimm zatenn 5+5 günlükken kanam olduu acile gittik bizz o zaman baktılarr kese yok sonra 6+4 günlüktü test yaptılar degerim 1650 çıktı kese var bebek yokkk ondan sonra 7. haftaya girdik ozaman belli oldu bebegimin kalp atışı bende çok agladım boş gebelik diee çok şükürr rabbimee o zaman duydukk özlemcim 5+5 günlükken aşagdan bakmıştı d.r kanam oldu diee düşün kap atışı yoktuu
Merhaba özlem,
Bak sakın moralini bozma. Sen dondurulmuş transferi sırasında da şansım az diyordun, ikisi bir embriyo etmez diyordun, olmaz diyordun. Bebeklerin sana tutundular. Hepimize umut oldun. inşallah devamı da gelecek arkadaşım. Güven bebeklerine. Ben inanıyorum. İnşallah pazartesi güzel haber vericen bize.
temmuzcum canim Allah razi olsun. yapicam okuyacagim verdigin dualari. Kenzul Ars duasi da oyle guzel bir duaki insanin okurken aglayasi geliyor. canim cok sagol nasil oderim bu hakkinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?