Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar ben çıkıyorum mesai saati bitti.
herkeze iyi akşamlar
özlemcim nolur toprlan bu geceyide uykusuz geçirme ne olursa olsun herşey Allahtan hayırlısı ne ise o olsun sen güçlü kızsın embiriyon hiç tutmayabilirdi de Allahtan ümit kesilmez.

sagol temmuzcum okuyacagim bu dualari. canim dun gece ilk soktu simdi daha iyiyim daha iyimserim hatta. bu da tabii sayenizde. sagol canim Allah razi olsun. zubeydecim senden de,esinden de, cok duygulandirdiniz beni. cok tesekkur ederim.

özlemcim bu mubarek cuma gecesinde bende eşimle rabbim izin verierse senin ve bebegin için yasin okuycaz rabbim dualarımızı kabul etsin inşş sen merek etme allahın izniyle herşey güzel olcakk cnmm

Son düzenleme:
aysem canim cok sagolun, Allah razi olsun. insanin sizin gb dostlari olsun sirti yere gelmez walla. dualariniz oyle morel oluyorki hicbir sey morel vermiyordu ama bu cidden cok iyi geldi.

kizlar yorgunluktan duramaz oldum gidip uzanayim, cok sagolun cok cok tesekkur ederim hepinize. sizlere hayirli iftarlar diliyorum. oruc tuttanlar bol su icin geceleri.

kizlar yorgunluktan duramaz oldum gidip uzanayim, cok sagolun cok cok tesekkur ederim hepinize. sizlere hayirli iftarlar diliyorum. oruc tuttanlar bol su icin geceleri.

cnm benim nedemek allah rızası için bir şeyler yapmaya calışıyorzz ne güzel bu güzel fıkir temmuzcumdan çıktı saolsunn tabiki bir birimize hep böyle destek olcaz sen merak etrme tatlım inş sonu güzell olcak biz dualarımızı yapalımda gerisini rahman olan allahın elinde inş sonu güzel olurrr mevlam dularımızı geri cevirmesin bu mubarek geceler hürmetine inş

tmm cnm hadi çık yat dinlen biraz senn yaradana emanetsin cnm meleginde sende çok öptüm

merhaba kızlar nasılsınız sizleri çok özledim inanki sanki yıllardır hayatımdasınız boşlukta kaldım resmen giremedigim kaç gündür pc. altınolukta kayınvalideme gittik sıcaklardan kaçtık
geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir özlemcigim hamilelik nasıl gidiyor keseyi gördünmü kalp atışını duydunmu seni çok merak ettim canım
ayşecigim kızımız nasıl evden uzaklaşmak bana iyi geldi morel depoladım biraz kayınvalidemin komşusu 49 yaşında anne olmuş 2 aylıktı bebegi çok şaşırdım yıllarca olmamış allahın işi temmuz zübeyde ve diger arkadaşlar umarım hepinizin morelleri iyidir öpüyorum sizleri...

panadolcum biz de seni cok ozledik, oh iyi yaptin guzel gecmis anladigim kadariyla. ben keseyi gordum sadece canim, embro gorulmedi yolc sac denen zimbirti da gorulmedi. bos gebelik riski cikti ortaya. sinirlerim bozuk, gergin bir sekilde bekliyorum pazartesini. degerim katlamis neyseki 16 bin olmus, demekki 10binken doktor gordu beni ve bu degerle embroyonun gorunmemesi tabii biraz uzucu

özlemcim şu mubarek geceler hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inş eşimle 4 tane yasin okuduk senin ve bebegin için allahım kabul etsin cnm arkadaşımm güzelde bir dua ettik inş dualarımız beytullahta yapılan dualarla birlikte kabul olur bu gecenin hürmetine rabbim seni sevindirsin cnmmm yaradana emanet ol yarın sabah inş konuşuruz nette şimdi yatacamm çok öptüm tatlıımm inş güzel bir uyku çekmişsindir bebekler kadar güzel uyumanı diliyorm rabbimden

panadolcum hoş geld,n cnmmm biz hamdolsun çok iyiyiz ervamda hamdolsun ii teyzesii 250 grm olmuş:))))) fındık kurdum benimm 12 gün sonra ayrıntılı ultrasyonumuz var rabbim nasip kısmet ederse inş bir sorun çıkmazz

canım hoşgeldin özlettin kendini ne güzel hava değşimi olmuş tatil olmuş bende dört gözle bayram tatilini bekliyorum hayırlısı.
bizde seni özledik güzelim.

özlemcim Allah kabul etsin bende akşam yasin okudum tespihte çekip dua ettim kanal 7 de çok güzel dualar yapıyorlar akşamları emaülhüsnayı okuyorlar tektek 99 ismin hürmetine diye dua ettim.
hamile arkadaşlar sağ sağlım sağlıklı kucağına alsın hamile olmayanlar hamile kalsın siye herkezin ismini zikrettim İnşallah bu ay 1000 aydan mubarek 1000 aydan hayırlı inşallah dualarımız kabul olsun.

canlarim Allah razi olsun, cok tesekkur ederim.

özlemcim eşimde akşam yasini meryem suresini ve bi kaç bebişle ilgi sureleri okudu inşallah allahım dualrımızı kabul eder

özlemcim eşimde akşam yasini meryem suresini ve bi kaç bebişle ilgi sureleri okudu inşallah allahım dualrımızı kabul eder

canim benim ya sizlerin duasinin ustune bir de esleriniz dua ediyor ya, nasil duygulaniyorum Allah hepinizden razi gelsin. dunya iyisi insanlarsiniz ee sizin gb insanlara da boyle esler yakisir Rabbim gonlunuze gore versin evinizde cocuk seslerinden cosuk kalabligindan bunalin Insallah. yani iki uc dort cocuklariniz olsun Insallah :Saruboceq:

canım benim biz bi aile olduk farkında olmadan eşlerimizle herşeyi paylaştığıımız için burda ne var ne yok en az bizler kadar biliyorlar biz birbirimize dua etmeyeceğizde kimler edicek tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…