kizlar yorgunluktan duramaz oldum gidip uzanayim, cok sagolun cok cok tesekkur ederim hepinize. sizlere hayirli iftarlar diliyorum. oruc tuttanlar bol su icin geceleri.
kizlar yorgunluktan duramaz oldum gidip uzanayim, cok sagolun cok cok tesekkur ederim hepinize. sizlere hayirli iftarlar diliyorum. oruc tuttanlar bol su icin geceleri.
merhaba kızlar nasılsınız sizleri çok özledim inanki sanki yıllardır hayatımdasınız boşlukta kaldım resmen giremedigim kaç gündür pc. altınolukta kayınvalideme gittik sıcaklardan kaçtık
geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir özlemcigim hamilelik nasıl gidiyor keseyi gördünmü kalp atışını duydunmu seni çok merak ettim canım
ayşecigim kızımız nasıl evden uzaklaşmak bana iyi geldi morel depoladım biraz kayınvalidemin komşusu 49 yaşında anne olmuş 2 aylıktı bebegi çok şaşırdım yıllarca olmamış allahın işi temmuz zübeyde ve diger arkadaşlar umarım hepinizin morelleri iyidir öpüyorum sizleri...
özlemcim şu mubarek geceler hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inş eşimle 4 tane yasin okuduk senin ve bebegin için allahım kabul etsin cnm arkadaşımm güzelde bir dua ettik inş dualarımız beytullahta yapılan dualarla birlikte kabul olur bu gecenin hürmetine rabbim seni sevindirsin cnmmm yaradana emanet ol yarın sabah inş konuşuruz nette şimdi yatacamm çok öptüm tatlıımm inş güzel bir uyku çekmişsindir bebekler kadar güzel uyumanı diliyorm rabbimden
canlarim Allah razi olsun, cok tesekkur ederim.özlemcim Allah kabul etsin bende akşam yasin okudum tespihte çekip dua ettim kanal 7 de çok güzel dualar yapıyorlar akşamları emaülhüsnayı okuyorlar tektek 99 ismin hürmetine diye dua ettim.
hamile arkadaşlar sağ sağlım sağlıklı kucağına alsın hamile olmayanlar hamile kalsın siye herkezin ismini zikrettim İnşallah bu ay 1000 aydan mubarek 1000 aydan hayırlı inşallah dualarımız kabul olsun.
özlemcim eşimde akşam yasini meryem suresini ve bi kaç bebişle ilgi sureleri okudu inşallah allahım dualrımızı kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?