Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kızlar nasılsınız :)
özlemcim inş. moraller biraz daha iyidir dualarım seninle tatlım
panadolcum hoşgeldin.
zübeydecim şekerim nasıl gidiyo :)

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar olsun inş hepinizee
kızlar ya ben bu gece çok acayip bir rüya gördüm beni rüyamdan hastaneden arıyorlarr ve bana diyorlarki sakın panik yapma sana bir şey söyliycez diyorlar ben aglamaya başlıyorm test sonuçlarımmı kötü çıktı diyorm yok yok diyorlarr öyle degill bir tane daha var ondan diyorlar neden diyorm bebekler ikizmiş diyorlarr ay nasıl aglıyor ne enterasandırki bebekleri doguruyorm ve erkek bebekk kucagımda emziriyordum sonrada uyandım zatennn

kara göz özlem nasılsınız kızlarrr özlemmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın cnm rahat uyudun mu bu gece birazcık cnm?

ayşe rüyan çok güzel
gündüz niyetine çok aydınlığa feraha çıkıcan gülüm erkek bebek görmek çok iyidir derler sevinecen bişeye arkadaşım hemde çok sevinecen sen umduğundan daha fazlası çıkacak karşına. yani ne diliyorsan fazlasıyla olucak inşallah.

günaydın güzeller
rabbim mübarek cuma gününde hepinze tüm isteyenlere hayırlı annnelikler nasip etsin
hepinize taze hayatlar taze sağlıklar nasip etsin

isteyen nerde varsa rabbim kucağını boş bırakmasın hamile olanlara hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin

şüphesizki onun herşeye gücü yeter.....

cumanız mübarek olsun rabbim nicelerine eriştirsin inşallah

canim ruyan cok guzel Masallah. Evra'dan sonra oglusun geliyor mujdesi ikiz olursa da sasirma:)) Evracimizin kardeslerini mujdeliyor.

cnm benim çok tşk ederim temmuzcum inşş cnm güzel haber gelir daha test sonucum gelmedi açıkcası korkuyorm biraz inş kötü bir şey çıkmaz((((
hoş geldin mervecim saol sanada hayırlı cumalar cnmm
canim ruyan cok guzel Masallah. Evra'dan sonra oglusun geliyor mujdesi ikiz olursa da sasirma:)) Evracimizin kardeslerini mujdeliyor.

inş özlemcimhayır diyelim hayır olsun allahın izniylee
rahat uyumana sevindim cnmmm inş hep böyle kafan rahat olurr

ben dün ateşlendim kızlar nolduğunu anlamadım yandım cayır cayır eteş düşürücü verdi eşim içince rahatlayıp uyumuşum klimalar çarpıyor galiba hiç yaz ayında ateşlenmemiştim çok kötü oluyormuş zaten hava sıcak sen sıcak şükür bişeyim yok bugün.

inşallah canım benim Allah razı olsun Allahım dualarımızı kabul etsin
Allahım sen ve ayşemede hayırlı doğumlar versin bizde arkanızdan gelelim siz ilk anneler olacaksınız.

inşallah canım benim Allah razı olsun Allahım dualarımızı kabul etsin
Allahım sen ve ayşemede hayırlı doğumlar versin bizde arkanızdan gelelim siz ilk anneler olacaksınız.

:)))))))) cnm benim ne güzel dilekler bunlar allah razı olsun cnm
inş tez zamanda rabbim sizede nasip etsin anneligi aminnn bu cumlar hürmetineee allahım dularımızı kabul eylee

tatlı rüyalar özlemcimmm bebekler kadar rahat uyuman dilegiylee

kızlar şimdi d.r aradı test sonucum çok güzel çıktı rabbime çok şükür ama benim sol ayak diz kapagıma kadar şişti balon gibi d.r söyledim birde mütiş bir agrı varr birde seni bir d.r yönlendircem en kısa zamanda gel dedi damar tıkanıklıgı olabilir dedi of yaa inş rabbim şifa versin inş gecerde gerek kalmaz d.r gitmeye ölüyorm agrıdann:((((((((((((

aysecim test sonuclarina cok sevindim. ayagin icin bencede bir seyler yapilmali, sicaktandir belki de ama biz tedbirli olalim, kiyamam ya o kadar agriyor mu( canim Allah korusun baska bir nedenden olsa bile tedavi ederler, gonlunu ferah tut. dualarimda olucaksin ama ihmal etmeden git hemen canim, icimiz rahat eder hem agrini gecircek bir tedavisi vardir muhakak.

canım degerin yükselmiş çok iyi hay allah ya morelini yüksek tut ne olur p.tesi günü inşallah herşey yolunda olur bende üzüldüm şimdi güzel güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…