kızlar hepinize hayırlı cumalar cuma bayramınız mübarek olsun.
Günaydınn fıstıklarrr hepinizin cuması mübarek olsun
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar olsun inş hepinizee
kızlar ya ben bu gece çok acayip bir rüya gördüm beni rüyamdan hastaneden arıyorlarr ve bana diyorlarki sakın panik yapma sana bir şey söyliycez diyorlar ben aglamaya başlıyorm test sonuçlarımmı kötü çıktı diyorm yok yok diyorlarr öyle degill bir tane daha var ondan diyorlar neden diyorm bebekler ikizmiş diyorlarr ay nasıl aglıyor ne enterasandırki bebekleri doguruyorm ve erkek bebekk kucagımda emziriyordum sonrada uyandım zatennn
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar olsun inş hepinizee
kızlar ya ben bu gece çok acayip bir rüya gördüm beni rüyamdan hastaneden arıyorlarr ve bana diyorlarki sakın panik yapma sana bir şey söyliycez diyorlar ben aglamaya başlıyorm test sonuçlarımmı kötü çıktı diyorm yok yok diyorlarr öyle degill bir tane daha var ondan diyorlar neden diyorm bebekler ikizmiş diyorlarr ay nasıl aglıyor ne enterasandırki bebekleri doguruyorm ve erkek bebekk kucagımda emziriyordum sonrada uyandım zatennn
cnm benim çok tşk ederim temmuzcum inşş cnm güzel haber gelir daha test sonucum gelmedi açıkcası korkuyorm biraz inş kötü bir şey çıkmazayşe rüyan çok güzel
gündüz niyetine çok aydınlığa feraha çıkıcan gülüm erkek bebek görmek çok iyidir derler sevinecen bişeye arkadaşım hemde çok sevinecen sen umduğundan daha fazlası çıkacak karşına. yani ne diliyorsan fazlasıyla olucak inşallah.
hoş geldin mervecim saol sanada hayırlı cumalar cnmmgünaydın güzeller
rabbim mübarek cuma gününde hepinze tüm isteyenlere hayırlı annnelikler nasip etsin
hepinize taze hayatlar taze sağlıklar nasip etsin
isteyen nerde varsa rabbim kucağını boş bırakmasın hamile olanlara hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin
şüphesizki onun herşeye gücü yeter.....
cumanız mübarek olsun rabbim nicelerine eriştirsin inşallah
canim ruyan cok guzel Masallah. Evra'dan sonra oglusun geliyor mujdesiikiz olursa da sasirma:)) Evracimizin kardeslerini mujdeliyor.
inşallah canım benim Allah razı olsun Allahım dualarımızı kabul etsingünaydın güzeller
rabbim mübarek cuma gününde hepinze tüm isteyenlere hayırlı annnelikler nasip etsin
hepinize taze hayatlar taze sağlıklar nasip etsin
isteyen nerde varsa rabbim kucağını boş bırakmasın hamile olanlara hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin
şüphesizki onun herşeye gücü yeter.....
cumanız mübarek olsun rabbim nicelerine eriştirsin inşallah
gecmis olsun temmuzcum klimadandir annem de cok feci usutmus, o a klima diyor.kendine iyi bak canim.
inşallah canım benim Allah razı olsun Allahım dualarımızı kabul etsin
Allahım sen ve ayşemede hayırlı doğumlar versin bizde arkanızdan gelelim siz ilk anneler olacaksınız.
panadolcum biz de seni cok ozledik, oh iyi yaptin guzel gecmis anladigim kadariyla. ben keseyi gordum sadece canim, embro gorulmedi yolc sac denen zimbirti da gorulmedi. bos gebelik riski cikti ortaya. sinirlerim bozuk, gergin bir sekilde bekliyorum pazartesini. degerim katlamis neyseki 16 bin olmus, demekki 10binken doktor gordu beni ve bu degerle embroyonun gorunmemesi tabii biraz uzucu
panadolcum hoş geld,n cnmmm biz hamdolsun çok iyiyiz ervamda hamdolsun ii teyzesii 250 grm olmuş:))))) fındık kurdum benimm 12 gün sonra ayrıntılı ultrasyonumuz var rabbim nasip kısmet ederse inş bir sorun çıkmazz[/QUOTE
maşallah olsun cimcimene canım iyi olunda adım adım takiplere devam..]
canım hoşbulduk çok geçmiş olsun sanada evet klimalar olsun her yer açık sıcaktan bir şekilde çarpıyor anlamıyoruz o anda az kaldı bayram tatilinede iyi gelir uzaklaş canım..canım hoşgeldin özlettin kendini ne güzel hava değşimi olmuş tatil olmuş bende dört gözle bayram tatilini bekliyorum hayırlısı.
bizde seni özledik güzelim.
merhaba kızlar nasılsınız :)
özlemcim inş. moraller biraz daha iyidir dualarım seninle tatlım
panadolcum hoşgeldin.
zübeydecim şekerim nasıl gidiyo :)
canım hoşbulduk sen nasılsın herşey yolundadır umarım sendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?