slm kızlar ben bugun doktora gittim ünüversitedeki dr. araştırma amaçlı düşük sebebini 5 tahlil istedi eylülde çıkacak sonuçları bugun rahimde her hangi miyom yapışıklık vs. şeyler varmı diye rahimden bir aletle cemarayla inceledi ama çok canım yandı birde rahmim ters dahada zor oldu alaha şükür birşey çıkmadı bana 3 ay kullanacagım DHEA diye bir ilaç verdi yumurta kalitesi için ve sayısını artırmak içinmiş ist. belli eczanelerde varmış bu ilaçta bulup alacagım artık başladım yine doktora gidip gelmelere bu konularda yoruldugumu hastaneye gidince daha iyi anladım hep baştan başlamak hayırlısını diliyorum artık...
canim ofis histeroskopi yaptirmakla cok cok iyi yapmissin, egerki yine kayip yasarsam bende muhakak baktiracagim, rahimin saglikli olduguna emin olmak bizlerin durumunda en onemli arastirilmasi gereken nokta. cok sevindim temiz ciktigina inan bana cok rahatlamalisin bu haberle. benim de ters rahim korkumdan bu gune kadar baktirmadim ama artik korkunun ecele faydasi yok durumuna geldim.
aysecim sen nasil oldun ayagin aciyor mu, Insallah inmistir sisi tatlim.
selam kızlar ben geldimm hihoyyythihoyyyt
ani bir kararla annemleri görmek için ankaraya gittim çok özlemişim valla,onlara da süpriz oldu ben geldim diye karşılarına çıkınca
hazır gitmişken doktorumla da görüşeyim dedim adetimi bekleyemedim sabırsız ben :dance:
muayene edeyim seni gelmişken dedi sonra da ne zaman başlamak istersin dedi ben de hemen diyince iğnelere başladık kaydirigubbakcemile3
lucrinle başladık yine 6 eyülde de gonalf lere başlıcaz.ilk kontrolde 13 eylülde.jet hızıyla oldu biraz bu sefer ama inşallah hayırlı gelir..
sizler nasılsınız görüşmeyeli?annemlerde internet olmadığı için giremedim tabi.
panadolcüm sen de ofis yaptırmışsın hayırlı olsun canım :)
aysem nasılsın görüşmeyeli tatlı annecik?
zübeydoş.özlem hepinizi çok özledim beeen :)
yok bitanem yaa gitmedim hafta içi gidecem rabbim izin verirse inş bend anlamadım d.r damar tıkanıklıgı olabilir dedi moralıyor ve çok agrıyorr
inş başıma iş acmaz(((((((((
hah aysecim gelmissin yazdiklarimi oku ama lutfen seni panik etmis olmayayim gercekten cozumu basit birtanem ki belki pihtilasma cikmayacak baska bir seydir. ama lutfen bekleme.
bu arada benim test sonucum 16 binden 25 bin kusura cikmis kizlar ikiye katlamamis(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?