Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kızlar ben bugun doktora gittim ünüversitedeki dr. araştırma amaçlı düşük sebebini 5 tahlil istedi eylülde çıkacak sonuçları bugun rahimde her hangi miyom yapışıklık vs. şeyler varmı diye rahimden bir aletle cemarayla inceledi ama çok canım yandı birde rahmim ters dahada zor oldu alaha şükür birşey çıkmadı bana 3 ay kullanacagım DHEA diye bir ilaç verdi yumurta kalitesi için ve sayısını artırmak içinmiş ist. belli eczanelerde varmış bu ilaçta bulup alacagım artık başladım yine doktora gidip gelmelere bu konularda yoruldugumu hastaneye gidince daha iyi anladım hep baştan başlamak hayırlısını diliyorum artık...

canim ofis histeroskopi yaptirmakla cok cok iyi yapmissin, egerki yine kayip yasarsam bende muhakak baktiracagim, rahimin saglikli olduguna emin olmak bizlerin durumunda en onemli arastirilmasi gereken nokta. cok sevindim temiz ciktigina inan bana cok rahatlamalisin bu haberle. benim de ters rahim korkumdan bu gune kadar baktirmadim ama artik korkunun ecele faydasi yok durumuna geldim.

canım rahatladım evet ama işlem çok zordu rahmim ters oldugu için resmen gözümden yaşlar geldi.canım inşallah kayıp yaşamazsında gerek kalmaz bu işleme öyle bir durumda yaptırmanda fayda var benim rezerveda azalma var malesef oyüzden DHEA verdi dr. nelere katlanmıyoruzki bebek için..

selam kızlar ben geldimm hihoyyythihoyyyt
ani bir kararla annemleri görmek için ankaraya gittim çok özlemişim valla,onlara da süpriz oldu ben geldim diye karşılarına çıkınca
hazır gitmişken doktorumla da görüşeyim dedim adetimi bekleyemedim sabırsız ben :dance:
muayene edeyim seni gelmişken dedi sonra da ne zaman başlamak istersin dedi ben de hemen diyince iğnelere başladık kaydirigubbakcemile3
lucrinle başladık yine 6 eyülde de gonalf lere başlıcaz.ilk kontrolde 13 eylülde.jet hızıyla oldu biraz bu sefer ama inşallah hayırlı gelir..
sizler nasılsınız görüşmeyeli?annemlerde internet olmadığı için giremedim tabi.
panadolcüm sen de ofis yaptırmışsın hayırlı olsun canım :)
aysem nasılsın görüşmeyeli tatlı annecik?
zübeydoş.özlem hepinizi çok özledim beeen :)

hoş geldin cnmmmmmmmm çok saol iyiyiz bizdfe biraz ayak şiş sadece(((((( bu arada tedavin hayırlı olsun tatlım rabbim gönlü muradını versin inş

saol aysem amiin inşallah :Saruboceq:
senin ayak niye öyle şişti yaa?doktora gittin mi canım?morluk falan var mı ayağında?

yok bitanem yaa gitmedim hafta içi gidecem rabbim izin verirse inş bend anlamadım d.r damar tıkanıklıgı olabilir dedi moralıyor ve çok agrıyorr
inş başıma iş acmaz(((((((((

özlemcim yazdıklarını okudum şimdi doktora gidecektin merak ettim.valla çok sinirleniyorum şu yurtdışındaki doktorların ve hemşirelerin rahatlığına ben yaa.hiç hamilelere nasıl davranılır bilmiyolar.daha çok stres ediyolar.bi arkadaşım da danimarkada o da kan testi yaptıramamıştı noele denk gelmiş.kızcağız 6 kere idrar testi yaptı evde.koyulaştıkça emin olmaya çalıştı kendi artık.acilde bile bakmazlarmış orda çok şaşırmıştım
canım benim sende sıkma canını ben eminim herşey yolunda gidecek.değelerin çok güzel.hem keseyi hem kalp atışını geç duyan çok oldu onları da biliyorum.o yüzden sen rahat olki bebişin de etkilenmesin.aslında benim içime hep ikiz doğuyodu senden için :)

yok bitanem yaa gitmedim hafta içi gidecem rabbim izin verirse inş bend anlamadım d.r damar tıkanıklıgı olabilir dedi moralıyor ve çok agrıyorr
inş başıma iş acmaz(((((((((

büyük ihtimalle damarla ilgili bence çünkü geçen ay eşimin ananesinin başına geldi canım.zorlanmadan olmuş olabilir dedi doktor ona.buz koyun demişti o iyi gelirmiş.ilaçla kendiliğnden geçti sonra.ihmal etme sende canım git mutlaka doktora geçmiş olsun.

evoevocum hayirli olsun tedavin cok iyi yapmissin Insallah bu son ignelerin canim. sagol destegin icinde yalniz burda doktorlarla ilgili ya da labratuvarlarla ilgili cok sukur hicbir derdimiz yok bir de dedigin gb olsa kesin siyirirdim.
aysecim canim yaa lutfen pazartesi gider misin birkac gun bile erteleme, canim benim hamileligimde bacagimda damar varis denen bir hal aldiginda doktorum ona bile ertesi gune doopler ayarladi bir merkezde cunku tedavisi kolay ama tedavis edilmesse hos olmayan bir durum demisti. doplerde bir sey cikmadi rahatladik. o zaman bana hep sislik ve agriyi sordular yoktu. ona ragmen hemen doppler istediler. damar tikanmasindan bahsettmislerdi. canim sakin ama sakin yanlis anlama seni birazcik uzsem kahrolorum ama sagligin her seyden onemli. en kotu ihtimalde igne oluyorsun kan sulansin diye sonuc olarak tedavin basladigi an inan uzulcek bir sey yok. lutfen pazartesi direk git, sen bacagim dedikce en bastan beri bunlari yazmak istemistim ama oyle olsa doktoru soylerdi kizin aklini karistirmayayim dedim. ama artik gerekirse karissin, bakilsin yok densin de ben karisiklik yaratmis olayim. ama yeminleki cozumu olan bir sey yani sakin oyle ah vah cok mu kotu bir seyki deme. tek bildigim suphelnildigi an hic beklememen gerekiyor.valla aklim sende aysecim.

hah aysecim gelmissin yazdiklarimi oku ama lutfen seni panik etmis olmayayim gercekten cozumu basit birtanem ki belki pihtilasma cikmayacak baska bir seydir. ama lutfen bekleme.
bu arada benim test sonucum 16 binden 25 bin kusura cikmis kizlar ikiye katlamamis(

özlemcim ben anlamadım sen neden üzgün işareti koydun tatalım ne güzel işte yükselmişşş degerin kötü mü cnm yükselmesii bu arada inş pazartesi giderim tatlımm tamam merak etme sennn

ikiye katlamamis diye sekizinci haftaya kadar hep katlamali neyse aysecim artik teslimkar bekliyorum sadece.
git canim benim, tedavin hemen baslar rahatlarsin hem. belki de basit baska birseyden diyecekler. doktorunun dedigi gb tikanma dahi olsa dedigim gb igne olucaksin gecicek hemen Insallah canim.

özlemcim canını sıkma sakın bekleyelim görelim bakalım ne çıkacak rabbimden ümit kesilmezz sadece dua edelim ve sabırla bekleyelim inş güzel olur sonuu inş gümbür gümbür duyarsın kalp atışını cnmm

canim ben biraz disari cikayim aklim dagilsin hem, ev ustume ustume geliyor kendine iyi bak birtanem, Evram da sen de Allah'a emanetsiniz.

tmm cnm bende yatmaya gidiyorm allaha emnetsiniz sizde bebeginle beraber:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…