selam kızlar ben geldimm hihoyyythihoyyyt
ani bir kararla annemleri görmek için ankaraya gittim çok özlemişim valla,onlara da süpriz oldu ben geldim diye karşılarına çıkınca
hazır gitmişken doktorumla da görüşeyim dedim adetimi bekleyemedim sabırsız ben :dance:
muayene edeyim seni gelmişken dedi sonra da ne zaman başlamak istersin dedi ben de hemen diyince iğnelere başladık kaydirigubbakcemile3
lucrinle başladık yine 6 eyülde de gonalf lere başlıcaz.ilk kontrolde 13 eylülde.jet hızıyla oldu biraz bu sefer ama inşallah hayırlı gelir..
sizler nasılsınız görüşmeyeli?annemlerde internet olmadığı için giremedim tabi.
panadolcüm sen de ofis yaptırmışsın hayırlı olsun canım :)
aysem nasılsın görüşmeyeli tatlı annecik?
zübeydoş.özlem hepinizi çok özledim beeen :)
ikiye katlamamis diye sekizinci haftaya kadar hep katlamali neyse aysecim artik teslimkar bekliyorum sadece.
git canim benim, tedavin hemen baslar rahatlarsin hem. belki de basit baska birseyden diyecekler. doktorunun dedigi gb tikanma dahi olsa dedigim gb igne olucaksin gecicek hemen Insallah canim.[/Q
özlemcigim nasılsın ne olur morelini yüksek tut inanki herşey olacagına varıyor ilk tedaviye başladıgım doktora ilk gittigim günleri düşünüyorumda içim kıpır kıpırdı sanki doktora gidince hemen hamile kalacaktım okadar inanıyodum içim umut doluydu geçen zamana bakıyorum yavaş yavaş yaşadıklarım okadar beni yıpratmışki yaşın geçmesi falan en büyügünüz benim sanırım((( yaşlandık görenler 27.28 diyolar ama vücut yaşı yalan söylemiyor öpüyorum canım uzattım bende ama pozitifim yinede herşeye ramen....
Ayşecigim geçmiş olsun umarım önemli birşey degildir ayagının şişmesi ihmal etme ne gerekiyosa yap..
ikiye katlamamis diye sekizinci haftaya kadar hep katlamali neyse aysecim artik teslimkar bekliyorum sadece.
git canim benim, tedavin hemen baslar rahatlarsin hem. belki de basit baska birseyden diyecekler. doktorunun dedigi gb tikanma dahi olsa dedigim gb igne olucaksin gecicek hemen Insallah canim.[/Q
özlemcigim nasılsın ne olur morelini yüksek tut inanki herşey olacagına varıyor ilk tedaviye başladıgım doktora ilk gittigim günleri düşünüyorumda içim kıpır kıpırdı sanki doktora gidince hemen hamile kalacaktım okadar inanıyodum içim umut doluydu geçen zamana bakıyorum yavaş yavaş yaşadıklarım okadar beni yıpratmışki yaşın geçmesi falan en büyügünüz benim sanırım((( yaşlandık görenler 27.28 diyolar ama vücut yaşı yalan söylemiyor öpüyorum canım uzattım bende ama pozitifim yinede herşeye ramen....
canim sagol cok iyi anliyorum seni su an oyle yorgun ki ruhum ne umitlenicek halim var inanir misin ne de mutlu olucak hatta! Allah affetsin bugunumuze de cok sukur ama inanin ruhen cok yorgunum. hayirlisi olsun her seye hazirliyorum kendimi bunu da atlatiriz da ya sonra diyorum kendime mafoldumben
canim ya sen yine de pazartesi gitmeye calis olmadi esini bekleme.cnm saol allah razı olsun şimdi daha ii of ne bilim işte pazatesi gidecem bir sorun olmazsa yada hafta içi eşim izin alamazsa gidemem bir iki gün sonra giderim heralde
sagol canim sicak mi uyuyamadin mi? Evram ne yapiyor donuyor mu kipir kipir
yok be bitanem pazartesinden bu tarafa hiç ses yok kötü düşünmemeye çalışıyorm ama elimde degil normalde 2 günde bir özlliklede acıktıgınca kıpır kıpırdıı ama şimdi hiç ses yok((((8[/QUOTE
aa walla gelir aci biber surerim agzina ayrica ben gizemliyle karistirp sormusum, bu haftaklarda ancak arada hisssedebilcegini ben bile biliyorum hicbir tecrubem olmamasina ragmen Allah askina sakin dusunme oole bir sey, o donuyordur zilli sen surekli hissedemezsin henuz.
yok be bitanem pazartesinden bu tarafa hiç ses yok kötü düşünmemeye çalışıyorm ama elimde degil normalde 2 günde bir özlliklede acıktıgınca kıpır kıpırdıı ama şimdi hiç ses yok((((8[/QUOTE
aa walla gelir aci biber surerim agzina ayrica ben gizemliyle karistirp sormusum, bu haftaklarda ancak arada hisssedebilcegini ben bile biliyorum hicbir tecrubem olmamasina ragmen Allah askina sakin dusunme oole bir sey, o donuyordur zilli sen surekli hissedemezsin henuz.
inş cnm özlemcimm maşallahh o zilli çok kıpırdıyorduu ben çok ahat hissediyordum o yüzden böyle panik oldum ne bilim belkide babası gibi tembel olmaya karar verdii:)))))))
inş cnm özlemcimm maşallahh o zilli çok kıpırdıyorduu ben çok ahat hissediyordum o yüzden böyle panik oldum ne bilim belkide babası gibi tembel olmaya karar verdii:)))))))
aysecim tatli bir sey yesene simdi yarim saate belki hissedersin rahatlarsin canim Allah'a emanetsiniz icim rahat belki pozisyonunu degistirdi bilemeyiz cok hissedemecegin bir pozisyonda uzun suredir belki.
canim ya ben yazmadim demek resmine bakip Masallah gonlu gb yuzu de ne guzel aysemizin diye dusunmustum, kirbirkere Masallah canim
aysecim tatli bir sey yesene simdi yarim saate belki hissedersin rahatlarsin canim Allah'a emanetsiniz icim rahat belki pozisyonunu degistirdi bilemeyiz cok hissedemecegin bir pozisyonda uzun suredir belki.
:)))))))))) iki günde dünyanın çikulatasnı yedim içim bayıldı çikulota yemekten valla ama banamısın demiyor zilli:)))))))))
aysecim Evramizla ilgisi yok ama sen su bacagin icin pazartesi git diye yine kizasan da israr edicem lutfen git pazartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?