Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba canım tedavin hayırlı olsun ani karar vermişsin inşallah bu sefer yüzün gülecek canım boool şans... kolay gelsinn

Ayşecigim geçmiş olsun umarım önemli birşey degildir ayagının şişmesi ihmal etme ne gerekiyosa yap..

Son düzenleme:

Ayşecigim geçmiş olsun umarım önemli birşey degildir ayagının şişmesi ihmal etme ne gerekiyosa yap..

cnm saol allah razı olsun şimdi daha ii of ne bilim işte pazatesi gidecem bir sorun olmazsa yada hafta içi eşim izin alamazsa gidemem bir iki gün sonra giderim heralde

sagol canim sicak mi uyuyamadin mi? Evram ne yapiyor donuyor mu kipir kipir

yok be bitanem pazartesinden bu tarafa hiç ses yok kötü düşünmemeye çalışıyorm ama elimde degil normalde 2 günde bir özlliklede acıktıgınca kıpır kıpırdıı ama şimdi hiç ses yok((((8

canim ya ben yazmadim demek resmine bakip Masallah gonlu gb yuzu de ne guzel aysemizin diye dusunmustum, kirbirkere Masallah canim

panadolcum gel gece sohbetine walla ancak sizinle yazisinca rahatliyorum canim cok mu acidi histereskopi ne kadar suruyor biraz anlatir misin ama cok iyi yapmissin canim Masallah, inan cok cok onemli bizim durumumuzda.

canim ya ben yazmadim demek resmine bakip Masallah gonlu gb yuzu de ne guzel aysemizin diye dusunmustum, kirbirkere Masallah canim

tşk ederim özlemcim allah razı olsunn :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi aslında hepinizi çok merak ediyorm senideçok merak ediyorm ama hayalimde miyyon tipli orta boyluu sarı saçlı gibi hayal ediyorm ne kadar dogru bilememm:)))))

aysecim Evramizla ilgisi yok ama sen su bacagin icin pazartesi git diye yine kizasan da israr edicem lutfen git pazartesi.

yerüm kız seni ben sana kızılırmı cnm benii acı bademe gidiyorm yaa uzak birde münübüse binemiyorm meçburen taksiyle gitmem gerek eşimde boşuna taksi paras vermeyelim diee yerinden araba alıyorr eger pazartesi olmazsa salı kesin olurr zaten agrıdan duramıyorrm hamdolsun rabbimee akşama inmiş şişi içim biraz daha rahatt şimdiii rabbim şifa versinn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…