Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

panadol cnm hiç sesin çıkmıyor ne yapıyorsun tatlımm?

tamam canim oyle tabii doktor paralari yetiyor, cok sevindim sisin indigine, Allah sifa versin canim, daha da iyi ol yarina Insallah.

aa inat etmis annesi

:))))))) bencede inat etti anasının kızı ne olcakkk aman iyi olsunda kımıldamasın sorun degill işte insan korkyor genede ben steteskoplar var yaa özlemm 20. haftadan sonraa onunla bebegin kalp atışını hissedebiliyormuşsun ondan almaya karar verdimm valla en azından içim rahatlar duyabilirsemm benim d.r bana anne ve bebek die bir kitap verdii onda gördüm :))))

al tabii canim, ne guzel surekli dinlersin:)) gerci 20 haftadan sonra saat basi hissedersin de artik ama al yine de:)) ben olsam ben de alirdim Allah nasip eder 14 hafta sonra Insallah

aysecim mesaj attim sana

gördüm tatlım:)
saol özlemcim inş yarında inerr ohhh bende derin bir nefes alırımm ama d.r demişti sıcaklardan çok şişier ayagın diee dün gece çok korktumm mosmordu ayagım

hatlarda kopukluk mu? oldu ne iki tane msj attım sana özlemm gelmedimi

kizlar iyigeceler tum gun kimse ugramamis yarin sizin saatle 11de ultrason randevum var durum kesinlesicek, Insallah Allah yuzumu guldurur, guzel haberlerle gelirim. nedense cok umutsuzum( gidip ogrenmeye bile korkmaya basladim

GÜNAYDIN KIZLARRR
özlemcim güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorz inş güzel haberlerle gelirsin bende d.r gidecem kızımı görmeye umarım bir sorun çıkmaz inş tembellikten kımıldamıyordur zillim ..

hanımlar hepinize günaydın güzel bir hafta diliyorum..

panadolcum gel gece sohbetine walla ancak sizinle yazisinca rahatliyorum canim cok mu acidi histereskopi ne kadar suruyor biraz anlatir misin ama cok iyi yapmissin canim Masallah, inan cok cok onemli bizim durumumuzda.

canım slm inşallah bugun güzel haberlerle dönersin canım ofis histereskopi 15 dk falan sürdü çok önemliymiş evet bizim durumumuzdakiler için rahim ters oldugu için zor oluyomuş allah şükürkü birşey çıkmadı

bir de diger 5 test nedir panadolcum?
canım doktorum kan pıhtılaşmasıyla istedi test daha önce yapılmıştı ama bir testen olmuşmuyomuş bir çok detaylı testleri varmış eksik olanları istedi birde eşimle benim uyuşmazlık falan varmı diye 2 test istedi bugun spariş verdim yazdıgı ilacıda kargoyla gönderecekler yumurta kalitesinede çok iyi geliyomuş allah hepimizin yardımcısı olsun başka birşey diyemiyorum ya kazanacagız bu savaşı ya kazanacagız öpüyorum tatlım seni allaha emanet ol...
panadol cnm hiç sesin çıkmıyor ne yapıyorsun tatlımm?

Ayşecigim iyiyim sende umarım iyisindir msn gördüm yazmışsın ama sorun var açamadım sonrada ayagın nasıl oldu.. doktora gidecekmişsin umarım güzel haberlerle gelirsin kızınıda göreceksin...

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese iyi haftalar a.s.
zübeydem saol canım biraz ani oldu ama hayırlı olur inşallah.
dün akşam lucrini yaptım sonra şırıngayı geri çektim içinde ilaç kalmış,daha önce hiç geri çekip bakmamıştım.acaba içinde kalıyomuyduki anlamadım valla.sonra 1 kez daha yaptım.eşimde o şırınganın ucunda kalandır fazladan yaptın sen dedi.biraz kafam karıştı açıkçası.bugün gidip eczaneden ucu olmayan şırınga alıcam bende.
özlemcim bugün hastaneye gidecekti hayırlı haberlerle gelir inşallah.
aysem şeftaliye öpücük gönder teyzelerinden emi opuyorumnanaktan
panadolcum sen nasılsın görüşmeyeli canım?test yaptırıyomuşsun.aslında bende istyodum yaptırmayı ama ani kararla başladık bakalım tedaviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…