yerüm kız seni ben sana kızılırmı cnm benii acı bademe gidiyorm yaa uzak birde münübüse binemiyorm meçburen taksiyle gitmem gerek eşimde boşuna taksi paras vermeyelim diee yerinden araba alıyorr eger pazartesi olmazsa salı kesin olurr zaten agrıdan duramıyorrm hamdolsun rabbimee akşama inmiş şişi içim biraz daha rahatt şimdiii rabbim şifa versinn inş
aa inat etmis annesi
aysecim mesaj attim sana
günaydınn fıstıklar nasılsınız
panadolcum gel gece sohbetine walla ancak sizinle yazisinca rahatliyorum canim cok mu acidi histereskopi ne kadar suruyor biraz anlatir misin ama cok iyi yapmissin canim Masallah, inan cok cok onemli bizim durumumuzda.
canım doktorum kan pıhtılaşmasıyla istedi test daha önce yapılmıştı ama bir testen olmuşmuyomuş bir çok detaylı testleri varmış eksik olanları istedi birde eşimle benim uyuşmazlık falan varmı diye 2 test istedi bugun spariş verdim yazdıgı ilacıda kargoyla gönderecekler yumurta kalitesinede çok iyi geliyomuş allah hepimizin yardımcısı olsun başka birşey diyemiyorum ya kazanacagız bu savaşı ya kazanacagız öpüyorum tatlım seni allaha emanet ol...bir de diger 5 test nedir panadolcum?
panadol cnm hiç sesin çıkmıyor ne yapıyorsun tatlımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?