Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

evocum ani olsun sonu iyi olsun bitanem :) sen iğnenin içinden çıkan şırıngalarla vurulmadın mı ki

lucrine hemen başlıcam için hemşire hastanede vermişti bana yarım kalandan.iğnesi de ayrıydı.zaten bitince de alıyoz ya insülin iğnesi ondan cnm.ama bunu ucunda çıkıntı var baya.

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalp atislarini duydulm binlerce kez sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnn Allah kollarima da almayi nasip etsin Insallah, darisi basiniza canlarim.

özleeeeeeeeeem
Tebrikler, çok ama çok sevindim.
Bu bebek bizi şaşırtacak hep :)
Maşallah şimdiden,

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalp atislarini duydulm binlerce kez sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnn Allah kollarima da almayi nasip etsin Insallah, darisi basiniza canlarim.

:))))) çok şükür hadi geçmiş olsun :) fazla vesvese yapma tamammı bak herşey yolunda gidiyor maşallah Allah bida böyle sıkıntı yaşatmasın tekrar geçmiş olsun.

bitanemm gözün aydın çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde inşşş

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorum yaaa allahım çok büyüksünn inan o kadar çok sevindim ki şükürler olsun rabbim binlerce kez şükürler olsun sana hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:

canlarim cok sagolun inanin sevincten ne yerdeyim ne gokte sukurler olsun, yok soz artik stres karamsarlik yok canlarim Allah razi olsun dualarinizdan desteginizden. oyle mutluyumki kollarima saglikla almak da nasip olsun Insallah.

kızlar bende şimdi geldim maşallah ayagımın şişi çok az bu günn d.r sıcaklardan dedii soruin yokk ama agrı için sadece minesot kullanabilirsin dedi oda ayagım çok agrımadıgı sürece kullanmıycam demektirr bebegime zarar vermesi,nden korkuyorm kızım maşallahhh çok sessizz 300 grm olmuş çok şükr kilomda aynı demek dikkat edince insan kilo almıyor:))))))))) bir ara d.r kalp atışını dinledi ses ara ara gidip geldi d.r tekrar tekrar başa alınca ben çok korktum hemen sordum hocam bir sorun mu var diee yok dedi fazlası var eksigi yok çok panik yapıyorsun dedi((((((( napıyım normal degilmi kolay anne olmuyorz bizz o yüzden böyle paranoyak oldum yaaa((((((

canlarim cok sagolun inanin sevincten ne yerdeyim ne gokte sukurler olsun, yok soz artik stres karamsarlik yok canlarim Allah razi olsun dualarinizdan desteginizden. oyle mutluyumki kollarima saglikla almak da nasip olsun Insallah.

amiiin inşallah bence rahat bir nefes alabiliriz çok şükür :) o gittiğin doktora da verseydin haberi gıcık şey :dilcikar:

ohh ikinizde rahatlattınız beni rahat rahat çalışabilirim o zaman kızlar ;
özlemcim : allahım o günleride göstericek bitanem dualrımız hepinizle sen umutsun bize 2 hücreli 3 hücreli önemi olmadığını gösterdi bize yaradanım çok şükürr
ayşecim : o zaman sende artık çok fazla ayakta durmyacaksın ervamızın maşallahı var günden güne büyüyo meleğimiz bak
karatasoz : hoş geldin tatlişkom bi görüşemiyoruz ya :)

özlemcim ben sana ne dedim allahtan ümit kesilmez tatlım demii bak çok şükür rabbim dualarımız ve en çokta senin göz yaşlarını ve yakarışlarını bu mubarek gecelerde geri çevirmedi tatlım hamdolsun demek oluyorki artık kötü rüyalara inanmıycaksın kötüde görsen hayra yorcan demi tatlımm hadi bakalım sıra diger fıstıklarda inş hayırlısıyla onlarda biran önce bebeklerine kavuşurlar bütün duamız buuu şimdii:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…