kızlar bende şimdi geldim maşallah ayagımın şişi çok az bu günn d.r sıcaklardan dedii soruin yokk ama agrı için sadece minesot kullanabilirsin dedi oda ayagım çok agrımadıgı sürece kullanmıycam demektirr bebegime zarar vermesi,nden korkuyorm kızım maşallahhh çok sessizz 300 grm olmuş çok şükr kilomda aynı demek dikkat edince insan kilo almıyor:))))))))) bir ara d.r kalp atışını dinledi ses ara ara gidip geldi d.r tekrar tekrar başa alınca ben çok korktum hemen sordum hocam bir sorun mu var diee yok dedi fazlası var eksigi yok çok panik yapıyorsun dedi((((((( napıyım normal degilmi kolay anne olmuyorz bizz o yüzden böyle paranoyak oldum yaaa ((((((
Kızlar selam hepinize,
Özlemcim çok tebrik ederim, allah tamamına erdirsin inşallah, bak artık tereddüt etme kendini de üzme emi, geçen hafta başıma neler geldi bi bilseniz, kanamam oldu hastanede yattım, bu arada geçmişi okuyamadım, başka ne haberler var?
Kızlar selam hepinize,
Özlemcim çok tebrik ederim, allah tamamına erdirsin inşallah, bak artık tereddüt etme kendini de üzme emi, geçen hafta başıma neler geldi bi bilseniz, kanamam oldu hastanede yattım, bu arada geçmişi okuyamadım, başka ne haberler var?
saol tatlım allah razı olsunnn demekki sıcaklardanmışş evet şeftalisi büyümüş ama babası gibi tembelll zilli:)))) tatlımdarısı sizin başınıza en kısa zamanda inşşşşşcanım benim sevindim bişey çıkmadığına ayağında bol bol istirahat sende :) minik şeftalimiz büyümüş maşallah ona da :))
ayşecim çok geçmiş olsun canım :) bebiişinede maşallahhhh tütütütütü :)
Canlarım,
geçen salı randevumuz vardı 2.li teste yapılcaktı, gittik yavrularımız maşallah çok iyiydiler, hareketleri falan, dr.da çok memnun kaldı (bu arada 2.li test sonuçları iyi çıktı) dr.dan ayrıldık, eve gelirken alışverişmerkezine girdik tuvaletim geldiği için bi baktım iç çamaşırımda elim kadar kahverengi kanama, kan beynime sıçradı,çok ama çok korktum anlatamam, hemen eve gidip dr.u aradık o da yeni gördüm seni dinlen tekrarlarsa haber ver dedi, 2 saat kadar uyudum kalktım bu sefer pembe bi kanam, neyse doğru hastaneye, o gece ve ertesi gün kaldık, bi hemetom varmış, 4 gün falan devam etti, şimdi geçti bu arada bebeişler iyi maşallah, yarın kontrol var, allahıma emanet olsun yavrularımız kızlar..
Bu arada kendimi hiç yormadım, bi iş yaptığım da yok, neden oldu bilemedik
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalp atislarini duydulm binlerce kez sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnn Allah kollarima da almayi nasip etsin Insallah, darisi basiniza canlarim.
Canlarım,
geçen salı randevumuz vardı 2.li teste yapılcaktı, gittik yavrularımız maşallah çok iyiydiler, hareketleri falan, dr.da çok memnun kaldı (bu arada 2.li test sonuçları iyi çıktı) dr.dan ayrıldık, eve gelirken alışverişmerkezine girdik tuvaletim geldiği için bi baktım iç çamaşırımda elim kadar kahverengi kanama, kan beynime sıçradı,çok ama çok korktum anlatamam, hemen eve gidip dr.u aradık o da yeni gördüm seni dinlen tekrarlarsa haber ver dedi, 2 saat kadar uyudum kalktım bu sefer pembe bi kanam, neyse doğru hastaneye, o gece ve ertesi gün kaldık, bi hemetom varmış, 4 gün falan devam etti, şimdi geçti bu arada bebeişler iyi maşallah, yarın kontrol var, allahıma emanet olsun yavrularımız kızlar..
Canlarım,
yaa halay geç kaldım,
insan bizim topiğede yazar
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
maaşallah minik bebeğe
allah tamamına erdirsin cnm çok sevindim
Hepinizden allah razı olsun, dr zaten lavabo dışında hiç kalkma dedi, hep yatıyorum, ya kızlar o günler öyle zor geçti ki hala etkisindeyim, her lavaboya gidişimde korku, eşimde bende yaşlandık resmen, allah kimseye yaşatmasın, çok zordu çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?