Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim sevindim bişey çıkmadığına ayağında bol bol istirahat sende :) minik şeftalimiz büyümüş maşallah ona da :))

Kızlar selam hepinize,

Özlemcim çok tebrik ederim, allah tamamına erdirsin inşallah, bak artık tereddüt etme kendini de üzme emi, geçen hafta başıma neler geldi bi bilseniz, kanamam oldu hastanede yattım, bu arada geçmişi okuyamadım, başka ne haberler var?

ayşecim çok geçmiş olsun canım :) bebiişinede maşallahhhh tütütütütü :)

ayyyy kime ne laf yetiştircemi şaştım oh oh maşallahh doluştu millet :)))))))))))
evocum tedavin hayırlı olsun canım inş. bu sefer bebişini kollarına alırsın darısı bize inş.
zübeydecim bi görüşemiruz valla doğru didin :) naber nassın bakem.

sagolun canlarim, inanin sevincten salaga dondum:)) sukurler olsun. darisi basiniza zubeydecim. haklisin zubeydecim aman sakin su hucre bu hucre iki gun bes gun sakin ustunde dusunmeyin bile canim.

ah çok geçmiş olsun canım önemli bişi yoktur inş. herşey yolundadır.

cigdom canim gecmis olsun daha dun gece aklimdan gecirdim seni yaa bu kadar gelmemezlik yapmazdi diye, canim iyisiniz simdi cok sukur, neler olur oldu anlatsana. bende bos gebelik riski olusmustu cok uzuldum umutsuz gittim bugun ama cok sukur.

geçmiş olsun cnm hayırdır çok mu yordun kendini yoksa?

cigdoooooooo tatlım nasılsın cnmmm bebişler nasıll hoş geldin bu arada:))))))))))

Canlarım,

geçen salı randevumuz vardı 2.li teste yapılcaktı, gittik yavrularımız maşallah çok iyiydiler, hareketleri falan, dr.da çok memnun kaldı (bu arada 2.li test sonuçları iyi çıktı) dr.dan ayrıldık, eve gelirken alışverişmerkezine girdik tuvaletim geldiği için bi baktım iç çamaşırımda elim kadar kahverengi kanama, kan beynime sıçradı,çok ama çok korktum anlatamam, hemen eve gidip dr.u aradık o da yeni gördüm seni dinlen tekrarlarsa haber ver dedi, 2 saat kadar uyudum kalktım bu sefer pembe bi kanam, neyse doğru hastaneye, o gece ve ertesi gün kaldık, bi hemetom varmış, 4 gün falan devam etti, şimdi geçti bu arada bebeişler iyi maşallah, yarın kontrol var, allahıma emanet olsun yavrularımız kızlar..

Bu arada kendimi hiç yormadım, bi iş yaptığım da yok, neden oldu bilemedik

canım benim sevindim bişey çıkmadığına ayağında bol bol istirahat sende :) minik şeftalimiz büyümüş maşallah ona da :))
saol tatlım allah razı olsunnn demekki sıcaklardanmışş evet şeftalisi büyümüş ama babası gibi tembelll zilli:)))) tatlımdarısı sizin başınıza en kısa zamanda inşşşşş
ayşecim çok geçmiş olsun canım :) bebiişinede maşallahhhh tütütütütü :)

saol karagözcumm darısı başına tatlımm
nasılsın cnm ?

çok geçmiş olsun. sıkma canını bazı hamiller yaşıyo böyle şeyler inş. tekrarlamaz Allaha emanet

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalp atislarini duydulm binlerce kez sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnn Allah kollarima da almayi nasip etsin Insallah, darisi basiniza canlarim.

yaa halay geç kaldım,
insan bizim topiğede yazar
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

maaşallah minik bebeğe
allah tamamına erdirsin cnm çok sevindim

amanın
çiğdem çok geçmiş olsun tatlım yaaa

cigdo tatlım çok büyük geçmiş olsun cnm rabbim bir daha göstermesin o yorulmaktan degil cnm benimde öyle oldu bak hamdolsun artık yok maşallah diyimde
cnm meleklerinede maşallah rabbim sana bagışlasın onlarr sakın korkmaa hiç bir şey olmaz rabbimin izniylee sen genede bol bol dinlen tatlımm fazla ayakta durmaa.......

Hepinizden allah razı olsun, dr zaten lavabo dışında hiç kalkma dedi, hep yatıyorum, ya kızlar o günler öyle zor geçti ki hala etkisindeyim, her lavaboya gidişimde korku, eşimde bende yaşlandık resmen, allah kimseye yaşatmasın, çok zordu çok...

yaa halay geç kaldım,
insan bizim topiğede yazar
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

maaşallah minik bebeğe
allah tamamına erdirsin cnm çok sevindim

canim geldim bir yandan kahvalti hazirladim, ettim ise gidicek esim, bir yandn gomlek utuledim bir yandan bilgisayarda o is emaillerine bakior yoksa biliyorsun ben damlardim hemen her yere:)) cok sagol canim sukurler olsun.

tahmin edebiliyorm cnm bende aynı şeyleri yaşadım çok şükür senin az sürdü rabbim bir daha göstermesin beni bebegim 3.15 aylık olana kadar sürdüü ben neler çeltim hamdolsun genede yaradana şimdi çok iyiyiz rabbim bozmasın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…