Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cigdocum canim ne olur tuvalet disi bir on gun kalkma sonra tamamen gecicek korkma canim. dikkat edince hemetom zarar vermez, bol bol dua edicez sana kesinlikle koyu bir sey olmayacak Allah'in izniyle. suyunu bol bol icmeyi ihmal etme canim.

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalp atislarini duydulm binlerce kez sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnn Allah kollarima da almayi nasip etsin Insallah, darisi basiniza canlarim.

canııım canı gönülden tebrik ederim Allah dualarımızı kabul etti çok şükür
ben inanıyordum bebeğine beni şaşırtmadı kucağına almak nasip olsun beben.

cigdocum canim ne olur tuvalet disi bir on gun kalkma sonra tamamen gecicek korkma canim. dikkat edince hemetom zarar vermez, bol bol dua edicez sana kesinlikle koyu bir sey olmayacak Allah'in izniyle. suyunu bol bol icmeyi ihmal etme canim.

Özlemim saol tatlım, öyle yapıcaz artık, inşallah yarın ki kontrolde dağılmış, gitmiş der, yeniden hormon iğnesi kullandım bu arada, ve prognex ampul.e vajinadan devam acaba bunlardan mı bilmem mide bulantılarım geri geldi

haa cigdocum hematom tamamen gecmis galiba ben o kismini anlamamisim, cok sukur tatlim. demekki cok ufakti oh cok sukur canim sakin etkisinde kalma cik hemen o psikolojiden bebislerin kocaman oldu o stresi hissetmesinler o kadar kizdimki kendime gunlerdir zor nefes aldim stresten neyseki cok kucuk hissetmez die avutuyorum kendimi.

Özlemcim kahverengi akıntının kesilmesi demek geçtiği anlamına geliyorsa benim kahverengi akıntım kesildi, şimdi bu bitti mi demek oluyor?

canııım canı gönülden tebrik ederim Allah dualarımızı kabul etti çok şükür
ben inanıyordum bebeğine beni şaşırtmadı kucağına almak nasip olsun beben.

canim cok tesekkur ederim darisi hemen basina birtanem, Allah razi olsun dualarinizin etkisine cok inaniyorum. temmuzcum inan oyle stres yapmisimki ultrasonda basladim aglamaya adam sevincten agliyorsun degil mi diye sorup durdu, hala aglamak istiyorum.

özlem senin tek kesemi göründü cnm gerci 7+5 günlüklen falan daha net görürsün belki sana süpriz yaparlarrrr:)))))))) bir süprizde o zaman yaşarsınn inşşş

Özlemcim kahverengi akıntının kesilmesi demek geçtiği anlamına geliyorsa benim kahverengi akıntım kesildi, şimdi bu bitti mi demek oluyor?

canim onu ultrasonda tam bilirler bende hemetom olunca kesilmisti ben de gecti sanip biraz yuruyunce iki gun sonra yine olmustu ama bendeki hematom buyuktu. simdi ne olursa olsun sen dinlen bir on gun wc disi kalkma. canim sakin korkma bendeki deyince ben hemotamdan degil amniyon suyunun azligindan kaybetmistiù sakin ama sakin karsilastirma bendeki deyince yeminleki ondan degildi. hemotam kimi duysam atlatiyor yeterki yat rahim o kani ya emicek ya da kahve pembe gb farkli renklerle disari vericek iki yoldan biriyle gecicek kan gelince korkma yani atiyorsun demektir.

özlem senin tek kesemi göründü cnm gerci 7+5 günlüklen falan daha net görürsün belki sana süpriz yaparlarrrr:)))))))) bir süprizde o zaman yaşarsınn inşşş

canim cok ileri duzey bir ultrasona girdim ve bakan uzman dusugum var diye onceden sagolsun uzun uzun hem karindan hem vaginal inceledi cok iyi bir adamdi sagolsun. kesin bir kese var dedi. Allah bilir tabii.

kizlar gidip uyumaya caliscagim bes gundur ne uyudugumu bildim ne uyandigimi. hepinizi opuyorum, her sey icin cok cok tesekkur ederim.

Özlem içim nasıl rahatladı bilemezsin En son yazdığında kötü oldum, bir kaç gün foruma girmeme kararı aldım hatta. Ama şükür herşey güzel. Benimde kontrolüm yarın sabah. Hayırlısı olsun hepimize.

özlem80 canım ne kadar mutlu ettin beni anlatamam allahım sonuna kadar çok rahat bir hamilelik geçirtsin inşallah saglıkla al bebeğini kucağına yazdıklarını okuyunca yüzümde öyle bir gülümseme oluştu ki anlatamam canım sen ve senin gibi bu yolda gebe kalanlar bize umutsunuz sizler şeytanın bacağını kırdınız darısı bizlere inşallah

günaydın fıstıklar güzel ve hayırlı bir gün geceirmeniniz diliyorm hepinizee:))))))
özlemmmmmmmmm nasılsın cnmmmmmmm?

evoevo karatasöz hoş geldiniz kızlar nasılsınızzz:)))))))

nerde bu millet yaffff kızlarrrr heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy özlemmmmmmmmm nikin acık ama kendin kayıpsın cnm nerdesin fıstıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…