kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalp atislarini duydulm binlerce kez sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnn Allah kollarima da almayi nasip etsin Insallah, darisi basiniza canlarim.
cigdocum canim ne olur tuvalet disi bir on gun kalkma sonra tamamen gecicek korkma canim. dikkat edince hemetom zarar vermez, bol bol dua edicez sana kesinlikle koyu bir sey olmayacak Allah'in izniyle. suyunu bol bol icmeyi ihmal etme canim.
haa cigdocum hematom tamamen gecmis galiba ben o kismini anlamamisim, cok sukur tatlim. demekki cok ufakti oh cok sukur canim sakin etkisinde kalma cik hemen o psikolojiden bebislerin kocaman oldu o stresi hissetmesinlero kadar kizdimki kendime gunlerdir zor nefes aldim stresten neyseki cok kucuk hissetmez die avutuyorum kendimi.
canııım canı gönülden tebrik ederim Allah dualarımızı kabul etti çok şükür
ben inanıyordum bebeğine beni şaşırtmadı kucağına almak nasip olsun beben.
Özlemcim kahverengi akıntının kesilmesi demek geçtiği anlamına geliyorsa benim kahverengi akıntım kesildi, şimdi bu bitti mi demek oluyor?
özlem senin tek kesemi göründü cnm gerci 7+5 günlüklen falan daha net görürsün belki sana süpriz yaparlarrrr:)))))))) bir süprizde o zaman yaşarsınn inşşş
Canlarım ben çıkıyorum, hepiniz allaha emanet olun, sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?