Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

saol aysem iim ben çok şükür.yarın istanbula gidiyorum ablamlara kocişin yemeklerini hazırlıyorum biryandan.sen nasılsın canım?

içerim canım ayıp ettin :)) valla istanbulu hiç bilmiyorum bıraksalar kaybolurum ben herhalde :))
ablam gezdirecek artık bakalım bide yiğenimi çok ösledim burnumda tüttü kuzum azcık özlem giderelim :))

saol aysem iim ben çok şükür.yarın istanbula gidiyorum ablamlara kocişin yemeklerini hazırlıyorum biryandan.sen nasılsın canım?

hayırlı yolcular cnm hayırlısıyla gel
bende iyiyim tatlım nasıl olim yeni kalktım kahvaltı yaptık ilaçlarımızı aldık nete girdik ama kimsecikler yokk nette (((((((((

saol aysemm :) afiyet olsun size de cimcimemize yarasın kocamaaaan olsun tombik tombik yanaklı olsun inşallah :))

özlemmm hoş geldin cnmmm demek bulantılar başladıı benim nedense çok hafif geçtii hiç istifar etmedim çok şükür ama gördügüm her şeyden midem bulanıyorduu :))))))))) özlemcim 3 ayı bir atlat hayırlısıylaa artıkın gerisinden korkma rabbimin izniyleee inş benim kızım gibi bir cimcimen olurr:))))))))))))bu bebek allah bilir ama kesin kız çok nazlı geldiii anneesiini çok strese soktuuu bence kızz:)))))))))

saol aysemm :) afiyet olsun size de cimcimemize yarasın kocamaaaan olsun tombik tombik yanaklı olsun inşallah :))

:)))) saol cnm doguma kadar 3 kilo olsa yeter bana rabbim inş normal dogum nasip eder normal düşünüyorm ama zor gibi görünüyorrr(((((

sagol aysecim bende de sadece bulanti var aslinda bir haftadir hep vardi artti biraz. harbiden bu bebek bana da kiz gb geliyor:)) Allah hayirlisini nasip etsin. ayy bunlari konustuguma hala inanamiyorum kizlar. darisi bekleyenlerin basina olsun hemen.

yiğenim 7 yaşında özlemcim.elimde büyüdü o yüzden hala minik gözümde.1 yaşına kadar ben baktım.teyze anne yarısı derler yaa gerçekten de öyle oluyo :)

amin özlemcimm inşş diger arkadaşlarıda en kısa zamanda allahın izniyle hamileler kervanına katarız valla benim içime öyle dogdu özlemm baksana annesi çok nazlıı bu zillli :)
maşallah de özlemcimm çok şükür rabbim tamamına erdirsin inşşş cnmm konuşcan tabi senin en dogal hakkın sen hakettin bunu çok sıkıntı çektin ama sonu güzel oldu elhamdurillahh

aysem ben de arkadaşıma normal doğum yap diye kafasının etini yemiştim bir zamanlar.doğumdan sonra görcem ben seni de bi doğur da diye diye kafamı yedi inanki
gerçi herkesin farklı bünyesi tabi.ondan sonra gözüm korktu tabi birazcık benimde kaydirigubbakcemile3

cıkkk bence erkek :)) yaf gerçi benim tahminim tutmadı en son,ikiz diyodum ama :))

evocum bu bebek çok nazlı baksana bizde o yüzden kız diyorz ikiz konusuna gelince daha erken belkide öbürünün arkkasına gizlenmiştir annesine bir süpriz yaparrr teksede rabbim olanı özlemime bagışlasın aminnnnnnnnnnnn

cnm ben normal dogumu çok istiyorm rabbime hep öyle yalvarıyorm ama benim rahim çok darr zannetmiyorm o yüzden dedim imkansız gibi görünüyor diee dün d.r dedi ki rahim çok dar ayşecims enin dedii inş doguma daha 4 ay var o zamana kadar acılır birazz birazda suni sancıyla acılıyor zatenn inş rabbim normal nasip ederrr en saglıkısı ama olmazsada yapacak bir şeyy yokkk kızım iyi olsunda hepsine katlanacaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…