Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sagolun kizlar hayirlisi oyle korkmusumki gecen hafta inanin kzi midir erkek midir henuz merak etmiyorum pek bir uslandirdi bu korku beni:)) evocum demek sen baktin yegenine ayy daha bir duskussundur tabii.

off çok halsizim kızlarr yaa elim ayagım iş tutmuyorr bıraksalar 24 saat uyurum kesintissiz heralde dün gecenden bu tarafa uyuyorm 12de yattım gecede sagolsun eşim kaldırmadı bu gün 12 kadar uyumuşum ama genede uykum varr :(((((( ver çok bitkinimmm

kızlar izninizle ben azacık daha yatım gözlerimiz acamıyormm gelirim gene bir sorun çıkmazsa inşş çok öptüm hepinizi yaradana emanetsinizz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tşk ederim özlemcimmm hadi ben kaçtım kızlarr :)))))

Merrhabalar kızlar;
bugün ilk kontrolümüz vardı kesemizi ve yolc sac ımızı ve noktamızı gördük. 5hafta+6 günüz :) 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. Dualarınızı eksik etmeyin :)
Sevgilerimle.

Canlarımm selam,

Bugün dr.a gittik, hemotom küçük de olsa kalmış ama çok da riskli görmediler,ama yatmaya dinlenmeye devam, bu arada bebişler iiyiler maşallah:)

Mavi mercancım senin adına da çok sevindim, allah kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah..

Masallah canim haftaya da kalp atisi Insallah.

cigdocum canimmmmmmmm nasil sevindim, sukurler olsun, diger kontrole hicbir sey kalmayacak Allah'in izniyle, kucuklugu gercekten cok onemliydi, oh kirbirkere Masallah :teytey:

kızlar güzel haberlerinizi aldım ne güzel rabbim hiç bozmasın 2 haftadır boynumdan tedavi gördüm fayda etmedi hatta doktor yumuşak doku kanserinden şüphelendi ama bişeycik çıkmadı. bugün adet oldum bebeğimi kaybedeli dün tam bir ay olmuştu bir gün ben de yi haberlerimle ge4lirim inşallah öpüyorum sizi

canim cok sukur bir sey cikmamis, tedavi ise yaradi mi? agrilarin gecmistir Insallah.
zeynepcim sagol, Insallah tamamina saglikla ermek nasip olur, bazen diyorumki cok sevmeyeyim bebegimi cok baglanmayayim Allah korusun bir sey olursa yine diye...Allah sabir huzur versin sonuna kadar, iyi dusunmeye calisiyorum ama iste zaman zaman o korkular cok kotu su yuzune cikiyor(
cok saglikli bir hamilelikle huzurla darisi basina olsun canim. hep dualarimdasin.

canım bu defa hiç bişeycik olmyacak hamileliğinin tadını çıkar çoktan hakettin bunu rabbim şu mübarek günlerde nasip etti sonu da hayırla gelecek inşallah. benim boyun ağrım 3 yıldır geçmiyor ve geçmedi bu defa da malesef. ve en iyi doktorlara gidip her duyduğum tedaviyi fırsat buldukça denedim ama yok yani. hayırlısı olsun bebeğim olsun da diyordum o huzurum olsun bu sıkıntılardan sonra tek hediyem olsun dedim yarım kaldı umarım bir daha yaşamayız hiç bir aksilik.

aaaaa o sulu iğne miydi neydi fayda etmedimi
e hemen edermiymiş ki
aman kanser falan olmasın allah korumuş
adet olman güzel bir haber demek yumurtalıklar kendine gelmeye başladı
dondurulmuşun vardı dimi zeynep senin
kizlar nerelerdesiniz? aysecim iki gundur gelmiyorsun internet mi yok?

cnm çenesi durmuyor ki aradım telde kimbilir kime laf yetiştiriyor
onun lap top mortlamıştır yine
msj attım dönmezse yarım saat içinde çeneside durursa aricam

inşallah önemli bişey yoktur bu arada

kızlar ayşeyele konuştum

bugün dün biraz sinirleri bozukmuş
bebekten çıt çıkmayınca bi doktora gideyim demiş
bebekte etkilendimi diye

bu gittiği doktor geçen hafta 300 gr olan bebeği 250 gr cviarı çıkartmış suyun çok fazla demiş durmuş

salak mıdır nedir işi bilmiyor herhalde
ayşede pazartesi kendi doktoruna gidicek

bence bebekte bişey yok bu salak doktor alamadı suyunu falan

ama yinede kızcağızın canı sıkılmış

laptop ağrızlı bu arada ben ayşeden haber alınca yazarım size yine

aman dua etmeyi ihmal etmeyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…