evocum bu bebek çok nazlı baksana bizde o yüzden kız diyorz ikiz konusuna gelince daha erken belkide öbürünün arkkasına gizlenmiştir annesine bir süpriz yaparrr teksede rabbim olanı özlemime bagışlasın aminnnnnnnnnnnn
evocum canım nasılsın tedavin nasıl gidiyo
Masallah canim haftaya da kalp atisi Insallah.Merrhabalar kızlar;
bugün ilk kontrolümüz vardı kesemizi ve yolc sac ımızı ve noktamızı gördük. 5hafta+6 günüz :) 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. Dualarınızı eksik etmeyin :)
Sevgilerimle.
Canlarımm selam,
Bugün dr.a gittik, hemotom küçük de olsa kalmış ama çok da riskli görmediler,ama yatmaya dinlenmeye devam, bu arada bebişler iiyiler maşallah:)
Mavi mercancım senin adına da çok sevindim, allah kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah..
kızlar güzel haberlerinizi aldım ne güzel rabbim hiç bozmasın 2 haftadır boynumdan tedavi gördüm fayda etmedi hatta doktor yumuşak doku kanserinden şüphelendi ama bişeycik çıkmadı. bugün adet oldum bebeğimi kaybedeli dün tam bir ay olmuştu bir gün ben de yi haberlerimle ge4lirim inşallah öpüyorum sizi
canim cok sukur bir sey cikmamis, tedavi ise yaradi mi? agrilarin gecmistir Insallah.
zeynepcim sagol, Insallah tamamina saglikla ermek nasip olur, bazen diyorumki cok sevmeyeyim bebegimi cok baglanmayayim Allah korusun bir sey olursa yine diye...Allah sabir huzur versin sonuna kadar, iyi dusunmeye calisiyorum ama iste zaman zaman o korkular cok kotu su yuzune cikiyor(
cok saglikli bir hamilelikle huzurla darisi basina olsun canim. hep dualarimdasin.
kızlar güzel haberlerinizi aldım ne güzel rabbim hiç bozmasın 2 haftadır boynumdan tedavi gördüm fayda etmedi hatta doktor yumuşak doku kanserinden şüphelendi ama bişeycik çıkmadı. bugün adet oldum bebeğimi kaybedeli dün tam bir ay olmuştu bir gün ben de yi haberlerimle ge4lirim inşallah öpüyorum sizi
kizlar nerelerdesiniz? aysecim iki gundur gelmiyorsun internet mi yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?