Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

o ikinci doktorun makinesi iyi degilse ondandir bu sacmalik, ah aysecim ya uzme kendini gor bak kendi doktorun ne derse o cikicak dogrusu Allah'in izniyle. kizlar ayseyle konusanlar cok selamimi iletsin lutfen.

canım sulu iğne yazmışsın güldüm :) kuru iğne tedavisiydi :) bu artık son denediğimdi akupunktut fizik tedaviler kaplıca nöral tedavi yok yok yani ama bakalım rabbim büyük bu arada benim dondurulmuşum yok canım 3 ay sonra tekrar sil baştan olacak bakalım hayırlısı

Kızlarrr selamlar,

Özlemcim sorma bizde çok sevindik allahım kimseye yaşatmasın inşallah, allahın izni ile zor günler geride kaldı umarım.

Ayşecim dualarımız seninle, bende dün babacığımı hatırladım internetten annemle karşılıklı 1 saat ağladık, sonra da pişman oldum, bebişler etkilendi mi diye, sende canını sakın sıkma, erva iyi inşallah...

Zeynepcim çok geçmiş olsun bi şeycik çıkmamaış çok şükür, bak gör bi daha hastane maceren sonrası da bebiş kucağında olucak inşallahh...

aa ne güzel tatlım gez bakalım istanbulumuzu dinlen güzelce zinde pozitif bi enerji ile kaldığın yerden devam et tedavine bitanem dualrım seninle

merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum bilgs. çöktü format falan atıldı fakat hala sorun var şuan komşudan giriyorum özlemcigim dr. gittin nasıl geçti seni çok merak ettim canım umarım iyisindir bebişte iyidir

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalp atislarini duydulm binlerce kez sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnn Allah kollarima da almayi nasip etsin Insallah, darisi basiniza canlarim.

canım kaç gündür giremedim ama meraktan deli oldum çok sevindim senin adına okudum geçmişi allaha şükürler olsun canım bak ne güzel sen şimdiden sonra hamileligin tadını çıkarmaya çalış bundan sonrada adım adım ilerleyeceksin saglıklı bir şekilde kucagınada almayı nasip etsin tanrım...

kızlar bugün bir sürü saçımın beyazldığını farkettim sadece dipler yani yeni beyazlamış bu son 3 yıl özellikle bu yıl neler çektim neler hayırlısı olsun

canim sagol Insallah en yakin zamanda darisi basina olucak. ozledik seni tatlim.

ay zeynep bende kendime güldüm şimdi hahahaha

ay ne ne bileyim kuru sulu bişeydi ama unuttum ben napiim

olsun cnm sonuç güzel olsunda sil baştan olsun
belki kısmet bunda hem tutar hemde eline dondurulmuş kalır

kızlar hepinizin cuması mübarek olsun
allah hepinizin güzel gönlüne göre versin

kucaklarınızı boş bırakmasın
inşallah aminnnnn

kızlar hepinizin cuması mübarek olsun
allah hepinizin güzel gönlüne göre versin

kucaklarınızı boş bırakmasın
inşallah aminnnnn

aminn canım inşallah rabbim dularımızı kabul eder yüzlerimizi güldürür hayırlı evlatlarımız olur hayırlı bir ömür süreriz inşallah

panadolcum daha bu pazartesi doktordaydim haftaya cuma ya da pazartesi gidecegim Insallah he rsey yolundadir Allah'a emanet bekliyoruz.

bence dogru bir karar hemen baslamak cunku ben belki yine dogal olur diye 10 ay falan bekledim ve olmadigi her ay normalden daha fazla uzuldum, ustune gitmek bazen tek care gb geliyordu bana. Insallah her sey cok guzel olucak zeynepcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…