bence dogru bir karar hemen baslamak cunku ben belki yine dogal olur diye 10 ay falan bekledim ve olmadigi her ay normalden daha fazla uzuldum, ustune gitmek bazen tek care gb geliyordu bana. Insallah her sey cok guzel olucak zeynepcim.
Kıyamam ben sana canım benim allahım şifa versin tez zamanda hamiş kalırsın inşallah
zeynebim canim her kistan sonra bahar gelmez mi geceden sonra sabah, cok zor inan oyle iyi anliyorumki ama sabir canim gecicek bu gunler. hep acisi seninle gelicek ama azalicak bu derece acitmayacak yaa kizlar ben simdi hamile oldugumu dusundugum an ilk hamileligimi yasiyor gb hissediyorum yani soyle sanki kaybetmemisim de kaldigimiz yerden bebegimle devam ediyormusuz gb oyle tuhaf bir pskilojoki, yani zeynepcim tamamen hic gecmiyor ama inan yuregin bu denli yanmayacak sonrasinda.
aminnnnaminn canım inşallah rabbim dularımızı kabul eder yüzlerimizi güldürür hayırlı evlatlarımız olur hayırlı bir ömür süreriz inşallah
ii be özlem elhamdüllillah yuvarlanıp gidiyoruzgizemlicim sen nasilsin? zeynepcim uc ay dolunca hemen baslayacakmisiniz tup bebege?
inşallah canım benim yaa.. inan o kadar zor bir dönem ki ve ben hep sabreden biriyimdir. 4 yıl oldu dün evlilik yıldönmümüzdü ve ilk evlendim bel fıtığı oldum ameliyat için aylarca uğraştık hop ameliyat oldum bi hafta sonra boyun ağrım başladı boynumu havada tutmaıyordum ve 3 yıl oldu hala geçmedi o arada lenf bezem çıktı boynumda aman kanser dediler bir sürü dojtor doktor gez ağrıryı ertleedim sonra boyun ağrısı için sadece kas ağrısı ama geçmiyor doktor doktor gezdim hala da geziyorum bebeğim olsun rahatlıyayım dedim ama olmadı herşey yarım kaldı
bir de dun bir arkadasimin dogurup bebegini kaybettigini ogrendim oyle uzgunumki aslinda. hep kendime asil acinin buyugu bu dedim belki de biz sansliydik bile dedim. sacma geliyor kulaga ama yanii Allah dogurup kokusunu cekip kaybetmekten korusun, beterin beteri var
canım arkadaşına çok üzüldüm evet beterin beteri var malesef çok büyük acı allah yardımcısı olsun arkadaşının her zaman hayırlısını dilemek en iyisi bugun ben 3 ay önce randevü almıştım atıl yüksel var prof. ist.ayrıntılı ultrasona randevü almıştım ordan aradılar iptal etmemişim kötü oldum bir anda 4 ay bitiminde gel demişlerdi kısmet degilmiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?