Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

saol zeynepcim kendimi toplamaya çalışıyorm kızım için ama olmuyorr o garibimi üzüyorm kendimden geçtim artık sadece onu düşünüyorm delirmemek içten degil bu akşam eşim oraya gitti haftanın 7 günü yannızım kızım saglıkla bir gelse belki biraz toplarım pazarteside ayrıntılı ulsrasyonumuz varr onuda merak ediyorm acıkcası korkuyormda gecen gün d.r gittim başka bir dçr bana bebegin suyunun fazla oldugunu söyledi sana hemen şeker yüklemesi yaparlar dedi dikkat ett dedi kan beynime sıçradı resmen kendi d.r aradım oda pazartesi gel bir bakalım dedii offf çok şükür ne zor yaa((((

nedime cnm bebek nasıl yaa en azından arada bir gel bizlere haberlerin yaz seni çok merak ettik cimcimeee vallahi çok özledik ( bizi unuttun

aysecim suyu fazla olunca seker mi oluyormus, hic duymadim benim arkadasimda seker cikti hic de suyu fazla falan degildi bence sen o doktoru bosver niye farkli doktora gittin ki sen?

aysecim sen ne olur o doktoru takma sen daha yeni diger doktorundaydin bir sey olsa o gorurdu sakin aklina bile getirme kendi doktorun ne dediyse odur bir dha da baska doktora gitme Evramin Masallahi var, kirbirkere Masallahhhhhhhhh

özlemcim kaç günlük ya da kaç aylıksın? kendine çok dikkat et .çok seviiiiiindimmmm çok kendine iii bak ki bizi üzme)kızların hepsi i yi mi?benim bebiş ii ama ben ii değilim çok sıkıntım var antidepresanları arıyorum çok fena çok.....ALLAHIMA yalvarıyorum hep sabır ver diye;((2.oğluşum geliyor inşallah ismini bulamadık HAYDARdedim esprisine adı haydar kaldı ))güzel isimler bekliyorum sizden)

kızlar orada olduğunuzu göremiyorum zaten bu aleti kullanmayı unutmuşum ayşem sen nasılsın kızımız mı oluyor çoksevindim yaaa Allah kucağına almayı kısmet etsin

aysecim sen ne olur o doktoru takma sen daha yeni diger doktorundaydin bir sey olsa o gorurdu sakin aklina bile getirme kendi doktorun ne dediyse odur bir dha da baska doktora gitme Evramin Masallahi var, kirbirkere Masallahhhhhhhhh

valla o d.r bana 2009 yılında senin bebegin asla olmaz demişti mal kadın yaa o günde deiyor aaaaa inanmıyorm sen hamilemisin salak yaa aslıonda ben ona gitmiycektimde yakında hastane yok o yüzden gittim kızım maşallah bu gün çok hareketlii sürekli kıpır kıpırr nş bir sorun çıkmaz özlemcim ama annesinin piskolejisi ii degil psikiyatrise gitmeyi düşünüyorm vallahi kafayı yicem tek kaldıgımda sürekli onları düşünüyorm olur olmaz şeyleri olmuş gibi hayal edip kavga ediyorm aglıyorm iyice delirdim sanırım((((8

kızlar orada olduğunuzu göremiyorum zaten bu aleti kullanmayı unutmuşum ayşem sen nasılsın kızımız mı oluyor çoksevindim yaaa Allah kucağına almayı kısmet etsin

saol cnm allah razı olsun cümlemize inş evet kızımız oluyor rabbim her kese nasip etsin salıkla innş seninde oglan sanırım sanada rabbimsaglıkla kucagına almayı nasip etsin tatlım allahım tamamına erdirsin inş

espirisine diye tahmin ettim, ikinci oglus hosgelsin sefalar getirsin:) annesine saglik mutluluk huzur getirdi bu cocuk. antidepresanlari ariyor olabilirsisn ama nasil gecerse gecsin onlarsiz yapabildigini goruyorsun bir yandan.
yedi hafta bitti henuz nedimecim. Allah bu yavruyu bana bagislar Insallah kiz erkek hic farketmez yavrum saglikla gelsin yeter.
haberler ne ne yazikki zeynepcigimiz oglunu kaybetti cok uzulduk cok yikildik hepimiz( ama gonulden inaniyorulm birkac aya Rabbim cok saglikli bir evlat vericek zeynebime.
zubeyde yine deneyecek yil sonu Insallah ona da halaylar cekizce, panadol hamile kaldi ama ne yazikki kalp atisini alamadi, canim arkadasim da yine deneyecek yakinda ve Allah'in izniyle ona da cok sevinecegiz. bir anda aklima gelenler bunlar.

aysecim suyu fazla olunca seker mi oluyormus, hic duymadim benim arkadasimda seker cikti hic de suyu fazla falan degildi bence sen o doktoru bosver niye farkli doktora gittin ki sen?

evet cnm bebegin suyu fazla olunca gebelik şekeri yüksek oluyormuş nettende araştırdım vallahi kafam çok karıştı inş bir sorun çıkmaz

aysecim ama sen o doktora giderek kasinmissin aman deli olma ciddiye bile alma bak pazartesi cok guzel haberlerle gelicen Insallah inan o kadin salak doktoru ilk bastan beri ciddiye bile almadim daha salakligini bilmeden olur mu oyle sey kendi doktorun gormez miydi salak kari sinirrrrrrrrrrrrrrrrrr oldummmmmm
sana da ayri kiziyorum ayse tamam cok haklisin sakin tasinma ama kapa konuyu onlar uzakta sen uzakta bittiiiiiiiiiiiii!!! Allah is konusunda yardim edicektir oraya da asla tasinlmayacaksin Allah askina kendine gel nasil o insanlar yuzunden evrami uzersin lutfen hemen aklini basina topla

aysecim seker ciksa ne olcakki yuzlerce kadinda cikiyor benim arkadasimda da cikti harika bir diyet veriyorlar bebege hayli hayli yeten yarim kilo kiraz yemiyon da 100 gr yiyon bir gunde patatesi azaltiyon ama baska bir sey koyuyorlar yerine, bence seker bile cikmayacak ama cikacaksa da bosver yeterki derdimiz diyete tabii olmak olsun benim arkadasim yapti diyet fistik gb tosun kizi var simdi Masallah. kendisi de 10 kiloyla kapadi hamileligi diyet dedikleri bidlgimiz diyet degil sekerden yoksun diyet.

kizlar ya cildimde kirmizi mini minnacik ben gb seyler cikti gittikce artiyor hayra ciksin hamile kalmadan baslamisti artmis simdi bacaklarimda baldirda daha cok bugun de gobegimde gordum(

özlemcim ben zaten çok hızlı kilo aldım kendi d.r sürekli kızıyordu bana ayşe çok kilo alıyorsun die düşün 5 yada 12 kilo almışımm şimdi kaç kiloyum bilmiyorm diyet yapmaktan korkmuyorm ben bebegim saglıklı olsun başkada bir şey istemiyormm inş sorun çıkmaz senin dedigin gibi olurr bakalım bir günüm kaldı allahın izniyle pazartesi bir terslik çıkmazsa 9da hastanedeyim rabbimin izniylee inş

hayirlisi olsun nedimecim hadi alisverise:))) guzel guzel ciciler al oglumuza darisi basima o gunleri gormek nasip olur Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…