ayşecim canım benim yazdıkalrından ne psikolojide olduğunu anlıyorum ama şu mübarek günlerde sabırlı şükreden ol sakin ol. eşinle iyi geçinmeye çalış canım sen iyi olmalısın ki bebeğin iyi olsun. rabbim sana kolaylıklar versin sıkıntılarını gidersin inşallah
kızlar orada mısınız
aysecim sen ne olur o doktoru takma sen daha yeni diger doktorundaydin bir sey olsa o gorurdu sakin aklina bile getirme kendi doktorun ne dediyse odur bir dha da baska doktora gitme Evramin Masallahi var, kirbirkere Masallahhhhhhhhh
kızlar orada olduğunuzu göremiyorum zaten bu aleti kullanmayı unutmuşum ayşem sen nasılsın kızımız mı oluyor çoksevindim yaaa Allah kucağına almayı kısmet etsin
aysecim suyu fazla olunca seker mi oluyormus, hic duymadim benim arkadasimda seker cikti hic de suyu fazla falan degildi bence sen o doktoru bosver niye farkli doktora gittin ki sen?
aysecim seker ciksa ne olcakki yuzlerce kadinda cikiyor benim arkadasimda da cikti harika bir diyet veriyorlar bebege hayli hayli yeten yarim kilo kiraz yemiyon da 100 gr yiyon bir gunde patatesi azaltiyon ama baska bir sey koyuyorlar yerine, bence seker bile cikmayacak ama cikacaksa da bosver yeterki derdimiz diyete tabii olmak olsun benim arkadasim yapti diyet fistik gb tosun kizi var simdi Masallah. kendisi de 10 kiloyla kapadi hamileligi diyet dedikleri bidlgimiz diyet degil sekerden yoksun diyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?