aysecim ama sen o doktora giderek kasinmissin aman deli olma ciddiye bile alma bak pazartesi cok guzel haberlerle gelicen Insallah inan o kadin salak doktoru ilk bastan beri ciddiye bile almadim daha salakligini bilmeden olur mu oyle sey kendi doktorun gormez miydi salak kari sinirrrrrrrrrrrrrrrrrr oldummmmmm
sana da ayri kiziyorum ayse tamam cok haklisin sakin tasinma ama kapa konuyu onlar uzakta sen uzakta bittiiiiiiiiiiiii!!! Allah is konusunda yardim edicektir oraya da asla tasinlmayacaksin Allah askina kendine gel nasil o insanlar yuzunden evrami uzersin lutfen hemen aklini basina topla
kizlar ya cildimde kirmizi mini minnacik ben gb seyler cikti gittikce artiyor hayra ciksin hamile kalmadan baslamisti artmis simdi bacaklarimda baldirda daha cok bugun de gobegimde gordum(
yok aysecim diyet deyince normal diyetler geliyor aklina normal olarak ama hic alakasi yok tamamen bebege yuzde yuz yeticek bir diyet o hatta arkadasimin doktoru seker cikmasa da hamile bir kadin verdigim listedeki gb yemeli demisti, neyse zaten bence sen de seker de cikmayacak ciksa da takilcak bir konu asla degil, ornegini bilmesem yazmazdim boole
ayşecim kilo almanın hiç faydası yok ben 12 kilo verdim serumla yaşadık biz daha da hiç kilo almadım ve bebişim çok iimiş kilo almana gerek yok dedi doktor alırsanda ayda 2 kilodan dahafazlaalma dedi kilo almanın bebeğe faydası olmadığını söyledi 2 doktorum da..afrikada ki çocuklar örnek gösteriyorlar)))
aysem canim kiyamam belliki cok feci seyler olmus yoksa boyle kosnurmusun anliyorum ama kesinlikle sakinlesmek senin elinde bak inan gecicek bugunler esin bebek varken asla senin ustune gelmez sen olabildigince sakin dur, esinle de arani bozma onlar icin, simdi sen hamilesin tum guc senin elinde tum aile bir olsa hicbir gucu yetmez sizin huzurunuzu bozmaya, bu kadar beklenmis bir bebek varken babasi kiyarmi hic; o da is yerinden ayrilma stresiyle uzmustur seni, adam kimbilir nasil dertlendi maddi olarak kendini gucsuz hissetti korktu yapti bir esseklik uzdu seni ama karisilikli birbirinize anlayis gosterip beraber asicaksiniz bugunler, sen buyutme esine tatli dille anlat baktin olmuyor baban arkandaymis nasil olsa zaten mumkun degil gelmez su konumda o raddiye, esine de haksizlik etmeyelim o da kizina cok duskun.
kizlar benim cok uykum var gidip yaticam, aysecim ne olur kendini motive et, geciek canim bu sorunlar Allah hemen huzura kavusmani saglasin.
nedimem yine gel bizi sensiz birakma:) sen de dayan canim bak bu hamilelikle sen sagligina kavusacaksin buna gonulden inaniyorum.
canım sen içini ferah tut bebeğin çok iyi. inan bak ne sıkıntılar yaşıyorum ama bebeğim benimle olması için nelerden vazgeçmezdim inan şükret. rabbim seni de bebeğini de korusun. güçlü ol çok etkileniyorsan psikolojik destek al.saol zeynepcim kendimi toplamaya çalışıyorm kızım için ama olmuyorr o garibimi üzüyorm kendimden geçtim artık sadece onu düşünüyorm delirmemek içten degil bu akşam eşim oraya gitti haftanın 7 günü yannızım kızım saglıkla bir gelse belki biraz toplarım pazarteside ayrıntılı ulsrasyonumuz varr onuda merak ediyorm acıkcası korkuyormda gecen gün d.r gittim başka bir dçr bana bebegin suyunun fazla oldugunu söyledi sana hemen şeker yüklemesi yaparlar dedi dikkat ett dedi kan beynime sıçradı resmen kendi d.r aradım oda pazartesi gel bir bakalım dedii offf çok şükür ne zor yaa((((
canım benim sen bana umut oldun inşallah aynı zamanlarda hamileliği paylaşırız inşallah sizlere yetişirim iyi haberlerle gelirim nasip rabbim dualrımızı kabul etsin.espirisine diye tahmin ettim, ikinci oglus hosgelsin sefalar getirsin:) annesine saglik mutluluk huzur getirdi bu cocuk. antidepresanlari ariyor olabilirsisn ama nasil gecerse gecsin onlarsiz yapabildigini goruyorsun bir yandan.
yedi hafta bitti henuz nedimecim. Allah bu yavruyu bana bagislar Insallah kiz erkek hic farketmez yavrum saglikla gelsin yeter.
haberler ne ne yazikki zeynepcigimiz oglunu kaybetti cok uzulduk cok yikildik hepimiz( ama gonulden inaniyorulm birkac aya Rabbim cok saglikli bir evlat vericek zeynebime.
zubeyde yine deneyecek yil sonu Insallah ona da halaylar cekizce, panadol hamile kaldi ama ne yazikki kalp atisini alamadi, canim arkadasim da yine deneyecek yakinda ve Allah'in izniyle ona da cok sevinecegiz. bir anda aklima gelenler bunlar.
sıcaktan bende de olmuştu her yerimde ama geçti bir hafta içinde senin de öyle bişey olmasın.kizlar ya cildimde kirmizi mini minnacik ben gb seyler cikti gittikce artiyor hayra ciksin hamile kalmadan baslamisti artmis simdi bacaklarimda baldirda daha cok bugun de gobegimde gordum(
ay özlemcim d.r aradım pzartesi ben yokum diyor beni başka bir d.r yönlendirdi anca çarşambaya randavu aldum offffff gene uzadı yaa ben nasıl dayanacam çarşambaya kadar deli olcam yaa her şey ters gidiyorr gerci kızımı dogum günümde görcem bir eylül benim dogum günüm aynı gün kızımı görcem offf allahım çok şükür sana
ayşecim sende kendini ve bebeğini düşün çok sinirli ve üzgün olduğunu düşünüyorum bu ikiniz içinde tehlikeli. kendini toparla hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?