Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yok aysecim diyet deyince normal diyetler geliyor aklina normal olarak ama hic alakasi yok tamamen bebege yuzde yuz yeticek bir diyet o hatta arkadasimin doktoru seker cikmasa da hamile bir kadin verdigim listedeki gb yemeli demisti, neyse zaten bence sen de seker de cikmayacak ciksa da takilcak bir konu asla degil, ornegini bilmesem yazmazdim boole

yok özlemim asla taşınmam ben eşimeden son kararımı söyledim kendi bilir taşınırsada ben yokum bu işte benim kızım 4 gündürr yerinde durmuyorm benim her bagırmamda her hiçkırışımda bebegim yerinden zıpladı garibim korktu onların yüzüne bu gün maşallah daha sakınn o şerefsizller bebgimi bilmiyorlar eşim bu gün söyliycekmiş onlara gitti şimdi ordaa bak özlem görürsün gene evimi basacaklarr pisliklerr kurtulamıyorm yaa ben bunlardan ne adi insanlar özlemcim bilmedigin çok şey varrr anlat anlat bitmez yoruldum artık gücüm yok vallahii kendimi ayakta zor tutuyorm evimde her kavgada bir şeyler eksiliyorm o kadar sinirlenmişimki laptop iki parca oldu sinirden genede çok saglamış yaptırdı getirdii kendimi konturol edemiyorm hamileleigin verdigi sinirde var normaldede çok sinirli bir insanın eşim bunları bildigi halde saha beni onların içine sokmaya çalışıyorm babamda diyor bitti çekip alcam bebegide senideofffffffffffff çok uzun 4 günde 10 yılım gitti ömrümden yaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
kizlar ya cildimde kirmizi mini minnacik ben gb seyler cikti gittikce artiyor hayra ciksin hamile kalmadan baslamisti artmis simdi bacaklarimda baldirda daha cok bugun de gobegimde gordum(

panik yapca cnm o bendede varr şuan kollarımı birt görsen kırmısı kırmızı demii minicik micik her yerimde varr sanırım hamilelikten benim bütün vucudumda varr yaklaşık 2 aydır valan hamileleigim başındada oldu geçmişti gene çıktı d.r sor gidince gene ama önemli bir şey degill

saol özlemcimm yaa ben pazartesi d.r gidecem ama pazartesi 30 agustos zafer bayramı acaba tatilmiyki hastanelr dur cnm ben d.r bir arayayım

aysem canim kiyamam belliki cok feci seyler olmus yoksa boyle kosnurmusun anliyorum ama kesinlikle sakinlesmek senin elinde bak inan gecicek bugunler esin bebek varken asla senin ustune gelmez sen olabildigince sakin dur, esinle de arani bozma onlar icin, simdi sen hamilesin tum guc senin elinde tum aile bir olsa hicbir gucu yetmez sizin huzurunuzu bozmaya, bu kadar beklenmis bir bebek varken babasi kiyarmi hic; o da is yerinden ayrilma stresiyle uzmustur seni, adam kimbilir nasil dertlendi maddi olarak kendini gucsuz hissetti korktu yapti bir esseklik uzdu seni ama karisilikli birbirinize anlayis gosterip beraber asicaksiniz bugunler, sen buyutme esine tatli dille anlat baktin olmuyor baban arkandaymis nasil olsa zaten mumkun degil gelmez su konumda o raddiye, esine de haksizlik etmeyelim o da kizina cok duskun.

ayşecim kilo almanın hiç faydası yok ben 12 kilo verdim serumla yaşadık biz daha da hiç kilo almadım ve bebişim çok iimiş kilo almana gerek yok dedi doktor alırsanda ayda 2 kilodan dahafazlaalma dedi kilo almanın bebeğe faydası olmadığını söyledi 2 doktorum da..afrikada ki çocuklar örnek gösteriyorlar)))

ha sende de cikmis demek gidince sorucam canim.nedimecim eger gorumiyorsan F5 e basinca sayfa guncellesiyor yeni yazdiklarimiz cikiyor canim.

nedimecim ben öyle yemekte yiyemedim ama maşallahh çok kilo aldım yemekle degil yememekle aldımm d.r diyor yemiyorsan nasıl kilo alıyorsun yani öyle aşırı yemek yeme huyum yok zaten ölmiycek kadar yiyorm ama peynir süt bunların hep tam yaglısını yedim d.r diyet yee dedi yapamıyorm onlarında tadı olmuyor yapcak bir şey yok dogumdan sonra vercez artık inşş sanada çok geçmiş olsun cnm maşallah bebeginii saglıkla gelsin inş

kizlar benim cok uykum var gidip yaticam, aysecim ne olur kendini motive et, geciek canim bu sorunlar Allah hemen huzura kavusmani saglasin.
nedimem yine gel bizi sensiz birakma:) sen de dayan canim bak bu hamilelikle sen sagligina kavusacaksin buna gonulden inaniyorum.

valla onu anlamaya çalışıyorm özlemcim ama oda beni anlamaya hiç çalışmıyor sanki hamile oo her şeye alınıyor yaa delli ediyr beni ben ondan yapamıycagı bir şey istemiyorm tamam tabiki maddi olarak bayag sıkılcaz ama kendi işinin başında olcak inş en azından ordan para gelir diyorki bana ben ne seni neden bebegimi asla kimseye muhtaç etmem diyor orda bir elaman çalışıyordu o salak kıza bir milyar para veriyorlar o bir milyarın yanı sıra daha kasadandan her ay yani içerden para çekiyormuş ee zaten diyor benim maşşşım kadar para alıyor bu mal kız diyor yani yaklaşık ayda 2 milyara yakın para alıyor bize yeter diyor valla bilmiyorm hayırlısı olsun artık bekleyip görcez zaman ne gsterecek
tabiki bbası onu çok seviyor dün ben aglıyorm ada gelmiş karnıma yatmış diyorki kızım senin için herkesei silerim bu deli ananı bile diyor babamı bile diyor git deli dedim sende beni zaten hiç gözü görmüyor varsa yoksa kızz tabiki sevecek babasıı ama bazen beni deli ediyor bende kızmı cnmmdan çok seviyorm rabbim memegime uzun ve hayırlı ömürler versin

ay özlemcim d.r aradım pzartesi ben yokum diyor beni başka bir d.r yönlendirdi anca çarşambaya randavu aldum offffff gene uzadı yaa ben nasıl dayanacam çarşambaya kadar deli olcam yaa her şey ters gidiyorr gerci kızımı dogum günümde görcem bir eylül benim dogum günüm aynı gün kızımı görcem offf allahım çok şükür sana

Son düzenleme:

tamam cnm hadi çık yat bende yatacam zaten allah rahatlık versin tatlı rüyalar cnm

canım sen içini ferah tut bebeğin çok iyi. inan bak ne sıkıntılar yaşıyorum ama bebeğim benimle olması için nelerden vazgeçmezdim inan şükret. rabbim seni de bebeğini de korusun. güçlü ol çok etkileniyorsan psikolojik destek al.

canım benim sen bana umut oldun inşallah aynı zamanlarda hamileliği paylaşırız inşallah sizlere yetişirim iyi haberlerle gelirim nasip rabbim dualrımızı kabul etsin.

kizlar ya cildimde kirmizi mini minnacik ben gb seyler cikti gittikce artiyor hayra ciksin hamile kalmadan baslamisti artmis simdi bacaklarimda baldirda daha cok bugun de gobegimde gordum(
sıcaktan bende de olmuştu her yerimde ama geçti bir hafta içinde senin de öyle bişey olmasın.

oyyy süper işte doğum gününde bebiş öpücük atıcak annesine. canım benim hep yavrunu düşün ve hiç gerilme. bak benim en yakın arkadaşım psikiyatride asistan ve bana hamileyken çok dikkatet psikolojine çocukta direkt etkisi var diyordu. aman dikkat et herşeyin çözümü zaman sabret bebeğini düşün iyi düşün iyi gör ve iyi yaşa ki iyi olasın.

zeynepcim Insallah canim az daha sabir guzel gunler yakin ben inaniyorum gonulden.
aysecim evet iki gun gec ama dogumgunune denk gelmesi de ne hos tesadif olmus dogumgunu hediyesi bebisinin Masallah'i oldugunu ogreneceksin yine Insallah.

Herkese selamlar canlarım,

Ben biraz daha toparlandım, ilk randevu da bayramdan sonraya cinsiyette o zaman belli olcakmış, bakalım hayırlısı.

***Ayşecim, yazdıklarından çok etkilendim, zamanında seninde kadar büyük olmasada bende sorunlar yaşadım ve sana net tavsiyem sakın ama sakın kayınvalidenlerin yanına taşınma, allah korusun tatlım, eşinle tatlı tatlı konuş ya da kavga et ama bi yolunu bul kuzum emi.

ayşecim sende kendini ve bebeğini düşün çok sinirli ve üzgün olduğunu düşünüyorum bu ikiniz içinde tehlikeli. kendini toparla hayatım

gunaydin kizlar. sizde oglen oldu gerci:)
cigdocum canim Masallah
gizemlicim nedimeyi yeni bulduk transfer yapmayalim lutfen:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…