Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zubeydecim sagol canim sen nasilsin? hani hep migdem bulansin die dua etmistim ya iyilik belirtitisidir diye cok dua etmisim meger migdem gece gunduz hep bulaniyor. cok sukur durumdan hosnutum. zaten yemek yiyince gectigi icin zorlamiyor beni cok. kontrol ya cuma ya pazartesi. bugunlerde belli olucak.

iyi hadi bakalım sevindim iyi olmana en azından bişiler yiyebiliyorsun ne güzel bebişi görüceksin değil mi bu kontrolde

bilmem nasil bir sekilde acaba 9.haftalarda bayagi kolu bacagi sekkili gb oluyor ama:)) simdi bilemiyorum. Insallah gununde gelisiyordur zubeydecegim. cok heyacanlaniyorum o ani dusununce ya kotu bir sey derse diye doktor Allah korusun
sen nasilsin haftasonun nasil gecti

demiycek inşallah herşey yolunda gidecek haftasonu kayınvalidemleri iftara aldım dünde arkadaşım geldi iftara yoğun tempolu geçti anlıyacağın mıutfaktan çıkamadım bi türlü :)

ama ne guzeldir iftari sevdiklerinle acmak. ramazan gercekten cok hos bir ay:) burda hicbir sey anlamiyoruz biz(

canımcıgım nasılsın midenin bulanması iyi belirti oldugunu okumuştum bende geçici bir dönem nede olsa canım sabırlı ol bebişin demek annesini zorluyacak biraz demek:))) aman dikkat et şu 3 ayı bir atlatta bende iyiyim yaramazlık yoktur çok öpüyorum.

nasılsın özlemcim bebişle aran nasıl ne zaman kontrol çarşambaydı sanırım yanlış mı hatırlıyorum tatlım

Zübeydecigim senin keyfin morelin nasıl sen benim hatrımı hiç sormazsın ama((( bugunde tatilsin sanırım iyi gelmiştir temmuzdan haberiniz varmı göremiyorum nerelerde

Zübeydecigim senin keyfin morelin nasıl sen benim hatrımı hiç sormazsın ama((( bugunde tatilsin sanırım iyi gelmiştir temmuzdan haberiniz varmı göremiyorum nerelerde

canımmm benim kız hiç denk gelemedik birbirimize aşkolsun tatlım ya çalışıyorum ne yzaık ki tatil yok bize benim keyifler eh idare eder iştee nasıl olabilirse o kadar iyi takıntılıyım yine :)

canım benim sağol oh nihayet birinin aklına geldim de soruldum
beni unuttu herkez ben bukadar silik bir tipmiyim yahu nedimeye geçmiş aktarılıyo 30 temmuzun esameti yok ortada varlığım yokluğum hiç yani
aslında başka şeylere doluyum da hazır bir fırsat bulmuşum söyleneyim dedim küstüm ben hepinize :dilcikar:

kiz yerim seni, soyle canim ne istersen, yaa oyle sorunca nedime bir anda aklima gelenleri soyledim sadece, unutmak degil unuturmuyum seni hic. ayrica sen gelip bugunler cok dolu oldugunu pek giremeyecegini yazmamismiydin? yanlis mi hatirliyorum.
baska ne var anlatsana canim, hayridir ne oldu?

TEMMUZUMMMM kıyamam kız ben sanaaa seni unutmak mümkün müü aşkolsunn bak sen gittin topiğin tadı kalmadı artık sen uğramayınca kimseler uğramaz oldu :)))))

tatil mii nerde özlemcimm yok bizde tatil falan keşke benim patronum da insafa gelse :) ama özel sektörü pek etkilemiyo bayramlar bizler çalışıyoruz normal günmüşçesine

tüstüm ben sana tüstüüüüüüüüüüüüüüüüüüm.

ya ne bilim tedaviye başlıyacam ya ben kasımda yaptırırım diyordum kasımda kurban bayramı giriyo biz kurbanda eşimin memleketine gidiyoruz yani senin topraklara.
bayramdan sonraya kalacak galiba 3 tane donmuşum var nasıl çözülür ne eder hiç umudumda yok ne bilim iiii diiilim bu ara ama toparlanırım gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…