ama ne guzeldir iftari sevdiklerinle acmak. ramazan gercekten cok hos bir ay:) burda hicbir sey anlamiyoruz biz(
nasılsın özlemcim bebişle aran nasıl ne zaman kontrol çarşambaydı sanırım yanlış mı hatırlıyorum tatlım
Zübeydecigim senin keyfin morelin nasıl sen benim hatrımı hiç sormazsın ama((( bugunde tatilsin sanırım iyi gelmiştir temmuzdan haberiniz varmı göremiyorum nerelerde
Zübeydecigim senin keyfin morelin nasıl sen benim hatrımı hiç sormazsın ama((( bugunde tatilsin sanırım iyi gelmiştir temmuzdan haberiniz varmı göremiyorum nerelerde
canım benim sağol oh nihayet birinin aklına geldim de soruldum
beni unuttu herkez ben bukadar silik bir tipmiyim yahu nedimeye geçmiş aktarılıyo 30 temmuzun esameti yok ortada varlığım yokluğum hiç yani
aslında başka şeylere doluyum da hazır bir fırsat bulmuşum söyleneyim dedim küstüm ben hepinize :dilcikar:
kiz yerim seni, soyle canim ne istersen, yaa oyle sorunca nedime bir anda aklima gelenleri soyledim sadece, unutmak degil unuturmuyum seni hic. ayrica sen gelip bugunler cok dolu oldugunu pek giremeyecegini yazmamismiydin? yanlis mi hatirliyorum.
baska ne var anlatsana canim, hayridir ne oldu?
TEMMUZUMMMM kıyamam kız ben sanaaa seni unutmak mümkün müü aşkolsunn bak sen gittin topiğin tadı kalmadı artık sen uğramayınca kimseler uğramaz oldu :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?