hepimiz aynıyız tatlım benimde tadım yok hiç yap saen kaprisini düzeliceksen elinden geleni yap bağır çağır bize :)
canım benim göçem unuturmuyum seni kaç gündür arayacaktım iştesin diye rahatsız etmek istemedim.canım benim sağol oh nihayet birinin aklına geldim de soruldum
beni unuttu herkez ben bukadar silik bir tipmiyim yahu nedimeye geçmiş aktarılıyo 30 temmuzun esameti yok ortada varlığım yokluğum hiç yani
aslında başka şeylere doluyum da hazır bir fırsat bulmuşum söyleneyim dedim küstüm ben hepinize :dilcikar:
canımmm benim kız hiç denk gelemedik birbirimize aşkolsun tatlım ya çalışıyorum ne yzaık ki tatil yok bize benim keyifler eh idare eder iştee nasıl olabilirse o kadar iyi takıntılıyım yine :)
tüstüm ben sana tüstüüüüüüüüüüüüüüüüüüm.
ya ne bilim tedaviye başlıyacam ya ben kasımda yaptırırım diyordum kasımda kurban bayramı giriyo biz kurbanda eşimin memleketine gidiyoruz yani senin topraklara.
bayramdan sonraya kalacak galiba 3 tane donmuşum var nasıl çözülür ne eder hiç umudumda yok ne bilim iiii diiilim bu ara ama toparlanırım gülüm.
kusme canim hic biriniz digerinden ayri olabilir mi ask olsun. canim ya ben de uc donmus vardi bak biri hala hastanede, bunlar olmaz dedik cok sukur tuttu. yani benden iyi ornek olabilir mi sana.:kedi: ne olur dusunme bende yaptim bunlari bak ne gereksizmis olacaksa oluyormus hos kollarima almak nasip olur mu, inanmak da zorlaniyorum ama su an tek yapabilcegim sukredip devami icin dua etmek. ne olur uzme kendini sayiyla, yaa keske bu bayramdan sonra yaptirabilseniz ama hayirli zamani biz bilemeyiz vakti geldiginde diye dua edelim.
canim biliyorsun bu stresler hic bitmiyor hamile kalsak da bitmiyor bizler Allah'in izniyle anne olmadan tam bir huzura kavusamayiz bunu kabul edip mucadele etmek zorundayiz. ne olur birakma kendini.
canım benim göçem unuturmuyum seni kaç gündür arayacaktım iştesin diye rahatsız etmek istemedim.
sende benim hep aklımdasın canım benim sağol.
millet nerdesiniz yaw ne zaman gelsem yoksunuz.
Canımm selam, nasılsın bakalım? bu arada herkese selamlar canlarım..
iyiyim çok şükür :) arada bi giriyorum güzel haberlerinize seviniyorum can sıkıcı haberlerinize üzülüyorum gidiyorum işte epeydir kimsleerle karşılaşamadım :) sen nasılsın nasıl gidiyo sıkıntıların geçtimi bu arada bende 16 eylüle randevu aldım :)
canım benim sağol oh nihayet birinin aklına geldim de soruldum
beni unuttu herkez ben bukadar silik bir tipmiyim yahu nedimeye geçmiş aktarılıyo 30 temmuzun esameti yok ortada varlığım yokluğum hiç yani
aslında başka şeylere doluyum da hazır bir fırsat bulmuşum söyleneyim dedim küstüm ben hepinize :dilcikar:
merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım
ii haftalar olsun
Sanada iyi haftalar tatlım..
Oooo tatlım hayırlı olur inşallah, bizde bebişlerle yuvarlanıp gidiyoruz tatlım, dün akşam feci bir kasık ağrım oldu ve sağ bacağım kastı napıcamızı bilemedik, şükür sabaha geçmişti, tekrarlarsa dr.a gidicez, eee bu endişeler hiç bitmicek artık sanırım, darısı inşallah tüm isteyenlerin başına canımcım.
Randevunu hangi hastanede aldın tatlım?
gunaydin kizlar. sizde oglen oldu gerci:)
cigdocum canim Masallah
gizemlicim nedimeyi yeni bulduk transfer yapmayalim lutfen:))))))))))))
nasılsın çiğdem nasıl gidiyo minikler nasıl
geçmiş olsunhamilelikte oluyo böyle şeyler sıcaklara denk geldiniiz bide havalar fena yine gerçi serinleyecekmiş. bebek sahibi olunca artık endişe bitermi :)
anatolia tüp bebek merkezi canım benim gittiğim yer prof. hakan yaralı var orda ona gitmiştim ilkindede yine ona gidicem. kısmet artık hayırlısı olsun bakalım.
gizemli canım merhaba bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?