senin diğer donmuşunu tekrar dondurdularmı yoksa hiçmi çözmemişlerdi ya benim geçen transferde 4 tane çözdürdüler ama ziyan ediyorlar gibi geliyor bana en iyisini bırak geri kalanı tekrar dondur dimi yok hepsini 5 güne bekliyorlar hatta transfer edildikten sonrada beklediler 6 gün dü heralde gelişimi durdu dondurmadık dediler ve bunu negatif sonucu aldığımda öğrendim ben tekrar donduruldu sanarken gitmiş bebişim haberim yok
özlem benim embiriyolarda sorun var gülüm ama ne bilmiyorum.
Saol mervecim idare ediyoruz tatlım, dün akşam bacağım feci bir kasılma ve kasıklarımda ağrı oldu çok korktum, sence korkulacak bi şey midir tatlım ya?
Bu arada 20.li haftaları bende görür müyüm acaba, sana ve cilveloşa maşallah
ay ne güzle sen şimdi 16 eylülde tekrardan tüpe mi başlicaksın tatlım
hadi hayırlısı
heycan başladı mı
ben bile yeni tedaviye başlayacağım diyenlere nasıl heycanlanıyorum
tünaydın kızlarrr nasılsınız
kartasozcum demek tedavin basliyor cokkkkkkkkk sevindim walla ben de heycanlandim cok:)) Insallah olucak cok cok gonulden inaniyorum. cigdocum her turlu sizi kasilma devam etmedigi surece normaldir dusun ki iki bebisin var, rahim genisledikce bel ve bacak kaslarina etki yapiyor. bebislerimiz cok sukur iyiler canim
gizemlicim havalar serinledi kasintin daha iyidir umarim.
zubeydem hadi sen de basla artik tedaviye yil sonu demistin aralik mi canim?
ayseeeeeeeeeeee gel de anlat neler oldu?
panadolcum senin tedavi zamanin belli oldu mu?
anaaaaa ne cok sorum var herkese:)))))))))
içim kıpır kıpır sanki hamilesin demişler gibi valla :) geçende rüyamda hamileymişim doktoruma gittiğimde söylüyo 6 haftalık hamilesin diyo bende nasıl olur diye inanamıyorum daha yeni regl oldum diyorum düşün rüyalarıma giriyo :))) 16 sında gidicez bakalım ne dicek nasıl olucak hayırlısı olsun .
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik maşallahhhh maşallah maşallah :) yarılamışsınız
ii gidiyo cnm ama insan o korku atılmıyor üzerimizden
kızlarla tam anlamıyla bi yaşayamadık bu işi
sanırım doğal hamile kalmak bir nimet ve insanlar bunu farkında bile değil
bide tüpbebek yapanın halinden tüp bebekli anlar
biz biraz daha pipirikliyiz ya insanlar ama bi siz mi hamile oldunuz diyorlar
gıdık oluyorum öle salaklara
öpüş koklaş bebeği değil bu ben neler yaşadım bu bebek için senin gibi bi anlık zevkle yapmadım diyesim geliyor ammmmaaaaa susuyorum işte
ay inşallah cnm bu sefer rüyanda gördüğün gibi hayıırlı sonuç alırsınız
sorun neydi unutuum ben wallahi kusura bakma
iyidir Insallah karatosozcum, haftaya pazartesi gidecegim Insallah geriden gelmiyordur gelisimi normaldir o zaman gercekten artik bir rahat oh cekecegim.
geçmiş olsunhamilelikte oluyo böyle şeyler sıcaklara denk geldiniiz bide havalar fena yine gerçi serinleyecekmiş. bebek sahibi olunca artık endişe bitermi :)
anatolia tüp bebek merkezi canım benim gittiğim yer prof. hakan yaralı var orda ona gitmiştim ilkindede yine ona gidicem. kısmet artık hayırlısı olsun bakalım.
gizemli canım merhaba bu arada :)
Canım benim inşallah bu sefer her şey gönlünce olsun tatlım, her başlangıç büyük heyecan ve tatlım bu heyecanını hiç kaybetme emi?
hem şimdi hem evocumun hemde karatasözümün tedavisini takip edicem onların heycanı ve halayı ile bebişimi düşürürüm ben be :) şaka bi yana da hayırlısı ne zaman ,se o zaman artık planlar bizim istediğimzi doğrultuda gitmiyo
yıl sonu tatlım ya yani daha bu ay normale döndü vücüdüm ve reglim hayırlısı ne zmanasa o zaman olsun bakalım biz temmuzcumla beraber yine başlarız aynı merkezde olunca ikimizde toplama ve tarnsferlerde gliyoruz birbirimizin yanına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?