Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

temmuzcum niye sorun var diye dusunuyorsun labratuvar ortaminda 6 gun bekleyen embroyonun gelisimini durdrumasi normal bence. ne olursa olsun bir seyi unutmayalim embro labratuvar ortaminda farkli anne rahminde farkli gelisiyor, bekleyen merkezler ne olursa olsun labratuvar ortamina DAYANABILEN en guclusudur mantigiyla yaklasiyor. cok embro olunca besinci gune gidilmesine benim aklim yatiyor. ama burda benim merkezin mantigi da guzel. anne rahminde toplamda uc dort farkli kez deneyerek hepsine sans veririz diyorlar.bende 3 taneden 2 transfer olacagini bile bile sadece ikisini cozduler cok hucre kaybetmelerine ragmen 3.sunu cozmediler. cunku hucre kaybetselerde iyi gorunumdeler madem iki transfer olucak birini niye heba edelim dediler bize. biz tabii morelman cokup israr bile etmedik nasil olsa olmayacak bu is diye! simdi anliyorumki adamlar hakliymis. kasila kasila konusuyorlar diye gicik olmustuk demekki bir bildikleri varmis.bir de unutma birkac saatte cozuluyor embroyolar yani az cozdurup duruma gore kalani da sonradan cozebilirler. bence bu konuyu gorus olmadi beni ornek ver bakalim ne diyecekler en kesin diyebilcegim kesinlikle hicbir embroyonu bosa harcatma.

cnm o dediklerinin aynısı bizlerde de oldu
sen sıkma canını
magnezyum eksikliğinden oluyor bu
bana doktor suda eriyen bir ilaç verdi
magnezyum diasporal diye onu içince geçiyor

sanda ondan vericektir çok normal özellikle sabah yataktayken bi gidiyo insanın bacağına ölücek gibi oluyosun parmakların kasılıyo

görürsün tatlım görürsün sen merak etme
bak bir istedim allah iki verdi
onlarıda görürüsün

maaşallaj sanada bebişlerede

cilveloştan muckopuyorumnanaktan

kartasozcum demek tedavin basliyor cokkkkkkkkk sevindim walla ben de heycanlandim cok:)) Insallah olucak cok cok gonulden inaniyorum. cigdocum her turlu sizi kasilma devam etmedigi surece normaldir dusun ki iki bebisin var, rahim genisledikce bel ve bacak kaslarina etki yapiyor. bebislerimiz cok sukur iyiler canim
gizemlicim havalar serinledi kasintin daha iyidir umarim.
zubeydem hadi sen de basla artik tedaviye yil sonu demistin aralik mi canim?
ayseeeeeeeeeeee gel de anlat neler oldu?
panadolcum senin tedavi zamanin belli oldu mu?
anaaaaa ne cok sorum var herkese:)))))))))

ay ne güzle sen şimdi 16 eylülde tekrardan tüpe mi başlicaksın tatlım
hadi hayırlısı

heycan başladı mı
ben bile yeni tedaviye başlayacağım diyenlere nasıl heycanlanıyorum

içim kıpır kıpır sanki hamilesin demişler gibi valla :) geçende rüyamda hamileymişim doktoruma gittiğimde söylüyo 6 haftalık hamilesin diyo bende nasıl olur diye inanamıyorum daha yeni regl oldum diyorum düşün rüyalarıma giriyo :))) 16 sında gidicez bakalım ne dicek nasıl olucak hayırlısı olsun .
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik maşallahhhh maşallah maşallah :) yarılamışsınız

:))))))))))))))))) evet sıkı takipçimizsin :)))))))))))))

randevu aldım canım bakalım ne dicek nasıl bi tedavi uygulayacak merakla bekliyorum :)))))))) bebiş nasıl annesiiiiiiiii

iyidir Insallah karatosozcum, haftaya pazartesi gidecegim Insallah geriden gelmiyordur gelisimi normaldir o zaman gercekten artik bir rahat oh cekecegim.

ii gidiyo cnm ama insan o korku atılmıyor üzerimizden
kızlarla tam anlamıyla bi yaşayamadık bu işi
sanırım doğal hamile kalmak bir nimet ve insanlar bunu farkında bile değil
bide tüpbebek yapanın halinden tüp bebekli anlar
biz biraz daha pipirikliyiz ya insanlar ama bi siz mi hamile oldunuz diyorlar
gıdık oluyorum öle salaklara
öpüş koklaş bebeği değil bu ben neler yaşadım bu bebek için senin gibi bi anlık zevkle yapmadım diyesim geliyor ammmmaaaaa susuyorum işte

ay inşallah cnm bu sefer rüyanda gördüğün gibi hayıırlı sonuç alırsınız
sorun neydi unutuum ben wallahi kusura bakma

gizemlicim harbiden dogurmadan saglikla bize asla rahat yok, gercektek de seviserek hamile kalanlar ne sanslilar hic bilmiyorlar bile cok sukur bizde sansliyiz binlerce sukur ama nasil bir seydir acaba huzurla sadece hayaller kurarak hamilelik gecirmek, ben kendime surekli dur bakalim 15 haftayo bul diyorum sonrada eminim 28i gor bakalim diyecegim.

amiiiiiiiiiiiin.evet canım aynen katılıyorum sana zor bi sahip oluş bizimki o yüzdende endişe hat safhada oluyo ben bile sizin adınıza geriliyorum endişeleniyorum inanki buraya geliyorum ilk baktığım şu altlarda resimli bi çigelgeniz varya ona bakmak hahh diyorum şükür bi hafta daha gitmiş. bizi bizden iyi dediğin gibi kimse anlamaz.
kusurluk bişi yok hayatım :) bizde sperm hareketliliği sıfır otlar çöpler hiç biri işe yaramadı hayırlısı böyleymiş kısmet Rabbim bilir :)

Canım benim inşallah bu sefer her şey gönlünce olsun tatlım, her başlangıç büyük heyecan ve tatlım bu heyecanını hiç kaybetme emi?

yıl sonu tatlım ya yani daha bu ay normale döndü vücüdüm ve reglim hayırlısı ne zmanasa o zaman olsun bakalım biz temmuzcumla beraber yine başlarız aynı merkezde olunca ikimizde toplama ve tarnsferlerde gliyoruz birbirimizin yanına :)

hem şimdi hem evocumun hemde karatasözümün tedavisini takip edicem onların heycanı ve halayı ile bebişimi düşürürüm ben be :) şaka bi yana da hayırlısı ne zaman ,se o zaman artık planlar bizim istediğimzi doğrultuda gitmiyo

Canım benim inşallah bu sefer her şey gönlünce olsun tatlım, her başlangıç büyük heyecan ve tatlım bu heyecanını hiç kaybetme emi?

amiiiiiiiin canım benim yok bu sefer çok pozitif olucam inş. söz verdim kendi kendime :))))))))) heyecanı kaybetmek yok güzel şeyler düşünülecek güzel şeyler olucak :)))))))))

canım benim ben kürtaj olalı 6-7 ay oldu tedavide ve gebelikte aldığım kiloları daha yeni yeni veriyorum acele etme spora git, kilolarını ver :) vücudundan etkilerini at zaten vakti gelince içinden bişiler seni dürtmeye başlıyo :))))))) engel olamıyosun.

aa ben bunu bilmiyordum ne guzel birbirinize buyuk destek ayni yerde olmasi Insallah canim karatasozun dedigi gb Insallah vakti gelince icinden bir seyler durter seni de o zaman baslarsin.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…