Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aynen öle
bak şimdi biz diyoruz ki bi 7 aylık olsalarda erken doğsalar bile kuvöz muvöz bi şekilde yaşarlar
dert hiç bitmez anne oldun mu hep dert doğsa sağ salim sarılık olmasın ateşi çıkmasın
bu içimize girince bitmez tatlım allah eksiltmesin isteyen herkesede nasip etsin

aman ya o ot çöp
bak bana ılık sğt yap onun buharına otur dediler ki
biz 4 ay denedik sonra tüpe geçtik bnm kanserden dolayı
o sürede bile neler demedim
kaynattım sütü koydum bi kovaya oturdum buharına
yanıcaktı üstüm başım
iş olsun işte
e şimdi size tese mi yapıcaklar

ayseeeeeeeeee arada asagida ismini goruyorum yok oluyorsun sonra, msnden de cevap gelmiyor, ineternetin gelip gidiyor mu ne oluyorrrrrrr

bende öyle düşünüyorum zaten tatlım hem bedenen hem ruhen hazır olmadığım sürece başlamam tedaviye 15 günlük bie süreç sonuçta benim ki bu tedavide kısa protokol uıygulanacak lucrin iğne yan etki yaptığı için bende o yuzden zamanım daha kısaldı hem merkezim daha yakına geldi artık umuta gitmeeyeceğim herşey bahçecide hallolacak oda rahatlattı beni iş yerinden çok fazla izin almış olmayacağım ay öyle işte kızlar ya aralık ayında başlarım artık sizin kilerde büyümüş olur :)

ay süpermiş bu ya sevdim ben bu işi
birbirinize manevi destek
amiiiiiiiin canım benim yok bu sefer çok pozitif olucam inş. söz verdim kendi kendime :))))))))) heyecanı kaybetmek yok güzel şeyler düşünülecek güzel şeyler olucak :)))))))))

aminnnnnnnnnnnn inşallah

gizemliiiiiiii ay bende yapmistim maydonoz buharina haaaaaaaaaaa yaniyordu az kaldi benimki:)))))))))))))

ya sorma biz bi ara evi aktar gibi kokuttuk
yok bal tarçık çörek otu yok keçiboynuzu pekmezi adamın sperm sorunu yok bnm yumurtlama sorunum yok
ama olsun içelim dedik

e tabi ben her sabah bal her akşam bal
şiştikçe şiştim

bide tatları bi iğrenç
hele o soğan suyu ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

her seyi yaptim da o sogan suyunu basaramadim bir kaynattim ayyyy ignerenc ben anlamiyorum nasil icebildiniz o sogan suyunu ay cikarticam simdi o dereceeeeeeeeee

ay süpermiş bu ya sevdim ben bu işi
birbirinize manevi destek

aminnnnnnnnnnnn inşallah

herşey gitiğmizde belli olur canım 16 sında muhtemelen sperm örneği alırlar hareketli sperm bulurlarsa iş değişir ilk denemede teseye gerek kalmamıştı inş. yine kalmaz. mikro enjeksiyonla halletmişlerdi kuşum bide teseyle uğraşmasın inş.

Evet çok iyi geliyo onu karşımda görmek biz iki panik hemen başlıyoruz şöyle oldu böyle oldu o nasılsı bu nasılsı :)

canim ben ilk kez duyuyorum sperm varsa tese yapilmazki hareket icin cunku mikro yapiyorlar harekete ihtiyac yok mikro da. hatta hic boyle bir olasilik oldugunu bile duymammistim bugune kadar. (illa her seyi duyarim ya sanki doktorum lafa bak duymamamisim alkisalkisalkis

her seyi yaptim da o sogan suyunu basaramadim bir kaynattim ayyyy ignerenc ben anlamiyorum nasil icebildiniz o sogan suyunu ay cikarticam simdi o dereceeeeeeeeee
ay kim dedi içebildim diye
1-2-3 sonra dedim bu kendiliğinden çocuk çıkarsa yinede yok içemicem ıy fenaydı wallahi

amin inaşşallah insan kıyamıyor dimi eşine
canlarımız onlar bizim
benim eşimde bana kıyamıyordu
korkuyorum ölücem diye
oda çok korkuyordu

Evet çok iyi geliyo onu karşımda görmek biz iki panik hemen başlıyoruz şöyle oldu böyle oldu o nasılsı bu nasılsı :)
ay ne güzel ya ben biizm kızlara diyorum istanbuldakiler buluşalım diye ama tembel bunlar tembel
kizlar ayseyle konusan var mi? son durum nedir?

ben konuştum
bi rüya görmüş onu anlattı bence güzel bir rüya allah hayıra çıkarsın şimdi kahvaltıklık almaya gitmişti markete muhtemelen kahvlatı ediyordur çarşamba gidicek işte doktora hayırlı haberler alır inşallah

yok doğru söylüyosun işlerine yarar sperm olunca tese yapmıyolar. bizim ilk seferde doktor tese olabilirsin demişti sonra 9-10 tane hareketli buldular gerek kalmadı ama sperm sayısı sürekli düşüyo yani o güne geldiğimizde elimizde ne olur onu bilmiyorum Allah korusun belki hiç sperm bulamayacaklar erkeklerde zamanla beraber işler daha kötüye gidiyo çünkü, kadınlar gibi değiller.

oh Masallah aysecim sevindim canim demekki evde de durumlar duruldu.karatasozcum o kdar cok hareketli sperminiz ciksinki sevincten sok olun Insallah canim.

:))))))))))))) Allahın işi belli olmaz tabi ama zor be kızlar :)))))))) amin deyim ben yinede.

kızlar ben geldim
yaw topik almış başını gitmiş geçmişi okuyum bitiremiyorum
ortalık şenlenmiş valla ne güzel nedime abla eksik galiba bitek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…