aynen ölegizemlicim harbiden dogurmadan saglikla bize asla rahat yok, gercektek de seviserek hamile kalanlar ne sanslilar hic bilmiyorlar bile cok sukur bizde sansliyiz binlerce sukur ama nasil bir seydir acaba huzurla sadece hayaller kurarak hamilelik gecirmek, ben kendime surekli dur bakalim 15 haftayo bul diyorum sonrada eminim 28i gor bakalim diyecegim.
amiiiiiiiiiiiin.evet canım aynen katılıyorum sana zor bi sahip oluş bizimki o yüzdende endişe hat safhada oluyo ben bile sizin adınıza geriliyorum endişeleniyorum inanki buraya geliyorum ilk baktığım şu altlarda resimli bi çigelgeniz varya ona bakmak hahh diyorum şükür bi hafta daha gitmiş. bizi bizden iyi dediğin gibi kimse anlamaz.
kusurluk bişi yok hayatım :) bizde sperm hareketliliği sıfır otlar çöpler hiç biri işe yaramadı hayırlısı böyleymiş kısmet Rabbim bilir :)
ay süpermiş bu ya sevdim ben bu işiyıl sonu tatlım ya yani daha bu ay normale döndü vücüdüm ve reglim hayırlısı ne zmanasa o zaman olsun bakalım biz temmuzcumla beraber yine başlarız aynı merkezde olunca ikimizde toplama ve tarnsferlerde gliyoruz birbirimizin yanına :)
amiiiiiiiin canım benim yok bu sefer çok pozitif olucam inş. söz verdim kendi kendime :))))))))) heyecanı kaybetmek yok güzel şeyler düşünülecek güzel şeyler olucak :)))))))))
gizemliiiiiiii ay bende yapmistim maydonoz buharina haaaaaaaaaaa yaniyordu az kaldi benimki:)))))))))))))
ay süpermiş bu ya sevdim ben bu işi
birbirinize manevi destek
aminnnnnnnnnnnn inşallah
gizemliiiiiiii ay bende yapmistim maydonoz buharina haaaaaaaaaaa yaniyordu az kaldi benimki:)))))))))))))
canim ben ilk kez duyuyorum sperm varsa tese yapilmazki hareket icin cunku mikro yapiyorlar harekete ihtiyac yok mikro da. hatta hic boyle bir olasilik oldugunu bile duymammistim bugune kadar. (illa her seyi duyarim ya sanki doktorum lafa bak duymamamisim alkisalkisalkisherşey gitiğmizde belli olur canım 16 sında muhtemelen sperm örneği alırlar hareketli sperm bulurlarsa iş değişir ilk denemede teseye gerek kalmamıştı inş. yine kalmaz. mikro enjeksiyonla halletmişlerdi kuşum bide teseyle uğraşmasın inş.
Evet çok iyi geliyo onu karşımda görmek biz iki panik hemen başlıyoruz şöyle oldu böyle oldu o nasılsı bu nasılsı :)
ay kim dedi içebildim diyeher seyi yaptim da o sogan suyunu basaramadim bir kaynattim ayyyy ignerenc ben anlamiyorum nasil icebildiniz o sogan suyunu ay cikarticam simdi o dereceeeeeeeeee
amin inaşşallah insan kıyamıyor dimi eşineherşey gitiğmizde belli olur canım 16 sında muhtemelen sperm örneği alırlar hareketli sperm bulurlarsa iş değişir ilk denemede teseye gerek kalmamıştı inş. yine kalmaz. mikro enjeksiyonla halletmişlerdi kuşum bide teseyle uğraşmasın inş.
ay ne güzel ya ben biizm kızlara diyorum istanbuldakiler buluşalım diye ama tembel bunlar tembelEvet çok iyi geliyo onu karşımda görmek biz iki panik hemen başlıyoruz şöyle oldu böyle oldu o nasılsı bu nasılsı :)
kizlar ayseyle konusan var mi? son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?