kızlar ben geldim
yaw topik almış başını gitmiş geçmişi okuyum bitiremiyorum
ortalık şenlenmiş valla ne güzel nedime abla eksik galiba bitek.
temmuzcum niye sorun var diye dusunuyorsun labratuvar ortaminda 6 gun bekleyen embroyonun gelisimini durdrumasi normal bence. ne olursa olsun bir seyi unutmayalim embro labratuvar ortaminda farkli anne rahminde farkli gelisiyor, bekleyen merkezler ne olursa olsun labratuvar ortamina DAYANABILEN en guclusudur mantigiyla yaklasiyor. cok embro olunca besinci gune gidilmesine benim aklim yatiyor. ama burda benim merkezin mantigi da guzel. anne rahminde toplamda uc dort farkli kez deneyerek hepsine sans veririz diyorlar.bende 3 taneden 2 transfer olacagini bile bile sadece ikisini cozduler cok hucre kaybetmelerine ragmen 3.sunu cozmediler. cunku hucre kaybetselerde iyi gorunumdeler madem iki transfer olucak birini niye heba edelim dediler bize. biz tabii morelman cokup israr bile etmedik nasil olsa olmayacak bu is diye! simdi anliyorumki adamlar hakliymis. kasila kasila konusuyorlar diye gicik olmustuk demekki bir bildikleri varmis.bir de unutma birkac saatte cozuluyor embroyolar yani az cozdurup duruma gore kalani da sonradan cozebilirler. bence bu konuyu gorus olmadi beni ornek ver bakalim ne diyecekler en kesin diyebilcegim kesinlikle hicbir embroyonu bosa harcatma.
yok doğru söylüyosun işlerine yarar sperm olunca tese yapmıyolar. bizim ilk seferde doktor tese olabilirsin demişti sonra 9-10 tane hareketli buldular gerek kalmadı ama sperm sayısı sürekli düşüyo yani o güne geldiğimizde elimizde ne olur onu bilmiyorum Allah korusun belki hiç sperm bulamayacaklar erkeklerde zamanla beraber işler daha kötüye gidiyo çünkü, kadınlar gibi değiller.
hişşttttttttttttttttttttttt:))))))))))))) Allahın işi belli olmaz tabi ama zor be kızlar :)))))))) amin deyim ben yinede.
hoşgeldin cnm barıştık mııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar ben geldim
yaw topik almış başını gitmiş geçmişi okuyum bitiremiyorum
ortalık şenlenmiş valla ne güzel nedime abla eksik galiba bitek.
Hoşgeldin şeker...
hişşttttttttttttttttttttttt
hoşgeldin cnm barıştık mııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SELAMÜN ALEYKÜM KIZLAR ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN İNŞ
nasılsınız kızlar bu sabah bir rüya gördüm hayır diyeyim hayır olsun gerci aslında bu rüyayı anlatmamam gerekiyormuşben herkese anlattaım bagri sizede anlatım rüyamda bir ev temizliyorm bu ev bizim köydeki eski evv ve evin içi komple kara üzüm yemişler çöplerini yere atmışlarr bizde kız kardeşimle toluyorz çöpleri çamdan atıyorz tam o sırada merdivenlerden esmer zayıf orta boylu güzel bir kadın geliyor essalamü aleyküm verahmetullahü ve beraketü diyor bende slm alıyorm o sırada sag elinde bir yazı var arapca allah yazıyorr gelip bana sarılıyor o kadar güzel kokuyorki anlatamam mis gibi güller gibii eşsiz bir koku diyor sen peygamber efendimzin kızı fatıma tül zehrasın diyorm evet diyorr ama nasıl aglıyorm sarılıpp snra benim hamile oldgumu görüyor elini karnıma koyuyor bunu adı emine olsun diyor bende diyormki onun adı erva yok diyor erva erkek ismini cagrıştırıyor olmaz diyor sonra 3 kez karnımı sıvazlıyor birkez amine dedigini duydum fısıl fısıl bismillahirrahmanirahim diyip bebegin ismini söylüyor ve bana diyor ismi bu ama kafam karıştı bir amine bir emine dedi hamgisini söyliycegimi şaşırdım sonra bana diyorr bu evde maneviyat yok((( ben namaz kılamıyorm bayagdır ondan sanırım öyle dedi banadiyorki sen bir gelsen benim evime diyor bir daha benim evimden çıkmak istemezsin diyorrr sonra babam diyorki ben sizin evin üzerindee oturcam diyor o sırada kayboluyor veee rüyamda bir yaşlı amcaya diyorm amca ben efendimizn kızını gördüm rüyamda acaba şeytan onun süretine girebilirmi diyorm hayır diyor ne mutlu sana diyor bu gece senle beraber 2 kişi gördü efendimizn kızını diyor öbür kişinin ismide halil diyorr kızının ismini degiş dedii bende öyle uyandım rüyam bundan ibaret kızlar kafam karıştıı allahıma çok şükür belkide diyorm çok sıkıntı çektim rabbimde beni bu güzel rüyayla mükafatlandırdıı umarım öyledir rabbim bu güzel rüyamın hürmetine hepinizi sevindirsin ve hayırlı saglıklı evlatlar versinnn ÖZLEMCİM ŞİMDİLİK EVDE BİR SORUN YOK HAMDOLSUN BİRAZ DURULDUU BAKALIM İNŞ BİR DAHA BU SEVİYEYE GELMEYİZZ ((88
Temmuzcum nasılsın cnm nasıl gidiyor geçmişi okudum birazcık naz yapmışsın nazlı arkadaşıma yakışırr valla bende kendi derdime düştüm seni sormayı unuttum hakkını helal et nasıl gidiyor cnm iyisindir inşş
iyiyim canım benim nedemek ne hakkım varki varsada herkeze hepinize helal olsun birbirimizle avunuyoruz küslük olurmu nazımı çekeceğinizi biliyorum şimarıyorum işte ama hoşuma gitti ilginiz
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN TEK TEK HEPİNİZDEN yine ağlıyacam ya zırıltının teki oldum bende.
Ne tuhaf değil mi kızlar birbirimizi hiç görmedik nasılız bilmeden tek ortak noktamız bebek özlemiz bizi buralarda buluşturdu ve çok güzel dostluklarımız oluştu bir gün birimiz girmese merak eder olduk telefonlarımız varda arar olduk ne oldu hayırdır ne güzel değil mi yanı başımızda olan dostlarımızla bile bu kadar rahat konuşamazken dediğimiz gibi bizi biz anlıyoruz ve sizleri tanıdığıma çok mutluyum iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?