Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

SELAMÜN ALEYKÜM KIZLAR ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN İNŞ
nasılsınız kızlar bu sabah bir rüya gördüm hayır diyeyim hayır olsun gerci aslında bu rüyayı anlatmamam gerekiyormuşben herkese anlattaım bagri sizede anlatım rüyamda bir ev temizliyorm bu ev bizim köydeki eski evv ve evin içi komple kara üzüm yemişler çöplerini yere atmışlarr bizde kız kardeşimle toluyorz çöpleri çamdan atıyorz tam o sırada merdivenlerden esmer zayıf orta boylu güzel bir kadın geliyor essalamü aleyküm verahmetullahü ve beraketü diyor bende slm alıyorm o sırada sag elinde bir yazı var arapca allah yazıyorr gelip bana sarılıyor o kadar güzel kokuyorki anlatamam mis gibi güller gibii eşsiz bir koku diyor sen peygamber efendimzin kızı fatıma tül zehrasın diyorm evet diyorr ama nasıl aglıyorm sarılıpp snra benim hamile oldgumu görüyor elini karnıma koyuyor bunu adı emine olsun diyor bende diyormki onun adı erva yok diyor erva erkek ismini cagrıştırıyor olmaz diyor sonra 3 kez karnımı sıvazlıyor birkez amine dedigini duydum fısıl fısıl bismillahirrahmanirahim diyip bebegin ismini söylüyor ve bana diyor ismi bu ama kafam karıştı bir amine bir emine dedi hamgisini söyliycegimi şaşırdım sonra bana diyorr bu evde maneviyat yok ((( ben namaz kılamıyorm bayagdır ondan sanırım öyle dedi banadiyorki sen bir gelsen benim evime diyor bir daha benim evimden çıkmak istemezsin diyorrr sonra babam diyorki ben sizin evin üzerindee oturcam diyor o sırada kayboluyor veee rüyamda bir yaşlı amcaya diyorm amca ben efendimizn kızını gördüm rüyamda acaba şeytan onun süretine girebilirmi diyorm hayır diyor ne mutlu sana diyor bu gece senle beraber 2 kişi gördü efendimizn kızını diyor öbür kişinin ismide halil diyorr kızının ismini degiş dedii bende öyle uyandım rüyam bundan ibaret kızlar kafam karıştıı allahıma çok şükür belkide diyorm çok sıkıntı çektim rabbimde beni bu güzel rüyayla mükafatlandırdıı umarım öyledir rabbim bu güzel rüyamın hürmetine hepinizi sevindirsin ve hayırlı saglıklı evlatlar versinnn ÖZLEMCİM ŞİMDİLİK EVDE BİR SORUN YOK HAMDOLSUN BİRAZ DURULDUU BAKALIM İNŞ BİR DAHA BU SEVİYEYE GELMEYİZZ((88

valla özlem çok haklısın göz göre göre heba ediyorlar fransada bu iş daha profesyonel heralde normalde sen Türkiyede olsan transfer işlemini iptal bile edebilirlerdi embiriyoların durumuna göre bana istediğimiz gibi açılma göstermediği için dondurmayacaz dediler aslında ölmemişti embiriyom kader kısmetmidir bilmiyorum ki çok araştırıp buldum ben bu merkezi emin ellerdeyim diye bi yandanda olacağı varsa her türlü olur adamların ne suçu var diyorum sorguluyo insan işte nedenini eğer eğer bu transfer negatif olursa 2. tüp bebek tedavsinde sahip çıkıcam embiriyolarıma çar çur ettirmiycem yavrularımılmaz:

:))))))))))))) Allahın işi belli olmaz tabi ama zor be kızlar :)))))))) amin deyim ben yinede.
hişşttttttttttttttttttttttt

klava: daha olay olmadan olumsuz olmak oluyor mu ama
bak biz savaşçı anneleriz ya babalarda savaşçı babalar hiç belli olmaz o iş belkide olumlu yönde seyretti eşinin sperm değerleri

kızlar ben geldim
yaw topik almış başını gitmiş geçmişi okuyum bitiremiyorum
ortalık şenlenmiş valla ne güzel nedime abla eksik galiba bitek.
hoşgeldin cnm barıştık mııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Temmuzcum nasılsın cnm nasıl gidiyor geçmişi okudum birazcık naz yapmışsın nazlı arkadaşıma yakışırr valla bende kendi derdime düştüm seni sormayı unuttum hakkını helal et nasıl gidiyor cnm iyisindir inşş

aysecim Masallah nasil guzel bir ruya, mutlaka Emine ismini koymalisin icin rahat olsun bu ruyadan daha guzeli olabilir mi.
temmuzcum bilemiyorum canim belki senin merkezinin de bir bildigi vardir.yani biz burda konusurken bilemiyoruz her seyi acikca sormak lazim ama tek ogrendigim her embroyoya sans vermemiz gerektigi embroyolarin bahane oldugu kotu de olsa Allah nasip ederse oluyor.

ayşecim tüylerim diken diken oldu valla hayırlara gelsin tatlım :) amine sende bilirsin eminenin arapçası ikiside olur birini ver sen kızına :)) hamilelerin böyle rüyalar gördüğünü duymuştum bi iki arkadaşım daha rüyasında bebeğine isim verilirken görmüşlerdi sonrada o ismi vermişlerdi. ayy ne mutlu sana :)))

gizemlicim kızma kızma :) tamam olumlu olucam elimden geldiği kadar olumsuz olmak yok :))) muck.

ayşe rüyan çok güzel her kula nasip olmaz bu rüya HZ. FATMA efendimizin en kıymetlilerinden biri rüyanı okuyunca gözlerim doldu amine arapça emine türkçe karşılığı gibi ikiside aynı ne yapacağını bilmiyorum ama bence kesinlikle kızının adı emine olmalı bu rüyalar boş değil Allah ömrünü güzel kılsın.

iyiyim canım benim nedemek ne hakkım varki varsada herkeze hepinize helal olsun birbirimizle avunuyoruz küslük olurmu nazımı çekeceğinizi biliyorum şimarıyorum işte ama hoşuma gitti ilginiz
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN TEK TEK HEPİNİZDEN yine ağlıyacam ya zırıltının teki oldum bende.

:))))))))))) ne güzel bi atmosfer oldu farkındamısınız.

Ne tuhaf değil mi kızlar birbirimizi hiç görmedik nasılız bilmeden tek ortak noktamız bebek özlemiz bizi buralarda buluşturdu ve çok güzel dostluklarımız oluştu bir gün birimiz girmese merak eder olduk telefonlarımız varda arar olduk ne oldu hayırdır ne güzel değil mi yanı başımızda olan dostlarımızla bile bu kadar rahat konuşamazken dediğimiz gibi bizi biz anlıyoruz ve sizleri tanıdığıma çok mutluyum iyi ki varsınız

Merhaba arkadaşlar...ben birşey öğrenmek istiyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim...şu anda tüp bebekte kaç embriyo transfer ediyorlar

:kedi: bende kimsenin telefonu yok ama. ben biraz hayırsızım galiba o kadar çok takip edemiyorum sizi siz bi adım ileridesiniz. yinede hepinizi tanıyo gibiyim konuşma ihtiyacı duyuyorum merak ediyorum dediğin gibi Allah bu ilişkiyide kimseye nasip etmez bebekte zorlar ama başka yerden ödüllendirir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…