kizlar mutlaka yzuyuze de bulusmaliyiz:)
aysecim masallah nasil guzel bir ruya, mutlaka emine ismini koymalisin icin rahat olsun bu ruyadan daha guzeli olabilir mi.
Temmuzcum bilemiyorum canim belki senin merkezinin de bir bildigi vardir.yani biz burda konusurken bilemiyoruz her seyi acikca sormak lazim ama tek ogrendigim her embroyoya sans vermemiz gerektigi embroyolarin bahane oldugu kotu de olsa allah nasip ederse oluyor.
ayşecim tüylerim diken diken oldu valla hayırlara gelsin tatlım :) amine sende bilirsin eminenin arapçası ikiside olur birini ver sen kızına :)) hamilelerin böyle rüyalar gördüğünü duymuştum bi iki arkadaşım daha rüyasında bebeğine isim verilirken görmüşlerdi sonrada o ismi vermişlerdi. Ayy ne mutlu sana :)))
Ne tuhaf değil mi kızlar birbirimizi hiç görmedik nasılız bilmeden tek ortak noktamız bebek özlemiz bizi buralarda buluşturdu ve çok güzel dostluklarımız oluştu bir gün birimiz girmese merak eder olduk telefonlarımız varda arar olduk ne oldu hayırdır ne güzel değil mi yanı başımızda olan dostlarımızla bile bu kadar rahat konuşamazken dediğimiz gibi bizi biz anlıyoruz ve sizleri tanıdığıma çok mutluyum iyi ki varsınız
ayşecim allah rüyanı hayır etsin ama bence rüyan çok güzel, bu arada namazı oturarak da mı kılamıyorsun, minnoşun adı emine olsun bencede benim güzel annemin adı da emine:)
canlarım hadi ben çıktım, hepinize sevgiler..
Canım 1 adet transfer ediliyor
Ne tuhaf değil mi kızlar birbirimizi hiç görmedik nasılız bilmeden tek ortak noktamız bebek özlemiz bizi buralarda buluşturdu ve çok güzel dostluklarımız oluştu bir gün birimiz girmese merak eder olduk telefonlarımız varda arar olduk ne oldu hayırdır ne güzel değil mi yanı başımızda olan dostlarımızla bile bu kadar rahat konuşamazken dediğimiz gibi bizi biz anlıyoruz ve sizleri tanıdığıma çok mutluyum iyi ki varsınız
merhaba arkadaşlar birkaç kere girdim bu topic e ve yazdıklarınızı okudum benimde bebeğim olmuyor aynı duyguları paylaşıyoruz yanii ama umudumu hiç kesmiyorum Allahtan çünki o herşeye kadirdir.daha önce bir kez aşılama oldum olmadı tek tüpüm tıkalı sanırım eşiminde sperm hareketi azz tekrar tedaviye başlıycam büyük ihtimalle tüp bebek olucak size bişey sormak istiyorum hiçbir yerde tatmin edici bilgi bulamadım tüp bebek maliyeti ne kadar ikimizde emekli sandığıyız ve evleneli 3 yılı geçmedi 2 yıl oldu rapor alamazmıyımm lütfen yardımcı olun teşekkürler şimdiden
saol cigdom aminn eminde aminede bir yanı ikisinde aynı kapıya çıkıyor sanırım amine olcak ismiyle yaşasın kızım peygamber efendimizn annesinin ismi inş hayırlı bir evlat olurr
tşk edrim canım...eee nasıl ikiz üçüz oluyo o zaman??
ayşe babanla isim konusunu netleştirmişmiydin gülüm sen bir ara ümmühan mıydı unuttum tatlım babanın istediği ismi koyucam demiştin ama artık kesin heralde bu rüyanın üzerine artık başka isim değişikliği olmaz aminem benim çok hoşuma gitti.
merhaba arkadaşlar birkaç kere girdim bu topic e ve yazdıklarınızı okudum benimde bebeğim olmuyor aynı duyguları paylaşıyoruz yanii ama umudumu hiç kesmiyorum Allahtan çünki o herşeye kadirdir.daha önce bir kez aşılama oldum olmadı tek tüpüm tıkalı sanırım eşiminde sperm hareketi azz tekrar tedaviye başlıycam büyük ihtimalle tüp bebek olucak size bişey sormak istiyorum hiçbir yerde tatmin edici bilgi bulamadım tüp bebek maliyeti ne kadar ikimizde emekli sandığıyız ve evleneli 3 yılı geçmedi 2 yıl oldu rapor alamazmıyımm lütfen yardımcı olun teşekkürler şimdiden
Karatasöz nasılsın cnm nasıl gidiyorr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?