Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Ayşecim allah rüyanı hayır etsin ama bence rüyan çok güzel, bu arada namazı oturarak da mı kılamıyorsun, minnoşun adı emine olsun bencede benim güzel annemin adı da emine:)

Canlarım hadi ben çıktım, hepinize sevgiler..

özlemcim ,temmuzcum çok saolun kızlarr eşimle bende amine die düşünüyorm allahım hayırlara vesile etsinn inş yarın kontürolumuz var içim daha rahat şimdi kızım daha iyi bunu hissediyorm umarım bir sorun çıkmaz yaradana emaner ettim melegimii

çok haklısın canım benim kimse topiği bırakmasın.

saol cigdom aminn eminde aminede bir yanı ikisinde aynı kapıya çıkıyor sanırım amine olcak ismiyle yaşasın kızım peygamber efendimizn annesinin ismi inş hayırlı bir evlat olurr

ayşe babanla isim konusunu netleştirmişmiydin gülüm sen bir ara ümmühan mıydı unuttum tatlım babanın istediği ismi koyucam demiştin ama artık kesin heralde bu rüyanın üzerine artık başka isim değişikliği olmaz aminem benim çok hoşuma gitti.

merhaba arkadaşlar birkaç kere girdim bu topic e ve yazdıklarınızı okudum benimde bebeğim olmuyor aynı duyguları paylaşıyoruz yanii ama umudumu hiç kesmiyorum Allahtan çünki o herşeye kadirdir.daha önce bir kez aşılama oldum olmadı tek tüpüm tıkalı sanırım eşiminde sperm hareketi azz tekrar tedaviye başlıycam büyük ihtimalle tüp bebek olucak size bişey sormak istiyorum hiçbir yerde tatmin edici bilgi bulamadım tüp bebek maliyeti ne kadar ikimizde emekli sandığıyız ve evleneli 3 yılı geçmedi 2 yıl oldu rapor alamazmıyımm lütfen yardımcı olun teşekkürler şimdiden

EVET ZÜBEYDECİM AYNEN KATILIYORM İNŞ BİR GÜN HEP BERABER BULUŞURUZDA BİZ BİR BİRİMİZE BU KADAR ALIŞTIK ÇÜNKÜ DERTLERİMİZ AYNI BİR BİRİMİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAYAMAZ YAŞADIGIMIZ HER ŞEY NERDEYSE BİRE BİR AYNI ORTAK NOKTALARIMIZ ÇOK ŞAHSIM ADINA BENSE SİZİ SENİ TANIDIGIMA ÇOK SEVİNDİM SENDE İYİKİ VARSIN CNMM :)))))a.s. a.s. a.s. BUNLAR SANA:kedi:

ankara fatih üniversitesi hastanesi tüp bebekte 4800

saol cigdom aminn eminde aminede bir yanı ikisinde aynı kapıya çıkıyor sanırım amine olcak ismiyle yaşasın kızım peygamber efendimizn annesinin ismi inş hayırlı bir evlat olurr

aysecim epeydir gelmiyorsun bizim topiğe merak ettim seni neyse iyisin sorun yok demek kızın adaşım olacak sağlıkla mutlulukla bereketle gelsin inşallah.

evet babamla konuştum bebegin ismi erva ümmühandıı babama rüyayı anlattım tmm kızım dedi sen çok güzel bir rüya görmüşsün hemen degiş ismi dedi işte artık allahın izniyle kesin degişmezz hayırlı ömürlü bir evlat olur inş ismiyle yaşasın allahım sizlerrede nasip etsin inşş bu güzel ramazanlar hürmetine aminnnnnn

merhaba, Insallah en yakinda zamanda Allah bebegine kavusturur canim, fiyat konusunda arkadaslar yazarlar ben disardayim.

tatlım merkezlere göre fiyatlar değişiyo en az bildiğim 4500 tl den başlayıp 10.000 tl ye kadar çıkıyo rapor için ise 3 yıllık evlilik şartı kalktı yanlış bilmiyorsam anlaştığın merkez sana bu konuda yardımcı oluyor handi evrakları tamamlaman hakkında yada bi üniversite hastanesine gidip ordan tüp bebek bölümüne çıkıp ordaki hemşirelerle görüşwbilirsin güzelim rapor alan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur gerçi

Karatasöz nasılsın cnm nasıl gidiyorr ?

nasıl olsun güzelim ya 16 sında doktora gidicem randevu aldım bakalım çıktık bi yola Allah hayır getirsin sonunu. sarstın beni çok etkilendim rüyandan sanki ben görmüşüm gibi oldu hala etkisindeyim. bundan sonra bence kafanı hiç yorma bu müjde sana bence :) inş. herşey gönlünce olur Allah bizlerede kısmet etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…