Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cnm benim allahım gönlü muradını versin tedavinde bol şans diliyorm allah yüzünü güldürsün inşş aminnn
inş cnm bende hala rüyanın etkisindeyim rabbim hayırlara vesile etsin inşş aminn

kızlar bende çıkıyorm hepinizi çok öptüm allaha emanet olun eger bu gün gelemzsem yarın inş d.r gelince yazarım sizeee

barıştık hihoyyyt
zemuszemus
gizemlicim kızma kızma :) tamam olumlu olucam elimden geldiği kadar olumsuz olmak yok :))) muck.
hah şöleeeeeeeeeeeeeeee
neler gördük burda 0 morfolojiyle ne mucizeler oldu ahh ahh her şey dua üstüne bol bol dua edicez

onu bende hep düşünüyorum eşime hepinizden bahsediyorum şöle böle diye artık alışmış kızlarda bi değişiklik yok mu diyo

dediğin gibi burda öle şeyler paylaşıyoruz ki en yakınlarımıza bile anlatamadıklarımız belkide

cevaplar için teşekkürler inşallah rapor da 3 yıl şartı kalkmıştır bir senen daha beklemek istemiyorum ankarada başkent üniversitesine gitmeyi düşünüyorum inşallah Allahım yardım ederde tüp bebeğede gerek kalşmazz bayramdan sonra doktora gidicem inşallah güzel haberlerle dönerimmm sağolun teşekkürlerr...

kızlar bende kaçıyorum tatile girecez diye ben yine yoğunlaştım ama takibinizdeyim ona göre
öpüyorum herkezi.

ŞİMDİ tatlım 3. denemede 2 embriyo transferine izin veriliyor ve yaşın 35 ve üzerinde ise yine çift embriyo ya izin var

hımmm tşkler güzelim...3.denemem değil ama 35 yaşındayım....aşılamam var önümde eğer aşılama olmazsa tüp bebekte arayacağız çareyi artık

merhaba kızlar ooo kaynatmışsınız. bugün doktora gittim smear aldı sonuç iyi çıkarsa rahim ağzı yaramın da küçük olduğunu rahmimin tertemiz olduğunu ve sorun olmadığını söyledi. çok şükür herşey yolunda sadece göğsümden hala ara ara süt geliyor prolaktin düşmedi mi acaba. doktora söyledim ilaç yazmayalım tekrar düzelir dedi bakalım.

zeynepcim maşallah cnm gözün aydın hadi bakalım allahım gönlüne göre versin inş en kısa zamanda prolaktininde düşer ve tekrar bebege başlarsın cnm inan bir sorun çıkm adıgına ve her şeyin yolunda olduguna çok sevindim

ay cnm çok sevindim şu rahim işi beni çok korkutuyor:lepi:
maaşallah bitmiş bu sıkıntıda
e prolaktinde düşecektir ama düşmese bile ilaçla hemen düşüyo cnm

kızlar kızımın ismi amine ya onun yanına eşim şevval ismini bulmuş tek koymayalım die şevval amine olsun diyor nasıl sizce güzelmii?
yada amine şavval ?

canım nasılsın moreller nasıl eşinle aranı umarım düzeltmişsindir hamileliginin tadını çıkarmaya çalış tatlım bak kızında etkileniyor üzüyosun onuda:))) rüyanda çok güzel öpüyorum seni

canım sonucunun iyi çıkmasına sevindim prolaktinin yüksekse hayıt otunu öneriyolar araştır istersen..

canım inşallah çok ugraşmadan bebişine kavuşursun tüp bebek merkezlerinde farklı fiyatlar benden sana tavsiye aşılama deneme ben 2 kez denedim olumsuz oldu benimde tek tüpüm tıkalı tüp tıkalı olunca şansımızda azalıyor malesef rapor almak içinde 3 yılı doldurma kalktı alırısn rapor ozaman bol şans..

kızlar kızımın ismi amine ya onun yanına eşim şevval ismini bulmuş tek koymayalım die şevval amine olsun diyor nasıl sizce güzelmii?
yada amine şavval ?

ayşecigim amine şevvalmi olacakiki isim zor olmuyormu söylerken tek isim nasıl sadece benim fikrim canım sen bilirisn yazdım ama yanlış anlama oki:)))

ay cnm çok sevindim şu rahim işi beni çok korkutuyor:lepi:
maaşallah bitmiş bu sıkıntıda
e prolaktinde düşecektir ama düşmese bile ilaçla hemen düşüyo cnm

gizemlicigim nasılsın bebişin nasıl karnın çıktımı taşınacaktın taşındınmı bebişe alışveriş yaptınmı öpüyorum tatlım...

fıstıklar beni uyku tutmuyor;(((doğal olarak busaatte kimse de yok geçmişi biraz okudum hepiniz isiniz sanırım buna sevindim.AYŞECİM rüyan çok güzel AMİNE ismini bebişine koyarsan bence çok ii olur ayrıca ŞEVVAL de çok güzel rüyan hayrlara vesile olsun!canlarım ALLAHA emanet olun hepinizi çok seviyorum kendinize dikkat edin opuyorumnanaktan

anam kız sen nasıl uyumadı gerci sen fazla uykuyu sevmiyordun:))))))) tatlım aslında rabbim beni affetsi,nde ben kızımın ismini çok seviyorm 2.5 aydır erva diye alıştım rüya nedeniyle degiştim ama biraz daha bekliycem arkadaşım çok derin bir hocaya sorcak belkide degişmem aynı ismi kalır çok kafaya taktım dün gece gece yarısına kadar isim aradık ama hiç bir ismim erve kadar güzel gelmiyor bana kafam çok karışık amine çok güzel bir isim ama bebek onu manevi olarak kaldıramaz yani tek koyma gibi bir şansım yok kardeşim hoca benim oda aynı şeyi söylemiş yanına isim bulmam gerek ama hiç biri isim uyumlu olmuyorr ne bilim yaa iyice kafam durdu ben hep ervammmmmmmmmm cnm kızım die sevmek istiyorm yaff ben çok mu aptalım bu rüyanın üzerine hala erva dyorm(((((( ama bu işin peşini bırakmıycam iyice araştırcam şimlikik bebegime sadece cadı diyorm isim söylemiyorm internette araştırdım fatıma anamızı rüyada görmek bolluk bereket demekmiş kendi rüyamam bakıyorm hiç bir yerde çıkmıyorm benim rüyam şimdi iki yerden sorumun cvp bekliyorm beni a arıycekler ona göre ismi degişicem hamile kadınlar genel olarak hep böyle rüyalar görüyorlarmış arkadaşım hafıs benim rüyan çok güzel ayşe dedi bende sordum fatıma anamızın suretine şeytan girebilirmi die oarası tartışılık kimse net bir şey diyemez dedi ben bir srayım dedi ona göre degişirsin dedi hayırlısı olsun bakalım babamda bir hocaya sorcak allah izin verirse ......................
neyse kızlar az kaldı kızımla buluşmaya gidiyorm inş güzel haberlerler gelirim
panadolcum isim uzun biliyorm ama tek ismi bebek kaldıramaz die yanına isim aryorm tatlım kızlar çok öptüm hepinizi aeol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…