kizlar hepinizi opuyorum simdilik cikiyorum.
nasıl olsun güzelim ya 16 sında doktora gidicem randevu aldım bakalım çıktık bi yola Allah hayır getirsin sonunu. sarstın beni çok etkilendim rüyandan sanki ben görmüşüm gibi oldu hala etkisindeyim. bundan sonra bence kafanı hiç yorma bu müjde sana bence :) inş. herşey gönlünce olur Allah bizlerede kısmet etsin inş.
zemuszemusbarıştık hihoyyyt
hah şöleeeeeeeeeeeeeeeegizemlicim kızma kızma :) tamam olumlu olucam elimden geldiği kadar olumsuz olmak yok :))) muck.
Ne tuhaf değil mi kızlar birbirimizi hiç görmedik nasılız bilmeden tek ortak noktamız bebek özlemiz bizi buralarda buluşturdu ve çok güzel dostluklarımız oluştu bir gün birimiz girmese merak eder olduk telefonlarımız varda arar olduk ne oldu hayırdır ne güzel değil mi yanı başımızda olan dostlarımızla bile bu kadar rahat konuşamazken dediğimiz gibi bizi biz anlıyoruz ve sizleri tanıdığıma çok mutluyum iyi ki varsınız
ŞİMDİ tatlım 3. denemede 2 embriyo transferine izin veriliyor ve yaşın 35 ve üzerinde ise yine çift embriyo ya izin var
merhaba kızlar ooo kaynatmışsınız. bugün doktora gittim smear aldı sonuç iyi çıkarsa rahim ağzı yaramın da küçük olduğunu rahmimin tertemiz olduğunu ve sorun olmadığını söyledi. çok şükür herşey yolunda sadece göğsümden hala ara ara süt geliyor prolaktin düşmedi mi acaba. doktora söyledim ilaç yazmayalım tekrar düzelir dedi bakalım.
merhaba kızlar ooo kaynatmışsınız. bugün doktora gittim smear aldı sonuç iyi çıkarsa rahim ağzı yaramın da küçük olduğunu rahmimin tertemiz olduğunu ve sorun olmadığını söyledi. çok şükür herşey yolunda sadece göğsümden hala ara ara süt geliyor prolaktin düşmedi mi acaba. doktora söyledim ilaç yazmayalım tekrar düzelir dedi bakalım.
canım nasılsın moreller nasıl eşinle aranı umarım düzeltmişsindir hamileliginin tadını çıkarmaya çalış tatlım bak kızında etkileniyor üzüyosun onuda:))) rüyanda çok güzel öpüyorum senizeynepcim maşallah cnm gözün aydın hadi bakalım allahım gönlüne göre versin inş en kısa zamanda prolaktininde düşer ve tekrar bebege başlarsın cnm inan bir sorun çıkm adıgına ve her şeyin yolunda olduguna çok sevindim
canım sonucunun iyi çıkmasına sevindim prolaktinin yüksekse hayıt otunu öneriyolar araştır istersen..merhaba kızlar ooo kaynatmışsınız. bugün doktora gittim smear aldı sonuç iyi çıkarsa rahim ağzı yaramın da küçük olduğunu rahmimin tertemiz olduğunu ve sorun olmadığını söyledi. çok şükür herşey yolunda sadece göğsümden hala ara ara süt geliyor prolaktin düşmedi mi acaba. doktora söyledim ilaç yazmayalım tekrar düzelir dedi bakalım.
merhaba arkadaşlar birkaç kere girdim bu topic e ve yazdıklarınızı okudum benimde bebeğim olmuyor aynı duyguları paylaşıyoruz yanii ama umudumu hiç kesmiyorum Allahtan çünki o herşeye kadirdir.daha önce bir kez aşılama oldum olmadı tek tüpüm tıkalı sanırım eşiminde sperm hareketi azz tekrar tedaviye başlıycam büyük ihtimalle tüp bebek olucak size bişey sormak istiyorum hiçbir yerde tatmin edici bilgi bulamadım tüp bebek maliyeti ne kadar ikimizde emekli sandığıyız ve evleneli 3 yılı geçmedi 2 yıl oldu rapor alamazmıyımm lütfen yardımcı olun teşekkürler şimdiden
kızlar kızımın ismi amine ya onun yanına eşim şevval ismini bulmuş tek koymayalım die şevval amine olsun diyor nasıl sizce güzelmii?
yada amine şavval ?
ay cnm çok sevindim şu rahim işi beni çok korkutuyor:lepi:
maaşallah bitmiş bu sıkıntıda
e prolaktinde düşecektir ama düşmese bile ilaçla hemen düşüyo cnm
fıstıklar beni uyku tutmuyor;(((doğal olarak busaatte kimse de yok geçmişi biraz okudum hepiniz isiniz sanırım buna sevindim.AYŞECİM rüyan çok güzel AMİNE ismini bebişine koyarsan bence çok ii olur ayrıca ŞEVVAL de çok güzel rüyan hayrlara vesile olsun!canlarım ALLAHA emanet olun hepinizi çok seviyorum kendinize dikkat edin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?