Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gizemlicigim nasılsın bebişin nasıl karnın çıktımı taşınacaktın taşındınmı bebişe alışveriş yaptınmı öpüyorum tatlım...

doğuma kadar istanbuldayız cnm annemlerin yanında
doğumu burda yapıp yalovaya geçicem
bebek iyi göbüş çıktı tabi çıkmazmı maaşallah şimdilik ufak tefek hamilelik sıkıntılarının yanında bi sıkıntı yok

bebişe ben bişey almadım daha
nedense hep bişey olursa korkusu var
annem aldı 6-7 parça babası aldı
kuzenimin kızının kilerden getiridim
görümcemin bebeğinin giyilmemiş hediye gelmiş bi ton şeyi vardı onları aldım
bakalım ekim başı başlarım herhalde ama ay ne bileyim insan paranoyak oluyor biraz

canim Masallah ne guzl haberler bunlar. tatlim prolaktin bende uc ay surdu normale donmesi doktorum en son testte 88 cikinca bile ilac vermemisti kizmistim ama birkac haftaya kendisi normale donmustu bu sonuctan sonra.hic aklina takma onu cok yakinda kendigilinden duzelicektir.

gizemlicim canim deme oyle gonlunce al ne istiyorsan kocaman kiz oldu bebisin sonra agirlasirsin havalar sogur zor olur sen korkma Allah'a emanet de, guzelce yap alisverisini.
aysecim bence Emine'nin soylenisi bana daha hos geliyor. Erva ile beraber de gayet konabilir.

arkaddaslar yinin sekiznci gun negatifti sonra pozitif cikmis 88 demekki neymis sekizinci gun kesinlikle yapilmamali. temmuzcum bak yinin de donmustu bence donmuslarda kana gec geciyor.

arkaddaslar yinin sekiznci gun negatifti sonra pozitif cikmis 88 demekki neymis sekizinci gun kesinlikle yapilmamali. temmuzcum bak yinin de donmustu bence donmuslarda kana gec geciyor.

walla bende onu düşündüm canım bende 9. gün yaptırmıştım ama ben balst olduğu için hiç negatifliğinde tereddüd yaşamadım 3. gün embiriyosunu 11. günden önce yaptırmam Allahın mucizeleri örneklerle bitmez buda bi mucize zaten hamile kalmak başlı başına bir mucize inşallah bizde bu mucizelerden nasipleniriz.

kızlar ben bugün çok yoğunum yanımdaki bayan izin aldı tek kaldım topiğim açık ama ben bilgisayarımın başına geçemiyorum bir türlü ara ara gelirim
öpüyorum hepinizi
gizemlicim bence de gülüm alışverişyapmaya başla Allaha emanet en riskli dönemi atlattın kokma bundan sonra Allahın izniyle.
ayşecim isim konusunda amineyi kaldırımaz demişsin ama bissürü emine isiminde insan var sen iki isim birden koy kulağına öyle okunsun kimliğinde de öyle yazsın ama güncel hayatta ervayı kullanırsınız okulda öğretmeni yoklama yaparken erva der en mantıklısı.

olmuyo be cnm
allahın izniyle bak sende yaşayacaksın inşallah
görüceksin
annemin aldıklarına bakıyordum ağlamak geldi bi an
ya dedim rabbim kullanmak nasip edicek mi inşallah insan herşeyin olumsuzunu yaşayınca inanamıyor korkuyor daha bazen alışamıyorum x ray den geçicek gibi olyorum eşim uyarıyor
çok zormuş bişeyi zor bulmak çok zor insan inan en mutlu anında bile hep şüpheli oluyor

selamm kızlar ben geldim :) nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri valla?önce bi merhaba diyim sonra okurum dedim yazılanları :)
özlemcim,aysem,zübeydem,30 temmuz hepinize tünaydın :))
ben bugün güne arkadaşımın müjdeli haberiyle başladım.tüp bebek tedavisine başlayacakken kendiliğinden hamiş kalmış :)) rabbim bizlere de göstersin inş.
hamişlere sorum olacak şimdi kese kan değeri kaç olunca görünüyodu kızlar arkadaşıma söylicemde..

bakıcaz artık be özlem
insan korkuyor
bizd etopikte bu aralar yine tatsız haberler varya tedirgin oluyor insan

cnm
bnm balast
7 gün kan testi pozitif
idrar testi pozitif
diyorum size kıyas yapmayın bu işler kişiden kişiye göre değişiyor diye

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel bişey ya
allah tüm bekleyenlere böle doğal nasip etsinde sıkıntılarınız geride kalsın inşallah

kızlar ben geldim kontrolumuzü olduk bebegin suyu gercekten çok fazlaymış d.r dediki suyu azalt ve sana 50 grm şeker yüklemesi yapılsın + çok kilo almışsın kesin şeker yüksek dedii yemene çok dikkat et dedi kızım 3355 grm kızm 5 aya göre zayıf allahım yaa ne zormuşş rabbime binkere şükür ama pes etmek yok mücadeleye devam inş bunlarıda atlatcaz kendi d.r aradım şuan yokmuş bana geri döncekmiş bakalım o ne diycek ne zaman şeker yüklemesi yapılcak ona bakacaz hayırlısı olsun inşş bebegin kilosuyla suyu dışında bir sorun yok dedi d.r yaradana sıgınıyorm dua etmekten başka carem yok inş bir dahaki gidişime kadar her şey yolunda çıkar ve şekerde yoktur umarım

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel bişey ya
allah tüm bekleyenlere böle doğal nasip etsinde sıkıntılarınız geride kalsın inşallah

evet gizemlicim bu benim 4 senedir beraber mücadele ettiğim arkadaşlarımdan birisi oyüzden ayrı bi mutlu oldum bende :))
sen keseyi kan değerin kaç olunca görmüştün cnm hatırlıyo musun?

çok yorgunum kızlar izninizle çıkıyorm yatıcam bu gün dogum günümdü çok şükür sevinemedim bile hamdolsun rabbime isyan etmiyorm kesinlikle rabbim bundan aşag etmesin bebegimin saglıgı kilosu her şeyi yolunda olsun ben başka bir şey istemiyorm hepinizi çok öpüyorm aeol kızlarr

canım mutlu yıllar. sıkma canını hamileikte olur böyle şeyler sağlığınızda bi sıkıntı olmasınnda en nemlisi o gerisi düzelir Allahın izniyle dinlenmene bak öptüm.

evocum hoşgeldin canım :) nasıl gdiyo tedavin :) arkadaşına çok sevindim Allahım bizede nasip etsin inş. sıkıntıları neydi merak ettim özel değilse

bu arada özlemcim gizemlicim merhaba canlarım başka kim var göremiyorum altta kimsenin adı görünmüyo bugün bende, hanginiz varsa artık :) merhaba kızlar.

evet gizemlicim bu benim 4 senedir beraber mücadele ettiğim arkadaşlarımdan birisi oyüzden ayrı bi mutlu oldum bende :))
sen keseyi kan değerin kaç olunca görmüştün cnm hatırlıyo musun?

bana o dönemde kan bakılmadı

kan değerim 12 gün 531,8 di ondan 4 gün sonra keseyi gördük biz

ama bi daha kan bakılmadığı için bilmiyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…