gizemlicigim nasılsın bebişin nasıl karnın çıktımı taşınacaktın taşındınmı bebişe alışveriş yaptınmı öpüyorum tatlım...
merhaba kızlar ooo kaynatmışsınız. bugün doktora gittim smear aldı sonuç iyi çıkarsa rahim ağzı yaramın da küçük olduğunu rahmimin tertemiz olduğunu ve sorun olmadığını söyledi. çok şükür herşey yolunda sadece göğsümden hala ara ara süt geliyor prolaktin düşmedi mi acaba. doktora söyledim ilaç yazmayalım tekrar düzelir dedi bakalım.
arkaddaslar yinin sekiznci gun negatifti sonra pozitif cikmis 88 demekki neymis sekizinci gun kesinlikle yapilmamali. temmuzcum bak yinin de donmustu bence donmuslarda kana gec geciyor.
kızlar ben bugün çok yoğunum yanımdaki bayan izin aldı tek kaldım topiğim açık ama ben bilgisayarımın başına geçemiyorum bir türlü ara ara gelirim
öpüyorum hepinizi
gizemlicim bence de gülüm alışverişyapmaya başla Allaha emanet en riskli dönemi atlattın kokma bundan sonra Allahın izniyle.
ayşecim isim konusunda amineyi kaldırımaz demişsin ama bissürü emine isiminde insan var sen iki isim birden koy kulağına öyle okunsun kimliğinde de öyle yazsın ama güncel hayatta ervayı kullanırsınız okulda öğretmeni yoklama yaparken erva der en mantıklısı.
bakıcaz artık be özlemgizemlicim canim deme oyle gonlunce al ne istiyorsan kocaman kiz oldu bebisinsonra agirlasirsin havalar sogur zor olur sen korkma Allah'a emanet de, guzelce yap alisverisini.
aysecim bence Emine'nin soylenisi bana daha hos geliyor. Erva ile beraber de gayet konabilir.
cnmarkaddaslar yinin sekiznci gun negatifti sonra pozitif cikmis 88 demekki neymis sekizinci gun kesinlikle yapilmamali. temmuzcum bak yinin de donmustu bence donmuslarda kana gec geciyor.
selamm kızlar ben geldim :) nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri valla?önce bi merhaba diyim sonra okurum dedim yazılanları :)
özlemcim,aysem,zübeydem,30 temmuz hepinize tünaydın :))
ben bugün güne arkadaşımın müjdeli haberiyle başladım.tüp bebek tedavisine başlayacakken kendiliğinden hamiş kalmış :)) rabbim bizlere de göstersin inş.
hamişlere sorum olacak şimdi kese kan değeri kaç olunca görünüyodu kızlar arkadaşıma söylicemde..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel bişey ya
allah tüm bekleyenlere böle doğal nasip etsinde sıkıntılarınız geride kalsın inşallah
çok yorgunum kızlar izninizle çıkıyorm yatıcam bu gün dogum günümdü çok şükür sevinemedim bile hamdolsun rabbime isyan etmiyorm kesinlikle rabbim bundan aşag etmesin bebegimin saglıgı kilosu her şeyi yolunda olsun ben başka bir şey istemiyorm hepinizi çok öpüyorm aeol kızlarr
evet gizemlicim bu benim 4 senedir beraber mücadele ettiğim arkadaşlarımdan birisi oyüzden ayrı bi mutlu oldum bende :))
sen keseyi kan değerin kaç olunca görmüştün cnm hatırlıyo musun?
bu arada özlemcim gizemlicim merhaba canlarım başka kim var göremiyorum altta kimsenin adı görünmüyo bugün bende, hanginiz varsa artık :) merhaba kızlar.
cnm sanada merhaba
bu arada bu özlelliği kaadılar herhalde
gözükmüyor hiç bişey
sinir bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?