Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysem hoşgeldin canım doğum günün kutlu olsun :) sıkma canını hayatım bak bebişin de üzülür sonra.aslında evin içinde kısa yürüyüşler iyi gelir bence kendini yormadan.

evocum hoşgeldin canım :) nasıl gdiyo tedavin :) arkadaşına çok sevindim Allahım bizede nasip etsin inş. sıkıntıları neydi merak ettim özel değilse

hoşbulduk canım iyi gidiyo çok şükür alıştım artık bu 3.olacak benim.lucrine devam ediyorum.6 eylülde gonalf e başlıcam ve 13 eylüde de kontrolüm var.sanırım bu sefer kısa sürecek.bayramdan sonra toplama sonrada transfer olur herhalde az kaldı yani.
arkadaşım pko ludu canım eşinin de spermde sorun vardı.2 ay önce kimyasal gebelik olmuştu.şimdi tekrar hamile kalmış :)

aaa çok az kalmış canım benim inş. seninde hamile haberlerini alırız :) iğnelere reglinden öncemi başladın belki bende bu sefer direk iğnelerle başlarım merak ediyorum.

ay canim Allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin arkadasina. Allah bekleyen herkese dogal nasip etsin heleki maddi sorunlardan dolayi tedavi bile olamayanlara Rabbim dogal nasip etsin diye oyle dua ediyorumki. halimize sukur yine tedavi olabiliyoruz diyordum hep.tabiiki herkese anliyorsunuz iste ne demek istedigimi.1500 olmadan kese cok silik gorunur

ne mucize ya bak neler oluyor kızlar görüyormusunuz yaa

ay kızlar ben heycanlanıyorum böle biri tedavi falan diyince
ay hadi hayırlısı inşallah
mübarek günlerde yağmur yağıyor rahmet kapıları açık ezan vakti bol bol dua edin hem bizlere hem kendinize ben dua ettim hepinize şimdi

aysecim DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN oncelikle kizinla nice mutlu yillara olsun
canim hepimiz icin diyorum eger bir sorun yasiyacaksak yeterki seker sorunu olsun inan cozumu oyle kolayki ne yedigine dikkat ediceksin hepsi bu ve yediklerin bebegine fazlasiyla yeticek bunu hic takma canim. iki arkadasimda oyle dogurdu tosun gb yavrularini Masallah.
bir de simdi kac gr cikmaliydiki yani fark nedir?

canim darisi basina olucak Insallah, tedavin hayirli olsun

aysecim simdi baktim 20.hafta bebek 300 grsa cok normalmis 21.haftada da 360 gr cok normalmis ee senin bebeginin kilosu niye azmis hicbir sey anlamadim. bu doktorlarin dediklerine guveniyormusun guveniyorsan benim okuduklarima gore senin bebegin kilosu normalden fazla nasil oluyorrrrrrrrrr

aaa çok az kalmış canım benim inş. seninde hamile haberlerini alırız :) iğnelere reglinden öncemi başladın belki bende bu sefer direk iğnelerle başlarım merak ediyorum.

saol canım amiiiin hepimizin inş :) lucrine adetimin 23.günü başladım sanırım.adet olunca da gonla f e başlıyosun.zaten gonal f i 10 günden fazla kullanmıyosun canım :)
sen ne zaman başlıcaksın?

saol canım amiiiin hepimizin inş :) lucrine adetimin 23.günü başladım sanırım.adet olunca da gonla f e başlıyosun.zaten gonal f i 10 günden fazla kullanmıyosun canım :)
sen ne zaman başlıcaksın?

16 sında gidicem doktora ayın 20 sindede regl olmuştum muhtemelen 22 si falan olurum. ozaman demekki direk iğneden başlarsam bende hemen başlıcam ay ne güzel :)

çok saolun kızlar sanrım bu sefer tek olucam tedavide.inşallah dediğiniz gibi kavuşurum meleğime de isteyenleri de arkamdan sürüklerim inşalllahhhh :))

gizemlicim dua ettim canım hepimiz için :) tesbihte çektim. Allahım kabul etsin inş. mucizelerle doldursun hayatlarımızı.

16 sında gidicem doktora ayın 20 sindede regl olmuştum muhtemelen 22 si falan olurum. ozaman demekki direk iğneden başlarsam bende hemen başlıcam ay ne güzel :)
eğer uzun protokol olursa 1 sonraki adetinle başlayabilirsin canım.senin önceki nasıl olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…