çok yorgunum kızlar izninizle çıkıyorm yatıcam bu gün dogum günümdü çok şükür sevinemedim bile hamdolsun rabbime isyan etmiyorm kesinlikle rabbim bundan aşag etmesin bebegimin saglıgı kilosu her şeyi yolunda olsun ben başka bir şey istemiyorm hepinizi çok öpüyorm aeol kızlarr
evocum hoşgeldin canım :) nasıl gdiyo tedavin :) arkadaşına çok sevindim Allahım bizede nasip etsin inş. sıkıntıları neydi merak ettim özel değilse
bana o dönemde kan bakılmadı
kan değerim 12 gün 531,8 di ondan 4 gün sonra keseyi gördük biz
ama bi daha kan bakılmadığı için bilmiyorum tatlım
hoşbulduk canım iyi gidiyo çok şükür alıştım artık bu 3.olacak benim.lucrine devam ediyorum.6 eylülde gonalf e başlıcam ve 13 eylüde de kontrolüm var.sanırım bu sefer kısa sürecek.bayramdan sonra toplama sonrada transfer olur herhalde az kaldı yani.
arkadaşım pko ludu canım eşinin de spermde sorun vardı.2 ay önce kimyasal gebelik olmuştu.şimdi tekrar hamile kalmış :)
selamm kızlar ben geldim :) nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri valla?önce bi merhaba diyim sonra okurum dedim yazılanları :)
özlemcim,aysem,zübeydem,30 temmuz hepinize tünaydın :))
ben bugün güne arkadaşımın müjdeli haberiyle başladım.tüp bebek tedavisine başlayacakken kendiliğinden hamiş kalmış :)) rabbim bizlere de göstersin inş.
hamişlere sorum olacak şimdi kese kan değeri kaç olunca görünüyodu kızlar arkadaşıma söylicemde..
hoşbulduk canım iyi gidiyo çok şükür alıştım artık bu 3.olacak benim.lucrine devam ediyorum.6 eylülde gonalf e başlıcam ve 13 eylüde de kontrolüm var.sanırım bu sefer kısa sürecek.bayramdan sonra toplama sonrada transfer olur herhalde az kaldı yani.
arkadaşım pko ludu canım eşinin de spermde sorun vardı.2 ay önce kimyasal gebelik olmuştu.şimdi tekrar hamile kalmış :)
kızlar ben geldim kontrolumuzü olduk bebegin suyu gercekten çok fazlaymış d.r dediki suyu azalt ve sana 50 grm şeker yüklemesi yapılsın + çok kilo almışsın kesin şeker yüksek dedii yemene çok dikkat et dedi kızım 3355 grm kızm 5 aya göre zayıf allahım yaa ne zormuşş rabbime binkere şükür ama pes etmek yok mücadeleye devam inş bunlarıda atlatcaz kendi d.r aradım şuan yokmuş bana geri döncekmiş bakalım o ne diycek ne zaman şeker yüklemesi yapılcak ona bakacaz hayırlısı olsun inşş bebegin kilosuyla suyu dışında bir sorun yok dedi d.r yaradana sıgınıyorm dua etmekten başka carem yok inş bir dahaki gidişime kadar her şey yolunda çıkar ve şekerde yoktur umarım
aaa çok az kalmış canım benim inş. seninde hamile haberlerini alırız :) iğnelere reglinden öncemi başladın belki bende bu sefer direk iğnelerle başlarım merak ediyorum.
saol canım amiiiin hepimizin inş :) lucrine adetimin 23.günü başladım sanırım.adet olunca da gonla f e başlıyosun.zaten gonal f i 10 günden fazla kullanmıyosun canım :)
sen ne zaman başlıcaksın?
eğer uzun protokol olursa 1 sonraki adetinle başlayabilirsin canım.senin önceki nasıl olmuştu?16 sında gidicem doktora ayın 20 sindede regl olmuştum muhtemelen 22 si falan olurum. ozaman demekki direk iğneden başlarsam bende hemen başlıcam ay ne güzel :)
eğer uzun protokol olursa 1 sonraki adetinle başlayabilirsin canım.senin önceki nasıl olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?