uzun olmuştu hatta ben doğum kontrol hapıyla başlamıştım neyse hayırlısı olsun. geç olsun güç olmasın.
canım mutlu yıllar. sıkma canını hamileikte olur böyle şeyler sağlığınızda bi sıkıntı olmasınnda en nemlisi o gerisi düzelir Allahın izniyle dinlenmene bak öptüm.
aysem hoşgeldin canım doğum günün kutlu olsun :) sıkma canını hayatım bak bebişin de üzülür sonra.aslında evin içinde kısa yürüyüşler iyi gelir bence kendini yormadan.
Uploaded with ImageShack.us
ayşecim doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu kızından sana gelsinnnn
aysecim DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN oncelikle kizinla nice mutlu yillara olsun
canim hepimiz icin diyorum eger bir sorun yasiyacaksak yeterki seker sorunu olsun inan cozumu oyle kolayki ne yedigine dikkat ediceksin hepsi bu ve yediklerin bebegine fazlasiyla yeticek bunu hic takma canim. iki arkadasimda oyle dogurdu tosun gb yavrularini Masallah.
bir de simdi kac gr cikmaliydiki yani fark nedir?
kızlarrrrr anaa 2 dk kayboldum ne kadar çok kaynatmışsınız okuya okuya bitiremedim
ayşemmmm canım benim iyi ki doğdun bitanemmmmm canını sıkma güzel arkadaşım benim annem kız kardeşime hamile kaldığında oda ne kendi ne bebiş kilo almıştı düşünsene 6 kilo fazlalıkla annem doğum yaptı 3.750 oldu bizim kara kızımız
evocum döndün mü bitanem oh zaman az kaldı tatlım bu sefer şeytanın bacağını kıracaksın inşallah
karatasözümm bıcığım hoşgeldinn sende sabırsızlanıyon dimi ben daha çok sabırsızlanıyorum 2 nizinde böyle koca koca büsbüyük hamişş yazmak istiyomm
canım inşallah sen sağ sağlim doğum yapacaksın bizlerde sen doğurana kadar hamile kalıcaz inşallah endişelenmen normal ana yüreği işte.olmuyo be cnm
allahın izniyle bak sende yaşayacaksın inşallah
görüceksin
annemin aldıklarına bakıyordum ağlamak geldi bi an
ya dedim rabbim kullanmak nasip edicek mi inşallah insan herşeyin olumsuzunu yaşayınca inanamıyor korkuyor daha bazen alışamıyorum x ray den geçicek gibi olyorum eşim uyarıyor
çok zormuş bişeyi zor bulmak çok zor insan inan en mutlu anında bile hep şüpheli oluyor
canım hoş geldin bitanem ben bugün çok yoğundum yanımdaki bayan izinliydi tek başıma koşturdum şimdi bitti işlerim tabi herkez gitmiş ay arkadaşın adına çok sevindim Allah kucağına almak nasip etsin darısı başımıza bakalım.selamm kızlar ben geldim :) nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri valla?önce bi merhaba diyim sonra okurum dedim yazılanları :)
özlemcim,aysem,zübeydem,30 temmuz hepinize tünaydın :))
ben bugün güne arkadaşımın müjdeli haberiyle başladım.tüp bebek tedavisine başlayacakken kendiliğinden hamiş kalmış :)) rabbim bizlere de göstersin inş.
hamişlere sorum olacak şimdi kese kan değeri kaç olunca görünüyodu kızlar arkadaşıma söylicemde..
ayşem bana kilosu az gibi gelmedi be gülüm benim arkadaşım 2500 kilo doğurdu şimdi görücen kızını afacan afacan arkadaşım 15 kilo falan almıştı bizde tombik bi bebek bekliyorduk 2500 kilo doğdu yeterki sağlıklı olsun zayıf olanda büyüyo şişman olanda çok kilolu olmasın zaten normal doğum düşünüyorsun zaten eminemiz gayet sağlıklı bebeğin aklını karıştırma sen kendine iyi bak herşey yolunda maaşallah nazar değmesin.kızlar ben geldim kontrolumuzü olduk bebegin suyu gercekten çok fazlaymış d.r dediki suyu azalt ve sana 50 grm şeker yüklemesi yapılsın + çok kilo almışsın kesin şeker yüksek dedii yemene çok dikkat et dedi kızım 3355 grm kızm 5 aya göre zayıf allahım yaa ne zormuşş rabbime binkere şükür ama pes etmek yok mücadeleye devam inş bunlarıda atlatcaz kendi d.r aradım şuan yokmuş bana geri döncekmiş bakalım o ne diycek ne zaman şeker yüklemesi yapılcak ona bakacaz hayırlısı olsun inşş bebegin kilosuyla suyu dışında bir sorun yok dedi d.r yaradana sıgınıyorm dua etmekten başka carem yok inş bir dahaki gidişime kadar her şey yolunda çıkar ve şekerde yoktur umarım
iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun en güzel hediyen karnında Allahın verdiği hediye sen sevinmek nedemek uçmalısın çünki hamilesin.çok yorgunum kızlar izninizle çıkıyorm yatıcam bu gün dogum günümdü çok şükür sevinemedim bile hamdolsun rabbime isyan etmiyorm kesinlikle rabbim bundan aşag etmesin bebegimin saglıgı kilosu her şeyi yolunda olsun ben başka bir şey istemiyorm hepinizi çok öpüyorm aeol kızlarr
hoşbulduk canım iyi gidiyo çok şükür alıştım artık bu 3.olacak benim.lucrine devam ediyorum.6 eylülde gonalf e başlıcam ve 13 eylüde de kontrolüm var.sanırım bu sefer kısa sürecek.bayramdan sonra toplama sonrada transfer olur herhalde az kaldı yani.
arkadaşım pko ludu canım eşinin de spermde sorun vardı.2 ay önce kimyasal gebelik olmuştu.şimdi tekrar hamile kalmış :)
ingilizce siteelerde 6.haftada benim sayiyi veriyor sekizinci haftadan sonra aratarmis hem de140 ve 170 arasi; sanirim bosuna panik yapiyorum ama arkadasin doktoru niye yavas demiski anlamadim(
nasilsin zubeydecim yogun mu isler? beni bir korku saldi dun gece kalp atisi 114du ilk kontrolde 6+0 da. doktor daha yeni kalp atisi baslayinca boyle daha az olur demisti. normali 120 civari diye biliyordum sonraki haftalar 160a kadar cikiyor. neyse doktor oyle deyince tamam dedim dogrudur sonucta 4 gun onceki ultrasonda hicbir sey gorunmemisti. ama formada bir arkadasa 6+2de 112 cikinca doktoru yavas demis( panik oldum cok (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?