Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amin canım benim inş. :) ben çıkıyorum tatlım.
kızlar hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun öpüldünüz.

ben kim var kim yok göremiyorum kızlar yaa..sanırım sorun var sayfada.
çarşıya gideceğim birazdan yine görüşürüz kendinize ii bakın,öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

kızlarrrrr anaa 2 dk kayboldum ne kadar çok kaynatmışsınız okuya okuya bitiremedim

ayşemmmm canım benim iyi ki doğdun bitanemmmmm canını sıkma güzel arkadaşım benim annem kız kardeşime hamile kaldığında oda ne kendi ne bebiş kilo almıştı düşünsene 6 kilo fazlalıkla annem doğum yaptı 3.750 oldu bizim kara kızımız

evocum döndün mü bitanem oh zaman az kaldı tatlım bu sefer şeytanın bacağını kıracaksın inşallah

karatasözümm bıcığım hoşgeldinn sende sabırsızlanıyon dimi ben daha çok sabırsızlanıyorum 2 nizinde böyle koca koca büsbüyük hamişş yazmak istiyomm

Herkese selam canlarımm,

Ben geldim ama eskileri okuyana kadar herkesler çıkmış

Evoevo ve karatasöz valla ben bile çok heyecanlıyım sizin adınıza, allahım yüzünüzü güldürsün.

Bende de kansızlık olduğundan bugün kan vermeye gittim, orda bi bayanla tanıştım bana ne dedi biliyomusunuz ee ben 6 aylıkım ama senin göbüşün benden büyük dedi

canım mutlu yıllar. sıkma canını hamileikte olur böyle şeyler sağlığınızda bi sıkıntı olmasınnda en nemlisi o gerisi düzelir Allahın izniyle dinlenmene bak öptüm.

aysem hoşgeldin canım doğum günün kutlu olsun :) sıkma canını hayatım bak bebişin de üzülür sonra.aslında evin içinde kısa yürüyüşler iyi gelir bence kendini yormadan.

Uploaded with ImageShack.us

ayşecim doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu kızından sana gelsinnnn

kızlar çok tşk ederim hepinize iyiki sizi tanımışım allah hepinizden razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin rahman olan allahım sizlere hayırlı saglıklı bebişler versin inşş aminn

canım inşallah sen sağ sağlim doğum yapacaksın bizlerde sen doğurana kadar hamile kalıcaz inşallah endişelenmen normal ana yüreği işte.
canım hoş geldin bitanem ben bugün çok yoğundum yanımdaki bayan izinliydi tek başıma koşturdum şimdi bitti işlerim tabi herkez gitmiş ay arkadaşın adına çok sevindim Allah kucağına almak nasip etsin darısı başımıza bakalım.
ayşem bana kilosu az gibi gelmedi be gülüm benim arkadaşım 2500 kilo doğurdu şimdi görücen kızını afacan afacan arkadaşım 15 kilo falan almıştı bizde tombik bi bebek bekliyorduk 2500 kilo doğdu yeterki sağlıklı olsun zayıf olanda büyüyo şişman olanda çok kilolu olmasın zaten normal doğum düşünüyorsun zaten eminemiz gayet sağlıklı bebeğin aklını karıştırma sen kendine iyi bak herşey yolunda maaşallah nazar değmesin.
iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun en güzel hediyen karnında Allahın verdiği hediye sen sevinmek nedemek uçmalısın çünki hamilesin.

canım tedavinin hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel kaliteli yumoşların olur en kalitesinden döllenirler herşey yolunda gider ve zübeyde seni hamile yazar tabi karatasöz üde sonrada bizi yazar inşallah panadolcuğumu da tabi inşallah.

nasilsin zubeydecim yogun mu isler? beni bir korku saldi dun gece kalp atisi 114du ilk kontrolde 6+0 da. doktor daha yeni kalp atisi baslayinca boyle daha az olur demisti. normali 120 civari diye biliyordum sonraki haftalar 160a kadar cikiyor. neyse doktor oyle deyince tamam dedim dogrudur sonucta 4 gun onceki ultrasonda hicbir sey gorunmemisti. ama formada bir arkadasa 6+2de 112 cikinca doktoru yavas demis( panik oldum cok(

ingilizce siteelerde 6.haftada benim sayiyi veriyor sekizinci haftadan sonra aratarmis hem de140 ve 170 arasi; sanirim bosuna panik yapiyorum ama arkadasin doktoru niye yavas demiski anlamadim(

günaydın kızlarrrr biz geldikkk:))))))))))zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan

ingilizce siteelerde 6.haftada benim sayiyi veriyor sekizinci haftadan sonra aratarmis hem de140 ve 170 arasi; sanirim bosuna panik yapiyorum ama arkadasin doktoru niye yavas demiski anlamadim(

özlemcim dakikada mı 114 atıyor bebegin kalp atışı?

datlum benim maşallah sakın panik yapma annesi daha o minicikkk yerim ben onu bak gör allahın izniyle bu sefer gittiginde daha kuvetli hissedeceksin hem benim kızım 5 aylık düşün dakikada 137 atıyormuş maşallahhh d.r normal dedi seninki o zaman daha minicikti 1.bucuk aylıkk normal sakın panik yapmaa

kızlar nereye gittiniz hemen neyse bende çıkıyorm akşam eşimin şirketi iftara gidiyormuş benide götürcek kendime alış veriş yapcamm:)))))))))))))) sizi çok öpüyorm aeol mujjokkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…