Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

valla ben kötü hastayım kızlar boğazlarım vücüdüm başımm bitmiş durumdayım ayakta zor duruyorum ama ve hala işteyim düşünün yani

Ayşeeee dün doğum gününmüş tatlım çok tebrik ederim, nice yıllara sevdiklerinle gir inşallah:)opuyorumnanaktan

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

selamm kızlaar herkese öpücük opuyorumnanaktan
zübeydoş geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bu aralar hava değişimi oluyo bol bol vitamin al canım.

slm kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır zübeyde geçmiş olsun önemli birşey yoktur umarım havalardanda olabilir bu ara herkesi hasta duyuyorum..

özlem80 acil yarım canım salı transferim oldu neler yemeliyim diye baktım nete ve yememem gereken bazı şeyleri yemişim bunlar inci tanelrimi olumsuz etkilermi ben badem fındık ceviz ve acı biber ydim bunların bebişlerime zararı olurmu acaba biraz canım sıkıldı ne olur yardım

transferin hayirli olsun aralcim Insallah pozitif sonucu alirsiniz. bize burda hic sunu ye bunu yeme demiyorlar ben hic dikkat etmedim oyle seylere bir iligisi olacagina inanmakta da zorlaniyorum. ayrica o gunler canim cok acili yemekler istiyordu ve yemistim. bunlarla bence kendini hic uzme icinden ne yapmak geliyorsa onu yap. sadece bu sefer ben 3 gun dus almadim hani sicak su rahimi gevsetir mi acaba diye onu da cok okuyordum burda o yuzden yaptim.

Günaydın kızlarr hayırlı cumalar
zubeydecim dun gece kac kez aklimdan gectin ah bu kiz ne yapti hem hasta hem oruclu diye. nasil gecti canim simdi nasilsin?

sağol özlemcim beni rahatlattın umarım bende pozitif sonucu alır ve meleklerime kavuşurum

aa iyiki gitmissin eve sevindim canim:)
aralcim uzme kendini yeme icmeyle aksine seni mutlu eden seyleri ye ic ne kadar rahat olursan o kdar iyi olur ben biraz da nasil olsa olmayacak diye rahattim sanki. Insallah her sey gonlunce olur tatlim.

aa iyiki gitmissin eve sevindim canim:)
aralcim uzme kendini yeme icmeyle aksine seni mutlu eden seyleri ye ic ne kadar rahat olursan o kdar iyi olur ben biraz da nasil olsa olmayacak diye rahattim sanki. ınsallah her sey gonlunce olur tatlim.

sen ne zaman gidiyorsun tekrardan doktora özlemcim

canim bugun birde randevum, pazartesiydi iki gundur burda okuduklarimdan etkilenip bugune aldirdim. cok heyacanliyim, duanizi eksik etmeyin.

kızlar günaydın anca girebildim nete sabahtan beri aptal sapsal şeylerle meşguldum de.
özlemcim ben sana bişi sorcam tatlım.
ben dün doktorumu aradım benim 3. gün embiriyosu 3 tane donmuşum varya dedim ki ben bunları 3. gün transferi istiyorum doktor 5. güne beklemek daha mantıklı dedi bende doğal ortamı daha iyi olurmu acaba diye düşündüm dedi doktorda ozaman embiriyoyu oluşturur oluşturmaz koyardık hiç beklemezdik dedi doktor dediki benim amacım embiriyonun durumunu gözlemek eğer transfer edilemeyecek duruma gelirse transferi durdurmak hastaya boşuna para harcatmamak yoksa 3. gün koymak kolay dedi ama içimden bir hiç 3. gün konsun diyo napıyım özlem ısrar edeyimmi 3. gün olsun diye doktoramı bırakayım 5. güne kadar embiriyo yaşıyo sonra ne oluyosa oluyo kafam karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…