Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar bana yorum yazın 3. gün konsun mu diyim doktora itiraz etmeyip 5. güne mi gideyim
ama 5. gün konduğunda tutmamıştı buefer 3. gün olsun dedim doktor fikrimi beğenmedi doktor sanırım yaşamayacak olsa 3. gün koysanda yaşamaz diye düşünüyor heralde eşimde doktora bırakalım onlar daha iyi bilir yılda binlerce hastaya bakıyorlar tecrube onlarda diyor ama karar vermek te zorlanıyorum bi yanım öyle diyo bi yanım böyle bu transfer son olsun istiyorum artık.

günaydın kızlar allaın rahmeti ve bereketi üzerinize hayırlı cumalar hepinize
ZÜBEYDECİM cnm çok geçmiş olsun tatlım aman diyim kendine dikkat et tatlım
CİGDOM tşkt ederim cnm alla razı olsunn
ÖZLEM DÜN YANA CVP YAZDIM AMA SANIRIM GÖRMEDİN KALP ATIŞIYLA İLGİLİ SAKIN MERAK ETME CNM ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BİR SORUN ÇIKMIYCAK İÇİNİ FERAH TUT CNM
TEMMUZCUM SANIRIM TEDAVİYE BAŞLIYCAN HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDE BU ARADA NASILSIN CNM

Kızlar ya neden formmun altında kimlerin oldugunu göremiyorm ben siz görüyormusunuzzzz?

canım çok sağol Allah razı olsun sanada hayırlı cumalar
tedaviye başlıyacam inşallah ama zamanı daha belli değil ben bugün bayram iznine ayrılıyorum nasip olursa ayvalık tarafına gidicem çok ihtiyacım var kafa dağıtmaya havalarda bozdu ama yinede değişiklik iyi gelicek inşallah kurban bayramından önce olacak yada sonra bakalım hayırlı vakit nezamansa ozaman.

ay canim zor soru bu. besinci gune gidecekse yine ucunu de cozdurmesi lazim. simdi yine tek transfer degil mi senin? biliyorsun genelde herkes besinci gun istiyor. bir de anlamadigim su transfere mi veriyorsunuz en cok parayi yani o asamaya kadar asil para harcaniyor doktorun aciklamasi da tuhaf demekki benim embroyolari senin doktor transfer etmezdi bile. temmuzcum bilmiyorum ben de hep besinci gune mantikli diye baktim. simdi kafamin karisikligi benim kendi son yasadigim. burda da rahim ortami embro icin daha iyi diyorlar. ne diyeyim bilemedim;

temmuzcum burda karar bence su kalan uc embroyonu iki sefer de simdi tek transfer sonra iki transfer hakkin var, iki seferde ucunu de denemek mi yoksa besinci gune gidilerek sadece birini doktorun dusundugu en iyisini denemek mi aslinda bu senin kararin.

temmuzcum ne diyim hayırlı ugurlu olsun rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda melegine kavuştursun allahımmm inşşşş

aysecim merhaba sagol okudum mesajini bugun gidecegim kontrole anlariz ak mi kara mi(

annesiiiiiiiiiiiiiiiiii güzel olcak güzell allahın izniyleee ne o öyle akmı karamıı sen hani hiç karamsar olmıycaktın bebegini bizi üzmiycektin biber sürerim azına heee sakın bir daha duymıyım bebegimizi nie üzüyorsun annesi yaa gübür gümbürrr inş kalbiii allahın izniyle hiç bir şey olmıycak özlemcim merak etmee tmmm daha böyle ne sıkıntılar yaşıycannnn oooooooooo allahın izniyleee hiç bir şey olmıycak bizde senin gibiydik bak efa cefa 5 yı bitirdik ama hala korkulara devamm doguma kadar bu sıkıntı bitmezz cnmö boşuna bebegi sitrese sokma opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canim sagol haklisin, Insallah saglikla kollarimiza almak nasip olur. umutsuz degilim yanlis anlamayin Allah'a binlerce kez sukurler olsun ama iste korkuyorum kotu bir sey duyarmiyim die sdece.

aha artık sizi görüyorm kızlarrrrrrrrr yuppii yaaa
düzeldi sanırım kk

canim sagol haklisin, Insallah saglikla kollarimiza almak nasip olur. umutsuz degilim yanlis anlamayin Allah'a binlerce kez sukurler olsun ama iste korkuyorum kotu bir sey duyarmiyim die sdece.

seni anlıyorm cnm benn inan bana bı-unları hissetmen çok normal bizde öyleydikk ama hamdolsun hiç bir şey olmadıı bak inş seninde öyle olcak
aminnnnnnnn özlemcim saglıkla sıgatla melegini kucagına alcaksin inşşşş annesiiii o zaman bol bol totoşuna vurulsun sen beni çok korkuttun diee ben öyle yapcakk totoşuna totoşuna vurcammm valla zillininn:)))))))))

temmuzzzzzzzzzzzzz seni görüyorm artık kk düzeldii yaşasın kızlar temmuz özlem zübeyde ve ben varım şimdiii hehe oh beeeeeeeeeeeee

iyide şimdide düzetme işlemini kaldırmışlarr off be yannış yazmışım ama düzeltemiyorm((((((((((((

kızlarrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorm öyleden sonra gelirim gene azacık yatacamm özlemcim güzel haberlerini bekliyorm tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım merhaba tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün gülecek benim embrio 2 gün embrio idi 4 hücreliydi biliyosun ve tuttu olacaksa oluyor diyorum ben başka topikte okudum 10 hücreli koymuşlar negatif sonuç almış doktorlara bırak istersen ben umuta güveniyorum bayram sonucumu koyduracaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…