günaydın kızlar allaın rahmeti ve bereketi üzerinize hayırlı cumalar hepinize
ZÜBEYDECİM cnm çok geçmiş olsun tatlım aman diyim kendine dikkat et tatlım
CİGDOM tşkt ederim cnm alla razı olsunn
ÖZLEM DÜN YANA CVP YAZDIM AMA SANIRIM GÖRMEDİN KALP ATIŞIYLA İLGİLİ SAKIN MERAK ETME CNM ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BİR SORUN ÇIKMIYCAK İÇİNİ FERAH TUT CNM
TEMMUZCUM SANIRIM TEDAVİYE BAŞLIYCAN HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDE BU ARADA NASILSIN CNM
ay canim zor soru bu. besinci gune gidecekse yine ucunu de cozdurmesi lazim. simdi yine tek transfer degil mi senin? biliyorsun genelde herkes besinci gun istiyor. bir de anlamadigim su transfere mi veriyorsunuz en cok parayi yani o asamaya kadar asil para harcaniyor doktorun aciklamasi da tuhaf demekki benim embroyolari senin doktor transfer etmezdi bile. temmuzcum bilmiyorum ben de hep besinci gune mantikli diye baktim. simdi kafamin karisikligi benim kendi son yasadigim. burda da rahim ortami embro icin daha iyi diyorlar. ne diyeyim bilemedim;kızlar günaydın anca girebildim nete sabahtan beri aptal sapsal şeylerle meşguldum de.
özlemcim ben sana bişi sorcam tatlım.
ben dün doktorumu aradım benim 3. gün embiriyosu 3 tane donmuşum varya dedim ki ben bunları 3. gün transferi istiyorum doktor 5. güne beklemek daha mantıklı dedi bende doğal ortamı daha iyi olurmu acaba diye düşündüm dedi doktorda ozaman embiriyoyu oluşturur oluşturmaz koyardık hiç beklemezdik dedi doktor dediki benim amacım embiriyonun durumunu gözlemek eğer transfer edilemeyecek duruma gelirse transferi durdurmak hastaya boşuna para harcatmamak yoksa 3. gün koymak kolay dedi ama içimden bir hiç 3. gün konsun diyo napıyım özlem ısrar edeyimmi 3. gün olsun diye doktoramı bırakayım 5. güne kadar embiriyo yaşıyo sonra ne oluyosa oluyo kafam karışık.
canım çok sağol Allah razı olsun sanada hayırlı cumalar
tedaviye başlıyacam inşallah ama zamanı daha belli değil ben bugün bayram iznine ayrılıyorum nasip olursa ayvalık tarafına gidicem çok ihtiyacım var kafa dağıtmaya havalarda bozdu ama yinede değişiklik iyi gelicek inşallah kurban bayramından önce olacak yada sonra bakalım hayırlı vakit nezamansa ozaman.
kizlar gittinizmi
aysecim merhaba sagol okudum mesajini bugun gidecegim kontrole anlariz ak mi kara mi(
annesiiiiiiiiiiiiiiiiii güzel olcak güzell allahın izniyleee ne o öyle akmı karamıı sen hani hiç karamsar olmıycaktın bebegini bizi üzmiycektin biber sürerim azına heee sakın bir daha duymıyım bebegimizi nie üzüyorsun annesi yaa gübür gümbürrr inş kalbiii allahın izniyle hiç bir şey olmıycak özlemcim merak etmee tmmm daha böyle ne sıkıntılar yaşıycannnn oooooooooo allahın izniyleee hiç bir şey olmıycak bizde senin gibiydik bak efa cefa 5 yı bitirdik ama hala korkulara devamm doguma kadar bu sıkıntı bitmezz cnmö boşuna bebegi sitrese sokma opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canim sagol haklisin, Insallah saglikla kollarimiza almak nasip olur. umutsuz degilim yanlis anlamayin Allah'a binlerce kez sukurler olsun ama iste korkuyorum kotu bir sey duyarmiyim die sdece.
kızlar bana yorum yazın 3. gün konsun mu diyim doktora itiraz etmeyip 5. güne mi gideyim
ama 5. gün konduğunda tutmamıştı buefer 3. gün olsun dedim doktor fikrimi beğenmedi doktor sanırım yaşamayacak olsa 3. gün koysanda yaşamaz diye düşünüyor heralde eşimde doktora bırakalım onlar daha iyi bilir yılda binlerce hastaya bakıyorlar tecrube onlarda diyor ama karar vermek te zorlanıyorum bi yanım öyle diyo bi yanım böyle bu transfer son olsun istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?