Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

temmuzcum bunlari yazdim bir daha baska sorun mu vardi canim?

canim isyerinde isler yogun buraya bakamiyorsun sanirim, benim simdi cikmam lazim sonra ayrintili konusalim olur mu? canim takma kafaya simdiden iyice konusursun doktorunla o sana ayrintili en iyisini anlatir belki embroyolarina gore besinci gune gitmek basariyi artiracak diye dusunuyor. iyice konusalim sonra tamam mi? biliyorsun olucaksa ucu besi hepsi oluyor canim.

zaten senin ve özlemin örneklerini düşündükçe kafam karışıyo ona istineden 3. gün olsun istiyorum ama kararımı verdim doktoruma bırakacam kararı.

Kızlarrr herkese selamlar, herkes iyidir umaraım, hepinize hayırlı cumalar diliyorum.

Özlemcim hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah.

30Temmuzcum bak sana ne dicem benim embriyolar hep iyi 1.kalite gidiyodu ve dediler ki 5.güne götürelim bizde kabul ettik ve 5.güne sadece 1 tane o da çok kaliteli olmayan bir embryo kaldı elimizde donduracak bile kalmadı ama bak noldu o tek kaliteli olmayan anneciğine transfer edildi hem kendisi tutundu hemde bi kardeşi daha oldu, tek yumurta ikizi oldular amannn maşallah diyelim

Demem o ki sen dr.larına güven ki öyle karar vermişsin, allahım da senşn yüzünü güldürsün inşallah..

P.s:zübeydecim çok geçmiş olsun tatlım

canım benim çok sağol walla kızlar hepiniz çok iyisinizi böyle bişeyi sizden başka danışacağım kimse yok zaten anlamazlarki anlatsamda başına gelen biliyor siz olmasanız kendimi yiyip bitirmiştim acaba napsam diye ama şimdi biliyorum.

kizlar sukurler olsun haberler iyi doktor her sey olmasi gerektigi gb rahat bir nefes al dedi. cok mutlu oldum, Allah'im sukurler olsun kollarima almak da nasip olsun Insallah. dualariniz icin cok tesekkur ederim.

kizlar sukurler olsun haberler iyi doktor her sey olmasi gerektigi gb rahat bir nefes al dedi. cok mutlu oldum, Allah'im sukurler olsun kollarima almak da nasip olsun Insallah. dualariniz icin cok tesekkur ederim.

Özlemcim ohh çok sevindim gözümüz aydın ama sende boş yere evham yapıp durma artık, hamişliğin tadını çıkar emi, sen diil miyidin kendini üzüp bebişleride üzme diyen..
Bi da evham yaparsan senin sopayı ben alıcam elimeklava:

canim bak ne yaparsan yap kendini asla uzme her sey olacagina variyor. ucuncu ya da besinci gun olmasi benim gozumde hic onemli degil. en guzel karar akisina ve doktoruna birakmak bak belki ben bes diye tuttursaydim olmayacakti, sen de uc diye israr etme. benim sadece icime dokunan embroyolarin hepsine sans verilmesi konusu ondan acaba mi dogru dusunuyorsun diye ben de dusundum ama gercekten de doktorunun da bir bildigi var bizim simdi ongoremeyecgimiz. aslinda en dogrusu da Allah'im hangisi senin icin hayirlisiysa doktoruna onu karar verdirtirtsin diye dusunmek. ne uc olsun diye israr et ne bes olsun diye yuzyuze gittifginde ucuncu gun icin dusunduklerini soyle sonra doktorun sana ne derse hayirlisi onu kabul et.
yani bana uc mu desen bes mi desen inan bildigimizden degil bence olucaksa ikisi de oluyor genelde insanlar besi tercih ediyor ama ucuncu gun de bence cok iyi diyebilirim ancak.
lutfen sen bununla yorma psikolojini inan olucaksa iki turlu de hatta her turlu de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…