ay canim zor soru bu. besinci gune gidecekse yine ucunu de cozdurmesi lazim. simdi yine tek transfer degil mi senin? biliyorsun genelde herkes besinci gun istiyor. bir de anlamadigim su transfere mi veriyorsunuz en cok parayi yani o asamaya kadar asil para harcaniyor doktorun aciklamasi da tuhaf demekki benim embroyolari senin doktor transfer etmezdi bile. temmuzcum bilmiyorum ben de hep besinci gune mantikli diye baktim. simdi kafamin karisikligi benim kendi son yasadigim. burda da rahim ortami embro icin daha iyi diyorlar. ne diyeyim bilemedim;
temmuzcum burda karar bence su kalan uc embroyonu iki sefer de simdi tek transfer sonra iki transfer hakkin var, iki seferde ucunu de denemek mi yoksa besinci gune gidilerek sadece birini doktorun dusundugu en iyisini denemek mi aslinda bu senin kararin.
canım merhaba tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün gülecek benim embrio 2 gün embrio idi 4 hücreliydi biliyosun ve tuttu olacaksa oluyor diyorum ben başka topikte okudum 10 hücreli koymuşlar negatif sonuç almış doktorlara bırak istersen ben umuta güveniyorum bayram sonucumu koyduracaksın..
temmuzcum seni bekliyorum cikicam?
Kızlarrr herkese selamlar, herkes iyidir umaraım, hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Özlemcim hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah.
30Temmuzcum bak sana ne dicem benim embriyolar hep iyi 1.kalite gidiyodu ve dediler ki 5.güne götürelim bizde kabul ettik ve 5.güne sadece 1 tane o da çok kaliteli olmayan bir embryo kaldı elimizde donduracak bile kalmadı ama bak noldu o tek kaliteli olmayan anneciğine transfer edildi hem kendisi tutundu hemde bi kardeşi daha oldu, tek yumurta ikizi oldular amannn maşallah diyelim
Demem o ki sen dr.larına güven ki öyle karar vermişsin, allahım da senşn yüzünü güldürsün inşallah..
P.s:zübeydecim çok geçmiş olsun tatlım
Sağol bitanem
kizlar sukurler olsun haberler iyi doktor her sey olmasi gerektigi gb rahat bir nefes al dedi. cok mutlu oldum, Allah'im sukurler olsun kollarima almak da nasip olsun Insallah. dualariniz icin cok tesekkur ederim.
canım benim çok sağol walla kızlar hepiniz çok iyisinizi böyle bişeyi sizden başka danışacağım kimse yok zaten anlamazlarki anlatsamda başına gelen biliyor siz olmasanız kendimi yiyip bitirmiştim acaba napsam diye ama şimdi biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?