Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cigdom zubeydem cok sagolun inanin ben de cok rahatladim ilk kontrolde bana kalp atisi icin denen dogruymus yani yeni baslayinca sayi azmis sonra artarmis cunku doktor simdi 140_150 arasi dedi. yani artmis cok. sukurler olsun.doktorum yasadiklarin kolay degildi ama boyle kontroller oldukca inanacaksin iyi olduguna rahatlayacaksin dedi. dahasi kizlar burda sezeryan yasak onu kabul etti yorulmus boyle tedavi gormus kayiplar yasamis anneleri uzmuyorum sezeryan derse illa kabul ediyorum dedi. nasil sevindim ayy dilimi isirayim bunu cok dert ediyordum. ne kadar sukretsem az.
zubeydem canim darisi sizlerin basina en kisa zzamanda saglikla canim.

kizlar basim nasil agriyor ilacsiz da gecmez benimkisi ne yapmak lazim( biraz uzanayim ama benim migren inattir tuttu mu gecmez ilacsiz(

kizlar opuyorum hepinizi sevinip heyacanlaninca daha da artti agrim. aman cok sukur artsin gerci haberler iyi de ya Masallah, gerisi olur:)

merhaba kızlar :)
özlemcim bi tanem gözün aydın canım :) çok sevindim inanki üzme artık sende kendini çok irdeleme herşeyi Rabbime emanetsiniz :)

kizlar sukurler olsun haberler iyi doktor her sey olmasi gerektigi gb rahat bir nefes al dedi. cok mutlu oldum, Allah'im sukurler olsun kollarima almak da nasip olsun Insallah. dualariniz icin cok tesekkur ederim.

41 kere maaşallah nazar değmesin çok sevindim artık rahatla sende sıra cisiyetine geldi bakalım bebişimiz kızmı erkekmi hayırlı evlat olsun.

doğru söylüyorsun canım galiba akışına bırakmak en doğrusu sendeki tedirginlik şimdi bende başlayacak acaba düzgün çözülecekmi sağlıklı gerekli açılmayı gösterecekmi benim embiriyolar tembel çıktı be özlem biraz açılıyolar sonra yorulup duruveriyorlar
tembel bebişlerim bakalım şimdi napacaklar.

kizlar sukurler olsun haberler iyi doktor her sey olmasi gerektigi gb rahat bir nefes al dedi. cok mutlu oldum, Allah'im sukurler olsun kollarima almak da nasip olsun Insallah. dualariniz icin cok tesekkur ederim.

:lepi::lepi::lepi:

yaşasın

yaşasın

maaşallah miniğe bak nasıda tutundu annesine
fıstığım gözün aydın allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin

cnm gözün aydın tatlım bak ne güzel her şey yolunda hamdolsun maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun tatlım bebeginide senide saglıkla kucagınada almayı nasip etsin özlemimmm opuyorumnanaktan artık bebegini üzme sakın annesi tamam mı tatlımm çok öpüyorm seni bebegine çok ii bak yaradana emanetsiniz cnmopuyorumnanaktan

canımmm çok sevindim maşallah size hihoyyythihoyyyt
oh be herşey yolunda olunca bizim de yüzümüz gülüyo hep böyle gitsin inşallah :))

en çok da bu doktorun iyi denk gelmesine sevindim hihoyyyt

panadolcum merhaba nasilsin

özlemcigim iyiyim yaramazlık yoktur okudum bugun doktora gitmişsin canım çok sevindim güzel haberlerine kırkbirkere maşahhhh olsun içimden senin kızın olacak gibi geliyor bana:))) saglıklı olsun en önemlisi tabiki..

merhaba kızlar :)
özlemcim bi tanem gözün aydın canım :) çok sevindim inanki üzme artık sende kendini çok irdeleme herşeyi Rabbime emanetsiniz :)
canim cok sagol darisi sayili gunde basina canim.

özlemcim bilirim ben 15 yıldır çekiyorum migreni parasetamol al yat uyu canım kalkınca geçmiş olur inşallah.
bir parasetemolla cozduk dun cok sukur nirmalde etki etmez hafif gelir Allah yardim etti cok sukur. canim aslinda benim migrenim bitti birden kesildi hic duzenli atagim olmuyor artik ve ne zaman normal insanlar gb su icmeye basladim o zaman bitti cok su icmiyorsan dene Insallah sana da yarar oyle cektimki iki yil haftada iki uc tutardi.

41 kere maaşallah nazar değmesin çok sevindim artık rahatla sende sıra cisiyetine geldi bakalım bebişimiz kızmı erkekmi hayırlı evlat olsun.
sagol canim darisi basina temmuzcum az kaldi sabret, canim tembel demissin ya embroyolar icin cok embroyo olunca yarisi oyle cikiyor genelde bak dikkat et aslinda temmbel degil normal oyle olmasi bende sayi azdi toplamda bes fena cikmadilar dedigime dikkat edersen cok embroyosu olanlar da normal olarak oluyor gonlunu ferah tut.

:lepi::lepi::lepi:

yaşasın

yaşasın

maaşallah miniğe bak nasıda tutundu annesine
fıstığım gözün aydın allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin

gizemlicim benim bebege benden cok en bastan beri sen inandin cok sagol canim.
canim cok sagol sen nasilsin kizimizin ismi netlesdi mi?
canımmm çok sevindim maşallah size hihoyyythihoyyyt
oh be herşey yolunda olunca bizim de yüzümüz gülüyo hep böyle gitsin inşallah :))
canim cok sagol darisi hemen basiniza canim. Allah sizin sevinclerinizi de en kisa zamanda paylasmamizi nasip etsin. amin.

canim panadolcum tatlim sen ne zaman basliyorsun baslamadan dogal hamile kaldigin haberini alalim Insallah. gonlunu ferah tut bu sefer her sey cok guzel olucak ben de inanmiyordum cok sukur bak gorduk bu gunleri. darisi basina canim. Insallah icine dogdurugu gb kizdir canim.

kizlar basim nasil agriyor ilacsiz da gecmez benimkisi ne yapmak lazim( biraz uzanayim ama benim migren inattir tuttu mu gecmez ilacsiz(

özlemcigim slm benim tedaviye başlamam sanırım 2011 bulur evet kısmet nasip hep kötü şeyler yaşayacak halimiz yok ya güzel şeyler yaşamak bizimde hakkımız canım.))) öpüyorum

kızlar herkeze slm.
ben doktordan geliyorum kurbanbayramından öce yapıcak transferimi ekimde başlıyorum tedaviye Allah izin verirse doktorla 3gün 5gün olayını konuştuk doktor banada hak verdi embiriyoları çözdürecez durumunu iyi görürsek baktıkki 5. güne gidecek gibi ozaman 3. gün transfer ederiz ama durumu açılması istediğimiz gibi olmazsa 5. güne bekler ona göre koyup koymayacağımıza karar veririz dedi doktor bencede en mantıklısı galiba böyle.
yanlız benim bir sorunmum var niyetli olduğum için doktora bişey demedim bide emin olmadan söylemiim dedim benim sol kasımda batmalar olmaya başladı birkaçgündür reglim yeni bitti bi koku hissediyorum akıntı olmaya başladı acaba kist mi oluştu bende koku devam ederse bayramdan sonra devlet hastanesine gidip simir testinden mantar testine kadar hepsini yaptırırım inşallah sorun yoktur.

kızlar birde merkezde biraz bekledim ve beklerken baya koyu muhabbet ortamı oluştu almanyadan isviçreden tedavi olmaya gelen iki çift vardı birkaç kez yurtdışında denemişler ama doktorların dediği Türkiyedeki imkanlar bizde yok diyorlarmış ve Türkiyede yaptırmanızı öneririz demişler doktorları onlarda buraya gelmiş özlemcim senden bahsettim fransada olduğunu şimdi hamile olduğunu çok şanslıymış Allah kucağına almak nasip etsin dediler baya 10 kişi falan olduk bir muhabbet tabi bebek muhabbeti ama bişey farkettim herkez bizim gibi bilinçl değil bir tanede hamile vardı soruyorum uzun protokolmu kısa protokolmu hangi ilaçları kullandınız hiçbişeyden haberleri yok vurduk bi iğneler ama diyo isimlerini bilmiorum yani ne vurunduğunuda bilmiyo ilk denemede hamile kalmış oda bizim topik bu konuda çok iyi hemen hemen birçok şeyi buradan öğrendik haberdar olduk biri beni durdursun yazdıkça yazıyorum.

arkadaşlarım eğer bayram da nete giremezsem herkezin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum kendinize ve bebeişlerinize çok iyi bakın hepinizi tek tek öpüyorum canlarım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…