kizlar basim nasil agriyor ilacsiz da gecmez benimkisi ne yapmak lazim( biraz uzanayim ama benim migren inattir tuttu mu gecmez ilacsiz (
kizlar basim nasil agriyor ilacsiz da gecmez benimkisi ne yapmak lazim( biraz uzanayim ama benim migren inattir tuttu mu gecmez ilacsiz (
kizlar sukurler olsun haberler iyi doktor her sey olmasi gerektigi gb rahat bir nefes al dedi. cok mutlu oldum, Allah'im sukurler olsun kollarima almak da nasip olsun Insallah. dualariniz icin cok tesekkur ederim.
canim bak ne yaparsan yap kendini asla uzme her sey olacagina variyor. ucuncu ya da besinci gun olmasi benim gozumde hic onemli degil. en guzel karar akisina ve doktoruna birakmak bak belki ben bes diye tuttursaydim olmayacakti, sen de uc diye israr etme. benim sadece icime dokunan embroyolarin hepsine sans verilmesi konusu ondan acaba mi dogru dusunuyorsun diye ben de dusundum ama gercekten de doktorunun da bir bildigi var bizim simdi ongoremeyecgimiz. aslinda en dogrusu da Allah'im hangisi senin icin hayirlisiysa doktoruna onu karar verdirtirtsin diye dusunmek. ne uc olsun diye israr et ne bes olsun diye yuzyuze gittifginde ucuncu gun icin dusunduklerini soyle sonra doktorun sana ne derse hayirlisi onu kabul et.
yani bana uc mu desen bes mi desen inan bildigimizden degil bence olucaksa ikisi de oluyor genelde insanlar besi tercih ediyor ama ucuncu gun de bence cok iyi diyebilirim ancak.
lutfen sen bununla yorma psikolojini inan olucaksa iki turlu de hatta her turlu de oluyor.
kizlar sukurler olsun haberler iyi doktor her sey olmasi gerektigi gb rahat bir nefes al dedi. cok mutlu oldum, Allah'im sukurler olsun kollarima almak da nasip olsun Insallah. dualariniz icin cok tesekkur ederim.
Panadolummm canım nasılsın bakalım
cigdom zubeydem cok sagolun inanin ben de cok rahatladim ilk kontrolde bana kalp atisi icin denen dogruymus yani yeni baslayinca sayi azmis sonra artarmis cunku doktor simdi 140_150 arasi dedi. yani artmis cok. sukurler olsun.doktorum yasadiklarin kolay degildi ama boyle kontroller oldukca inanacaksin iyi olduguna rahatlayacaksin dedi. dahasi kizlar burda sezeryan yasak onu kabul etti yorulmus boyle tedavi gormus kayiplar yasamis anneleri uzmuyorum sezeryan derse illa kabul ediyorum dedi. nasil sevindim ayy dilimi isirayim bunu cok dert ediyordum. ne kadar sukretsem az.
zubeydem canim darisi sizlerin basina en kisa zzamanda saglikla canim.
panadolcum merhaba nasilsin
canim cok sagol darisi sayili gunde basina canim.merhaba kızlar :)
özlemcim bi tanem gözün aydın canım :) çok sevindim inanki üzme artık sende kendini çok irdeleme herşeyi Rabbime emanetsiniz :)
bir parasetemolla cozduk dun cok sukur nirmalde etki etmez hafif gelir Allah yardim etti cok sukur. canim aslinda benim migrenim bitti birden kesildi hic duzenli atagim olmuyor artik ve ne zaman normal insanlar gb su icmeye basladim o zaman bitti cok su icmiyorsan dene Insallah sana da yarar oyle cektimki iki yil haftada iki uc tutardi.özlemcim bilirim ben 15 yıldır çekiyorum migreni parasetamol al yat uyu canım kalkınca geçmiş olur inşallah.
sagol canim darisi basina temmuzcum az kaldi sabret, canim tembel demissin ya embroyolar icin cok embroyo olunca yarisi oyle cikiyor genelde bak dikkat et aslinda temmbel degil normal oyle olmasi bende sayi azdi toplamda bes fena cikmadilar dedigime dikkat edersen cok embroyosu olanlar da normal olarak oluyor gonlunu ferah tut.41 kere maaşallahnazar değmesin çok sevindim artık rahatla sende sıra cisiyetine geldi bakalım bebişimiz kızmı erkekmi hayırlı evlat olsun.
:lepi::lepi::lepi:
yaşasın
yaşasın
maaşallah miniğe bak nasıda tutundu annesine
fıstığım gözün aydın allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
canim cok sagol sen nasilsin kizimizin ismi netlesdi mi?cnm gözün aydın tatlım bak ne güzel her şey yolunda hamdolsun maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun tatlım bebeginide senide saglıkla kucagınada almayı nasip etsin özlemimmmopuyorumnanaktan artık bebegini üzme sakın annesi tamam mı tatlımm çok öpüyorm seni bebegine çok ii bak yaradana emanetsiniz cnmopuyorumnanaktan
canim cok sagol darisi hemen basiniza canim. Allah sizin sevinclerinizi de en kisa zamanda paylasmamizi nasip etsin. amin.canımmm çok sevindim maşallah size hihoyyythihoyyyt
oh be herşey yolunda olunca bizim de yüzümüz gülüyo hep böyle gitsin inşallah :))
canim panadolcum tatlim sen ne zaman basliyorsun baslamadan dogal hamile kaldigin haberini alalim Insallah. gonlunu ferah tut bu sefer her sey cok guzel olucak ben de inanmiyordum cok sukur bak gorduk bu gunleri. darisi basina canim. Insallah icine dogdurugu gb kizdir canim.özlemcigim iyiyim yaramazlık yoktur okudum bugun doktora gitmişsin canım çok sevindim güzel haberlerine kırkbirkere maşahhhh olsun içimden senin kızın olacak gibi geliyor bana:))) saglıklı olsun en önemlisi tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?