kızlar birde merkezde biraz bekledim ve beklerken baya koyu muhabbet ortamı oluştu almanyadan isviçreden tedavi olmaya gelen iki çift vardı birkaç kez yurtdışında denemişler ama doktorların dediği Türkiyedeki imkanlar bizde yok diyorlarmış ve Türkiyede yaptırmanızı öneririz demişler doktorları onlarda buraya gelmiş özlemcim senden bahsettim fransada olduğunu şimdi hamile olduğunu çok şanslıymış Allah kucağına almak nasip etsin dediler baya 10 kişi falan olduk bir muhabbet tabi bebek muhabbeti ama bişey farkettim herkez bizim gibi bilinçl değil bir tanede hamile vardı soruyorum uzun protokolmu kısa protokolmu hangi ilaçları kullandınız hiçbişeyden haberleri yok vurduk bi iğneler ama diyo isimlerini bilmiorum yani ne vurunduğunuda bilmiyo ilk denemede hamile kalmış oda bizim topik bu konuda çok iyi hemen hemen birçok şeyi buradan öğrendik haberdar olduk biri beni durdursun yazdıkça yazıyorum.
arkadaşlarım eğer bayram da nete giremezsem herkezin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum kendinize ve bebeişlerinize çok iyi bakın hepinizi tek tek öpüyorum canlarım benim.
kızlar herkeze slm.
ben doktordan geliyorum kurbanbayramından öce yapıcak transferimi ekimde başlıyorum tedaviye Allah izin verirse doktorla 3gün 5gün olayını konuştuk doktor banada hak verdi embiriyoları çözdürecez durumunu iyi görürsek baktıkki 5. güne gidecek gibi ozaman 3. gün transfer ederiz ama durumu açılması istediğimiz gibi olmazsa 5. güne bekler ona göre koyup koymayacağımıza karar veririz dedi doktor bencede en mantıklısı galiba böyle.
yanlız benim bir sorunmum var niyetli olduğum için doktora bişey demedim bide emin olmadan söylemiim dedim benim sol kasımda batmalar olmaya başladı birkaçgündür reglim yeni bitti bi koku hissediyorum akıntı olmaya başladı acaba kist mi oluştu bende koku devam ederse bayramdan sonra devlet hastanesine gidip simir testinden mantar testine kadar hepsini yaptırırım inşallah sorun yoktur.
canim kesinlikle oyle lutfen buna cok cok gonulden inan, ne olur ben her zaman bir seyleri kafaya takardim ama inanin hep bir gun ne zaman olcagini bilmesem de Allah'im hayirlisiysa nasip edicektir diye cok inanirdim. 2011e kadar dogal da olabilir canim, Insallah.özlemcigim slm benim tedaviye başlamam sanırım 2011 bulur evet kısmet nasip hep kötü şeyler yaşayacak halimiz yok ya güzel şeyler yaşamak bizimde hakkımız canım.))) öpüyorum
kızlar herkeze slm.
ben doktordan geliyorum kurbanbayramından öce yapıcak transferimi ekimde başlıyorum tedaviye Allah izin verirse doktorla 3gün 5gün olayını konuştuk doktor banada hak verdi embiriyoları çözdürecez durumunu iyi görürsek baktıkki 5. güne gidecek gibi ozaman 3. gün transfer ederiz ama durumu açılması istediğimiz gibi olmazsa 5. güne bekler ona göre koyup koymayacağımıza karar veririz dedi doktor bencede en mantıklısı galiba böyle.
yanlız benim bir sorunmum var niyetli olduğum için doktora bişey demedim bide emin olmadan söylemiim dedim benim sol kasımda batmalar olmaya başladı birkaçgündür reglim yeni bitti bi koku hissediyorum akıntı olmaya başladı acaba kist mi oluştu bende koku devam ederse bayramdan sonra devlet hastanesine gidip simir testinden mantar testine kadar hepsini yaptırırım inşallah sorun yoktur.
canim oncelikle simdien iyi bayramlar ve iyi tatiller. cok bilmek aslinda iyi bir sey mi supheli ama cok da kotu degil:))))))))) canim bu avrupada olmayan imkanlarin turkiyede olmasi kismina ben inanmiyorum. ilgi yok deseler anlarim da imkan kismi bana komik geliyor. tum teknoloji burdan geliyorken nasil mumkun.zaten cok iyi bir merkezde embroyolog arkadasim var o da aksini soyledi hep bana sakin turkiyede yaptirma, spermi secmek icin gozmumuz cikiyor yeterli teknolojiyi merkezler almak istemiyor diye.ama iste burda mecburiyet yoksa embroyoya kromozom testi yapilmiyor turkiyede paran varsa yapiyorlar bu onemli avantaj. aslinda tum avrupayi bilemem ama fransada haklarini yiyemem simdi cok iyi her testinizi arastirmanizi yapiyorlar. tabii ben paristeyim istanbulda olmak gb bir sey, buyuk sehir avantajidir belki de.kızlar birde merkezde biraz bekledim ve beklerken baya koyu muhabbet ortamı oluştu almanyadan isviçreden tedavi olmaya gelen iki çift vardı birkaç kez yurtdışında denemişler ama doktorların dediği Türkiyedeki imkanlar bizde yok diyorlarmış ve Türkiyede yaptırmanızı öneririz demişler doktorları onlarda buraya gelmiş özlemcim senden bahsettim fransada olduğunu şimdi hamile olduğunu çok şanslıymış Allah kucağına almak nasip etsin dediler baya 10 kişi falan olduk bir muhabbet tabi bebek muhabbeti ama bişey farkettim herkez bizim gibi bilinçl değil bir tanede hamile vardı soruyorum uzun protokolmu kısa protokolmu hangi ilaçları kullandınız hiçbişeyden haberleri yok vurduk bi iğneler ama diyo isimlerini bilmiorum yani ne vurunduğunuda bilmiyo ilk denemede hamile kalmış oda bizim topik bu konuda çok iyi hemen hemen birçok şeyi buradan öğrendik haberdar olduk biri beni durdursun yazdıkça yazıyorum.
arkadaşlarım eğer bayram da nete giremezsem herkezin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum kendinize ve bebeişlerinize çok iyi bakın hepinizi tek tek öpüyorum canlarım benim.
kızlar hepinizin kandilini bende kutluyorumSLM KIZLAR DÜN YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN
BU ARADA HAYIRLI KANDİLLER HEPİNİZE
DÜN D.R GİTTİK EVET GERCEKTEN BEBEGİMİN SUYU FAZLA AMA D.R KOKRMA DEDİ BİR SORUN ÇIKMIYCAK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ VE BEN 5 AYDA 14 KİLO ALMIŞIM DİYETİSYENE YOLLADI BENİ PAZARTESİ RANDOVU ALCAM ARTIK DOGUMA KADAR DİYETİSYEN EŞLİGİNDE YEMEK YİYCEZ İNŞ DAHA ÇOK KİLO ALMAM BEBEGİMİN KİLOSU 382 GRM OLMUŞ BOYUDA 20cm olmuş maşallah çok hareketliydi zilli sorun yok gayet ii dedi çok şükür rabbimee kilosu az ama olsunn niş doguma kadar daha kilo alırr hepinizi öpüyorm allaha emanet olun eger bayramda giremezsem merak etmeyin sanırım bir süre giremiycem laptopsuzum gene bu laptop sorunu beni bunalttık artık((((((
kızlar hepinizin kandilini bende kutluyorum
ayşecigim çok kilo almışsın canım ya boşver saglıklı olunda alın diyetisyen iyi fikir dikkat edersin bundan sonrada maşallah olsun kızına:)))
kizlar yalniz sol yumurtaligim hep agriyor doktora demistim ilk girdigimde cok agriyor diye.ultrasondan sonra sevincten sormayi unuttum ne gordu ne dusunuyor; her sey yolunda dedigine gore onemli degildir Insallah.sorun olmasinda agrisin hic onemli degil.iyiyim diye yazdim ama baksaniza saydikca sayiyorum:))))))))
kızlar herkeze slm.
Ben doktordan geliyorum kurbanbayramından öce yapıcak transferimi ekimde başlıyorum tedaviye allah izin verirse doktorla 3gün 5gün olayını konuştuk doktor banada hak verdi embiriyoları çözdürecez durumunu iyi görürsek baktıkki 5. Güne gidecek gibi ozaman 3. Gün transfer ederiz ama durumu açılması istediğimiz gibi olmazsa 5. Güne bekler ona göre koyup koymayacağımıza karar veririz dedi doktor bencede en mantıklısı galiba böyle.
Yanlız benim bir sorunmum var niyetli olduğum için doktora bişey demedim bide emin olmadan söylemiim dedim benim sol kasımda batmalar olmaya başladı birkaçgündür reglim yeni bitti bi koku hissediyorum akıntı olmaya başladı acaba kist mi oluştu bende koku devam ederse bayramdan sonra devlet hastanesine gidip simir testinden mantar testine kadar hepsini yaptırırım inşallah sorun yoktur.
SLM KIZLAR DÜN YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN
BU ARADA HAYIRLI KANDİLLER HEPİNİZE
DÜN D.R GİTTİK EVET GERCEKTEN BEBEGİMİN SUYU FAZLA AMA D.R KOKRMA DEDİ BİR SORUN ÇIKMIYCAK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ VE BEN 5 AYDA 14 KİLO ALMIŞIM DİYETİSYENE YOLLADI BENİ PAZARTESİ RANDOVU ALCAM ARTIK DOGUMA KADAR DİYETİSYEN EŞLİGİNDE YEMEK YİYCEZ İNŞ DAHA ÇOK KİLO ALMAM BEBEGİMİN KİLOSU 382 GRM OLMUŞ BOYUDA 20cm olmuş maşallah çok hareketliydi zilli sorun yok gayet ii dedi çok şükür rabbimee kilosu az ama olsunn niş doguma kadar daha kilo alırr hepinizi öpüyorm allaha emanet olun eger bayramda giremezsem merak etmeyin sanırım bir süre giremiycem laptopsuzum gene bu laptop sorunu beni bunalttık artık((((((
Günaydın kızlar ;
özlemcim daha iyiyim ama dün akşam büyük bi felaket atlattık ben sahurda kalktım eşim patates istedi koydum ocağa patatesi midem bi bulanır gibi oldu dedim şöyle uzanayım kızarana kadar ben bi uzanmışım 10 dk uyuya kalmışım allahtan birden bi uyandım göz gözü görmüyo mutfağa bi gittik tava alev almış aspiratöre kadar o kadar duman var ki hiç tepki vermemişim ocağı kapalıp camı açmışım kalmışım öyle eşim zor atmış beni diğer odaya oturrtu camın önüne açtı tüm camları bir saat sonra anca duman geçti ama kokusu kaldı içimiz doldu koku ile ya uyanmasaydım ben dedim durdum sabaha kadar ağla ağla mahvaoldum eşim ne kadar telkin etsede gözümün önünden gitmiyo o alevler
Günaydın kızlar ;
özlemcim daha iyiyim ama dün akşam büyük bi felaket atlattık ben sahurda kalktım eşim patates istedi koydum ocağa patatesi midem bi bulanır gibi oldu dedim şöyle uzanayım kızarana kadar ben bi uzanmışım 10 dk uyuya kalmışım allahtan birden bi uyandım göz gözü görmüyo mutfağa bi gittik tava alev almış aspiratöre kadar o kadar duman var ki hiç tepki vermemişim ocağı kapalıp camı açmışım kalmışım öyle eşim zor atmış beni diğer odaya oturrtu camın önüne açtı tüm camları bir saat sonra anca duman geçti ama kokusu kaldı içimiz doldu koku ile ya uyanmasaydım ben dedim durdum sabaha kadar ağla ağla mahvaoldum eşim ne kadar telkin etsede gözümün önünden gitmiyo o alevler
günaydın kızlar ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?