Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım evet umutta çok fazla yurt dışından gelen var tüp için hepiside türkiyenin daha iyi oldugunu söylüyolar dedigin gibi bilinçli degiller hiç bende gidip gelirken sohbetim olmuştu yurt dışından gelenlerle yapılan araştırmadada türk doktorlarının tüp bebekte çok başarılı olduklarını duydum sen güven doktoruna bence akıntın içinde istersen ihmal etme her hangi bir kadın dogumcuya görün mantar falanda varsa önlemini al tedaviye başlamadan seninde şimdiden bayramın kutlu olsun saglıklı mutlu yarınlar olsun hepimize öpüyorum...

canım benim bir arkadaşımda umutta başlıyacak doktoru süleyman hoca öve öve bitiremiyor daha öncede çok doktora gittim diyor her haraketi bismillahla başlıyor adamın bende merkezden ve süleyman hocadan memun kalmıştım bir daha kısmet olursa yine aynı yerde sanırım yaptırırım... merkeze güven canım biraz paracılar ama her taraf aynı malesefki...

özlemcigim slm benim tedaviye başlamam sanırım 2011 bulur evet kısmet nasip hep kötü şeyler yaşayacak halimiz yok ya güzel şeyler yaşamak bizimde hakkımız canım.))) öpüyorum
canim kesinlikle oyle lutfen buna cok cok gonulden inan, ne olur ben her zaman bir seyleri kafaya takardim ama inanin hep bir gun ne zaman olcagini bilmesem de Allah'im hayirlisiysa nasip edicektir diye cok inanirdim. 2011e kadar dogal da olabilir canim, Insallah.

canim ne guzel bak doktorun yuzyuze konusunca anlamis endiselerini ve aciklamis. cok sevindim rahatlamissin yazindan anliyorum. canim doktorla boyle acikca konustuktan sonra bence gerisi kesinlikle doktor ve embroyologa birakilmali. ben burda sana ayrintili israrli yazmamin tek sebebi konus diyeydi inan sonrasi bence kesinlikle doktorun bilecegi bir sey. onlar bircok etkene gore en dogru karari veriyorlar. ne guzelki doktorun dinliyor anliyor acikliyor. bence kesinlikle ustunde durma bundan sonrasini onemli olan bunu konusmakti. temmuzcum senin icin cok heycanliyim icimde cok guzel hisler var, Allah yardimcin olsun canim.
lutfen akinti kismini ihmal etme, korkma enfeksiyonsa da nasil olsa vaktin var gecer.kistsede kendiliginden gider zaten.

canim oncelikle simdien iyi bayramlar ve iyi tatiller. cok bilmek aslinda iyi bir sey mi supheli ama cok da kotu degil:))))))))) canim bu avrupada olmayan imkanlarin turkiyede olmasi kismina ben inanmiyorum. ilgi yok deseler anlarim da imkan kismi bana komik geliyor. tum teknoloji burdan geliyorken nasil mumkun.zaten cok iyi bir merkezde embroyolog arkadasim var o da aksini soyledi hep bana sakin turkiyede yaptirma, spermi secmek icin gozmumuz cikiyor yeterli teknolojiyi merkezler almak istemiyor diye.ama iste burda mecburiyet yoksa embroyoya kromozom testi yapilmiyor turkiyede paran varsa yapiyorlar bu onemli avantaj. aslinda tum avrupayi bilemem ama fransada haklarini yiyemem simdi cok iyi her testinizi arastirmanizi yapiyorlar. tabii ben paristeyim istanbulda olmak gb bir sey, buyuk sehir avantajidir belki de.

kizlar haftasonu durgun oluyor hep burasi umarim herkes keyifli bir haftasonu geciriyordur. ben iyiyim migdem bulaniyor cok sukur. beni rahatlatiyor her bulanti Insallah su evde kalp sesini dinleyebildigimiz el doplerini kullanabilcegim zamana kadar hep (12.hafta) hep cok bulanir Insallah. tuhaf bir dua ama yiyebiliyorum su da icebiliyorum bulansin daha ne isterim.cok sukur.

kizlar yalniz sol yumurtaligim hep agriyor doktora demistim ilk girdigimde cok agriyor diye.ultrasondan sonra sevincten sormayi unuttum ne gordu ne dusunuyor; her sey yolunda dedigine gore onemli degildir Insallah.sorun olmasinda agrisin hic onemli degil.iyiyim diye yazdim ama baksaniza saydikca sayiyorum:))))))))

SLM KIZLAR DÜN YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN
BU ARADA HAYIRLI KANDİLLER HEPİNİZE
DÜN D.R GİTTİK EVET GERCEKTEN BEBEGİMİN SUYU FAZLA AMA D.R KOKRMA DEDİ BİR SORUN ÇIKMIYCAK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ VE BEN 5 AYDA 14 KİLO ALMIŞIM DİYETİSYENE YOLLADI BENİ PAZARTESİ RANDOVU ALCAM ARTIK DOGUMA KADAR DİYETİSYEN EŞLİGİNDE YEMEK YİYCEZ İNŞ DAHA ÇOK KİLO ALMAM BEBEGİMİN KİLOSU 382 GRM OLMUŞ BOYUDA 20cm olmuş maşallah çok hareketliydi zilli sorun yok gayet ii dedi çok şükür rabbimee kilosu az ama olsunn niş doguma kadar daha kilo alırr hepinizi öpüyorm allaha emanet olun eger bayramda giremezsem merak etmeyin sanırım bir süre giremiycem laptopsuzum gene bu laptop sorunu beni bunalttık artık ((((((

kızlar hepinizin kandilini bende kutluyorum
Ayşecigim çok kilo almışsın canım ya boşver saglıklı olunda alın diyetisyen iyi fikir dikkat edersin bundan sonrada maşallah olsun kızına:)))

kızlar hepinizin kandilini bende kutluyorum
ayşecigim çok kilo almışsın canım ya boşver saglıklı olunda alın diyetisyen iyi fikir dikkat edersin bundan sonrada maşallah olsun kızına:)))

evet panadolcum benimde cnımı sıkan olay bu işte nasıl bu kadar kilo almayı başardım bu kadar az yerken anlamadımm kızım minicik anası maşallah aştı kendinii (((((( of bakalım şu diyetisyen ne yapcak onuda bir görelim umarım sorun çıkmaz pazartesi giderim pazartesi olmazsa salı inşş gerci öncedende yazdım ama kızlar gene bir süre laptop olmıycak sanırımm bu maynak laptop habire kapanıyor bir şeyler oluyr o yüzden gidecek tamiree şimdiden sizlerin bayramını kutluyorm yaradana emanetsiniz hepinizz beni unutmayın heeeee :))))))))))mojjjokk öptük sizi kızmlar beraberrr

ÖZLEMCİM BENİMDE HEP SAG YUMURTAM ÇOK AGRIYORDU KAÇ KEZ KENDİ D.R SORDUM ULTRASYONDADA BAKTI SORUN YOK OLUYOR BUNLAR DEDİ HER ŞEY GAYET NORMAL DEDİ RAHAT OL İNAN SENİNDE ÖYLE OLCAK AMA 3. AYINI GECİNCE İNŞ HER ŞEY DAHADA GÜZEL OLUYOR KARIN AGRILARI YUMURTA AGRILARI HEPSİ AZALIYORR BAK MAŞALLAH 2AY OLDU TÜÜÜÜÜÜÜ TÜÜÜÜÜÜÜ MAŞALLAH DİYİM DİLİMİDE ISIRDIM KIZ KORKMA SAKIN NAZAR ETMEM :))))))))) YANİ İÇİNİ FERAH TUT BUNLAR NORMAL HER KESTE OLUYOR GENELDE TATLIMopuyorumnanaktan

temmuzcum şimdiden hayırlı ugurlu olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inş bebegine en kısa zamanda kavuşursun inş en güzel şekildede embryoların çözülür sorunsuz bir şekilde her şey istedigin gibi gider tatlım akındı meselesine gelince bende hiç durma tatlım eger akıntı kokuluysa ki kokulu demişsin bir sorun var bendede olmuştu d.r bana bir fitil verdi hemen geçti inş kist yoktur tatlım yaradana emanetsin tammuzcum çok öpüyorm her şeyin gönlünce olmasını diliyorm

Bu arada nedime nerdesin sen kaç gündürrr tatlım yaa gene girmiyorsun topige hayırlı kandiller hayırlı bayramlar cnmmmm çok öpüyorm seni ve haydardı sanırım bebeginii:)))))))))))))

ay canim kirbirkere Masallah kizina. zayif deyip durma yavrumuza ya, sen kilolusun diye kizina zayif diyon bence:))))))))))))) haftasina gre verilen ortalamaya gayette uyuyor Masallah minoosumuz. hem zaten bu haftalardan sonra asil kiloyu alirlar 20 cmlik minnis daha ne olsun annesi. diye diye zayif etcen kizimizi, iyi onun kilosu bak bundan sonra nasil hizli buyuyecek
canim ya evet almissin ama bana doktorum ne dedi biliyor musun mayista o kadar hormon aldin cok normal dedi. ben daha hamile kalmadan uc kilo aldim dedim de. hep hormon kilolari dedi. sen hormon ustune hemen hamile kaldin o kilolarin ayrisi hormonlardan canim kolay mi ustune hareketsiz hep yatiin kac ay, ayagin bile sisti. canim Allah yardimcin olacaktir bak doktora hormon tedavisini hatirlat o da diyecek yarisi hormondan diye. dur bakalim Insallah artik daha alman gerektigi kadar alirsin da toparlarsin. haa baktin olmuyor canin sagolusn kizin saglikla bir gelsin pesinden kosarken bak nasil vericeksin hepsini

Günaydın kızlar ;
özlemcim daha iyiyim ama dün akşam büyük bi felaket atlattık ben sahurda kalktım eşim patates istedi koydum ocağa patatesi midem bi bulanır gibi oldu dedim şöyle uzanayım kızarana kadar ben bi uzanmışım 10 dk uyuya kalmışım allahtan birden bi uyandım göz gözü görmüyo mutfağa bi gittik tava alev almış aspiratöre kadar o kadar duman var ki hiç tepki vermemişim ocağı kapalıp camı açmışım kalmışım öyle eşim zor atmış beni diğer odaya oturrtu camın önüne açtı tüm camları bir saat sonra anca duman geçti ama kokusu kaldı içimiz doldu koku ile ya uyanmasaydım ben dedim durdum sabaha kadar ağla ağla mahvaoldum eşim ne kadar telkin etsede gözümün önünden gitmiyo o alevler

canım çook geçmiş olsun allah korumuş ufak bir ihmal bayram üstü canım bir çocuk sevindir istersen benimde başıma gelmişti yıllar önce öyle bir kaza allah herkesi korusun.içindede bizleri..

ay canim cok gecmis olsun, uc hafta once benim de basima geldi ve yalnizdim. Allah korusmus canim, tabii uykusuz da kaldin sen simdi. bayramda iyice dinlen canim. tekrardan cok gecmis olsun.

cnm çok geçmiş olsun mübarek gecede allah yüzüne bkmış wallahi büyük bişey atlatmışsınız
dediğin gibi uyanmasaydın kötü olabilirdi ama uyanmışsın cnm benim korkup ağlamandaçok normal

allah beterinden esirgesin

Kızlarrr selamlar herkese,

Nasılsınız bakalım ben hep aynı evdeyim işte, dün biraz alışverişe çıktık ama öyle yorulmuşum ki bebişlerde etkilendi diye çok korktum ama şükür bi sıkıntımız yok:)

ZÜBEYDECİM çok ama çok geçmiş olsun tatlım, allahım korumuş, özlemin dediği gibi yorgunluk uykusuzluk var tatlım ondan aman dikkat et emi, son 2 gün kaldım, bayramda da bol bol dinlen..

AYŞECİM bebişe laf etme bence zayıf değil haftası ile uyumlu, valla bu son 1 haftada bende 1 kilo aldım, bi de benim yavrular 2 tane allh sonumuzu hayretsin:)onlar iyi olsunda biz kiloları sonra da veririz...

ÖZLEMCİM 8 hafta olmuş, maşallah tatlım..

sagol cigdocum Allah nice sekiz haftalar nasip etsin Insallah.
bebislerin cinsiyeti bayramdan sonraya mi belli oluyor? icinde var mi bir his?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…