sagol cigdocum Allah nice sekiz haftalar nasip etsin Insallah.
bebislerin cinsiyeti bayramdan sonraya mi belli oluyor? icinde var mi bir his?
Özlemim evet bayramdan sonra allah nasip ederse, hem cinsiyetlerine bakılacak hemde ayrıntılı ultrasonla sağlıklarına bakılacak.
valla inan ki içime hiç ama hiç bi şey doğmuyor, ama çevremdeki herkese kız diyor sanırım bende onlardan etkileniyorum hep kızların hayalini kuruyorum, bakalım hayırlısı.
bu arada inşallah içerde kalan şu küçük hemotomda gitmiştir, özlem aradabir karnım top gibi oluyo ve geriliyo çok garip bi duygu ama çok güzel..
canim yaa aynen benim de batmisti ortalik daha yeni hamileligi ogrenmistim her yer isdi bir de oyle korkmustumki ocagin ustunde resmen yangin baslamisti ustelik ben uyaniktim telefondaydim bir insan o kouyu nasil duymaz hayret etmistim kendime.sağolın kızlarr ya annem sağolsun gitti evimede ne var ne yok yıkayıp siliyorlar hala şoku atmış değilim
aminnn karatsözüm bakalım belki bende bi süpriz yaparım sizlere erkenden redaviye başlarım 4 kilo vermişim ramazanda bayram erteside selilüt tedavisine başlıyorum hem yağ parçalama olucak kurtursam hemen başlarım bende :)
ayşecim devlet hastanesindeki diyetisyenleremi gitsen, yada özel hastane sanırım artık özel hastanelerin hepsinde sigortan geçiyo.
cnm devlet hastanesi burda bana yakın yok zeynep kamil var onada hayatta gitmem çok pis bir hastanee aman diyim eksik kalsınn kilo alırım daha iyi((
o zaman bi kitap al, hamilelikte beslenmeyle ilgili ona uygun beslenmeye çalış. yürüyüş yapıyomusun? yürüyüş yap gerçi doğumdan sonra verirsin ama.
slm kızlar,
zübeydecim çok geçmiş olsun canımAllah korumuş verilmş sadakanız varmış kuşum.
ayşecim sende kilolarını kafana takma şekerim doğumdan sonra hepicüğünü verirsin inş. bebeğin sağlıklı olsunda maşallah oda elinden geleni yapıyo minnoş :)
çigdocum banada kızların olucakmış gibi geliyo :) sağlıklı olsunlarda kızıda oğlanıda hepsi bizim, benim ablamında ikizleri var son ayında karnını görmen lazımdı :))) seni çok hoş günler bekliyo :))))
özlemcim canım sen bana yazmışsın ama ben bilgisayarımın başında değildim tatlım cevap yazamadım kusura bakma. sanada maşalllah maşallahhhhhhh :)))) bebişimizi büyütmüşsün hadi bakalım darısı zübeydeme, bana diğer kızlara hepimize inş. :)
Karatasöz selam, canım valla herkes kız dşyo ama bakalım görücez bizde eşimle kızımız olursa elif eylül oğlumuz olursa yusuf yiğit isimlerini sitiyoduk çok eskiden beri bakalım hangisi kısmet olucak, 2 kızımız olursa allah nasip ederse 1 numaraya elif eylül 2 numarayada meryem ela düşünüyoruz.
Darısı sana ve tüm isteyenlere tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?