Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sagol cigdocum Allah nice sekiz haftalar nasip etsin Insallah.
bebislerin cinsiyeti bayramdan sonraya mi belli oluyor? icinde var mi bir his?

Özlemim evet bayramdan sonra allah nasip ederse, hem cinsiyetlerine bakılacak hemde ayrıntılı ultrasonla sağlıklarına bakılacak.

valla inan ki içime hiç ama hiç bi şey doğmuyor, ama çevremdeki herkese kız diyor sanırım bende onlardan etkileniyorum hep kızların hayalini kuruyorum, bakalım hayırlısı.

bu arada inşallah içerde kalan şu küçük hemotomda gitmiştir, özlem aradabir karnım top gibi oluyo ve geriliyo çok garip bi duygu ama çok güzel..

sağolın kızlarr ya annem sağolsun gitti evimede ne var ne yok yıkayıp siliyorlar hala şoku atmış değilim

ay canim cani gonulden Allah gonlundeki nasip etsin diye diliyorum. icini ferah tut hemetom bence gitmistir yoksa lekelenme falan olurdu gecmistir Insallah canim. sen yine de bayramda cok hareketmenme, gecti desinler Insallah sonra.

sağolın kızlarr ya annem sağolsun gitti evimede ne var ne yok yıkayıp siliyorlar hala şoku atmış değilim
canim yaa aynen benim de batmisti ortalik daha yeni hamileligi ogrenmistim her yer isdi bir de oyle korkmustumki ocagin ustunde resmen yangin baslamisti ustelik ben uyaniktim telefondaydim bir insan o kouyu nasil duymaz hayret etmistim kendime.

gazetede bir haber vardi bir kiz yavru kopekleri nehre atiyordu oyle uzulmustumki gunlerdir aklimdaydi nasil kiydi diye kiz eline aldikca bebek kopekleri nasil viyakliyorlardi aldi aldi firlatti nehre tek tek, bir yasli koylu kadin bulmus bebekleri hepsi de yasiyor. Rabbim ne kadar buyuk kimbilir kac kisi izleyip dua etmisti cok feci goruntulerdi. bulunmus inanmadim:)))

slm kızlar,
zübeydecim çok geçmiş olsun canım Allah korumuş verilmş sadakanız varmış kuşum.
ayşecim sende kilolarını kafana takma şekerim doğumdan sonra hepicüğünü verirsin inş. bebeğin sağlıklı olsunda maşallah oda elinden geleni yapıyo minnoş :)
çigdocum banada kızların olucakmış gibi geliyo :) sağlıklı olsunlarda kızıda oğlanıda hepsi bizim, benim ablamında ikizleri var son ayında karnını görmen lazımdı :))) seni çok hoş günler bekliyo :))))
özlemcim canım sen bana yazmışsın ama ben bilgisayarımın başında değildim tatlım cevap yazamadım kusura bakma. sanada maşalllah maşallahhhhhhh :)))) bebişimizi büyütmüşsün hadi bakalım darısı zübeydeme, bana diğer kızlara hepimize inş. :)

aminnn karatsözüm bakalım belki bende bi süpriz yaparım sizlere erkenden redaviye başlarım 4 kilo vermişim ramazanda bayram erteside selilüt tedavisine başlıyorum hem yağ parçalama olucak kurtursam hemen başlarım bende :)

slm kızlar ben geldim :)))))))) bu gün dört ayak üstüne düştüm resmen kendi laptopum servisten geldi çok şükür umarım artık sorun çıkmaz
bu gün çok sinir oldum hastaneye gittim randovu aldım d.r ümit bey yönlendirmişti dün bizi diyetisyene neyse gittik anam ne duyum ki diyetisyende bizim sigorta daha dogrusu digorta geçmiyormuş ve muayne parası 200 ytl yoluda ekle taksiyle gidip geliyorm 50de yol 250 milyoncuk kadar bir şey anam zaten eşim işten çıkacak kan beynime sıçradı çıktım geldim hastaneden randevuyuda iptal ettirdim sanki ben para basıyorm ((((((((( ne yapcak bilmiyorm birde kadın diyorki 15 günde bir gelcen yani ayda iki kes buda demek oluyorki 500 ytl gidecek ben kızmı daha bir çöp alamadım (((((500 milyonu kim kaybetmişte ben bulcam valla kaç kilo alırsam alım ne yapım hiç bir yere gitmiyrm eşim ocakta işten çıkacak o yüzden meçburen bara tutmam gerek oda nie girmedin boş ver verirdim diyor allah aşkına kızlar nasıl o kadar parayı çöpe atım göz göre göree yaaa söylermisiniz iyi yapmamaışmıyım zaten muayne paralı artık birde buu battım anam yaaa offffffffffffffffffffffffffff

zübeyde tatlım çok büyük geçmiş olsun cnm verirmiş sadakanız varmış allahım korumuş rabbim bir daha göstermesin aminnnn

:) oooo maşallah çok iyi vermişsin ben evde olduğum için anca iki kilo verebildim. bakıma giriyorum diyosun yani :) hadi bakalım bol su içip yürüsen aslında en güzel tedavi o ben çok inanmıyorum o aletlere filan inş. işe yarar canım benim. sende hemen arkamızdan tedavine başlarsın ne güzel olur beraber atlatırız o dönemleri :))

ayşecim devlet hastanesindeki diyetisyenleremi gitsen, yada özel hastane sanırım artık özel hastanelerin hepsinde sigortan geçiyo.

ayşecim devlet hastanesindeki diyetisyenleremi gitsen, yada özel hastane sanırım artık özel hastanelerin hepsinde sigortan geçiyo.

cnm devlet hastanesi burda bana yakın yok zeynep kamil var onada hayatta gitmem çok pis bir hastanee aman diyim eksik kalsınn kilo alırım daha iyi ((

cnm devlet hastanesi burda bana yakın yok zeynep kamil var onada hayatta gitmem çok pis bir hastanee aman diyim eksik kalsınn kilo alırım daha iyi ((

o zaman bi kitap al, hamilelikte beslenmeyle ilgili ona uygun beslenmeye çalış. yürüyüş yapıyomusun? yürüyüş yap gerçi doğumdan sonra verirsin ama.

o zaman bi kitap al, hamilelikte beslenmeyle ilgili ona uygun beslenmeye çalış. yürüyüş yapıyomusun? yürüyüş yap gerçi doğumdan sonra verirsin ama.

evet tatlım yürüyüş yapıyorm aslında gercekten çok hareketli bir insanım ben eşimde diyor bu harekete sen nasıl kilo almayı başarıyorsun diyor bende anlamadım valla:)))))

:) sağlık olsun napalım bütün bunları göze alıp girdik bu işe :) benim bi arkadaşım 30 kilo almış yalan olmasın. hepsini vermiş doğumdan sonra şimdi çöp gibi demekki bünyeden bünyeye değişiyo.

Karatasöz selam, canım valla herkes kız dşyo ama bakalım görücez bizde eşimle kızımız olursa elif eylül oğlumuz olursa yusuf yiğit isimlerini sitiyoduk çok eskiden beri bakalım hangisi kısmet olucak, 2 kızımız olursa allah nasip ederse 1 numaraya elif eylül 2 numarayada meryem ela düşünüyoruz.

Darısı sana ve tüm isteyenlere tatlım...

Ayşem valla haklısın şu diyetisten konusunda adımını attığın yer para, benimde özel sağlık sigortam var hem muayene ve doğum için belli bir teminatı vardı, e 1 gün hastanede yattım kanamam olduğundan 750 tl.si gitti, allah yardımcımız olsun, bence de karatasözün dediği gibi bi kitap al bi süre dene olmazsa başka bi bi çözüm düşün tatlım..

amin :) sağlıklı olsunlarda canım. inş. gönlünüze göre olur istediğinz isimleri verirsiniz :) sen şimdiden bol bol enerji topla çok tatlı ama bi o kadar da zor günler seni beklio :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…