Ayşem valla haklısın şu diyetisten konusunda adımını attığın yer para, benimde özel sağlık sigortam var hem muayene ve doğum için belli bir teminatı vardı, e 1 gün hastanede yattım kanamam olduğundan 750 tl.si gitti, allah yardımcımız olsun, bence de karatasözün dediği gibi bi kitap al bi süre dene olmazsa başka bi bi çözüm düşün tatlım..
ay canim benim cok pahaliymis, tedaviler doktorlar hepimiz ayniyiz canim verilirmi hic o kdar para internet hamilelerle ilgili diyetlerle dolu arstirir bakariz, kendi doktoruna da danisirsin aslind avra ya doktorunun bile yemek listesi vardir.slm kızlar ben geldim :)))))))) bu gün dört ayak üstüne düştüm resmen kendi laptopum servisten geldi çok şükür umarım artık sorun çıkmaz
bu gün çok sinir oldum hastaneye gittim randovu aldım d.r ümit bey yönlendirmişti dün bizi diyetisyene neyse gittik anam ne duyum ki diyetisyende bizim sigorta daha dogrusu digorta geçmiyormuş ve muayne parası 200 ytl yoluda ekle taksiyle gidip geliyorm 50de yol 250 milyoncuk kadar bir şey anam zaten eşim işten çıkacak kan beynime sıçradı çıktım geldim hastaneden randevuyuda iptal ettirdim sanki ben para basıyorm((((((((( ne yapcak bilmiyorm birde kadın diyorki 15 günde bir gelcen yani ayda iki kes buda demek oluyorki 500 ytl gidecek ben kızmı daha bir çöp alamadım (((((500 milyonu kim kaybetmişte ben bulcam valla kaç kilo alırsam alım ne yapım hiç bir yere gitmiyrm eşim ocakta işten çıkacak o yüzden meçburen bara tutmam gerek oda nie girmedin boş ver verirdim diyor allah aşkına kızlar nasıl o kadar parayı çöpe atım göz göre göree yaaa söylermisiniz iyi yapmamaışmıyım zaten muayne paralı artık birde buu battım anam yaaa offffffffffffffffffffffffffff
canim yaa her turlu durumda tuttun orucu Rabbim yardimci olur, Insallah bir an once aksam olur senin icin.aminnn ayşecim varya boğazım nasıl yanıyo sahursuz oruç tutuyoruz allahım bir daha göstermesin
canim oh Masallah az kalmis her sey su gb aksin, bebeginle bulus ve dokuz ay sonra saglikla kollarina al Insallahhhhhhh.selam kızlar herkes iyidir inşallah.annemler süpriz yapıp geldiler bugün bu bayram beraberiz çok mutluyum :)) pazar günü hep beraber gidicez ankaraya.pazartesi de kontrolüm var.çarşambaya toplanır diye düşünüyorum yumoşlar bakalım az kaldı.
zübeydecim çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış canım benim.okurken nasıl korktum başıma gelse napardım bilemiyorum.iyiki uyanmışsn zamanında.gece uykusu pek tatlı oluyo bilirim aman canım dikkat et kendine..
bir de canim bence bir kez de olsa git devlet hastanesine bosver ne yapican psiligini bu tarz durumlarda cok klasiktir ne yicen ne iccen, Allah yardimcin olur bakarsin dunya tatlisi bir doktora denk gelirsin. bir dene bence ara bakalim randevuyu ne zamana verirler, hic devlet demeyin bazen oyle iyi doktorlara denk geliyorki insan, sans meselesi. sana test falan yapamzlar sirf yonledirecek seni birkac farkli listeyle hem bebsine yarayacak yiyecekleri de soyler. ne billim icimden gecti iyi birine denk gelicekmissin gb kirma beni bir dene en azindan:))))))cnm devlet hastanesi burda bana yakın yok zeynep kamil var onada hayatta gitmem çok pis bir hastanee aman diyim eksik kalsınn kilo alırım daha iyi((
Kızlarr selam,
Ayşecim dün foruma giremedim ben, onarım çalışması var diyodu, bugün girebiliyorum , nasılsınız bakalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?