Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cigdo tatlım nasılsın nasıl gidiyor duşar girdeimde o yüzden formdan çıktım çok yorgunum azacık uyuycam tabi benim zilli uyuyursaaa bir sabirt durmuyormaşallah
para konusunda haklısın cnm valla ne yapcaz bilmiyorm gecen gün ayrıntılı ultrasyona girdim tam 350 ytl yannış hatırlamıyorsam düşün artıkk battık anam bizz gerci onlar iyi olsunlardaaa:))))))9

kızlar sizi çok öpüyorm gözlerim kapanıyor valla zor duruyorm gecede hiç uyuyamadım gene karın agrıları başladıı ((((( sabah ettik valla kendinize çok ii bakın kızlar yaradana emanetsinizzz

Canlarımmmm hadi bende çıktım, bende ayşem gibi bi duş alıp azıcık uzanıcam, bayadır bilgisayar karşısındayım, evimiz 2+1 bende internetten 3+1 ev baktım ama maalesef bulamadım, biraz dinleneyim kızlar, sevgiler....

selam kızlar herkes iyidir inşallah.annemler süpriz yapıp geldiler bugün bu bayram beraberiz çok mutluyum :)) pazar günü hep beraber gidicez ankaraya.pazartesi de kontrolüm var.çarşambaya toplanır diye düşünüyorum yumoşlar bakalım az kaldı.
zübeydecim çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış canım benim.okurken nasıl korktum başıma gelse napardım bilemiyorum.iyiki uyanmışsn zamanında.gece uykusu pek tatlı oluyo bilirim aman canım dikkat et kendine..

ay canim benim cok pahaliymis, tedaviler doktorlar hepimiz ayniyiz canim verilirmi hic o kdar para internet hamilelerle ilgili diyetlerle dolu arstirir bakariz, kendi doktoruna da danisirsin aslind avra ya doktorunun bile yemek listesi vardir.
aminnn ayşecim varya boğazım nasıl yanıyo sahursuz oruç tutuyoruz allahım bir daha göstermesin
canim yaa her turlu durumda tuttun orucu Rabbim yardimci olur, Insallah bir an once aksam olur senin icin.
bu arada tedaviye yakinda baslarim belki demissin ay ne olurrrrrrrrrrr baslaaaaaaaaaa Insallah beraber hamileligi yasiyacagiz canim.

canim oh Masallah az kalmis her sey su gb aksin, bebeginle bulus ve dokuz ay sonra saglikla kollarina al Insallahhhhhhh.

kizlar ya ben doktora gittim, simdi iki resim verdi bana, birinde dediki yolk saci da goruyoruz cok iyidir. ama o resimde olcum 12;5 mm ve diger resimde bebek cok net anlasilmasina ragmen bu dedigimde neyin olcumu 12;5 pek anlasilmiyordu, bir kafaya taktim hafta sonu niye eger yolk sac olcumuyse kesin anomalidir cunku yolk sac 7 mmyi asla gecmemeli. diger resimdede bebek 16 mm yaa diyorum bu yolk sac degildir embroyodur farkli acidan ama yok icime korku dustu aldim resimleri gittim doktor ordaydi cok sukur:)) yok dedi orda embroyoyu tm kafa bacak olcusu yakalaymadik. ondan 12;5 cikti yani embro olcusu korkma:)))) sagolun sagolun kusura bakmayin habersiz de geldim diye diye ayrildim. :)))))))))))

karisik anlatmisim da kisacasi iki farkli olcumde embroyoymus, yolk sac degil.
neyse herkes gitmis bende yatayim biraz yoruldum.
opuyorum hepinizi.
cok sukur bu korkuyu da atlattik. Allah'im gerisine yardimci olsun Insallah.

aysecim bir de karnim agridi demissin canim buyuklerimiz hep der ayaklarini sicak tut diye, dikkat et canim belki sirf ondandir. ne de olsa bir bildikleri vardir.

cnm devlet hastanesi burda bana yakın yok zeynep kamil var onada hayatta gitmem çok pis bir hastanee aman diyim eksik kalsınn kilo alırım daha iyi ((
bir de canim bence bir kez de olsa git devlet hastanesine bosver ne yapican psiligini bu tarz durumlarda cok klasiktir ne yicen ne iccen, Allah yardimcin olur bakarsin dunya tatlisi bir doktora denk gelirsin. bir dene bence ara bakalim randevuyu ne zamana verirler, hic devlet demeyin bazen oyle iyi doktorlara denk geliyorki insan, sans meselesi. sana test falan yapamzlar sirf yonledirecek seni birkac farkli listeyle hem bebsine yarayacak yiyecekleri de soyler. ne billim icimden gecti iyi birine denk gelicekmissin gb kirma beni bir dene en azindan:))))))

özlemcim eşim hisar hastanesine baktı oraya sormuş 100 ytl demişler ayda birkes gidecem ve banada 10 dakika orasıda özel zaten dogumumuda orda yapcam allahım izin verirse bayramdan sonraya randavu almış eşim filiz hanım bir hallederiz siz bir gelin demişşş ohhhhhhh beee biraz rahatladımm çok şükürr:))))))

hey kızlar nerdesiniz yafff kimseler ugramıyor iyimisiniz kızlarr birisi forma yazsın tek kaldımm(((((((

Kızlarr selam,

Ayşecim dün foruma giremedim ben, onarım çalışması var diyodu, bugün girebiliyorum , nasılsınız bakalım??

Kızlarr selam,

Ayşecim dün foruma giremedim ben, onarım çalışması var diyodu, bugün girebiliyorum , nasılsınız bakalım??

aaaaaaaaaaa hoş geldin cigdomm iyiyim bitanem hamdolsun sen nasılsın bakalım bebeklerimiz nasıll cnmm?evet dün bende giremedim kızlarda yok ne özlem ne temmuz nede zübeydeee(((((

kızlar sanırım gelmiyceksiniz ben bir hafta yokum yarın pendige ablamlara gidiyorm oda net var ama ablamın oglundan bana sıra gelmez sanırımm:)))))) neyse hepinizin bayramını şimdiden kutluyorm kendinize ii bakın yaradana emanetsinizz

gunaydin arkadaslar hepinize mutlu bir bayram diliyorum:) aysecim iyi yolculuklar ozleriz seni bir haft cok uzun arada yaz bize:))

kızlar nasılsınız hepinizin bayramını kutluyorum saglıklı mutlu bayramlar diliyorum kaç gündürde k.k. sitede sorun vardı giremedik öpüyorum hepinizi

kizlar ozledim sizi. tabii burda bayramin tasi tuzu yok uzaklarda. calisan arkadaslarimizin bayram gerekcesiyle dinlenmesine cok seviniyorum umarim cok keyifli gecirirsiniz.

Hepinize şeker gibi iyi bayramlar olsun kızlaaar öpüyorum kocamaaaaannn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…