Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım demek yirmilik dişinmiş her doktorda anlamıyor yirmilik diş zor diş bir işede yaramıyro gerçi ama nedense çıkar sonrada çektrimek zorunda kalırız dedigin gibi en kötüsü bu olsun yinede inşallah canım çok sagol dileklerin için görürmüyüm bende saglıklı hamile oldugumu umutluyorum ama dönem dönem umutlar sıfırlanıyor ay yazılarımla senide üzmiyeyim bebeişien ve kendine dikkat et sen..

canım gözün aydın saglıklı yumoşlar olsun sana sıkıca tutunup kollarına almayı nasip etsin tanrım dualarım seninle canım ilk tedaviler daha telaşlı oluyor sanırım sonraki tedaviler daha sakin gibi bizi habersiz bırakma...

slm kızlar bu günü hayatım boyunca unutmıycam kaç gündür benim aşırı agrım vardı karnımdan afedersiniz arka tarafımı vuruyordu her neyse sabah yani saat 12de bir kalktım yatak komle kann omuş yatak yorgan anam kan beynime sıçradı elim ayagım kesildi resmen bebegim die aglamay başladım dedim bu sefer bitti (((( nasıl aglıyorm eşim diyor dur panik yapmaa sonra hemen küçük bir ayne koydum yere oturdum vaktım vajınamda bir kanam yok ay kızlar ne görsemki ben bir süredir kabızdım arka tarfımda hemoreyit oluşmuş ve meme gibi olup kan toplamış o patlamış megerse rabbime çok şükürrr hala kanama dinmedi ama olsu yeterki bebegim ii olsun sonra yattım bir süre korkudan agladım((((( ama gercekten çok kortum allahıma çok şükür benim fındık kurdumda annesini rahatlatmak için bir başladı oynamaya ohh dedim sana çok şükür rabbim ama bu günü hiç unutmıycammm

ahh aysemmm ödüm koptu okurken canım yaaa.aklım çıktı sanki bu neki diye bir solukta okuyuverdim.çok şükür aman sağlıklı olun yeterki çok geçmiş olsun :)

saol panadolcüm sorma alıştım artık daha sakinim.hatta bu sefer yatmayı da düşünmüyorum.sadece ilk gün yatarım belki.geçen seferkinde 1 hafta yatmıştım olmamıştı.sadece transferde sıkışık olup da o aletin takılması geriyo beni.biraz canımı yakıyo ama ona da katlanıcaz artık :)
sen neler yapıyosun?

aysecim hala yazdiklarinin etkisindeyim canim cok sukur. hemoroid icin kremler var hamileler de kullaniyor doktorun verir o da aci yapar derler ihmal etme canim.

ben trasnferden sonra belki de yarim dakika sonra tuvalete gittim geldim o kadar uzulmustumki tutamadim diye ama gercekten bunlara bakmiyor galiba. tabi sen yine de en az on dakika yat canim en az. transfer sonrasi da ilk uc gun onemli diyorlar surekli yatma ama yavas hareket et ilk iki gun uzan genelde ne dersin?

evocum sen nasilsin karnin da agri sizi var mi?

iim özlemcim annemle temizlik yaptık bugün.dedim transferden sonra sana yardım edemem şimdiden temizliyeyim evi.o da kızıp durdu bana ben temizlerim napcan sen diye :) bizde anne olursak inş.anlarız onların telaşını :)
transferden sonra sıkılmamak için dergi falan aldım onları okucam.zaten sizlerde varsınız sıkılmam bu sefer :)
siz nasılsınız bakalım anneli kuzulu neler yapıyosunuz?

ay canim bizim cocuklarimiz ilk dogal denediklerinde anne baba olsunlar Insallah hayat boyu boyle dua edelim.
burda beraber geciririz geri sayimi canim rahat ol ne olur en onemlisi bu cunku stresten rahim kasiliyormus.gerisi yatmak dus su bu hepsi hikaye bence. Allah nasip etsin yeter, Insallah dogru zamanin geldi tatlim sen sadece buna inan.
ben de iyiyim yarin kontrol var Insallah iyi haberler alirim. gecen yil tam bu haftalarda sorun baslamisti o yuzden stresliyim canim.Allah yardimcim olsun.

tamam canım dikkat ederim sadece sürekli yatmak sıkıyo beni.sen yatmış mıydın sürekli?

sen de rahat ol özlemcim herşey yolunda gidiyor bak çok şükür.sen üzülünce yumurcak da üzülür sonra annesi.sağlıklı bi şekilde sonuna kadar sorunsuz olsun inş.

yok canim yatmadim ilk iki gun evdeydim ama evde cok az yattim tv izlerken falan uzandim. bilgisayar basinda oturdum genelde:)) benim embrom kotuydu nasil olsa olmaz diye hic bir sey yapmadim tek ilk iki gun dus almadim.

ahh aysemmm ödüm koptu okurken canım yaaa.aklım çıktı sanki bu neki diye bir solukta okuyuverdim.çok şükür aman sağlıklı olun yeterki çok geçmiş olsun :)

ay aysecim okurken sonuna gelene kadar kalp kirizi geciriyordum. cok sukur canim ay Allah korusun canim.

TŞK EDERİM ÖZLEMCİM EVOCUM vallahi birde beni düşünün yaaa nasıl o kadar kan akmış o kadarcık şeyden ben anlamadımm ellerim tirredi görünce rengim gitmişşş valla kagıt gibiydim hamdolsun rabbimee şimdi düştan çıktım biraz soluk aldım ama inanaın hala etkisindeyim çok şükür rabbime bebegimde bende iyitim allahım meleklerimizi bize bagışlasın rabbim onların acısını bize göstermesin aminnnnnnnnnnn

sen de rahat ol özlemcim herşey yolunda gidiyor bak çok şükür.sen üzülünce yumurcak da üzülür sonra annesi.sağlıklı bi şekilde sonuna kadar sorunsuz olsun inş.

evecum allahım yüzünü güldürsün inş bitanem kurban oldugum allahımdan dilegim sana ve diger arkadaşlarımı saglıklı ve hayırlı evlatlar versinn rabbim bu güzel duyguları sanada tatdırsın aminn melegim oynadı yaaa dünya durdu o an için maşallah kızıma aglama sesimi duydu kesinn güzel kızm benim çok akıllı teyzeleri maşallah sübhanallah kızlar bu zilli geceleri hiç uyumuyorrr annem yaa yalvarıyorm uyu kızım diee her sözümde bir tekme vuruyorr:))))))))) ahhhhhhhh allahım bu mükenmel duyguyu allahhhh sizlerede yaşatsın vallahi kızımın bir tekmesi bir tarafa dünya bir tarafa onun bir tekmesini hiç bir şeye degişmemm hamdolsun yaradana artık en azından hissedebiliyormm o yüzden sık d.r gitmektende kurtulduk:)))))))

aysecim hala yazdiklarinin etkisindeyim canim cok sukur. hemoroid icin kremler var hamileler de kullaniyor doktorun verir o da aci yapar derler ihmal etme canim.

tatlım 8 gün sonra d.r gidiyorz ümit beye cumada ayrıltılı ultrasyonumuz varr ama o d.r bir şey almam kendi d.r gidecem hem 8 gün sonra 6 aylık olcaz inşşşşşşş rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş aminn

amiiin aysem amiiin :) bak yaramaz cimcimeye aman dediğin gibi hareketli olsun kuzucuk yeterki sağlıklı olsun canım sonunakadar hep böyle gitsin inş :)

selam kızlar;
1- evocummm canım hayırlı olsun embiriyoların geliyo bizin ikizlerr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
2-özlemcim sana da çok sevindim en azından yirmilik dişin bitanem allahım ağrılarını tez zamanda geçirsin
3-panadolummm bitanem dert etme kiloları gülüm en fazla ben aldım biliyorsunuz 10 kilo bak 5 ni verdim kaldım 5 göbeklerimiz bebişle dolsunda biz veririz o kiloları
4-karatasözümm en iyisini yapmışsın git gez tedavin başlayana kadar sonra bebekle gezmek zor olur :)
5-ve benim tansiyonumu düşürüp elimdeki bardağı kırdırtan AYŞECİMMMM ödüm koptu deli kız yazıyı okuyamadım telefonumu ararken sonu nu okudum bi daha lütfen ilk önce sonucu yaz sonra olayı anlat deli kızz ervacımmm bide benim için anneni tekmelermisin teyzecim :)
6- temmuzumm,cigdocum,mervecimm sizler yoksunuz ama inşallah iyisinizdir güzellikler

sıra bende kızlar valla ben yine yoğun bi hafta sonu geçirdim c.tesi akşamı misafirlerim vardı bayağ bi kalabalık düşünün gittiklerinde 2 sefer bulaşık makinası açtım :) kardeşlerim bende kaldı bu sabahta annemleride çağırdım kahvaltı yaptk hep birlikte ana kız keyif yaptık dertleştik sonra evimi toparladım biraz belki evimi görmeye gelirler diye evimizi satıyoruz da bu arada yeni eve yeni bebek gelir inşallah böyle yani benden

Canım nasılsın bu saate benim gibi ayaktasın sanırım online görünüyosunda misafiri bende çok severim gelsinler kalsınlar falan ama çok kalan olmuyor bendede herkesin arabası var mesafelerde yakın olunca ama iyi gelmiştir sanada sohbet muhabbet inşallah yeni evle birlikte bebişte gelir üst üste geliyor zaten insan hayatında degişimler sana iyi uykular canım

canım slm bende iyiyim teşekkür ederim hayat mucadelesi güzel haberlerini yazda sen bizlerede umut olsun:)))

canım maşallah olsun yolun yarısını geçmişsin fazla zamanda kalmamış allahın izniyle herşey güzel olacak sen kendini sıkmamaya çalış bebişine odaklan sen boşver kaynanayı görümceyi başka şeyleri hamileligin tadını çıkar öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…