Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kizlar uykum var ama uyumak istemiyorum yarinki kontrolun stresi sardi beni( elimde degil tam bu hafta anlamistim ilk hamileligimde hic de iyiye gitmedigini o yuzden bu haftalar cok zor benim icin Allah yardimcim olsun. disim de gecmiyor ama agriya alistim agrimadigi zaman nasildi demeye basladim:)
zubeydecim ne guzel kizkardes anne Allah hic ayirmasin yazini okuyunca ne kadar yalniz oldugumu hissettim burda( Insallah bebegim saglikla gelir de hem anne olurum hem de o bana can yoldasi olur. Insallah yeni evinize bir an once kavusur bebegini yeni evinde buyutursun canim.
panadolcum yatili misafiri ben de cok severim ama burda yatisiz bile arkadasim yok. nasilsin panadolcum bizlere yazip kendinden bahsetmeyip gidiyorsun.
aysecim zubeyde hakli ne olur bir daha iyiyim diye basla mesaja:)) inan anlatamacagim sekilde kalp atislarim degisti benim de okurken sonra ayaga kalktim bacaklarim kitlenmis stresten:)) cok sukur canim iyisiniz.

zübeydecim özlemcim çok özür dilerim kızlar sizi korkutmak istemedim ((( tamam budan sonra bida önce biz iyiyiz derim:)))))) merak etmeyin allahıma bin kere şükür daha neler görcez bakalım
panadol tatlım tşk ederim nasılsın neler yapıyorsun hiç denk gelmiyorz artık formdaa evet çok şükür yolu yarıladık aglaya sızlaya hamdosun allaha darısı sizin başınıza artık:))))) AMİNNNNN

canim disim agriyor migdem bulaniyor uykusuzum aksam icin stresliyim acim ama canim yemek istemiyor kaprisliyim galiba
sen nasilsin tatlim, guzel bir hafta gecirirsin Insallah.

geçen hafta başıma gelen talihsiz olaydan sonra
dün eyüp sultana gittim

kızlar hepinize nası dua ettim anlatamam

allah hepinizin kucaklarını doldurucak inşallah

Ayşeee ya mesajını okuyamadım resmen, zaten bugün hiç keyfim yok, içimde bir sıkıntı var diye uyandım en iyi arkadaşımın annesinin vefat ettiğini öğrendim, hepimizin annesi gibi kadındı, üstüne senin mesaj,çok korktum,şükür iyiymişsin, kendine ve bebişe iyi bak, bol komposta ye, bende geçen aralıkta ameliyat oldum hemoroidden öncesinde de yıllarca çektim..

Özlem sende stres yapma tatlım,rahat ol, allaha güven..

Kızlar çok keyifsizim, gecede hep çok kötü rüyalar gördüm

cnm tşk ederim cigdocum başın saolsun tatlım ne olur kendini sıkma sakın bebeklerini düşün sıkıntılı oldugun zaman bol bol selavat cek inan bana çok rahatlarsın tatlım bende ooooooo o kadar çok kötü rüya görüyormki anlatamam ama her zaman uyanır uyanmaz allahım rüyamı hayra yor diyorm çok şükür hiç bir şey olmuyor pozitif düşün tatlım kötü düşünme hep ii düşünki ii olsun bitanemm tmm mı? güzel anne:) çok öpüyorm seni ve meleklerini

slm kızlaar bugün pek keyifli değilmiş sayfamız noldu böyle hadi neşelenin biraz :)
benim transferiim belli oldu yarın öğleden sonra 3 te olacakmış.2,5 ta orda olucaz.artık geri sayım başlıyor :)

slm kızlar nasılsınız bu gün kk girilmiyordu hele şükür olmuş :) anca girebildim
EVOCUM nasılsın tatlımm transferin ne zaman olcak tatlım senin allah izin verise ?

slm kızlaar bugün pek keyifli değilmiş sayfamız noldu böyle hadi neşelenin biraz :)
benim transferiim belli oldu yarın öğleden sonra 3 te olacakmış.2,5 ta orda olucaz.artık geri sayım başlıyor :)

:)))) ohh cnm benim maşallah sübhanallah tatlım bol şanslar evocum sorunsuz bir şekilde inş transferin bebeklerini alıp gelirsin inş cnm allahım yar ve yardımcın olsun bu sefer rabbim yüzünü güldürsün rabbim saglıklı ve hayırlı güzel evlatlar versin tatlımmm benimm evet şimdi allah izin verirse senin sayımını yapcaz inş bu topik sanada ugurlu gelcek ve sende hamişler kervanına katılcan allahın izniylee tatlım dualarım seninle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok saol aysemmm evet bende kendimi uğurlu listemizde hamiş olarak görmeyi öyle istiyorumki anlatamam.tabi herşeyin hayırlısı öncelikle.kimselerin emekleri boşa gitmesin inş.ben de hamiş kalırsam ayağımı sürürüm bekleyenlere inş.:)

inş evocum allahın dualarımızı kabul etsin inşş aminn

Saol Ayşecim, valla bugün geçsin bitsin istiyorum, tatlım ya, allah hepimizi hayırlarla karşılaştırsın inşallah...

Canımmmm allah yardımcın olsun, hayırlısı ile bebeğimizi al da gel inşallah, allahım yüzünü güldürsün inşallah..

canım benim çok sevindim hem heyecanlandım hem sevindim
inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur kaç embiriyo konacak canım birmi ikimi?
hayırlısı olsun sakin ol çok panik yapma ben heyecanlandım saçmalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…