Ayşeee ya mesajını okuyamadım resmen, zaten bugün hiç keyfim yok, içimde bir sıkıntı var diye uyandım en iyi arkadaşımın annesinin vefat ettiğini öğrendim, hepimizin annesi gibi kadındı, üstüne senin mesaj,çok korktum,şükür iyiymişsin, kendine ve bebişe iyi bak, bol komposta ye, bende geçen aralıkta ameliyat oldum hemoroidden öncesinde de yıllarca çektim..
Özlem sende stres yapma tatlım,rahat ol, allaha güven..
Kızlar çok keyifsizim, gecede hep çok kötü rüyalar gördüm
slm kızlaar bugün pek keyifli değilmiş sayfamız noldu böyle hadi neşelenin biraz :)
benim transferiim belli oldu yarın öğleden sonra 3 te olacakmış.2,5 ta orda olucaz.artık geri sayım başlıyor :)
çok saol aysemmm evet bende kendimi uğurlu listemizde hamiş olarak görmeyi öyle istiyorumki anlatamam.tabi herşeyin hayırlısı öncelikle.kimselerin emekleri boşa gitmesin inş.ben de hamiş kalırsam ayağımı sürürüm bekleyenlere inş.:)
cnm tşk ederim cigdocum başın saolsun tatlım ne olur kendini sıkma sakın bebeklerini düşün sıkıntılı oldugun zaman bol bol selavat cek inan bana çok rahatlarsın tatlım bende ooooooo o kadar çok kötü rüya görüyormki anlatamam ama her zaman uyanır uyanmaz allahım rüyamı hayra yor diyorm çok şükür hiç bir şey olmuyor pozitif düşün tatlım kötü düşünme hep ii düşünki ii olsun bitanemm tmm mı? güzel anne:) çok öpüyorm seni ve meleklerini
slm kızlaar bugün pek keyifli değilmiş sayfamız noldu böyle hadi neşelenin biraz :)
benim transferiim belli oldu yarın öğleden sonra 3 te olacakmış.2,5 ta orda olucaz.artık geri sayım başlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?