Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım çok üzüldüm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

yok canim yatmadim ilk iki gun evdeydim ama evde cok az yattim tv izlerken falan uzandim. bilgisayar basinda oturdum genelde:)) benim embrom kotuydu nasil olsa olmaz diye hic bir sey yapmadim tek ilk iki gun dus almadim.

canım benim sende stres yapma artık rahat ol hiçbişey olmayacak cimcime gayet sağlıklı.

bu arada özlemcim çok rahat davranıpta hamile kalanları bende çok okudum hatta biri vardı 6. denemsimiydi neydi galiba dondurulmuş olacaktı nasıl olsa olmayacak diye transferden sonra taksime gitmişler gezmişler yemişler içmişler daha sonraki günlerde de hiç dikkat etmemiş %100 olmadı diye 12. gün sonra bakıyolar hamile.

teşekkür ederim 30 temmuzcum :) darısı senin,zübeydemin,panadolun,karatasozun ve tüm bekleyenlerin başına.inş.bu sefer başarırım da sizleri de sürüklerim arkamdan :)
benim 3.deneme olduğu için 2 embriyo transfer edecekler canım bu sefer.gerçi ilkinde 3 tane transfer edilmişti olmamıştı ama.belki bebeişlerim bu sefer sımsıkı tutunurlar bana :))

ayyy ne güzel o rahatlık bende de olsa keşke :)) ben de yatmıcam bu sefer diyorum ama bakalım nasıl geçecek..

cigdocum basiniz sagolsun canim olumden ote ne var ama ne yapalim kader iste.
hepinize merhabalar arkadaslar.
evocum bebislerimizi al gel de 9 ay sonra mis kokulariyla kucaginda olsunlar canim.
evet temmuzcum benim arkadsim da transferden sonra sinema ertesi gun piknige gitmis simdi dogumuna az kalmis esi emboyolog ve akupunturcu o hep soyler yatmayin gezin tozun mutlu oldgunuz seyler yapin diye.

ayyy ne güzel o rahatlık bende de olsa keşke :)) ben de yatmıcam bu sefer diyorum ama bakalım nasıl geçecek..

Canım bencede kendini yormadan haket et mutlaka, ben de ilkinde hep yattım ama 2.sinde hergün yürüyüş bile yaptım hemde ilk gün dahil...

canım benim çok sagolasın güzel dileklerin için bol şans sana canım arkandanda biz geliriz inşallah bu konuları çevremdekilerle konuşmayı sevmiyorum bende telde konuşsam yüzyüze gelsem insanlar çok meraklı ne yaptın ne olacak şimdi falan sorular çevremdeki insanlar kolay elde ettikleri için çocuk konusunu patavatsız konuşmalar yapıp insanın canını sıkanlarda oluyor çocugu olanlarda sürekli çocugundan bahsediyor senin içindeki fırtınalardan haberleri yok malesef canım ananas yemeyi unutma kabak çekirdegi fındık ceviz falan ye beslenmene dikkat et elinden geleni sen yapta gerisi allaha kalsın..

özlemcigim stres yapmamaya çalış canım ya seni çok iyi anlıyorum ilk düşükten sonra tüp bebekle hamile kalınca wc. gitmeye korkuyodum kanamanın oldugunu görecegim diye şimdi diyroum tekrar hamile kalsam dahada kötü olurum ama acabalarlada hayat geçmezki öpüyorum seni..

canim sagol cok sukur atlattik kontrolu. walla iste dedigin gb elde degil ama kendimizi motive etmek zorundayiz boyle de gecmiyor panadolcum simdiden kendini motive et benim gb yapma canim.
gunaydin kizlar.

günaydın kızlar geçmişi pek okuyamadım inş. herşey herkes için yolundadır.
dün çok enteresan bişi yaşadım. ramazandan önce bahçelide dolaşırken bi amca gözüme takılmıştı yaşlı, hasta, dilenci gibi giyinmiş... önünde kitaplar vardı öyle üzülmüştümki eşimi ve bi arkadaşımızı yollamıştım yanına ( yanına bile gidememiştim) kitapları insanlardan toplayıp kaç lira verirsen o paraya satıyo, çoluğu çocuğu kimsesi yokmuş. bu adamın adresini telini almıştı arkadaş sonra kaybetmiş ne çok üzülmüştük sonra amccayı bulamadık neyse lafı uzatmayım. dün kurstan çıktık eşimle kızılayda yürüyoruz amcayı gördüm kitap satıyo çok sevindim hemen gittik yanına oturduk tanıdı bizi gözleri doldu. hayatını anlatmaya başladı öyle çok üzüldümki gece zor uyudum daha öncede zaman gazetesinde haberi falan çıkmış, 70 küsür yaşında kendisi babası galatasaray lilsesi mezunuymuş filan, annesi küçükken ölmüş okuyamamış babam bana bi tek kültürünü miras bıraktı diyo öyle tatlı bi adamki kültürlü, efendi Allah hepimize hayırlı bi hayat nasip etsin inş. adresini telini bu sefer kendim aldım gidicem inş. evine ziyeret edip neye ihtiyacı var tespit edip yardım etmeye çalışıcam ankarada yaşayan arkadaşlarım tanışmak isterlerse adresini verebilrim

sana aynen katılıyorum tatlım onun için kimselere bende bahsetmiyorum dün ayşecim sordu nezaman tedavi diye söyleyemedim bilmiyorum falan çünki odamda tek değilim bilmesin kimse istemiyorum sorulara cvp vermek istemiyorum bende.

canim sagol cok sukur atlattik kontrolu. walla iste dedigin gb elde degil ama kendimizi motive etmek zorundayiz boyle de gecmiyor panadolcum simdiden kendini motive et benim gb yapma canim.
gunaydin kizlar.

gözün aydın Allah doğumuda bir avazda atlatmak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…