günaydın kızlar geçmişi pek okuyamadım inş. herşey herkes için yolundadır.
dün çok enteresan bişi yaşadım. ramazandan önce bahçelide dolaşırken bi amca gözüme takılmıştı yaşlı, hasta, dilenci gibi giyinmiş... önünde kitaplar vardı öyle üzülmüştümki eşimi ve bi arkadaşımızı yollamıştım yanına ( yanına bile gidememiştim) kitapları insanlardan toplayıp kaç lira verirsen o paraya satıyo, çoluğu çocuğu kimsesi yokmuş. bu adamın adresini telini almıştı arkadaş sonra kaybetmiş ne çok üzülmüştük sonra amccayı bulamadık neyse lafı uzatmayım. dün kurstan çıktık eşimle kızılayda yürüyoruz amcayı gördüm kitap satıyo çok sevindim hemen gittik yanına oturduk tanıdı bizi gözleri doldu. hayatını anlatmaya başladı öyle çok üzüldümki gece zor uyudum daha öncede zaman gazetesinde haberi falan çıkmış, 70 küsür yaşında kendisi babası galatasaray lilsesi mezunuymuş filan, annesi küçükken ölmüş okuyamamış babam bana bi tek kültürünü miras bıraktı diyo öyle tatlı bi adamki kültürlü, efendi Allah hepimize hayırlı bi hayat nasip etsin inş. adresini telini bu sefer kendim aldım gidicem inş. evine ziyeret edip neye ihtiyacı var tespit edip yardım etmeye çalışıcam ankarada yaşayan arkadaşlarım tanışmak isterlerse adresini verebilrim
slm kızlaar bugün pek keyifli değilmiş sayfamız noldu böyle hadi neşelenin biraz :)
benim transferiim belli oldu yarın öğleden sonra 3 te olacakmış.2,5 ta orda olucaz.artık geri sayım başlıyor :)
evet tatlım kısmet ama para yerine ihtiaçlarının giderilmesi daha iyi gibi geliyo parayı elinden alırlar diye korkuyorum dün eline bi kaç bişi tututşturdum hemen dilenci kadının biri gelip yanına oturdu. ev sahibinin kötü bi yeğeni varmış geçenlerde kira için tokatlamış falano byüzden para vermek pek istemiyorum
günaydın fıstıklar
günaydın bebeeeeem.
tünaydıın :)
günaydın kızlar biz geldik zemuszemus zemuszemusmaşallah bütün herkes burda az önce hastaneden aradılarr randecum cuma günüydu ordaki salak kızlar yannış d.r bana randevu vermişler allahım ya aldıkları para vallahi haram hee filiz hanım çok kızmış o aradı çarşambaya altık ayşe kızlar yannış d.r randevu vermiş dedi ben düzelttim diyorr ayar oldum her şeyse çarşamba gidimde bir daha gitmiycem orayaa salakklar yaa bunlar elinden gelse beni erkende dogurtur valla :kedi:
kız ayşe walla salak ya bunlar deli mi neler
bırak seni erken doğurtmayı doğracağını unutur be bunlar delikafaduldendelikafadulden
delikafadulden sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni delikafadulden :sm_cool:
ay merve öldüm gülmekten heee deli kızzz delikafaduldendelikafaduldendogru diyorsun vallahi :)))) kendi kendime dogururum heralde offf bak bana dün nie kokruyorsun diyordun bak bu mallar yüzüne işteee((((((((
e sebep buysa az bile korkuyosun ehehehehehe
doğum dayanılamayacak birşey olsaydı kadınlar ikinci bebeği düşünmezdi derler büyükler korkma :) annem bebeğin yüzünü görünce tüm acılarını unutursun der hep.
ne güzel işte kız niye şikayet ediyosun mutlusun demekki :) Allah daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?