Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım böyle durumlara inan bende hiç dayanamam çok üzülürüm keşke daha evvel yazışmış olsaydık zekat ve fitreleri toplayıp sana yollardık sende amcaya iletirdin kısmet değilmiş.

slm kızlaar bugün pek keyifli değilmiş sayfamız noldu böyle hadi neşelenin biraz :)
benim transferiim belli oldu yarın öğleden sonra 3 te olacakmış.2,5 ta orda olucaz.artık geri sayım başlıyor :)

evoooocummmmmmmmmmmmm
hayırlı geçer inşallah
ay bir geri sayım daha bu gün başlayacak desenize
12 gün sonra heycan hem belki 12 dayanamaz bile
süper ya
hadi inşallah halaya az kaldı kızlar
sırayla hepinizin halayını çekicez allahımmmmm duy sesimi
sen kimsenin kucağını boş bırakma

evet tatlım kısmet ama para yerine ihtiaçlarının giderilmesi daha iyi gibi geliyo parayı elinden alırlar diye korkuyorum dün eline bi kaç bişi tututşturdum hemen dilenci kadının biri gelip yanına oturdu. ev sahibinin kötü bi yeğeni varmış geçenlerde kira için tokatlamış falan o byüzden para vermek pek istemiyorum

para vermezsin parayla bişeyler satın alıp verilebilir 2. el düzgün çalışan bir bozdolabı öğrenci evelerine aldıklarımızdan eskiciler uygun fiyata veriyorlar
yazıyı okudum kader deninlen şey bu çektiği sıkıntıların muhakkak ahirette mükafatını görür inaşallah.

amin canım. dedi zaten mahallenin imamı duymuş gelmiş ziyeretine bana amca şükret dedi diyo büyük sınavdasın öbür tarafta mükafatını görürsün dedi diyo. söylerken gözleri gülüyo öyle güzel dua ettiki Allahım dedim bi evlat verseydin belki ahir ömründe rahat ederdi sen büyüksün hikmetinden sual olunmaz ama bizlere bi evlat ver

tamam canım zaten bi hafta 10 güne anca gidebilriz evine o zamana kadar kış geliyo evden giyecek bişiler ayarlıcam ama buzdolabı vs. ihtiyacı varsa ve para gerekirse tekrar size söylerim bi tanem. belki amcamın bize ettiği dualar kabul olur .

günaydın fıstıklar

günaydın bebeeeeem.

günaydın kızlar biz geldik zemuszemus zemuszemusmaşallah bütün herkes burda az önce hastaneden aradılarr randecum cuma günüydu ordaki salak kızlar yannış d.r bana randevu vermişler allahım ya aldıkları para vallahi haram hee filiz hanım çok kızmış o aradı çarşambaya altık ayşe kızlar yannış d.r randevu vermiş dedi ben düzelttim diyorr ayar oldum her şeyse çarşamba gidimde bir daha gitmiycem orayaa salakklar yaa bunlar elinden gelse beni erkende dogurtur valla :kedi:

kız ayşe walla salak ya bunlar deli mi neler
bırak seni erken doğurtmayı doğracağını unutur be bunlar delikafaduldendelikafadulden

kız ayşe walla salak ya bunlar deli mi neler
bırak seni erken doğurtmayı doğracağını unutur be bunlar delikafaduldendelikafadulden

delikafadulden sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni delikafadulden :sm_cool:
ay merve öldüm gülmekten heee deli kızzz delikafaduldendelikafaduldendogru diyorsun vallahi :)))) kendi kendime dogururum heralde offf bak bana dün nie kokruyorsun diyordun bak bu mallar yüzüne işteee((((((((

e sebep buysa az bile korkuyosun ehehehehehe

e sebep buysa az bile korkuyosun ehehehehehe

ver çoşkuyu anam sen verr banene ben dogurmuyorm yaaa:sm_cool: delikafadulden delikafadulden haribden habire bu dogum korkusu yüzüne aglıyorm heee(((( önceden bu kadar takmıyordum artık günümüz yaklaşıyor yaa ben ne yapcam offf d.r tutturdu normal dogum diee birde o hastaneden düşünsene merveee anam diyormmm
gerci bebeklerimiz saglıklı olsunlarda bu kadar acı çektik onuda yaşayalım tam olsun bagrı saglıkla gelsin zilliler totoya totya vurcam bir dogsun annenin yüregini hep azına getirdi zilliisenağlama

doğum dayanılamayacak birşey olsaydı kadınlar ikinci bebeği düşünmezdi derler büyükler korkma :) annem bebeğin yüzünü görünce tüm acılarını unutursun der hep.

özlemmmmmmmmmmm zübeyde karatasöz nasılsınız kızlarrrrr bu gün maşallah bende acayip bir enerji var neden ki acabaaa:))))))) vallahi anlamadım eve sıgmıyorm allahım hayıra çıkarsınnn :)

ne güzel işte kız niye şikayet ediyosun mutlusun demekki :) Allah daim etsin.

doğum dayanılamayacak birşey olsaydı kadınlar ikinci bebeği düşünmezdi derler büyükler korkma :) annem bebeğin yüzünü görünce tüm acılarını unutursun der hep.

demi dogru söylüyorsun tatlım bizim komşu doguma gidiyor ama kaadın nasıl korkuyor dedim kokrucak ne var bana diyor ayşe ilk bebegi dogur ikiciye giderken sende böyle olcak ben ilk bebegimde sancının nasıl oldugunu bilmedigim için bende öyle diyordum anam sancı gelinde gördün anyayı konyayı dedi, bende korktum yafffffffsenağlama

ne güzel işte kız niye şikayet ediyosun mutlusun demekki :) Allah daim etsin.

yok bitanem şikayet etmiyorm benim huyumdur böyle azacık mutlu olsam kesin başıma bir şey gelirde ay allahım korusun o yüzden diyor rabbim hayıra çıkar diee iyi düşüneyim ii olsun aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…