Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

karatosozcum haberi de okudum cok etkilendim iyiki sizin gb iyi insanlar var cok duygulandim.
evocum bebislerimizi al gel, geri sayim baslasin artik canim.
aysecim gunlerdir agla uzul kiz sasti tabii mutlu olunca simdi. canim yuzun hep gulsun korkma gulmekten cok mutlu ol canim.

evet canım herşey düşünceyle ilgili. derginin birinde bi yazı okumuştum kadın ikiz bebeklerini normal yolla doğurmuş ve nasıl doğurdumu bile anlamadım diyo. doktoruna sezeryanı kabul ediyorum ama demiş ne zaman geliceklerine bebeklerim karar vericek yani doğum sancısı çekmeye başlayınca gelicem ameliyata alıcaksınız demiş, neyse doğum vakti gelince birden suyu boşalmış hastaneye gitmişler sancı mancı yok doktoru doğum başlamış normal doğuracaksın demiş ve bebekleri hiç sıkıntı yaşamadan pırt diye çıkarıvermiş :) Allah kadınları doktorlar doğurtacak diye yaratmadıki biz kendi kendimize beşiz bile doğurabilecek güçte ve yetide canlılarız malesef unuttruyolar ki doktorlara o kadar para verelim dimi :)

özlemcim bunları hepsi bizim için birer sınav tatlım bende çok etkilendim Allah hiç birimize bugünlerimizi aratmasın inş. hiç kimseyi Rabbimden daha çok seviyo ve kolluyo değiliz ama yinede çok üzülüyoruz işte.

ay cnm benim çok saol cümlemizin yüzü gülsün inş dogru diyorsun vallahi o kadar çok şey yaşadımki hamdu senalar olsun rabbime genede isyan etmiyorm ama azacık gülsem gene başıma bir şey gelcek die kokruyorm(((((

kizlar ben bir girebiliyorum bir bakimda site dior bir yazidigim gelior digeri gelmiyor var gorunup yazmiyorsam siteyle ilgilidir:))

çigdocum merhaba canım sende iyisindir inş. :)

evet zübeydecim evo almıştır bebişlerini :) darısı bizim başımıza kuşum ya bizde tez zamanda kavuşalım bebişlerimize :)

fısıtklar size bir bakiim dedim evodan haber yok demek daha
umarım herşey yolunda gitmiştir
bebişler yuvaya kavuştu soğuk labratuvardan sıcak anne göbüşüne

şarkımız gelsin
tüp bebeğim tüp bebeğim göbüşüme kon tüp bebeğim tüp bebeğime görüşüme kon

ben hep böle söylüyordum hihoyyyt

benide güldürdün.seninki kondu sıra bizde inşalah.

:)))))))))) ilahi sen çok yaşa.

benide güldürdün.seninki kondu sıra bizde inşalah.

ay napiim kızlar

o kadar stres yapmışım kanserler atlatmışım yanlış ameiyatlar vs

sonra kavga etmişim neden tek embriyo diye e istesemde fazla koyamadım 9 taneden bi tane kaldı

e sonunda iğrenç bir transfer yaşadım derken

dedim bari çocuğum içimdeyken makara yapiim

şarkı besteledim bende evde koridorda yürürken sölüyordum
konsun içime diye

ben sizlere çok dua ediyorum
inanın abimim 13 yıldır çocuğu olmuyo
anneme dedim topikteki kızlarla dua ettim diye
abine ettin mi dedi
unutmuşum o derece aklımdasınız
kader ortaklarım
şarkım hepinize gelicek sırayla ve hepiniz anne olucaksınız

canım benim Allah razı olsun dualarımız karşılıklı :) Allahın izniyle inş. hepimiz atlatıcaz bu günleri.

Tatlım evonun her zamanki gibi 5. Gün embiriyosu 3. Deneme olduğu için 2 tane transfer edildi allahın izniyle inşallah bu sefer tutacak dualarımzı onunla ondan sonra senin ve karatasöz için dualrımızz ve sonraa ben ve panadol için :)aa bide zeynepelamız için olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…