canım benim Allah razı olsun dualarımız karşılıklı :) Allahın izniyle inş. hepimiz atlatıcaz bu günleri.
zaten işin en zor kısmı beklemek Allahım hepimize sabır versin inşallah.
Tatlım evonun her zamanki gibi 5. Gün embiriyosu 3. Deneme olduğu için 2 tane transfer edildi allahın izniyle inşallah bu sefer tutacak dualarımzı onunla ondan sonra senin ve karatasöz için dualrımızz ve sonraa ben ve panadol için :)aa bide zeynepelamız için olucak
ya evet tatlım bugun farkettimde 3. Reglimde tedavim başlayacak inşallah
Yani aralık ortası transferim olmuş olur siz doğururken inşallah bende hamile kalmış olurum :)
ah canım bugun çok sıkıcıydı hava rüzgar bir yandan kapalıydı sonbahar kendini resmen göstermeye başladı yazı arıyacagız sanırım pırıl pırıl sıcak havayı:)))bugün hava kapalı istanbulda.
çok sıkıcı ama yaaaaa.
aklımda evoevoda.
canım iyizin sen nasılsın bebişler nasıl kaç aylık oldun...Kızlarrrr selamlar herkese, herkes iyidir umarıma.s.
Ya evet tatlım bugun farkettimde 3. Reglimde tedavim başlayacak inşallah
kızlar az önce randevumu aldım histereskopi için ptesi olucam. yumurta toplama işlemi sırasında tuvalete sıkışık olmuyoduk dimi ne alaka diceksiniz :) genel anesteziyleya oda o yüzden sekretere ısrarlal sordum gerçi ama aç olman yeterli dedi. am akız yeni olduğu için pekte güvenemedim hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım sanırım transfre sırasında tuvalete sıkışık toplama esnasında aç gidiyoduk dimi.
kızlar az önce randevumu aldım histereskopi için ptesi olucam. yumurta toplama işlemi sırasında tuvalete sıkışık olmuyoduk dimi ne alaka diceksiniz :) genel anesteziyleya oda o yüzden sekretere ısrarlal sordum gerçi ama aç olman yeterli dedi. am akız yeni olduğu için pekte güvenemedim hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım sanırım transfre sırasında tuvalete sıkışık toplama esnasında aç gidiyoduk dimi.
bugün hava kapalı istanbulda.
çok sıkıcı ama yaaaaa.
aklımda evoevoda.
kızlaarr ben geldiim :) transferim güzel geçti çok şükür bu sefer çok sıkışık olmadığım için daha rahat ettim.2 tane kuzucuğumuzu alıp geldik.inşallah hep benimle kalırlar çok dua ettim transferden önce rabbim kabul etsin.1 ekim test günüm su gibi geçer inş :)
Evocum bebişlerini almıştır yatıyordur evinde :)
canım hayırlı olsun güzel geçmesine çok sevindim kuzucukların sıkı sıkı tutunsun sana canım senin 5. gün embiriyosumuydu belki sormuşumdur daha önce unutuyorum kusuruma bakma bizim hep 12. gün test tarihi veriyorlar sana 10 gün vermişler acaba balst diyemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?