Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim Allah razı olsun dualarımız karşılıklı :) Allahın izniyle inş. hepimiz atlatıcaz bu günleri.

zaten işin en zor kısmı beklemek Allahım hepimize sabır versin inşallah.

ah kızlar ahh bu işin her anı zor
olmamasıda
tüp yapmakta
beklemekte
anne olmakta
hele varya o rahminize bir konsun
esas endişe telaş o zaman başlıyor
geçen gün ben merdivenlerden yuvarlandığımda dedim bitti bu iş
hayatımda tümör ameliyatına girerken korkmadım o kadar

rabbim hepinize yaşatsın inşallahta anlayın bu işin her anı zor en zoruda bulup kaybetmek

e sen sen sanada sıra gelmiş olucak zübeydeciğimmmmm

kızlar az önce randevumu aldım histereskopi için ptesi olucam. yumurta toplama işlemi sırasında tuvalete sıkışık olmuyoduk dimi ne alaka diceksiniz :) genel anesteziyleya oda o yüzden sekretere ısrarlal sordum gerçi ama aç olman yeterli dedi. am akız yeni olduğu için pekte güvenemedim hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım sanırım transfre sırasında tuvalete sıkışık toplama esnasında aç gidiyoduk dimi.

bugün hava kapalı istanbulda.
çok sıkıcı ama yaaaaa.
aklımda evoevoda.
ah canım bugun çok sıkıcıydı hava rüzgar bir yandan kapalıydı sonbahar kendini resmen göstermeye başladı yazı arıyacagız sanırım pırıl pırıl sıcak havayı:)))
Kızlarrrr selamlar herkese, herkes iyidir umarıma.s.
canım iyizin sen nasılsın bebişler nasıl kaç aylık oldun...
Ya evet tatlım bugun farkettimde 3. Reglimde tedavim başlayacak inşallah

zübeydecigim dileklerin için çok teşekkür ederim karar verdin demekki sen tedaviye başlama tarihini inşallah hepimiz sırayla hamile haberlerini yazarız 2011 hamileleri oluruz:)))

canım bende yanlış hatırlamıyosam trasferde sıkışmış olarak toplama sırasındada aç gidiyoduk

tatlım kız dogru söylemiş ac gitmen yeterli tuvalete sıkışık olmuyorsun o sadece transfer de oluyor şimdiden geçmiş olsun cnm hadi bakalım gelsin bizim ufaklık:)))) allahın izniylee rabbim yüzünü güldürsün tatlım

günaydın kızlar bi sinirler uyandım gene bu gün sözde randevum vardı ben gecen gün cuma gününe aldım randevuyu onu yannış almış persenol diyip iptal ettiler ve cuma günkü randevuyu çarşambaya yani bu güne aldılar ve bu sabah tekrar ayayıp d.r yok bu sabahki randevunuzu cumaya aldık diyip tekrar degiştirdiler eşim konuştu bende o kadar sinirlendim ki hemen hastaneyi aradım dedim bu çoçuk oyuncagımı bir öyle bir böyle cuma günün kü randevuyu iptal edin kesinlikle gelmiyorm dedi mal kız tamam ayşe hanım iptal ettik dedi yüzüne kapadım teli ne ya bu yaf ben 5 gün önceden randevu almışım sorun olmasın die biz malız ya bizle oynuyorlarr resmen salaklar paramla beni rezil ediyorlar ben zaten ayrıntılı ultrasyona girdim onu begenmiyorlar kos koca kadıköy acıbademde yaptırdım sanki yannış yapcaklar vallahi her şeyi ii çıktı bebegimin ben onu yaradana emanet ediyorm bir dahada yaptırmıyorm kesinliklee ay allahım yaa yaminle sinirden parmaklarım titriyorr sabah d.r gidecem die o kadar hazırlandım bir heycan bir telaş kaç kez iptal edildi randevum yaa şuna bak sözde özel hastaneee devletler bile daha iyidir sanırım

kızlar nerdesiniz ((((( vallahi sinirden aglıyorm yaa sözde bu gün bebegimi görcektim salaklar yaa pazartesi ümit beye randevu alcam allahın izniylee zaten bizim d.r ümit bey hep eşimin yüzüne bu 2. hastane çıktı neyimi gerek 2. d.r yaa bizim d.r çok iii zaten off deli olcam uykum kaçtı sinirlerim bozuldu hadi şimdi uyuyabilirsen uyu (((((

günaydın kızlarr
ayşecim nedir senin bu şansın tatlım ya ben sana geçen seferde dedim bırak şu hastaneyi ümit beye git seni allak bullak ettiler dedim bitanem dimi bak yine aynı şey oldu olsun şimdi ümit beye gidersin görürsün pıstığını neden pazartesiyi bekliyorsun ki

kızlaarr ben geldiim :) transferim güzel geçti çok şükür bu sefer çok sıkışık olmadığım için daha rahat ettim.2 tane kuzucuğumuzu alıp geldik.inşallah hep benimle kalırlar çok dua ettim transferden önce rabbim kabul etsin.1 ekim test günüm su gibi geçer inş :)

2.DÖNEM :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................1 EKİM TEST GÜNÜ
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME. ..............ANKARA TÜP BEBEK.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ÇOK YAKINDA YENİDEN
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ÇOK YAKINDA YENİDEN
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.SOWAY................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.ALS 17..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.MAVİ MERCAN.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

bugün hava kapalı istanbulda.
çok sıkıcı ama yaaaaa.
aklımda evoevoda.

ayy canım benimm :1hug:
valla burda da hava çok bunaltıcıydı dün hatta eşimle baya bi gerildik hastaneye gidene kadar.ama orda sıkışmaya başlayınca herşeyi unutuyı insan çok farklı bi duygu yaa.inşallah meleklerim beni bırakmaz.

canım hayırlı olsun güzel geçmesine çok sevindim kuzucukların sıkı sıkı tutunsun sana canım senin 5. gün embiriyosumuydu belki sormuşumdur daha önce unutuyorum kusuruma bakma bizim hep 12. gün test tarihi veriyorlar sana 10 gün vermişler acaba balst diyemi.

evet cnm 5.gün embriyosuydu o yüzden 10.gün verdiler.geçen sefer de aynı olmuştu benim.zaten 12 verselerde 10.gün yaptırırdım herhalde :)
darısı sizin tedaviye inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…