fısıtklar size bir bakiim dedim evodan haber yok demek daha
umarım herşey yolunda gitmiştir
bebişler yuvaya kavuştu soğuk labratuvardan sıcak anne göbüşüne
şarkımız gelsin
tüp bebeğim tüp bebeğim göbüşüme kon tüp bebeğim tüp bebeğime görüşüme kon
ben hep böle söylüyordum hihoyyyt
:) yumoşları alıp geldik teyzesii.çok şükür hastanede herkes pozitifti dün.beni her gören artık bu son olsun dediler :) inşallah dedim bende :)
kızlar nerdesiniz((((( vallahi sinirden aglıyorm yaa sözde bu gün bebegimi görcektim salaklar yaa pazartesi ümit beye randevu alcam allahın izniylee zaten bizim d.r ümit bey hep eşimin yüzüne bu 2. hastane çıktı neyimi gerek 2. d.r yaa bizim d.r çok iii zaten off deli olcam uykum kaçtı sinirlerim bozuldu hadi şimdi uyuyabilirsen uyu (((((
canim Insallah bu sondu 9 ay sonra kucaginda saglikla kavusacaksin Insallah.
kızlaarr ben geldiim :) transferim güzel geçti çok şükür bu sefer çok sıkışık olmadığım için daha rahat ettim.2 tane kuzucuğumuzu alıp geldik.inşallah hep benimle kalırlar çok dua ettim transferden önce rabbim kabul etsin.1 ekim test günüm su gibi geçer inş :)
ayy gizemli sen çok yaşa güldürdün beni valla :))
hemen ezberliyorum :)
gunaydin kizlar. basim agriyor geceden beri( hergun bir yerim tutucak illaki:)) ya kalcam ya disim ya basim. tabiiki cok sukur diyorum ama basta dagittik hadi hayirlisi.
aysecim bence de sen o hastaneye gitme bana da tuhaf geldi deli ettiler seni.
sorma bitanem yaa bundan sonra d.r konuşmuştuk yani ayrıltılı ultrasyondan sonra gitmiycektim onun da afedersiniz bokunu çıkardılar bir öyle bir böyle diye diyee bende arayıp komple iptal ettim pazatesi ümit beyle randevum olcak yani akşam eşim gelsin onun telinden arıycam yada eşime şimdiden aldırırım ama orda böyle sorun çıkmıyor çok şükürr deli ettiler beni valla daha şimdi kalkmışım salak gibiyim sesim kısılmış sanırım birde girip olcam yaa off allahım korusun aminngünaydın kızlarr
ayşecim nedir senin bu şansın tatlım ya ben sana geçen seferde dedim bırak şu hastaneyi ümit beye git seni allak bullak ettiler dedim bitanem dimi bak yine aynı şey oldu olsun şimdi ümit beye gidersin görürsün pıstığını neden pazartesiyi bekliyorsun ki
evecum maşallah cnm hadi gözün aydın meleklerini alıp geldin şimdi geri sayım başladı allahım hayırlı evlatlar versin cnm inş sonu güzel olcakk kendini fazla yorma tatlım dinlen biraz :))))inş ikiz annesi olursun tatlımm:)kızlaarr ben geldiim :) transferim güzel geçti çok şükür bu sefer çok sıkışık olmadığım için daha rahat ettim.2 tane kuzucuğumuzu alıp geldik.inşallah hep benimle kalırlar çok dua ettim transferden önce rabbim kabul etsin.1 ekim test günüm su gibi geçer inş :)
tatlım benim yaa bu benim gittigim hastene degil dogum yapacagım hastane buna ayrı yetenden gidiyorm benim d.r ümit bey dogum yapcagım d.r adıda filiz hanım bende ayrıntılı ultrasyon istedi cuma gününe bende randevu aldım yannış d.r vermişler sonra degiştirdiler bu güne aldılar bu günde tekrar arayıp d.r yok cuma gününe aldık dediler bende dellendim komple iptal etttim cnm:.((((aysemm noldu canım doktorun yokmuymuş?üzme kendini tatlım.
tatlım ümit bey bu gün yok inş pazartesi gidecem ve bu ayrıntılı ultrasyon işini sorcam bakalım ne diycek gerek varmı yokmu varsa acı bademde bir daha yaptırırımayşem sende kendini üzmeye yer arıyorsun buda sorun mu gidersin ümit beye bugün görürsün kızımızı sen kafana koyduktan sonra istediğini yaparsın arkadaşım sabahın 8 de ayaktasın ne işin var ya sabah sabah.
dogru diyorsun özlemcim ama düşünsene beni paramla rezil ediyorlar yaaa bir ayrıltılı ultrasyon 350 ytl düşün artık ben zaten yaptırdım ne gerek var onu begenmedilercanim ya uzulme cok sukur bebeginin tekmelerini hissediyorsun birkac gunde daha sabredilebilir. haklisin da ama aglayarak kizini uzuyorsun.
gunaydin kizlar. basim agriyor geceden beri( hergun bir yerim tutucak illaki:)) ya kalcam ya disim ya basim. tabiiki cok sukur diyorum ama basta dagittik hadi hayirlisi.
canım inşallah tutunacaklar sana pozitif haberini yazacaksın bizlerede morel olacak dualarımız seninlekızlaarr ben geldiim :) transferim güzel geçti çok şükür bu sefer çok sıkışık olmadığım için daha rahat ettim.2 tane kuzucuğumuzu alıp geldik.inşallah hep benimle kalırlar çok dua ettim transferden önce rabbim kabul etsin.1 ekim test günüm su gibi geçer inş :)
ah ayşem ya sen ne kadar takıyosun herşeyi hamileligin tadını çıkarmıyosun hiç rahat relax olmaya çalışsana..günaydın kızlar bi sinirler uyandım gene bu gün sözde randevum vardı ben gecen gün cuma gününe aldım randevuyu onu yannış almış persenol diyip iptal ettiler ve cuma günkü randevuyu çarşambaya yani bu güne aldılar ve bu sabah tekrar ayayıp d.r yok bu sabahki randevunuzu cumaya aldık diyip tekrar degiştirdiler eşim konuştu bende o kadar sinirlendim ki hemen hastaneyi aradım dedim bu çoçuk oyuncagımı bir öyle bir böyle cuma günün kü randevuyu iptal edin kesinlikle gelmiyorm dedi mal kız tamam ayşe hanım iptal ettik dedi yüzüne kapadım teli ne ya bu yaf ben 5 gün önceden randevu almışım sorun olmasın die biz malız ya bizle oynuyorlarr resmen salaklar paramla beni rezil ediyorlar ben zaten ayrıntılı ultrasyona girdim onu begenmiyorlar kos koca kadıköy acıbademde yaptırdım sanki yannış yapcaklar vallahi her şeyi ii çıktı bebegimin ben onu yaradana emanet ediyorm bir dahada yaptırmıyorm kesinliklee ay allahım yaa yaminle sinirden parmaklarım titriyorr sabah d.r gidecem die o kadar hazırlandım bir heycan bir telaş kaç kez iptal edildi randevum yaa şuna bak sözde özel hastaneee devletler bile daha iyidir sanırım
kızlar nerdesiniz((((( vallahi sinirden aglıyorm yaa sözde bu gün bebegimi görcektim salaklar yaa pazartesi ümit beye randevu alcam allahın izniylee zaten bizim d.r ümit bey hep eşimin yüzüne bu 2. hastane çıktı neyimi gerek 2. d.r yaa bizim d.r çok iii zaten off deli olcam uykum kaçtı sinirlerim bozuldu hadi şimdi uyuyabilirsen uyu (((((
kızlar az önce randevumu aldım histereskopi için ptesi olucam. yumurta toplama işlemi sırasında tuvalete sıkışık olmuyoduk dimi ne alaka diceksiniz :) genel anesteziyleya oda o yüzden sekretere ısrarlal sordum gerçi ama aç olman yeterli dedi. am akız yeni olduğu için pekte güvenemedim hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım sanırım transfre sırasında tuvalete sıkışık toplama esnasında aç gidiyoduk dimi.
ah canım bugun çok sıkıcıydı hava rüzgar bir yandan kapalıydı sonbahar kendini resmen göstermeye başladı yazı arıyacagız sanırım pırıl pırıl sıcak havayı:)))
canım iyizin sen nasılsın bebişler nasıl kaç aylık oldun...
zübeydecigim dileklerin için çok teşekkür ederim karar verdin demekki sen tedaviye başlama tarihini inşallah hepimiz sırayla hamile haberlerini yazarız 2011 hamileleri oluruz:)))
Canımmm benimmm valla bebişleri en son 1 hafta önce gördüm iyi olsunlar diye hep dulara ediyorum, günlerde böyle geçiyo işte, bugünlerde hareketlerini pek hissedemiyorum ona taktımCADIARZU
cigdom balım nasılsın cnm merak etme onlar alahın izniyle çok iyiyler bende senin gibiydim 18. haftada hissedemiyorm die her hafta d.r gittim anam zilli oynuyordu d.r dedi 500 grm olmadan net hissedemezsin dedi maşallah zühanallah şimdi çok net hissediyorm balım tam 5.ayına gir bak görcen güzel anne:))) seni gece hiç uyutmıycaklar birde iki tane sende habire oyuun oynıycaklarrr:))))))))) bazen ben diyorm bu kız dışarı çıkacak sanırımmm :))))))) aman kendi kendime nazar edecem kızmı yaff maşallahhhhhhhhhhhhhhh kısacası sakın merak etme kilolorı 400 geçince daha ii hissedersin hele 500 oluncaaa artıkk gelsin tekmelerrr:))))
aysem,cigdom,panadolcüm,karatasoz çok saolun sizlerin duasıyla inş.bu sefer son olur bu sefer :)
İnşallah tatlım ya, ama kaygılanmadan duramıyor insan bi arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldık onun tek gebelik, o hissediyorum diyor ondan panikledim bende biraz ama ufak ufacık ittirmeler ara ara hissediyorum sank
Annemde ee onlar 2 tane yerleri dar ondandır diyo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?