Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ayşem sende kendini üzmeye yer arıyorsun buda sorun mu gidersin ümit beye bugün görürsün kızımızı sen kafana koyduktan sonra istediğini yaparsın arkadaşım sabahın 8 de ayaktasın ne işin var ya sabah sabah.

ayy gizemli sen çok yaşa güldürdün beni valla :))
hemen ezberliyorum :)

canim ya uzulme cok sukur bebeginin tekmelerini hissediyorsun birkac gunde daha sabredilebilir. haklisin da ama aglayarak kizini uzuyorsun.

gunaydin kizlar. basim agriyor geceden beri( hergun bir yerim tutucak illaki:)) ya kalcam ya disim ya basim. tabiiki cok sukur diyorum ama basta dagittik hadi hayirlisi.
aysecim bence de sen o hastaneye gitme bana da tuhaf geldi deli ettiler seni.

ayy gizemli sen çok yaşa güldürdün beni valla :))
hemen ezberliyorum :)

ezberle ezberle bol bol söle
bide eğer inaçlıysan el mübdi çek bol bol abdest alıp

can veren demek allahın isimlerinden

çek ki bol bol bebeklerine can gelsin

ay hadi bakalım geri sayım başladı

heyyy ananası unutma bol bol ye

gunaydin kizlar. basim agriyor geceden beri( hergun bir yerim tutucak illaki:)) ya kalcam ya disim ya basim. tabiiki cok sukur diyorum ama basta dagittik hadi hayirlisi.

geçmiş olsun canım dkkat et kendine hamilelikte baş ağrısı olur derler sık ağrımasında önemli olan o.

sorma bitanem yaa bundan sonra d.r konuşmuştuk yani ayrıltılı ultrasyondan sonra gitmiycektim onun da afedersiniz bokunu çıkardılar bir öyle bir böyle diye diyee bende arayıp komple iptal ettim pazatesi ümit beyle randevum olcak yani akşam eşim gelsin onun telinden arıycam yada eşime şimdiden aldırırım ama orda böyle sorun çıkmıyor çok şükürr deli ettiler beni valla daha şimdi kalkmışım salak gibiyim sesim kısılmış sanırım birde girip olcam yaa off allahım korusun aminn
evecum maşallah cnm hadi gözün aydın meleklerini alıp geldin şimdi geri sayım başladı allahım hayırlı evlatlar versin cnm inş sonu güzel olcakk kendini fazla yorma tatlım dinlen biraz :))))inş ikiz annesi olursun tatlımm:)
aysemm noldu canım doktorun yokmuymuş?üzme kendini tatlım.
tatlım benim yaa bu benim gittigim hastene degil dogum yapacagım hastane buna ayrı yetenden gidiyorm benim d.r ümit bey dogum yapcagım d.r adıda filiz hanım bende ayrıntılı ultrasyon istedi cuma gününe bende randevu aldım yannış d.r vermişler sonra degiştirdiler bu güne aldılar bu günde tekrar arayıp d.r yok cuma gününe aldık dediler bende dellendim komple iptal etttim cnm:.((((
tatlım ümit bey bu gün yok inş pazartesi gidecem ve bu ayrıntılı ultrasyon işini sorcam bakalım ne diycek gerek varmı yokmu varsa acı bademde bir daha yaptırırım
canim ya uzulme cok sukur bebeginin tekmelerini hissediyorsun birkac gunde daha sabredilebilir. haklisin da ama aglayarak kizini uzuyorsun.
dogru diyorsun özlemcim ama düşünsene beni paramla rezil ediyorlar yaaa bir ayrıltılı ultrasyon 350 ytl düşün artık ben zaten yaptırdım ne gerek var onu begenmediler ((((((

özlemcim inan bana normal vucut yeni haline alışmaya calışıyor bendede aynı şeyler oldu senin gibi d.r aradım ayşe 3. ayı gecirirlsen bu kadar olmıycak inş dedi ben ne cektim başımın agrısı sanki saatini biliyordu aynı saatte agrıyordu her gün dişim dersen gene öyle kalcamada bebek 2 aylıkken yel inmişti ayagımı sürüye sürüye gidiyordum ama bak hepsi geçtii 3.ayın geçtikten sonra artık sırtın agrımaya başlıycak kaburgalarının arası ve o zaman diyceksinki keşke ayagım agrısa başım agrısa o dahada kötü biz her gece sabah ediyor malesef d.r ilaçta vermiyor sadece eşin masaj yapcak ayşe doguma kadar böyle son aylarında dahada çok olcak dedi şimdi iki kaburgamda agrıyor hep dik oturmak zorundayım hafif egilsem burnumda geliyor sabaha kadar ölüyorm agrıdda bu da hamileligin tuzu biberisanırım olsun fıstıklarımız ii olsun da demi tatlım:))))))))))

canım inşallah tutunacaklar sana pozitif haberini yazacaksın bizlerede morel olacak dualarımız seninle
ah ayşem ya sen ne kadar takıyosun herşeyi hamileligin tadını çıkarmıyosun hiç rahat relax olmaya çalışsana..

tatlım çok geçmiş olsun benim ilk dağal hamile kaldıgımda başımı kaldıramazdım sürekli baş agrısı dr. normal demişti dinlen bol bol..

Kızlarrr selamlar ben geldimmopuyorumnanaktan

Evocummm hadi bakalım hayırlısı çok sevindim, allahın izni ile allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah kuşum..

Ayşeem nağıcaz senin bu şanssızlığını, tatlım bırak o hastaneyi kızların dediği gibi,tek hastane tek dr iyidir eğer güveniyorsan hem kafan karışmaz hem için rahat eder hemde sen rahat edersin..Bebişimizi de kendini de üzme artık canımmmm:ecrin_bebek:

Tatlım hadi hayırlısı her şey yolunda gitsin inşallah..Yumoşlar anastezi ile toplandığından aç gidicen ama sıkışık olmana gerek yok, transfer eğer özellikle istemediysen anastezisiz ve sıkışık olman lazım şeker..ayyy ben bile heyecanladım:dance:

karatasoz canım toplamada sıkışık olmana gerek yok tatlım anesteziyle oluyo zaten.
transferde gerekiyo sıkışık olmak o da doktorun embriyonun yerini rahat bulabilmesi için.
sen de hayırlısı ile başla inş.tatlım :)

Canımmm benimmm valla bebişleri en son 1 hafta önce gördüm iyi olsunlar diye hep dulara ediyorum, günlerde böyle geçiyo işte, bugünlerde hareketlerini pek hissedemiyorum ona taktımCADIARZU

Canımmm benimmm valla bebişleri en son 1 hafta önce gördüm iyi olsunlar diye hep dulara ediyorum, günlerde böyle geçiyo işte, bugünlerde hareketlerini pek hissedemiyorum ona taktımCADIARZU

cigdom balım nasılsın cnm merak etme onlar alahın izniyle çok iyiyler bende senin gibiydim 18. haftada hissedemiyorm die her hafta d.r gittim anam zilli oynuyordu d.r dedi 500 grm olmadan net hissedemezsin dedi maşallah zühanallah şimdi çok net hissediyorm balım tam 5.ayına gir bak görcen güzel anne:))) seni gece hiç uyutmıycaklar birde iki tane sende habire oyuun oynıycaklarrr:))))))))) bazen ben diyorm bu kız dışarı çıkacak sanırımmm :))))))) aman kendi kendime nazar edecem kızmı yaff maşallahhhhhhhhhhhhhhh kısacası sakın merak etme kilolorı 400 geçince daha ii hissedersin hele 500 oluncaaa artıkk gelsin tekmelerrr:))))

İnşallah tatlım ya, ama kaygılanmadan duramıyor insan bi arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldık onun tek gebelik, o hissediyorum diyor ondan panikledim bende biraz ama ufak ufacık ittirmeler ara ara hissediyorum sank

Annemde ee onlar 2 tane yerleri dar ondandır diyo:roflol:

aysem,cigdom,panadolcüm,karatasoz çok saolun sizlerin duasıyla inş.bu sefer son olur bu sefer :)

evecum tatlım nasılsın cnm agrın sızın yoktur inş balım
vallahi ben grp oluyorm sanırım bogazlarım agrıyor zor duruyorm şimdi ümit beyi aradım diyor kulak buruna git sakın ihmal etme diyor sanırım yarın gidicem bir sorun çıkmazsa zor nefes alıyorm yaaa(((((

bitanem herkes aynı degil inan bana ben zor hissediyordum + 18 haftada çok sık gittim d.r oynamıyor diee gittim baktım d.r dedi bak ne kadar hareketli kilosu o zman 382 grmdı ve ben hissedemiyordum düşünn şimdi yani 15 gün önce 545 grmdı o günden bu tarafa maşallahh artık net hissediyorsun zaten 5.aydan sonra bebekler daha hızlı büyüdükleri için net hissediliyorr inan bana eger için rahat etmiyorsada yakın bir kılınige git gör meleklerinii:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…