evecum tatlım nasılsın cnm agrın sızın yoktur inş balım
vallahi ben grp oluyorm sanırım bogazlarım agrıyor zor duruyorm şimdi ümit beyi aradım diyor kulak buruna git sakın ihmal etme diyor sanırım yarın gidicem bir sorun çıkmazsa zor nefes alıyorm yaaa(((((
zübeydeeem sesin çıkmadı bugün yoğunsun galiba canımıniçi :)
kızlar çok yoğundum giremedim maaşallah kaynatmışsınız.
karatasöz canım hayırlısı olsun inşallah histeroskopiden bişey çıkmıyacak sakın korkma çok basit bi işlem.
herkeze iyi akşamlar diliyorum.
günaydın kızlar ben acayip girip oldum sabaha kadar uyumadık zor nefes alıp veriyorm dün randevu aldım kulak burun bogaza ümit bey hemen d.r gitmem gerektigini söyledi pazateside ümit beye gidecektim nasılsa aynı hastaneye gidiyorm die pazaretesiki randevuyu bu güne aldım kızmıda görcem inşş bakalım durumumuz nee ne zamandır kendi d.r gitmedik inş güzzel haberlerle geliriz çok öptü hepinizii aman diyim kendinize dikkat edin sakın hasta olmasyın ben nasıl başardım hasta olmayı hala anlamadım bütün aksılıklerde beni buluyor çok şükür hadi ben kaçtım yaradana emanetsinizz
saol canım inş. insan yinede geriliyo işte. sen nasılsın?
bu arada kızlar hepinize çok teşekkürler iyi dilekleriniz için hepinizi öpüyorum a.s.
evocum canım inş. hayırlısıyla ikisi birden sımsıkı tutunurlar sana bi tanem :) darısı bizlere olsun inş.
evocum nasilsin
cizelgemi degistirdim cunku son tarihimi gizemliye yanlis vermisim megerse doktorda iki gun farkli cikiyordu ve ben surekli burdki takvimi kfama kaziyip doktora emin misiniz diyordum:))) gizemlicim senin sayfandaki tarifine gore yaptim basardim kolaymis meger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?