Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

iim aysem saol cnm.öğlen uyumuşum 1-2 saat mayıştırdı beni.evde merdivenli aşağıya inemiyorum bişey olursa diye.ama yarın inerim artık bugün böyle tembellikle geçti.
aman dikkat et kendine salgın var iminle konuşsam hasta cnm yaa.bol bol vitamin al meyve yiyin cimcimeyle :)

kızlar çok yoğundum giremedim maaşallah kaynatmışsınız.
karatasöz canım hayırlısı olsun inşallah histeroskopiden bişey çıkmıyacak sakın korkma çok basit bi işlem.
herkeze iyi akşamlar diliyorum.

saol canım inş. insan yinede geriliyo işte. sen nasılsın?

bu arada kızlar hepinize çok teşekkürler iyi dilekleriniz için hepinizi öpüyorum a.s.

evocum canım inş. hayırlısıyla ikisi birden sımsıkı tutunurlar sana bi tanem :) darısı bizlere olsun inş.

günaydın kızlar ben acayip girip oldum sabaha kadar uyumadık zor nefes alıp veriyorm dün randevu aldım kulak burun bogaza ümit bey hemen d.r gitmem gerektigini söyledi pazateside ümit beye gidecektim nasılsa aynı hastaneye gidiyorm die pazaretesiki randevuyu bu güne aldım kızmıda görcem inşş bakalım durumumuz nee ne zamandır kendi d.r gitmedik inş güzzel haberlerle geliriz çok öptü hepinizii aman diyim kendinize dikkat edin sakın hasta olmasyın ben nasıl başardım hasta olmayı hala anlamadım bütün aksılıklerde beni buluyor çok şükür hadi ben kaçtım yaradana emanetsinizz

canımm geçmiş olsun hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :)

amiiin canım inşallah :)

Hepinize günaydın kızlar sakin bir gün diliyorum grip oluyorum sanırım akşamdan beri feci başım agrıyor kırgınlık falan önlem için ilaç ve limon tükettim havalar hastalık havası dikkatli olun birde garip bir ismi var grip salgını dolaşıyomuş uzun sürede geçmiyomuş allah korusun..

aa panadolcum sen de mi hasta oldun?çok geçmiş olsun valla acayip bir salgın var kimi arasam hasta.yüksek ateşte doktora görünmekte fayda var aslında.her sene bir çeşit grip virüsü çıkıyo mutlaka.

Günaydın fıstıklar sormayın havalardan sanırım 3-4 gündür benimde başım çok ağrıyı ve bi yorgunluk var vücüdümda sevmiyorum böyle kasvetli havaları ya açsın ya yağsın :)

kizlar hepinize gecmis olsun. iyi bakin kendinize her seye ragmen neyseki sicaklari atlattiniz galiba bu yaz turkiye feciymis kimle konussam oyle dedi.

cizelgemi degistirdim cunku son tarihimi gizemliye yanlis vermisim megerse doktorda iki gun farkli cikiyordu ve ben surekli burdki takvimi kfama kaziyip doktora emin misiniz diyordum:))) gizemlicim senin sayfandaki tarifine gore yaptim basardim kolaymis meger.

evocum simdi zor gecer tabii cok feci bir duygu o bekleme psikolojisi. zaman su gb aksin ve mujdeni paylasalim Insallah. iyiyim canim cok sukur. cinsiyete daha cok var burda 16 haftadan once soylemezler saglikli olsun da varsin ben merak edeyim alistik beklemeye nasil olsa:) anne olmak icin ucbucuk yildir bekliyorum:))

oleyyyyy

bak ne güzelde olmuş ama kısa formu seçmişsin olsun zaman yine aynı zaman

demek açıklayıcı yazabilmişim kutliim kendimide

heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…