evocum simdi zor gecer tabii cok feci bir duygu o bekleme psikolojisi. zaman su gb aksin ve mujdeni paylasalim Insallah. iyiyim canim cok sukur. cinsiyete daha cok var burda 16 haftadan once soylemezler saglikli olsun da varsin ben merak edeyim alistik beklemeye nasil olsa:) anne olmak icin ucbucuk yildir bekliyorum:))
oh Masallah aysecim guzel haberlerin geldi gonul rahatlihiyla gidip uyuyabilirim:)) cok sevindim canim, Masallah.
oh oh anne kız buluşması güzel geçmiş maşallah size canım :)
Maşallah ayşecim çok sevindimmm rahatlamışsındır sen şimdi canım benim yaa
evocummm nasılsın nası gidiyo bekleyişş
özlemcimm hadi sen uyu bakalım bebiş uykusuz kalmasın :)
Kızlarrr selamm,
Oooo herkeslerde burda ne güzel, ben de sıkılıyorum evde, kayınvalide yarın gidiyo, annem geliyo çok mutluyum, tombiği özledim doğrusu, bana bakmaya geliyo ama mayıs ayında göğsünden kitle alınmıştı yine bi kitle daha çıkmış, o gelsinde birbirimize bakarız artık napalım..
Bu arada griplere şifalar diliyorumm, amann dikkat edin canlarımm.
Ayşecim senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim, benim randevum daha 4 ekimde daha çok var
Maşallah ayşecim çok sevindimmm rahatlamışsındır sen şimdi canım benim yaa
evocummm nasılsın nası gidiyo bekleyişş
özlemcimm hadi sen uyu bakalım bebiş uykusuz kalmasın :)
cigdom cnm annene rabbim acil şifalar versin cnm çok geçmiş olsun
bu arada tşk ederim cnm allaha çok şükür kızm iyi derin bir nefes aldım hamdolsun allaha
sen nasılsın fıstıgım :)?
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm
çok şükür biz çok iyiyizz fıstıgım fındık kurdum maşallahh çok ii teyzeleri
dedik kulak burun bogaza gitmişken kızmıda görimm:))))))))
bir poşet ilaç verdi d.r hepside hamilleler içinmiş girip başlangıcı erken geldigin için dedi erken önünü keseriz çabuk iyleşirsin
dedi d.r inş ya rabbim şifa versin ümit beye dedim hocam size göstermeden ben ilaçları kullanmam dedim :)ümit bey kulak burundaki d.r aramış sana çok pimpirikli bir hasta yolluyorm ona ii bak demişş saolsun çok ii bir d.r bana diyorki düşünün kızlar o d.r aynen böyle diyor abisi bak bunlar hamileler için ve bebegine asla zarar vermez korkma buda kartım eger bir şey olursa hemen beni ara diyorr ay allahım yaa işte ben acı bademin bu huyuna bayılıyorrm çok iiler saolsunlarr şimdi derin bir nefes aldım valla çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?