Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kizlar virus sinyali var bende de giremeyebilirim bugun
cigdocum annene cok gecmis olsun umarim onemsizdir canim.
hepînize gunaydin
zubeydecim amin okuyamadim da ama okuyayacagim duani virus kaynio burasi cikmam lazim hemen.

Rabbim kabul etsin Amiiin...

Canlarımm selam,

Hayırlı cumalar herkese,

Ayşecim özlemcim geçmiş olsun dilekleriniz için sağun, geçen seferki pataloji sonuçları temiz çıkmıştı inşallah bu seferde öyle olur..

Evocum nası geçiyo günler?

cigdom yavaş geçiyo valla..internet,tv saolsun onlarla oyalanıyorum.annemin evi bahçeli sıkılınca bahçeye çıkıyoruz oturmaya.belirtilerim henüz yok bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.iğnem var bugün annemin hemşire komşusu var o gelecek.bende durumlar böyle.sen nasılsın canım?minişler nasıllar ?

Ooo tatlım bahçeli bir ev harika , havalar ne sıcak ne soğuk, mis gibi keyif yapılır valla orda, benim annemin evi de bahçeli ama balıkesirde:bbo:

Bu arada belirti olayını kafana takmıyosun dimi, mesela bende hiç belirti olmadı, o zamanlar özlemin başının etini yedim hatta ama bak allahım nazarlardan saklasın meleklerimi

Benim oğluşlar iyiler allahın izni ile, ufak ufak hareketlerini hissediyor gibiyim..

KAyınvalidemler gidiyo bugün:lepi:mutluyum o yüzdenkaydirigubbakcemile3pazar günğde annişim geliyo bakalım, böyle işte tatlım..

ohh maşallah size ne güzel hareketler de başlamış :) senin de gözün aydın canımm valla insanın annesi gibi olmuyo işte özlüyo hep bide uzak olunca daha da bi anlıyosun kıymetini :)
yaa aslında herkeste değişiyo belirtiler ama sanki 3.ve 4.gün adet sancısı çekenlerin tutuyo diye okudum hep.ondan ben de ara sıra belirti arıyorum napıyım

zubeydecim virus vardi diye kalamamis okuyamamistim duani simdi okudum, cok guzel harika bir dua olmus, gonulden amin diyorum hepimiz icin.

selam çiğdem bizim topiki kapattılar dağıldık sen burdamı takılıyordun
görmedim daha önce bebkler erekekmişşşş hayırşlı olsun sıkıntı yoktur inşllh
ismini görünce nasılsın diye merak ettm canmm a.e.o

Aaaa canım selam,

Sevindiğim seni gördüğüme, burası benim en eski ve kalıcı tek topiğim, sende buraya takılabilirsin, kanama atlattım ama allahın izni ile bebişlerimz yani oğluşlar iyiler, sen nasılsın, bi aksilik yoktur inşallah, sizin bebeişin cinsiyeti belli oldu mu?

Sende allaha emanet ol cnm..

herkese iyi pazarlaaar :))
kızlaar bugün 5.günümüz yolu yarıladık çok şükür :)
annemle carfura gittik bugün kurtlu ben dayanamadım yine kaydirigubbakcemile3
evde oturmaktan tembellik çökmüş halsiz düştüm valla.biraz açıldım iyi geldi ama :)
dün akşamda bir ağlama krizi geldiki sormayın susturamadım kendimi resmen :çok üzgünüm:
halbuki akşama kadar öyle iyiydimki nerden çıktı bu kriz bende anlamadım.annem biyandan telefonda eşim biyandan uğraştılar susturalım diye onları da üzdüm ama gerçekten tutamadım kendimi.bu ilaçlardan olsa gerek diyorum hayırlısıyla cuma bi gelse de sonucum belli olsa :Saruboceq:

cbn o kadar stres o kadar sıkıntı tedavi bilmemne
insanın dengesizleşmesi duygusallaşması çok normal
birde ilaçlar eklenince normal bu sen sakın sıkma canını

evecum cnm maşallah ne güzel gezmeye başlamışsın aglamaların psikolejik inan bana ben ne çok aglamıştım rabbim bu göz yaşlarını sevince cevirsin cnm benim sakın kendini ve bebişlerini üzme güzel anne allahın izniyle sonu güzel olcak ben buna inanıyorm cnm çok öptüm senii dualarım seninle tatlım

kızlar slm cumartesiden bu tarafa nete giremedim acayip hastayım bir yandan nefes darlıgı bir yandan acayip bir öksürük ölüyorm çok şükür ses hiç çıkmıyorm sesim kısıldı bu gece sabah ettik d.r verdigi ilaçlarda bir işe yaramadı evde çok aç kalıyorm şimdi ablam beni almaya geliyor bir süre orda kalcam n ne zaman iyleşirsem o zaman gelcem pendige gidiyorm beni sakın merak etmeyin hepinizi çok öpüyorm büyük bir ihtimalle netede giremem zaten ayakta zor duruyorm belki hafta sonu gelirim kızımda zaten hiç hareket etmiyor onuda çok kafaya takıyorm cumartesiden bu tarafa tık yok kımıldamıyor arada bir azacık hissediyorm normalde böyle degildi inş giribim ona geçmeden iyleşirim kız dualarınızı eksik etmeyin bizden sizi yarada emanet ediyorm

aysemm geçmiş olsun canımm dikkat et beslenmene sen hasta olunca bebişinde etkilenmiştir.iyi etmişsin ablana gitmekle dinlen bol bol dualarımız seninle..
ben de çok şükür bugün daha iyiyim canımm saol sende :) öpüyorum güzel kızınla seni kocaman :)

cbn o kadar stres o kadar sıkıntı tedavi bilmemne
insanın dengesizleşmesi duygusallaşması çok normal
birde ilaçlar eklenince normal bu sen sakın sıkma canını

evet gizemlicim aslında yapı olarak karamsar biri de değilim ama gerçekten de ilaçlardan olsa gerek.bugünler de geçicek inşallah hayırlısıyla :)

aysecim cok gecmis olsun, ablanin yaninda hemen iyilesirsin el bebek bakar sana ablacagin:)
evocum dualarimiz seninle, Allah yuzunu guldursun Insallah canim. cogu gitti azi kaldi.
kizlar hepinizi opuyorum.
zeynepcim ne zamandir yazmiyorsun aklim sende tatlim.

canım ayşem çok geçmiş olsun dikkat et çok feci grip salgını var c vitamini al bol bol ilaçta kulllanamazsınbeslenmene dikkat et canım öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…