günaydın kızlarr
slm kızlar
ayşecim geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et
evocum nasılsın :)
kızlar slm cumartesiden bu tarafa nete giremedim acayip hastayım bir yandan nefes darlıgı bir yandan acayip bir öksürük ölüyorm çok şükür ses hiç çıkmıyorm sesim kısıldı bu gece sabah ettik d.r verdigi ilaçlarda bir işe yaramadı evde çok aç kalıyorm şimdi ablam beni almaya geliyor bir süre orda kalcam n ne zaman iyleşirsem o zaman gelcem pendige gidiyorm beni sakın merak etmeyin hepinizi çok öpüyorm büyük bir ihtimalle netede giremem zaten ayakta zor duruyorm belki hafta sonu gelirim kızımda zaten hiç hareket etmiyor onuda çok kafaya takıyorm cumartesiden bu tarafa tık yok kımıldamıyor arada bir azacık hissediyorm normalde böyle degildi inş giribim ona geçmeden iyleşirim kız dualarınızı eksik etmeyin bizden sizi yarada emanet ediyorm
günaydın canım
nasılsınız bayanlar inşallah herkezin keyfi yerinde dir güzel haftalar olsun herkeze.
karatasoz ü bilmem ama benim hafta sonum çok yoğun ve yorucuydu
eskişehirden misafirlerimiz geldi cuma akşamı annnemdeydim cumartesi onlar bendeydi yemekte pazar sabahı kahvaltıda abimdeydik derken birde gezemeye çıktık tabi bide temizlikten kalma yorgunluğun üzerine olunca dökülüyorum nekadar hamız hareket etmeye etmeye hamlaşmışız biraz haraket iyi geldi aslında ama yorgunum.
kızlar sonunda tsh ım normale indi tedaviden bu yana ilk defa 0.95 çıktı doktorumdan allah razı olsun olamaz böyle bi doktor ya manyak ötesi bilgili ve başarılı bi doktor bundan sonra ondan başka bi doktora kimse beni götüremez :)
evet tatlım ilaç kullanıyordum ama yaklaşık 6 aydır başka salak bi doktor düşüremedi ki o zaman 6 idi ben bu dr ebru hanıma grip için gitmiştim ozaman söyledim ki ilaç kullanmama rağmen tsh ölçtürdüğümde 16 olmuştu düşüceğine yükselmiş 20 gündür dozajı yükseltti ve 0.95 e düştü :)
slm kızlar nasılsınız iyi dilekleriniz için hepnize tşk ederim yaa ben bu gece berbattım nefesim falan gitti ablam eşimi aramış eşimde hastaneyi aramış kesin gelmesi gerek girib bayag ilerlemiş bebege geçmeden tekrar bakalım demişlerr off gittigim hiç bir yere sıgmıyorm allahıma çok şükür ne bu benim çektigim yaaa kızlar yeminle cumadan bu tarafa hiç uyumadım uyur gezer gibiyim kızım çok hareket etmiyor kötü düşünmek istemiyorm belkide uyuyordur die düşünüyorm inş bebegime geçmez giribim ses hiç yok bogazlar kısıldı iyice bu arada benim tel bozuk ablamdan bir tel aldım dün biriniz msj çekmişsiniz kızlar hanginiz bilmiyorm ama çok tşk ederim kusura bakmayın kontür almadım bu gün alcam o yüzden hanginizin oldugunu anlayamadım kayıtlar benim bozuk telde kalmış bu telde sadece numara çıkıyor o yüzden anlayamadım
kızlar sonunda tsh ım normale indi tedaviden bu yana ilk defa 0.95 çıktı doktorumdan allah razı olsun olamaz böyle bi doktor ya manyak ötesi bilgili ve başarılı bi doktor bundan sonra ondan başka bi doktora kimse beni götüremez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?