Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kızlar
ayşecim geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et
evocum nasılsın :)

canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ve iyleşene kadar sakın dönme ablan güzel güzel bakar ikinize.

karatasoz ü bilmem ama benim hafta sonum çok yoğun ve yorucuydu
eskişehirden misafirlerimiz geldi cuma akşamı annnemdeydim cumartesi onlar bendeydi yemekte pazar sabahı kahvaltıda abimdeydik derken birde gezemeye çıktık tabi bide temizlikten kalma yorgunluğun üzerine olunca dökülüyorum nekadar hamız hareket etmeye etmeye hamlaşmışız biraz haraket iyi geldi aslında ama yorgunum.

aaa ne güzel bizim hemşolar gelmiş demek oralara :) valla tadını çıkarsaydn gezmelerin canımm.ben de gezme delisi olaraktan bayılırım valla.insan aslında en iyi işte dinleniyo sanırım.çalışırken bende hafta sonu temizlik,misafir derken baya yorgun başlıyodum haftaya :)

kızlar sonunda tsh ım normale indi tedaviden bu yana ilk defa 0.95 çıktı doktorumdan allah razı olsun olamaz böyle bi doktor ya manyak ötesi bilgili ve başarılı bi doktor bundan sonra ondan başka bi doktora kimse beni götüremez :)

temmuzum canım benim ya geçen hafta içide yoğundun zaten işlerden desene hiç dinlenemedin neyse bu hafta sonu dinlenmeye çalış bari

çok sevindim canımm ne güzel :) ilaç mı kullanıyodun nasıl normale döndü cnm?

evet tatlım ilaç kullanıyordum ama yaklaşık 6 aydır başka salak bi doktor düşüremedi ki o zaman 6 idi ben bu dr ebru hanıma grip için gitmiştim ozaman söyledim ki ilaç kullanmama rağmen tsh ölçtürdüğümde 16 olmuştu düşüceğine yükselmiş 20 gündür dozajı yükseltti ve 0.95 e düştü :)

tekrar slm kızlar :)
evocum canım hafta sonu sen bilirsin frig vadilerine gittik fotoğrafçılar derneğiyle bol bol yürüyüş yaptık fotograf çektik çok yorucu ve eğlenceliydi.
zübeydecim sen nasılsın tatlım,
temmuzcum sende iyisindir inş.
kızlar ben birazdan çıkıcam doktora gidiorum

kızlar çıktım ben hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin bana dua edin görüşmek dileğiyle...

slm kızlar nasılsınız iyi dilekleriniz için hepnize tşk ederim yaa ben bu gece berbattım nefesim falan gitti ablam eşimi aramış eşimde hastaneyi aramış kesin gelmesi gerek girib bayag ilerlemiş bebege geçmeden tekrar bakalım demişlerr off gittigim hiç bir yere sıgmıyorm allahıma çok şükür ne bu benim çektigim yaaa kızlar yeminle cumadan bu tarafa hiç uyumadım uyur gezer gibiyim kızım çok hareket etmiyor kötü düşünmek istemiyorm belkide uyuyordur die düşünüyorm inş bebegime geçmez giribim ses hiç yok bogazlar kısıldı iyice bu arada benim tel bozuk ablamdan bir tel aldım dün biriniz msj çekmişsiniz kızlar hanginiz bilmiyorm ama çok tşk ederim kusura bakmayın kontür almadım bu gün alcam o yüzden hanginizin oldugunu anlayamadım kayıtlar benim bozuk telde kalmış bu telde sadece numara çıkıyor o yüzden anlayamadım

doktor gerçekten de çok önemli yaa Allahtan iyi birine raslamışsın.bundan sonra hep iyi gitsin inş.

aysemmm hoşgeldin canım döndün mü evine yoksa?benimde aklım sendeydi kaç gündür.inşallah daha iyisindir bugün tatlım.

zübeydecim cnm gözün aydın çok sevindim ne güzel yaa rabbim hep yüzünü böyle güldürsün evet dogru diyorsun bu tedavilerde d.r güven çok önemli bende ümit beye çok güveniyorm saolsun mükenmel bir d.rbenim kızımın biricik d.r ooo:) inş en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız cnm AMİNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…