aysemmm hoşgeldin canım döndün mü evine yoksa?benimde aklım sendeydi kaç gündür.inşallah daha iyisindir bugün tatlım.
sevgili arkadaşlar;
uzun zamandır sizleri okudum ama yazamadım, ozlem ile nerdeyse aynı haftalarda transferimiz olmuştu; ikinci kez dondurulmuş tek embriyo ile pozitif sonucunu aldık ama.; yıllardır beklediğim bu habere bebeğime bişey olmasın korkusundan aman aman diyerek geçiştirdim. öyle nazardan filan korkmadık herkese söyledik ama kendi hareketlerimden ona zarar vermekten korktum hep dinlendim. 8. Hafta kalp atışlarımızı duyduk dünyanın en güzel sesiydi. Hala da öyle... Ve 8. Hafta tüp bebek merkezi ile ilişkimiz kesildi, 10. Hafta kontrolüne doktoruma gitmek için gün saymaya başladık.
10. Haftalara yaklaşınca da biraz daha rahat etmeye başladım. Salı günü kontolümüz vardı, güle oynaya gittik pıtırcık büyümüşütr diye. Günler saydım onu görmek için artık eli kolu belirmiştir dedim, ama herşeyden öncelisi yattım kalktım dua ettim rabbim sağlıklı olsun , hayırlııs olsun diye. Muayenede ultrason görüntüsünün görür görmez anladım. Hiç hareket etmiyordu..hepimiz anladık hiç birimiz diyemedik. Bebeğimin kalbi çoktan durmuş. Ben haftalardır ona zarar gelmesin diye elimden ne geldiyse yaptım, kendimden sakındım. Ama nasip değilmiş. çarşamba günü aldılar bebeğimi, fiziksel olarak değil, ruhsal olarak ayrılmak çok zor geldi. 1 aylıkda olsak 10 aylık da olsa insanın kursağına düşünce o bebek, ne kadar farklı bir duygu anlıyor insan.
Bu yazıyı yazınca üzülecek arkadaşlarımı düşündüm, onlardan çok özür diliyorum hakkınızı helal edin. Ama burda herşeyimizi paylaştık, herkesden çok siz yanımdaydınız bu süreçte, yazmadan edemedim.
Rabbim bebek bekleyen tüm arkadaşlarımın bebeklerini korusun, kucaklarına almayı nasip etsin.
Allah'a emanet olun.
Sevgili arkadaşlar;
Uzun zamandır sizleri okudum ama yazamadım, ozlem ile nerdeyse aynı haftalarda transferimiz olmuştu; ikinci kez dondurulmuş tek embriyo ile pozitif sonucunu aldık ama.; yıllardır beklediğim bu habere bebeğime bişey olmasın korkusundan aman aman diyerek geçiştirdim. Öyle nazardan filan korkmadık herkese söyledik ama kendi hareketlerimden ona zarar vermekten korktum hep dinlendim. 8. hafta kalp atışlarımızı duyduk dünyanın en güzel sesiydi. Hala da öyle... Ve 8. hafta tüp bebek merkezi ile ilişkimiz kesildi, 10. hafta kontrolüne doktoruma gitmek için gün saymaya başladık.
10. haftalara yaklaşınca da biraz daha rahat etmeye başladım. Salı günü kontolümüz vardı, güle oynaya gittik pıtırcık büyümüşütr diye. Günler saydım onu görmek için artık eli kolu belirmiştir dedim, ama herşeyden öncelisi yattım kalktım dua ettim rabbim sağlıklı olsun , hayırlııs olsun diye. Muayenede ultrason görüntüsünün görür görmez anladım. Hiç hareket etmiyordu..Hepimiz anladık hiç birimiz diyemedik. Bebeğimin kalbi çoktan durmuş. Ben haftalardır ona zarar gelmesin diye elimden ne geldiyse yaptım, kendimden sakındım. Ama nasip değilmiş. Çarşamba günü aldılar bebeğimi, fiziksel olarak değil, ruhsal olarak ayrılmak çok zor geldi. 1 aylıkda olsak 10 aylık da olsa insanın kursağına düşünce o bebek, ne kadar farklı bir duygu anlıyor insan.
Bu yazıyı yazınca üzülecek arkadaşlarımı düşündüm, onlardan çok özür diliyorum hakkınızı helal edin. Ama burda herşeyimizi paylaştık, herkesden çok siz yanımdaydınız bu süreçte, yazmadan edemedim.
Rabbim bebek bekleyen tüm arkadaşlarımın bebeklerini korusun, kucaklarına almayı nasip etsin.
Allah'a emanet olun.
ahh kıyamam ben sana canım benim ya ee doktor ne dedi peki ayşecim
evecum cnm sen nasılsın nasıl gidiyorr kendi derdimden seni sormyı unuttum kusura bakma cnm
evet tatlım ilaç kullanıyordum ama yaklaşık 6 aydır başka salak bi doktor düşüremedi ki o zaman 6 idi ben bu dr ebru hanıma grip için gitmiştim ozaman söyledim ki ilaç kullanmama rağmen tsh ölçtürdüğümde 16 olmuştu düşüceğine yükselmiş 20 gündür dozajı yükseltti ve 0.95 e düştü :)
mercanımmmmm canımm benim allahım sana sabır versin güç versin bitanem inan çok kötü oldum böyle uzun yazdığını görünce dedim zaten var bi aksilik diye aklım hepsen idi senden de ses çıkmayınca bebişini büyütüyo diyordum içimden tabiki bizlere anlatıcan bizler iyi kötü her anımızda birbirimizden teselli buluyoruz nasip değilmiş başka var mı dondurulmuşun
sevgili arkadaşlar;
uzun zamandır sizleri okudum ama yazamadım, ozlem ile nerdeyse aynı haftalarda transferimiz olmuştu; ikinci kez dondurulmuş tek embriyo ile pozitif sonucunu aldık ama.; yıllardır beklediğim bu habere bebeğime bişey olmasın korkusundan aman aman diyerek geçiştirdim. öyle nazardan filan korkmadık herkese söyledik ama kendi hareketlerimden ona zarar vermekten korktum hep dinlendim. 8. Hafta kalp atışlarımızı duyduk dünyanın en güzel sesiydi. Hala da öyle... Ve 8. Hafta tüp bebek merkezi ile ilişkimiz kesildi, 10. Hafta kontrolüne doktoruma gitmek için gün saymaya başladık.
10. Haftalara yaklaşınca da biraz daha rahat etmeye başladım. Salı günü kontolümüz vardı, güle oynaya gittik pıtırcık büyümüşütr diye. Günler saydım onu görmek için artık eli kolu belirmiştir dedim, ama herşeyden öncelisi yattım kalktım dua ettim rabbim sağlıklı olsun , hayırlııs olsun diye. Muayenede ultrason görüntüsünün görür görmez anladım. Hiç hareket etmiyordu..hepimiz anladık hiç birimiz diyemedik. Bebeğimin kalbi çoktan durmuş. Ben haftalardır ona zarar gelmesin diye elimden ne geldiyse yaptım, kendimden sakındım. Ama nasip değilmiş. çarşamba günü aldılar bebeğimi, fiziksel olarak değil, ruhsal olarak ayrılmak çok zor geldi. 1 aylıkda olsak 10 aylık da olsa insanın kursağına düşünce o bebek, ne kadar farklı bir duygu anlıyor insan.
Allah'a emanet olun.
2 denemelik daha var ama bundan sonraki süreci bilemiyorum
yarın sabah doktorumuzla kontrolümüz var. Bakalım ne diyecek.
slm kızlar,
histereskopi işlemim bitti çok şükür bugün o işi hallettik. ilk regl ile birlikte kısa protokol hemen başlıyoruz regl 2. günü oda sanırım 24 ekim gibi olur inş. hayırlı olur kısa protokol olmasına çok sevindim ort. 10 gün gibi bi sürede inş. bebişlerimi alır gelirim. hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?