Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Sevgili arkadaşlar;
Uzun zamandır sizleri okudum ama yazamadım, ozlem ile nerdeyse aynı haftalarda transferimiz olmuştu; ikinci kez dondurulmuş tek embriyo ile pozitif sonucunu aldık ama.; yıllardır beklediğim bu habere bebeğime bişey olmasın korkusundan aman aman diyerek geçiştirdim. Öyle nazardan filan korkmadık herkese söyledik ama kendi hareketlerimden ona zarar vermekten korktum hep dinlendim. 8. hafta kalp atışlarımızı duyduk dünyanın en güzel sesiydi. Hala da öyle... Ve 8. hafta tüp bebek merkezi ile ilişkimiz kesildi, 10. hafta kontrolüne doktoruma gitmek için gün saymaya başladık.

10. haftalara yaklaşınca da biraz daha rahat etmeye başladım. Salı günü kontolümüz vardı, güle oynaya gittik pıtırcık büyümüşütr diye. Günler saydım onu görmek için artık eli kolu belirmiştir dedim, ama herşeyden öncelisi yattım kalktım dua ettim rabbim sağlıklı olsun , hayırlııs olsun diye. Muayenede ultrason görüntüsünün görür görmez anladım. Hiç hareket etmiyordu..Hepimiz anladık hiç birimiz diyemedik. Bebeğimin kalbi çoktan durmuş. Ben haftalardır ona zarar gelmesin diye elimden ne geldiyse yaptım, kendimden sakındım. Ama nasip değilmiş. Çarşamba günü aldılar bebeğimi, fiziksel olarak değil, ruhsal olarak ayrılmak çok zor geldi. 1 aylıkda olsak 10 aylık da olsa insanın kursağına düşünce o bebek, ne kadar farklı bir duygu anlıyor insan.

Bu yazıyı yazınca üzülecek arkadaşlarımı düşündüm, onlardan çok özür diliyorum hakkınızı helal edin. Ama burda herşeyimizi paylaştık, herkesden çok siz yanımdaydınız bu süreçte, yazmadan edemedim.
Rabbim bebek bekleyen tüm arkadaşlarımın bebeklerini korusun, kucaklarına almayı nasip etsin.
Allah'a emanet olun.

aysemmm hoşgeldin canım döndün mü evine yoksa?benimde aklım sendeydi kaç gündür.inşallah daha iyisindir bugün tatlım.

yok be cnm ablamdayım ablamın oglu var ana okuluna gidiyor az önce yengemin kızı geldi kötürdü bu günlük ona bakıyorm ablamda d.r gitti test sonuçlarını göstermeyee ablam benden saglam degilki sag olsun elinden geleni yapıyor bitanem benim yaa allahım onda şifa verdsin bütün hastalara yigenimde bana küs gitti neymiş teyzesi benle bu gün evde kalcakmış bende zorla ana okuluna yolladım napıyım kendime bakamıyorm ona nasıl bakıyım zaten okulu hiç sevmiyor bu gün evde kalırsa sogur die düşündüm off bu ökşürük beni öldürüyor anam ben bu kadar nerde üşüttüm çok merak ediyorm koca yaz boyunca evdeydim ev kuşu gibi nasıl bu kadar hasta oluyorm ben yaaa hamdolsun

cnm yaaa yeminle elim ayagım kitlendi okurkenn bitanem benim şuan neler hissettiginşi tahmin edebiliyorm ama söyliycek sözde bulamıyorm çok çokbüyük geçmiş olsun mavi mercan sakın üzülme cnm nasipten ötesine geçilmiyor rabbim sana eli ayagı düzgün saglıklı ve hayırlı evlatlar versin valla yazacak tek kelime bulamıyorm ne denirki bu durumdaa sadece sakın isyan etme bitanem allahım tez zamanda yüzünü gene güldürcek bu sever inş sonuna kadar gideceksinn dualrım seninle tatlımm

canım benim ne kadar üzüldüm anlatamam.ben arada okuyodum yazdıklarını herşey yolundaydı çok şaşırdım inanki.rabbim sabırlar versin en kısa zamanda tekrar sevindirmek nasip etsin. çok üzüldüm

ahh kıyamam ben sana canım benim ya ee doktor ne dedi peki ayşecim

zübeydecim gecen gittigimde girip yeni başlıyordu büsürü ilaç verdi kullandım ama hiç fazyda etmedi girip şuan iyice ilerlerdi eşime yarın kesin gelsin demiş öyle randevu aldık tekrar gene gidecem belki bu arada ümit beyin yanına da ugrar kızımıda görürüm öksürük çiyerlerden geliyor bogazımın delikleri resmen yara öksürdügümde acıyor rabbim daha beterinden korusun aminn allahım tez zamanda şifa versin

evecum cnm sen nasılsın nasıl gidiyorr kendi derdimden seni sormyı unuttum kusura bakma cnm

kızlar gidicem dedim ama aklımda sizde kaldı her an eşim gelebilir.
mercancım canım Allahtan sabır diliyorum bi tanem o duygunun nasıl birşey olduğunu, tekrar yaşama korkusunu, kendinle kavga durumunu çok iyi biliyorum canım benim Allah yardımcın olsun tekrar yaşatmasın inş. en kısa sürede istediğin yavruyu kucağına sağ salim versin çok üzüldüm ama yapacak bişi yok elden bişi gelmiyo pes etmek yok Allahtan o verene kadar istemeye devam çok öpüyorum seni.

mercanımmmmm canımm benim allahım sana sabır versin güç versin bitanem inan çok kötü oldum böyle uzun yazdığını görünce dedim zaten var bi aksilik diye aklım hepsen idi senden de ses çıkmayınca bebişini büyütüyo diyordum içimden tabiki bizlere anlatıcan bizler iyi kötü her anımızda birbirimizden teselli buluyoruz nasip değilmiş başka var mı dondurulmuşun

canım çok sevindim gözün aydın.

2 denemelik daha var ama bundan sonraki süreci bilemiyorum
Yarın sabah doktorumuzla kontrolümüz var. Bakalım ne diyecek.

2 denemelik daha var ama bundan sonraki süreci bilemiyorum
yarın sabah doktorumuzla kontrolümüz var. Bakalım ne diyecek.

o kadar çok üzüldüm ki anlatamam yaşadıklarımı tekrar yaşadım çok yoğunum hiç gelemiyorum şöyle bir bakayım dedim okuyunca içim yandı... Seni ben çok çok iyi anlıyorum canım rabbim tekrar yaşatmasın ve kucağına almayı ansip etsin. Ne diyeyim benim hala içim yanarken.

slm kızlar,
histereskopi işlemim bitti çok şükür bugün o işi hallettik. ilk regl ile birlikte kısa protokol hemen başlıyoruz regl 2. günü oda sanırım 24 ekim gibi olur inş. hayırlı olur kısa protokol olmasına çok sevindim ort. 10 gün gibi bi sürede inş. bebişlerimi alır gelirim. hepinizi çok öpüyorum.

mavimercancim cok cok uzgunum yazacak bir sey bulamiyorum, Allah beterinden korusun bir daha boyle bir aci yasatmasin hicbirimize. canim keske elden bir sey gelse acini paylasiyorum gunduz okudum ama uzuntumden yazamadim bir sey, aklimda ve dualarimdasin.

cok sevindim canim yazindan temiz ciktigini anliyorum. her sey su gb aksin Allah gonlune gore versin.

merhaba kizlar morelim cok bozuk bugun, stresten duramiyorum sabah migdem bulanmassa direk doktora gidecegim. sol yumurtaligimda bir agri basladi Allah'im ne olur bebegimi bana bagisla diye dua ediyorum.

kızlar günaydıın hepinize.ben bugün sabah dayanamayıp ilk idrarımla test yaptım ve ikinciyi çizgiyi silik olarak gördüm.yalnız doktor bana pregnyl iğne vermişti.dün yaptım o iğneyi ve bu iğne yanıltabilirmiş.ay kafam allak bullak heveseleniyim mi bilemedim.hemşireyi arayıp sorayım diyorum.nolur dua edin bana pozitif olsun...

hemşireyi aradım test için çok erken daha dedi pregnylden kaynaklanıyodur dedi kızlar.mecburen cumayı beklicez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…