Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

günaydın kızlar;
1-KARATASÖZÜM tatlım inan çok sevindim allahımen kısa sürede kucağına almayı da nasip etsin
2-ÖZLEMCİM tatlım getirme aklına öyle şeyler yok öyle bişi aaa kızıyorum en ufak bişi de getirmeyin aklınıza çıkarın kafanızdan bişi ne kadar geçirirsen içinden olmasada oluyo güzel şeyler çağırın ki güzellikler olsun
3- EVOCUMMMMMMM kız hamişsin sennnnnnnnnnnnnn bak gör zübeyde dedi dersinnn
4-AYŞECİMMM evet tatlım şarjım bitti çok özür kusura bakma tatlım ama sesin düzelmişti ve bugun bi doktora git bakalım senden güzel haberler bekliyoruz

ve diğer fıstıklarım umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum hepinizi

gunaydin kizlar, zubeydecim sagol daha iyiyim cok olmasa da migdem bulandi biraz sabah.
evocum pregneyl ne ignesi catlatma ignesi yapabilir ama pregneyl catlatma ignesi mi ki? canim ya neden hamilelikten olmasinki benim icimde de guzel hisler var sonucunla ilgili, hayirlisi olsun Insallah Allah yuzunu guldursun canim.

çatlatma iğnesi canım evet.transferden sonra verdi doktorum ama ben o gün heyecandan neden verdiğini de soramadım.sonra internetten baktım kullananlar oluyomuş benim gibi.ama işte chg hormonu olduğu için iğnede sonucu yanıltıyomuş.

dün eski yazılanları okumuştum.gizemlinin 7.gün idrarda baktırdığını görünce dayanamadım bende yapıyım dedim.acaba o kullanmış mıydı pregnyl?

günaydın kızlar.
zübeydecim çok saol bi tanem amin :) hadi arka arkaya tedavi olucaz
özlemcim hayatım çok kafana takıyosun, tevekkül et bi tanem sen hamilesin hassassın duygusal inişler çıkışlar yaşayacaksın tabi bunlar çok normal ama en ufak bi ağrıyı sancıyı hemen bebişine yorma lütfen. kızıcam artık sana.
evocum bencede hamilesin şekerim :) sen arada bi yap idrar testini

karatasozcum herhangi bir agri degildi ilk hamileligimde durduk yere o agri nedeniyle doktora gitmistim uc dort gune bebegimi kaybettim. ondan korkmustum ama agri tesaduf olmus meger baska seyler cikmisti gidince yine de korktum cok, bir d emavi mercana cok uzuldum dun onunda etkisiyle ikisi agri geldi birden cok sukur binlerce kez sukur biraz once afaedersiniz cikardim:)) mutlu oldum:)

evocum betachg hamileligimizde bebegi destekleyen bir hormon diye evet bazi doktorlar veriyor transfer sonrasi. ama dun yaptiysan bugun etkisi cok yuksek o ignenin dort bes gune sifirlaniyor. dun yapmadan yapsaydin keske testi.
ama kesinlikle hamilelikten degil kim diyebilirki hem kendi betahcgen vardir hem igneninkisi.
bir de canim zaten hamileliginde betahcgn su gunler kana karisiyor doktor bana ucungu gun transferi diye mi bilmiyorum sekizinci gun kana karisir demisti gercekten de mayista yedinci gunku hassas digital test negatif dedi sekizinci gun ayni test pozitif demisti.
az daha sabir canim. bir iki gun dayan Insallah halaylar cekecegiz, dualarimiz seninle.

Son düzenleme:
canım çok sevindim demekki hiçbir sorun çıkmadı yinede bakılmasında fayda var tabi insanın içi daha rahat oluyor hayırlısı olsun ozaman kasımda transferin olur canım.
merhaba kizlar morelim cok bozuk bugun, stresten duramiyorum sabah migdem bulanmassa direk doktora gidecegim. sol yumurtaligimda bir agri basladi Allah'im ne olur bebegimi bana bagisla diye dua ediyorum.
özlemcim kendine evham yapıyorsun sol yumurtalığının ağrıması çok normal rahim büyümeye başladı kasılmalar yapıyor yumurtaların da hissediyorsun sancısını benim yengemde de çok oldu ilk 3-4 ay devamlı kasıklarım ağrıyo dedi hatta sancı giriyor diyordu bide illa miğdenin bulanması gerekmiyorki rahat ol biraz aslında iyi yapacam derken daha kötüsünü yapıyorsun her şeyin başı stres biliyorsun sakin ol yavrum ya Allaha emanet.
canım ilk okudum nasıl sevindim yaşasın dedim sonra çatlatma iğnesi deyince hııım dedim ama inşallah hamilesin canım sen içini ferah tut cumaya az kaldı az daha sık dişini çok zor dimi?

dün eski yazılanları okumuştum.gizemlinin 7.gün idrarda baktırdığını görünce dayanamadım bende yapıyım dedim.acaba o kullanmış mıydı pregnyl?

aynen bende test yapacağım zaman yapsammı yapmasammı emin olamıyordum baktım gizemli 7 günde yapmış bende yapmıştım aslında yanlış yapmamak lazım ama dayanamıyor insan.

:)))))))) o zaman bol bol kustursun minik seni hakediyosun. korkma korkma senin bebişin çok güçlü çıktı senin ne olmaz olmazlarından geçti çocuk ayol daha ne yapsın gücünü kanıtlamak için :) Allaha emanetsiniz

temmuzcum inş. canım kasım gibi olur transferim :) bi aksilik çıkmasında sen ne zaman düşünüyodun tatlım.

kızlar benimde kasıklarımla ağrılarım başladı sanki regli olacam ama daha 10 gün var bakalım süpriz yapıp benim kırmızılar erken gelebilir.

sagol karatasozcum Masallah ona tutundu hayata Insallah, Allah'a emanet gidiyoruz. canim bu arada az kalmis cok heyacanladim sizin icin:))
temmuzcum cnaim nasilsin ne yaptin ne zaman basliyor tedavi hadi kizlar birer brier mujdenizi paylasicaz Allah'in izniyle.

evet evet evet :))))))) halaylar çekelim hamile olmayan kalmasın inş. aramızda :)

karatasöz çok sevindim canım yaa ay hadi tedavi sırası geliyor size kızlaaar :)
ama siz benim gibi acele etmeyin sakın test için.herkese kızardım bide neden söylenilen günde yapmıyosunuz diye.doktorun bi bildiği var dimi ama?artık mecbur beklicez paşa paşa cumayı.
keyifler yerinde bugün herkesin hep böle olalım inşallah :)

temmuzcum inş. canım kasım gibi olur transferim :) bi aksilik çıkmasında sen ne zaman düşünüyodun tatlım.

canım ben regli olmayı bekliyorum olunca başlıyacam tedaviye
ekimde transferim olur heralde bir aksilik çıkmazsa benimde yumurtalıklarım ağrıyo acaba kist falan mı oluştu diye düşünmeden ademiyorum bakalım zaman daraldıkça beni stres basıyo.

aney gelmis demek zaman yok canim ya kist falan yoktur olsa da regleyle sen anlamada gidiyor zaten ay temmuz ben dalmisim obur ay gb kalmisti aklimda oh oh Masallah yaklasti:))

canim evocum bekliyor bilmem mi hatlar karismadi elim yanlis yazmis:) zaten karatasoz de dememisim daha fenasi mavi mercan yazmisim cunku dunden beri hep aklimda cok uzuldum kotu haberine.

senin aklında mercan varya ondan olmuştur canım.ben anladım zaten.
rabbim hepimizin mutlu haberlerini vermek nasip etsin inşallah.

canim evocum bekliyor bilmem mi hatlar karismadi elim yanlis yazmis:) zaten karatasoz de dememisim daha fenasi mavi mercan yazmisim cunku dunden beri hep aklimda cok uzuldum kotu haberine.

desene hatları ben karıştırmışım bi tuhafım birkaçgündür okuduğumu yanlış yazmışım bende ben sana takılmak için yazdım şekerim. asıl bende hatlar karışık accayip unutkanım dalgınım tedavi yakılaşıyor başladı bendeki kaygılar embiriyolar sağlıkllı çözülecekmi kaçıncı gün koyacaklar bu sefer olacakmı bakalım hepsi muamma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…