gunaydin kizlar, zubeydecim sagol daha iyiyim cok olmasa da migdem bulandi biraz sabah.
evocum pregneyl ne ignesi catlatma ignesi yapabilir ama pregneyl catlatma ignesi mi ki? canim ya neden hamilelikten olmasinki benim icimde de guzel hisler var sonucunla ilgili, hayirlisi olsun Insallah Allah yuzunu guldursun canim.
canım çok sevindim demekki hiçbir sorun çıkmadı yinede bakılmasında fayda var tabi insanın içi daha rahat oluyor hayırlısı olsun ozaman kasımda transferin olur canım.slm kızlar,
histereskopi işlemim bitti çok şükür bugün o işi hallettik. ilk regl ile birlikte kısa protokol hemen başlıyoruz regl 2. günü oda sanırım 24 ekim gibi olur inş. hayırlı olur kısa protokol olmasına çok sevindim ort. 10 gün gibi bi sürede inş. bebişlerimi alır gelirim. hepinizi çok öpüyorum.
özlemcim kendine evham yapıyorsun sol yumurtalığının ağrıması çok normal rahim büyümeye başladı kasılmalar yapıyor yumurtaların da hissediyorsun sancısını benim yengemde de çok oldu ilk 3-4 ay devamlı kasıklarım ağrıyo dedi hatta sancı giriyor diyordu bide illa miğdenin bulanması gerekmiyorki rahat ol biraz aslında iyi yapacam derken daha kötüsünü yapıyorsun her şeyin başı stres biliyorsun sakin ol yavrum ya Allaha emanet.merhaba kizlar morelim cok bozuk bugun, stresten duramiyorum sabah migdem bulanmassa direk doktora gidecegim. sol yumurtaligimda bir agri basladi Allah'im ne olur bebegimi bana bagisla diye dua ediyorum.
canım ilk okudum nasıl sevindim yaşasın dedim sonra çatlatma iğnesi deyince hııım dedim ama inşallah hamilesin canım sen içini ferah tut cumaya az kaldı az daha sık dişini çok zor dimi?kızlar günaydıın hepinize.ben bugün sabah dayanamayıp ilk idrarımla test yaptım ve ikinciyi çizgiyi silik olarak gördüm.yalnız doktor bana pregnyl iğne vermişti.dün yaptım o iğneyi ve bu iğne yanıltabilirmiş.ay kafam allak bullak heveseleniyim mi bilemedim.hemşireyi arayıp sorayım diyorum.nolur dua edin bana pozitif olsun...
dün eski yazılanları okumuştum.gizemlinin 7.gün idrarda baktırdığını görünce dayanamadım bende yapıyım dedim.acaba o kullanmış mıydı pregnyl?
özlemcim sende hatlar karıştı karatasöz değil tahlil yapan evoevo canım benim.
temmuzcum inş. canım kasım gibi olur transferim :) bi aksilik çıkmasında sen ne zaman düşünüyodun tatlım.
canım ben regli olmayı bekliyorum olunca başlıyacam tedaviye
ekimde transferim olur heralde bir aksilik çıkmazsa benimde yumurtalıklarım ağrıyo acaba kist falan mı oluştu diye düşünmeden ademiyorum bakalım zaman daraldıkça beni stres basıyo.
canim evocum bekliyor bilmem mi hatlar karismadi elim yanlis yazmis:) zaten karatasoz de dememisim daha fenasi mavi mercan yazmisim cunku dunden beri hep aklimda cok uzuldum kotu haberine.
canim evocum bekliyor bilmem mi hatlar karismadi elim yanlis yazmis:) zaten karatasoz de dememisim daha fenasi mavi mercan yazmisim cunku dunden beri hep aklimda cok uzuldum kotu haberine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?