Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aaa temmuzcum seninde gelmiş tedavin ne güzel bak.zaman su gibi geçiyor.aman canım rahat ol.kendini doktoruna teslim et.gerisini çok da kurcalama bence.insan araştırdıkça daha da bi stres oluyo..

aney gelmis demek zaman yok canim ya kist falan yoktur olsa da regleyle sen anlamada gidiyor zaten ay temmuz ben dalmisim obur ay gb kalmisti aklimda oh oh Masallah yaklasti:))

yaklaştı gülüm ya ama inan farkında olmadan stres yapıyorum
rahat olucam hiç takmıyacam artık bu kaçıncı dedim kendime hep ama zaman daralınca bilemiyorum inan hiç düşünmüyorum planlamaya çalışmıyorum ama duygusal olarak galiba bilinç altımda devamlı uğraşıyorum tuhafım bu ara ya çok umutlu oluyorum yada çok umutsuz Allahım yardım etsin inşallah.

canim benim kacinci gun konusunu cozmustuk sakin takma sen konustun doktorun seni anladi embroyolarin hayirlisiyla bir cozulsun doktorun en dogru karari vericektir. biliyorum insan ne olsa dusunmeden edemiyor ama vucudunun da rahatlamaya ihtiyaci var. kizlar aslinda akupuntur dusunurseniz mutlaka haberim olsun muthis bir doktor biliyorum istanbul avrupa yakasinda da anadoluda calisiyor ozellikle sizlerin gitmesini cok isterim, hani hep yazdim embroyolog bir arkadasim var diye, iste o akupuntur yapiyor bayadir.

aaa temmuzcum seninde gelmiş tedavin ne güzel bak.zaman su gibi geçiyor.aman canım rahat ol.kendini doktoruna teslim et.gerisini çok da kurcalama bence.insan araştırdıkça daha da bi stres oluyo..

inan hiç araştırmıyorum nasıl alacak diye düşünmüyorum ama bi şekilde yine etkilenmeye başladım heyecan basıyo sres basıyo dün hava kapalıydı beni bir kasvet bastı ya regli olacam diye bu sıkıntılar anlamadım gitti.

temmuzcum canim cok normal bu duygularin o gunler cok yogun yasiyacagina aslinda simdiden yasa daha iyi. ama ne olur rahatlama yolunu bul canim. inan cok istiyorum senin bu arkadasima gitmeni, seni resmen emanet edicem ona:) canim benim bebisin icine bir gelsin bak bugunleri hatirlamiyor bile insan hepsi birden puf olup ucuyor yeni stresler oluyor tabii ama bir yandan da o gunlerin gectigini hep hissediyorsun canim dayan bak bu son Insallah.

aslinda kizlar bizim stresimiz saglikla bebislerimize kavusuna kadar bitmez ben boyle dusunuyorum ama hani gel gitli hallerimiz oluyor ya bazen amannn oluyoruz iste transfer gunlerini o anlara tesaduf getirirsek sanki cok faydasi oluyor. emin degilim tesaduf de olabilir ama ben nasil olsa embroyom cok bozuldu diye cok rahattim ki inanin elim ayagim yaniyordu ve ben aslinda embroyonun transfer gununden itibaren yasadigina emindim. ama sandimki kotu ya embro nasil olsa yine kimyasal gebelik olur bu sefer de bu beni rahatlatmisti.
tabiiki her sey once kesinlikle ve kesinlikle Rabbim'in nasip etmesi ama bu kendi ornegimden dolayi rahatlik kismina inanmaya basladim.

bir de arkadaslar onceden yazicaktim tuh nasil unuttum ama hala gec degil dua edelim transferi olana zaten hep ediyoruz ama hani ayni duayla dua zinciri oluyor ya, yasin okuyalim evoya cumaya kadar, sonra kimin transferi olursa baska bir dua da olabilir meryem suresi gb. hangisi olsun?

pratikte biraz zor evet ama doğru. her şey olacağına varıyo bir kere Allah ona ömür vermişse doğuyo vermemişse gidiyo bunu değiştirebilecek gücümüzde yok o yüzden Allaha sınığınıp sonucuna şükredip dua etmekten başka şansımızda yok :) Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

bilmem siz seçin

özlemcim evet keşke hepimiz rahat olabilsek tedavi sürecinde çok zor gerçektende.
duaya katılırım ben de okumak isterseniz.yasin suresi okuyorum ben hergün öğlende.
isterseniz başlayalım hep beraber.zincirleme devam ederiz herkese sıradan :)

bence yasin okuyuyalım tespih te çekebiliriz bakalım ben selatı tevriciyeye başladım Allahım kabul etsin ama zaman bulamıyorum ki 1000 tane okuyabildim yavaş ilerliyo daha bir ay vaktim var sayılır bitiricem Allahın izniyle.

evet sırayla herkez tranferi olana yada sonuç alacak olana toplanıp en azından birer yasin okuyalım özlemciğime okumuştuk toplanıp Rabbim kabul etti bizimkilerde kabul olsun ozaman arkadaşlar ben evoevo için bu akşam okuyorum çünki misfirlerimiz var bu akşam boşum ben cumaya kadar sizde müsaiteseniz okuyun .

o zaman yasinde karar kildik persembe gecesi de dahil cuma sabahina herkes okumus olur Allah kabul etsin dualarimizi

ne demek canim kulun kula duasina cok inanirim ben sizlerden bana okumustunuz bana oyle destektiki dualariniz, Allah razi olsun hepinizden, Insallah dualarimiz kabul olur. simdilik cikiyorum kizlar hepinizi opuyorum aysecim Insallah bugun tamamen iyilesmissindir.

tamamdır o zaman kızlar gerçi evoya da söyledim geçen bi topikte okudum bakın sadece bebek için değil bu 15 tane cuma süresi bir tane duhan süresini kim okuyup neye niyet ederse yaradanım verirmiş aklınızda olsun bende akşam eşime söyledim okuyalım dedim o bunları okurken bende evocuma yasin okurum

karatasözüm evet tatlım içtik yağmur suyunu allahım şifa versin zaten varya kızlar ne duyuyorsam yapıyorum allah sonumu hayır etsin :)

canım benim Allah razı olsun sizlerden.hepimizin duaları kabul olsun inşallah.Amiin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…