aney gelmis demek zaman yok canim ya kist falan yoktur olsa da regleyle sen anlamada gidiyor zaten ay temmuz ben dalmisim obur ay gb kalmisti aklimda oh oh Masallah yaklasti:))
desene hatları ben karıştırmışım bi tuhafım birkaçgündür okuduğumu yanlış yazmışım bende ben sana takılmak için yazdım şekerim. asıl bende hatlar karışık accayip unutkanım dalgınım tedavi yakılaşıyor başladı bendeki kaygılar embiriyolar sağlıkllı çözülecekmi kaçıncı gün koyacaklar bu sefer olacakmı bakalım hepsi muamma.
aaa temmuzcum seninde gelmiş tedavin ne güzel bak.zaman su gibi geçiyor.aman canım rahat ol.kendini doktoruna teslim et.gerisini çok da kurcalama bence.insan araştırdıkça daha da bi stres oluyo..
bir de arkadaslar onceden yazicaktim tuh nasil unuttum ama hala gec degil dua edelim transferi olana zaten hep ediyoruz ama hani ayni duayla dua zinciri oluyor ya, yasin okuyalim evoya cumaya kadar, sonra kimin transferi olursa baska bir dua da olabilir meryem suresi gb. hangisi olsun?
özlemcim evet keşke hepimiz rahat olabilsek tedavi sürecinde çok zor gerçektende.
duaya katılırım ben de okumak isterseniz.yasin suresi okuyorum ben hergün öğlende.
isterseniz başlayalım hep beraber.zincirleme devam ederiz herkese sıradan :)
tamamdır o zaman kızlar gerçi evoya da söyledim geçen bi topikte okudum bakın sadece bebek için değil bu 15 tane cuma süresi bir tane duhan süresini kim okuyup neye niyet ederse yaradanım verirmiş aklınızda olsun bende akşam eşime söyledim okuyalım dedim o bunları okurken bende evocuma yasin okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?