Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

duhan suresimi canım.

Söylenmeyen sözlerin ağırlığı, demir balyalar gibi çöktü yüreğime...Bir yanardağ misali gönül dağım!Hani bazen diyorum ki patlasa bu yanardağ!...Dökse içindeki her şeyi dışarı!...Boşalsa!...Rahatlasa artık!...

Sonra duruyorum...Sonra susuyorum...İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime...."Yan!" diyorum içime!..."Sadece sen yan!" Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!..." Herkes mutlu olsun!Sen dayan!.."

Dayan be gönlüm!...Dayan ki , elbet birgün görecektir sevgili arşa yükselen alevlerini...Dayan ki , elbet bir gün sende açan alev kırmızısı güllerin kokusu yâre ulaşacaktır...Dayan ki bir gün alevlerin, sevgilinin gözyaşıyla buluşacaktır...Dayan gönlüm!... Seni de elbet bir anlayan olacaktır!...

Dayan be gönlüm!..İçine akıttığın gözyaşınla bile sitem etme sevgiliye!...Derdini başına tac et "Sevgiliden geldi." diye...Ve dayan , sorma "İçime bu yangını salıp da nereye gitti?" diye!...Sen sevgine sadık ol, o seni sevmese bile!...

Dayan be gönlüm!...Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr...Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var!...Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar!...Ama dayan gönlüm!..Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var!...

Dayan be gönlüm!...İçindeki aleve attığın tohumları gözyaşınla yeşert!Dayan ki her şey bitecek bir gün, kalmayacak ne gam ne dert!...Alev kırmızısı güllerden der demet demet...Bil ki!...Bil ki bir gün mutlaka bitecek bu hasret!...

zubeydecim aglayarak okudum yaziyi, icimde firtinalar koptu. Allah hepimize guzel gunler gostericek Insallah buna cok gonulden inaniyorum.

slm kızlar biz geldik biraz geç oldu ama kusura bakmayın d.r acil işi çıkmış onu bekledik saat 3 almışlar randevumuzu olsun bu d.r beklemeye degerr allah razı olsun ondan neyse lafı uzatmıyım gittik güzelce muaynemizi olduk ökşürük için ilaç veremem ayse sana dedi bebegede banada zarar verirmiş o yüzden ilaç vermedi pastil yazdı gene çünkü bogaz deliklerim yırtılmış ökşürdükce tükürügüm az kan geliyor korkucak bir şey yok dedi tahriş olmuş ((( bogazım ben sabah akşam bal alıyorm az az yani yiyorm bir çay kalıgı ve bu bende balgam atmaya başladı bal öyle marketten alma bal degil kendi balımız annem yollamıştı iyikide yollamış d.r diyor ayşe sen zaten kendi ilaçını bulmuşsun bala devam dedi inş çabuk gecer yaa gündüz pek yokta gece hiç uyuyamıyorz ökşürüktenn ((((( allahım şifalar versinn
zübeyde cnm çok özür dilerim balım biraz geç geldim :kedi: birde bu gün kızımıa ciciler aldım rabbim güle güle giymek nasip etsin inş amin :kedi: allahım herkese bütün kadınlara annelik duygusunu tattırsın valla kızımı görmeye gidecektim bu gün daha 4 gün oldu ümit bey bana kızıyor kızı habire ultrasyona sokma diye ondan utandım gidemedim (

aysemmm çok şükür canım sana bakıp duruyodum bende.ii olmanıza sevindim canım :))
hadi bakalım doğal doğal beslenin de şöle zımba gibi olun bakalım :))
öpüyorum sizi kocamaaaan opuyorumnanaktan

aysemmm çok şükür canım sana bakıp duruyodum bende.ii olmanıza sevindim canım :))
hadi bakalım doğal doğal beslenin de şöle zımba gibi olun bakalım :))
öpüyorum sizi kocamaaaan opuyorumnanaktan
saol cnm allah razı olsun nasılsın nasılsın evecum az kaldı zaman yaklaşıyor cnm bende sana yasin okurum allah izin verirse bu gece misafirim var ama yarın başlarım tatlım rabbim yüzünü güldürsün inş rahman çok öptüm seni ve meleklerini
Ohh iyi bişi çıkmadı ya paranoyak yaptınız beni valla :)

zübeydem cnm hakkını helel et cnm seni merek içinde bıraktım telimde yok işin kötüsü bozuk dün gece çok aradım seni ama şarzın bitti sanırım birdaha tel açılmadı neyse tatlım çok öptüm seni şimdi çıkıyorm akşama misafir gelliyormuş ne yapcam bilmiyorm mutfaga gidiyorm ben kendine çok ii bak tatlım öptüm kocamannnnnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba kızlar okulda öyle bir açtım okuyamadan çıkmıştım kusura bakmayın çok yoğunum en son geldiğimde de mavi mercanın haberini alınca çok üzüldüm. eşim il dışında seminerde okul başı olduğu için de çok yoğunum. bir taraftan da dişimi yaptırıyorum. aralık gibi tekrar tüp bebek yapıcaz inşallah kendisi gelir bebeişim umudum yok ama Allah'tan umut kesilmez. sizleri çok merak ediyorum duacıyım hep aklımdasınız ama bu aralar çok yoğunum eve geldiğimde boyun ağrın da tavan yapıyor bir de eşim olmayınca kendimi çok yalnız hissediyorum bebeğim daha çok gelir oldu aklıma. rüyamda gördüm oğluşum büyümüş 3-4 yaşında olmuş öpüyor boynuma sarılıyor annem diyor sanki gerçek gibiydi ne güzel kokuyorsun diyorum kollarını kokluyorum doyamadım doyamadım

slm kızlar az önce panodolla konuştum ayrı ayrı hepinize selamı vardı neti gene çökmüş valla deli oluyordu sizleri çok özlemiş bol bol slm söyledi dedim üzerimde kalmasın die hemen girdim topige sizlere:)))))
söyledim :))))) neyse ben kaçar akşam oldu gene benim öksürük başladı zor nefes alıyorm ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…