günaydın kızlaar.ben bu sabahta yaptım idrar testini ve malesef çıkmadı bişeygerçekten de iğnedenmiş.bir günlük de olsa çift çizgiyi görmek güzeldi yalan da olsa.yine olmadı hayırlısı artık ne diyeyim.inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız.hepinizi çok seviyorum..
canım kaçıncı günündesin sen?
benim yaklaşık 16,17. günde idrar silik çıktı; kanda çıkmıştı, idrar testine takılma kanda bak.
8.günüm mercancım.5.gün transferiydi o yüzden çıkması gerek diye düşünüyorum.dün yaptım pozitif çıkmıştı.doktorum transferden sonra çatlatma iğnesi vermişti bana o yüzden öyle çıkmıştır dedi hemşire.bu sabah tekrarladım negatif çıktı.
canım daha çok erken ama 8. gün de idrarda,herkesin aynı olmuyor, başkasında çıkmış olbilr de.
benim 9. gün kanda çıkmıştı, kanda baktır rahat et o zaman öyle böyle yorma kafanı
cuma günü eşim gelecek beraber hastaneye gidicez canım.hem doktoru da görücez.ben annemlerde kalıyorum şimdi.belki bir ümit dediğin gibidir çok saol rahatladım biraz.
senin de tedavin hayırlı olsun bu arada canım.kendi derdimden söyleyemedim.
günaydın kızlaar.ben bu sabahta yaptım idrar testini ve malesef çıkmadı bişeygerçekten de iğnedenmiş.bir günlük de olsa çift çizgiyi görmek güzeldi yalan da olsa.yine olmadı hayırlısı artık ne diyeyim.inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız.hepinizi çok seviyorum..
canım herşey bizim içim her duruma hazırlı olmak lazım;
ben bebeğimi 10. haftada kaybettim geçen hafta bundan sonra ne zaman devam ederiz bakalım, heniz hazır değilim. saol hepimiz Allaha emanet olalım
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu noluyoruz yahuuu
benim kanda 531 çıktığında bile idrarda silik çizgiyi bir tek ben görüyordum
hatta eşim acaba yokta sen görmek istediğin için mi görüyorsun demişti
hemen yelkenleri suya serme
bence sen git bir kan testi ver benimde blast embriyo 7 günde kanda çıktı
bak kanda pozitif olmasına rağmen idarda yoktu
canım biliyorum yazını okudum o gün ve inanki çok üzüldüm bende.dediğin gibi herşey bizim için.inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
ama senin 7.günde idrarda 2.çizgi silik çıkmamış mıydı canım?bende o yüzden yapmıştım testi :uhm:
7. gün silik çıktı
12 gün kan değerim 531 ken çıkmadı idrarda
sonraki gün çıktı
onu diyorum ya
bu testler bilmemneler tutmuyor bazen
en garanti kan testi
bi yaptırsan sanki olmaz mı
e zaman gidicektin kan testi günün ne zamandı
cuma günü canım kan testim.eşimle birlikte gidicez onu bekliyorum.doktorla da görüşürüz hem.inşallah dediğiniz gibidir.
günaydınnn fıstıklar evocum ya dur bi kanda baktır yavv aaa kızıyorum bak idrarda negatif olup kanda pozitif kaç kişi gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?