Panadolcum,
Evet 3 ünlü dr varmış Atıl Yüksel,Rıza Madazlı ve Recep Has, biz Rıza beyden ancak 1 hafta sonrasına randevu alabildik, bakalım Allahım büyük.
Kendi ayrıntılı ultrasonumuzu yapan dr eşimle görüşmüş ve eşim dr.a amniyosentez düşünmediimizi söyleyince o da o zaman küçük bir ihtimalde olsa anomali gebeliği kabul etmiş olursunuz demiş.
Ben size gelişmeleri yazarım, Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Cnm gidicez inşallah, ama bu 3 dr.dan en yakına Rıza beyden 12 sine randevu alabildik, bu arada avrupa yakasında bahçelievlerde de bi dr bakıyorum şimdi netten..
kizlar simdi 41 yasin okuyalim cigdo icin ikinci doktora gitmeden bitirelim okudukca sayilari yazalim buraya. listeyi tutarim ben.
inş. canlarım hepimiz kavuşalım artık. Rabbim daha sınamsın bizi bebeklerimizleçiğdocum dualarımdasın canım benim. bunun bi sınav olduğunu ve aslında bebişlerinin sapasağlam olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum.
özlemcim bende okurum tatlım
di mi gizemlicim ya ne salak herif yaa boylelei sorun bulmaya da bayilir Allah bili buyutulcek bir sey degil. belki de yanlis yorumladi.
kizlar sayi onemli degil sizler calisiyorsunuz biz evde olan hanimlar daha cok okuruz normal olarak. siz gece eve yorgun geliyorsunuz yemek vs derken. yani 41 Yasin yazdim ama oyle derler diye siz calisanlar birkac okusaniz bile biz evdekiler tamamlariz 41i. zaten sayidan ote beraber dua etmemliz onemli bence. Allah kabul etsin Insallah.
olucak ya inanın bakın gerçketen olucak
bak nisanda başladık topiğe
bak evo eylülde hamile kaldı
bezmedik denedik
sırdasınız hepiniz ben inanıyorum
di mi gizemlicim ya ne salak herif yaa boylelei sorun bulmaya da bayilir Allah bili buyutulcek bir sey degil. belki de yanlis yorumladi.
kizlar sayi onemli degil sizler calisiyorsunuz biz evde olan hanimlar daha cok okuruz normal olarak. siz gece eve yorgun geliyorsunuz yemek vs derken. yani 41 Yasin yazdim ama oyle derler diye siz calisanlar birkac okusaniz bile biz evdekiler tamamlariz 41i. zaten sayidan ote beraber dua etmemliz onemli bence. Allah kabul etsin Insallah.
evocum senin sat neydi bi tekrar sölermisin
hoşgeldin listesi yapıcam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?