Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yaa adama nasil gicik oldum ne saniyorsa kendini salak heriffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!! kucuk ihtimalle demis neyseki sadece Allah bilir. ben hic ama hic guvenmiyorum tek doktorun dedigine. ayrica ne salak adam 20 haftasina gelmis ikizlerle ilgili ne yapmanizi bekliyorki!!! okuz mudur nedir Allah islah etsin kendisini!!
canim Insallah bu doktordan guzel haberler alicaksiniz. cigdocum buralarada okudugun kadinlarin sorunlarini hatirla neler neler duyduk hep beraber atlatacagiz bugunleri.

kizlar simdi 41 yasin okuyalim cigdo icin ikinci doktora gitmeden bitirelim okudukca sayilari yazalim buraya. listeyi tutarim ben.

Cnm gidicez inşallah, ama bu 3 dr.dan en yakına Rıza beyden 12 sine randevu alabildik, bu arada avrupa yakasında bahçelievlerde de bi dr bakıyorum şimdi netten..

ya bebek anomalili bile olsa
kaç haftalık olmuş 4 aylık resmen
manyak mı ne bu doktorlar yaaa
al hadi çöpe at gitsin
kolay geliyo ya millete allah kimseyi böle sorularla sınamasın ama
sağlıksız diye aldırırsın çocuğunu ne bileyim sağlıklı evladın doğunca bişey olsa şöpe atıcakmısın ay bilmiyorum ya zor yani

allah sabır versin ciğdemim

inş. canlarım hepimiz kavuşalım artık. Rabbim daha sınamsın bizi bebeklerimizle çiğdocum dualarımdasın canım benim. bunun bi sınav olduğunu ve aslında bebişlerinin sapasağlam olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum.
özlemcim bende okurum tatlım

di mi gizemlicim ya ne salak herif yaa boylelei sorun bulmaya da bayilir Allah bili buyutulcek bir sey degil. belki de yanlis yorumladi.
kizlar sayi onemli degil sizler calisiyorsunuz biz evde olan hanimlar daha cok okuruz normal olarak. siz gece eve yorgun geliyorsunuz yemek vs derken. yani 41 Yasin yazdim ama oyle derler diye siz calisanlar birkac okusaniz bile biz evdekiler tamamlariz 41i. zaten sayidan ote beraber dua etmemliz onemli bence. Allah kabul etsin Insallah.

regli olana kadar bende okumaya çalışırım bugün yarın regli olacam ama nekadar okuyabilirsem artık.

olucak ya inanın bakın gerçketen olucak
bak nisanda başladık topiğe
bak evo eylülde hamile kaldı
bezmedik denedik
sırdasınız hepiniz ben inanıyorum

ya ne adar günde 100 tane hamile kadın görselerde kimse bizim gib, sıkıntı ile anne olmadıkça anlamaz bu işin sorluğunu öle kolay değil bu işler

canım benim ya sağol walla az önce sayı vereyim bende şukadar okurum diyeyim dedim sonra malum çalışıyoruz sonra regli olacam şimdi söz verip yapamazsam içime dert olur dedim olmazsa bi şekilde iş yerinde abdest alır okurum diye aklımdan geçirdim senin yazını okudum canım benim ben yazarım kaç tane okuduğumu çok veren maldan az veren candan misali işte.

slm kızlar nasılsınz ?

özlemcim evocum tşk ederim kızlarr bende sizi özledim ama bu öksürük geçmiyor be kızlar nefessiz kalıyorm ne yediysem geçmedi d.r aradım idare et diyorrr offfffff çok şükürr yaa boguluyorm sanki öksürürken nefesim gidiyor çoçugu azımdan çıkacak die korkuyorm valla o kadar çok ve şiddetli yani öksürükk allah şifa versin ne diyim 10 gün olmuş daha hiç azalma olmadı çok şükür yaradana (((((((

temmuzcum afiyet olsun cnm :))))))))

Son düzenleme:
ama kimse yazmıyor zübeyde sanırım millet yogun

aysecim cok gecmis olsun, suup vemiyorlar oksuruge galiba ama antibiyotik aldin mi? evet ya cok surmus birkac gune gecer Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…